Į pavasarį – su nauju žurnalo „Sveikata“ numeriu

  • Teksto dydis:

„Pavasario niekas neatšaukė!“ – optimistiškai sako viršelio herojė Gabrielė Martirosian, karo fone atidėjusi į šalį savo planus ir daranti tai, kas dabar svarbiausia. „Sunkumų akivaizdoje kaip niekada stipriai venomis teka solidarumas ir rūpestis kitu žmogumi“, – prisipažįsta tituluota gražuolė, atradusi būdų įveikti nerimą.

· Lieknėti su malonumu įmanoma – tik reikia žinių. Mitybos specialistai padeda išeiti iš užburto rato „Laikausi dietos, o kilogramai sugrįžta“ ir pateikia siūlymų, kaip atsikratyti svorio be streso.

· Čia ir dabar režimu įpratę gyventi žmonės, užklupus ligai, tikisi stebuklingo vaisto. Specialistai įspėja: antibiotikas – ne toks protingas vaistas, kuris žudo tik ligos sukėlėjus, jis šluoja viską!

· Galbūt jau greitai koreguodami genus galėsime prailginti savo gyvenimą ir išvengti klastingų ligų? Gal netgi tapsime superžmonėmis, kurie lipdo save kaip panorėję? Į šiuos klausimus atsako genetikai.

· Velykos – pavasario šauktuvės. Dekoratorė Ana Prokopovič pataria, kaip šventiškiems namams suteikti gaivos ir spalvų, o knygos „Savas margutis“ bendraautorė Eglė Bazaraitė pasakoja, kaip išvargintai žmogaus dvasiai gali padėti margučių terapija.

· Gegužės 13-ąją minėsime lietuvišką meilės šventę – deivės Mildos dieną, tad gal ir lietuviška meilė kuo nors ypatinga? Su šeimų ir porų psichoterapeute Laura Varžinskiene aiškinamės, ar sugebame diagnozuoti santykių ligas ir išdrįstame kreiptis pagalbos.


Naujo žurnalo „Sveikata“ numerio jau ieškokite spaudos prekybos vietose visoje Lietuvoje, taip pat žurnalą nemokamai gaus dienraščių „Kauno diena“ ir „Klaipėda“ prenumeratoriai!



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių