Lietuvoje – dar vieno jauno žmogaus mirtis nuo COVID-19: vyrui buvo vos per 30 metų

Koronaviruso aukomis tampa ne tik vyresnio amžiaus žmonės, bet ir jauni tautiečiai. Portalas jau rašė, kad penktadienį Respublikinėje Šiaulių ligoninėje nuo COVID-19 ligos užgeso 20–29 metų amžiaus grupei priklausęs ir nuo koronaviruso pasiskiepiję vyras. Tą pačią dieną ši liga nusinešė ir kito jauno  – vos vyresnio nei 30-ies – Klaipėdos universitetinėje ligoninėje gydyto vyro gyvybę. 

„Pacientas buvo 1990 metų gimimo, nuo COVID-19 neskiepytas“, – portalui kauno.diena.lt sakė Klaipėdos universitetinės ligoninės Komunikacijos skyriaus vedėja Aistė Noreikaitė.

Ji teigė, kad platesnės informacijos apie šį atvejį teikti negali.

Nuo COVID-19 ligos iki šiol iš viso Lietuvoje mirė 4930 žmonių, iš jų pilnai paskiepyti buvo 99. Tiesiogiai ir netiesiogiai su COVID-19 siejamos 9769 mirtys.

Iš viso Lietuvoje nuo COVID-19 mirė 10 20-29-erių žmonės: 9 iš jų buvo nepaskiepyti arba paskiepyti nepilnai, vienas asmuo nuo COVID-19 buvo paskiepytas pilnai.

Nuo COVID-19 mirė 29 30-39-erių metų amžiaus žmonės. Jie visi buvo neskiepyti arba paskiepyti nepilnai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

???

??? portretas
O kodėl neparašėt, kad prieš kelias dienas mirė jaunas vaikinas nuo covido, kuriam nebuvo nė 30 metų. Teisingai, jis juk buvo paskiepytas abiem skiepais.

Nu niekaip nedašunta

Nu niekaip nedašunta portretas
Tai kam bl skiepytis jei vis tiek susergi ir numiršti nuo tos išgalvotos ligos. Totali nesąmonė.

zmogus-amfibija

zmogus-amfibija portretas
Kur jie randa tuos ligonius? Gal tai pabegeliai is Afrikos su ZIV virusu ir mirsta jauni? Tai gyvenam nuo 2020 metu ir nemirstam, kur jus ta virusa isradot ir kodel perpildytos ligonines? Tie kurie nesikreipia i ligonine, tie ir nemirsta. Gali buti psihikos ligoniai kurie mano kad COVID ir juos laiko ligoninej KOVID ligoniais ir numirsta visai nuo kito. Nebukit naivus, nevaziuokit i ligonines. Uzdarys budoj ir busit paliktais kaip sunys. Gydykites namuose, pas seimos daktaru. Simptomus gydyt reikia, o ne KOVIDA.
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių