COVID-19 pasiglemžė dar dviejų jaunų moterų gyvybes: viena – pilnai paskiepyta

Koronavirusas pareikalavo dar daugiau jaunų žmonių gyvybių. Per savaitgalį mirė dvi 30-39 metų moterys.

Respublikinės Šiaulių ligoninės atstovė Sonata Tenytė portalui kauno.diena.lt teigė, kad šiai amžiaus grupei priklausiusios Telšių rajono gyventojos gyvybė užgeso penktadienį.

„Ji buvo paskiepyta pilna vakcinos doze, turėjo gretutinių imuninių ligų. Kovidiniame Reanimacijos-intensyviosios terapijos skyriuje buvo gydyta aštuonias dienas“, – teigė S. Tenytė.

Statistikos departamento duomenimis, kita mirusioji buvo Prienų rajono savivaldybės gyventoja.

„Moteris nuo koronaviruso buvo neskiepyta“, – sakė Kauno klinikų atstovė Karolina Račkauskienė.

Nuo COVID-19 mūsų šalyje iki šios dienos mirė 32 30-39 metų amžiaus žmonės: 31 iš jų buvo nepaskiepytas arba paskiepytas nepilnai.

Ši liga per visą pandemijos laikotarpį nusinešė ir 11 20-29 metų amžiaus grupei priklausiusių tautiečių gyvybes – vienas asmuo buvo paskiepytas pilnai. Kaip jau buvo skelbta, rugsėjo pabaigoje nuo COVID-19 mirė pilnai paskiepytas nė 30-ties nesulaukęs Radviliškio rajono gyventojas, turėjęs gretutinių ligų.

Kaip jau buvo skelbta, praėjusią parą nustatyti 1238 nauji COVID-19 atvejai, mirė 14 žmonių. Tarp mirusiųjų nuo COVID-19 buvo nepaskiepyta arba nepilnai paskiepyta 10 žmonių. 

Nuo COVID-19 ligos iki šiol iš viso Lietuvoje mirė 5248 žmonės, iš jų pilnai paskiepyti buvo 164. Tiesiogiai ir netiesiogiai su COVID-19 siejama beveik 10,3 tūkst. mirčių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Visi paskiepyti

Visi paskiepyti portretas
Tik vieni 1 skiepų, kiti dviem

Antanas

Antanas portretas
Na ir idijotu respublika komentaruose. Gal reiketu pasimokint ir pasidomet pries tikint visokiom youtubinem nesamonem ir snekant dar didesnes nesamones? Taip, skiepai veikia. Veikia ~80-95% atvejais. Ne 100% atveju. Tai reiskia kad ir pasiskiepijus yra tikimybe susirgti ir numirti, bet ji DAUG MAZESNE. O tiem kurie ten mato kazkokius "brudus" "nuodus" "zudymus" ir "pelnus" skiepuose tai siulau isvis issiplaut smegenis. Pasnekekit su kokiais normaliais imunologais or ne tusciagalvem instagramos izymybem. DZIAUKITES kad biotechas siais laikais pakankamai pazenges kad tokius gerus skiepus sugebejo per metus sukurti ir per antrus metus tiek ju pagaminti kad pasiskiepyti Europoje galejo praktiskai visi kas nori. Butu COVID uzejes 5 metais anksciau- butu visiski batai visiems buve...

pensininkė

pensininkė portretas
ar gerai jaučiatės valdantieji kad po jūsų vertimo skiepytis ir jauni skiepyti miršta gal palikite patiems rinktis ar skiepytis ar ne, nustokite spausti tiek darbe tiek dėl to paso, tiek dėl 100 eurų,
VISI KOMENTARAI 44

Galerijos

Daugiau straipsnių