Dėl COVID-19 protrūkio Santaros klinikos stabdo pacientų lankymą dviejuose skyriuose

Kilus koronaviruso protrūkiui dviejuose Santaros klinikų skyriuose, ši gydymo įstaiga  pranešė laikinai stabdančios juose pacientų lankymą.

Pacientų lankymas Vidaus ligų diagnostikos bei antrame Kardiologijos skyriuje sustabdytas iki kovo 5-osios.

Nacionalinis visuomenės sveikatos centras (NVSC) dėl duomenų apie susirgusių žmonių skaičių BNS nurodė kreiptis į Santaros klinikas, klinikos BNS nepateikė informacijos, kiek žmonių susirgo COVID-19.

Pasak Santaros klinikų Infekcijų kontrolės skyriaus vedėjos Vilijos Gurkšnienės, šis sprendimas yra lokalus ir laikinas, skirtas sumažinti išorės veiksnių poveikį.

„Šių skyrių pacientams siuntų perdavimas yra užtikrinamas. Jeigu norite perduoti siuntas savo artimiesiems, palikite jas pagrindinio korpuso pirmame aukšte šalia rūbinės esančiame informaciniame langelyje. Nepamirškite užrašyti ant siuntos jūsų artimojo paciento vardą pavardę ir skyrių, kuriame jis guli“, – Santaros klinikų vaizdo įraše sakė V. Gurkšnienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Aha

Aha portretas
Baisu tik durniems, o protingi nebijo jokių kovidų.

o

o portretas
ne pats atkeliavo o priveze bei atskraidyno juk programa tai svabilgeicyne soros finansuojama kas dar neaisku /avinams/kai patys dulkiagalviai juos mulkina kai ciniskai pareiskia kad gerai kad gimstamumas sumazejes ir taip loja vaiku tevas tik ??? kieno vaiku ir jis pats ar zmogus greiciausia uzkoduotas robotas kaip visos marionetes ???===

Taigi

Taigi portretas
Puola kovidas vėl, sunkiai sergančių padaugėjo, matyt stipri nauja atmaina atkeliavo. Baisu.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių