CLINIC | DPC apdovanojimai – dovana klinikai ir jos pacientams

  • Teksto dydis:

CLINIC | DPC odontologijos klinika pirmoji Lietuvoje, dar 2010 m., pradėjo taikyti unikalų implantavimo metodą, skirtą padėti pacientams, neturintiems dantų, – „visi ant keturių“ (angl. „All-on-4“).

Dėl šios implantavimo sistemos pacientas gali susigrąžinti šypseną vos per vieną dieną. Dėl sutrumpėjusio procedūros laiko mažėja ir gydymo išlaidos, išvengiama sudėtingų kaulo priauginimo procedūrų. Žmogus vėl gali nevaržomai džiaugtis gražiais, tvirtais dantimis ir be baimės bei skausmo kramtyti maistą. Šios inovatyvios procedūros nauda yra įvertinama ne tik pacientų, kurie gali šypsotis ir bendrauti be jokio diskomforto jausmo. „All-on-4“ metodika neliko nepastebėta ir per Lietuvos verslo konfederacijos apdovanojimus.

„All-on-4“ metodas vertas apdovanojimų

Lietuvos verslo konfederacijos kasmet rengiamame konkurse „Metų paslauga“ laimėtas 2017 m. „Metų sveikatingumo paslaugos“ apdovanojimas už implantavimo metodą „visi ant keturių“, CLINIC | DPC kolektyvui tapo padėka už nuolatinį ir sunkų darbą siekiant paciento gerovės. Kiekviena padėka nuo paciento šypsenos, jo laimės ašaros iki laimėtos statulėlės primena, kodėl mylime savo darbą ir yra tarsi paskata judėti į priekį. Teigiamas darbo įvertinimas suteikia džiaugsmo, kurio daugėja juo dalijantis su komanda. „Kai žinome, kad mūsų darbas gerai įvertinamas, tai yra tarsi naujas atskaitos taškas, raginimas dar labiau stengtis, tobulėti, būti inovatyviems ir nuolat ieškoti tinkamiausių sprendimų mūsų pacientams“, –  teigia CLINIC | DPC odontologijos klinikų tinklo įkūrėjas, implantuojantis gydytojas Simonas Bankauskas.

Kaip „All-on-4“ metodas keičia gydymo eigą?

Odontologijos klinikos specialistai buvo vieni iš pirmųjų, kurie nuo 2010 m. Lietuvoje pradėjo taikyti naujos kartos implantavimo metodą, kurio esmę sufleruoja pats pavadinimas – šio proceso metu į vieną žandikaulį yra įsriegiami tik keturi implantai. Tačiau tai ne vienintelis pastarojo metodo pranašumas. Implantavimo metu atliekama tik viena chirurginė procedūra, per kurią pašalinami dantys ir sriegiami implantai, ant kurių pritvirtinami laikini, tačiau patogūs ir tvirti dantys. Taip pacientas gali iškart grįžti į kasdienį gyvenimo ritmą. Implantams suaugus su kaulu, pacientui uždedami nuolatiniai dantys.

Išsprendžiami net sudėtingiausi atvejai

Ilgai nesprendžiant problemos, kai būna iškritę keli ar dauguma dantų, nešiojant išimamus dantų protezus, kaulinis audinys ima tirpti, ilgainiui išsivysto didelio laipsnio žandikaulio atrofija. CLINIC | DPC įkūrėjas implantologas S.Bankauskas tikina, kad net tai nebėra kliūtis džiaugtis sveikais, savo funkcijas atliekančiais dantimis: „Dėl kompiuterinio planavimo programų netgi ypač sudėtingus atvejus galime paversti sėkmingais gydymo planais. Į mus dažnai kreipiasi tie pacientai, kuriems kitur pasakė „ne“. Dėl šiuolaikinių technologijų ir mūsų sukauptos patirties galime tokiems pacientams suteikti antrą šansą džiaugtis sveika ir gražia šypsena.“

Rūpinkitės savo sveikata

Sveiki dantys reikalingi ne tik estetiniais sumetimais. Pirmiausia tai virškinimo sistemos dalis, kuri atsakinga, kad į skrandį pakliūtų gerai sukramtytas ir virškinti pradėtas maistas. Būtent iš tokio maisto organizmas lengvai įsisavina jam reikalingus vitaminus ir kitas maisto medžiagas. Įvairūs odontologiniai negalavimai, pavyzdžiui, danties jautrumas ar skausmas, patinusios, suminkštėjusios dantenos, vieno ar kelių dantų trūkumas, gali trukdyti tinkamai sukramtyti valgį. Taigi, bendrai organizmo sveikatai palaikyti ne ką mažiau svarbu ir sveiki dantys.

Dovana mūsų pacientams! Visiems, kuriems iki 2018 m. sausio 31 d. bus atliktos implantacijos procedūros CLINIC | DPC odontologijos klinikoje, dovanojame gydymo planą ir panoraminę nuotrauką.

Kartais įvairios dantų ir dantenų ligos lemia tai, kad anksti netenkama dantų. Visa laimė, kad šiandien tai nėra galutinė būklė, su kuria tenka susitaikyti ir nugyventi visą likusį gyvenimą. Yra būdų atkurti tvirtą, sveiką ir gražią šypseną per vieną dieną, netgi jei tokia negalėjote džiaugtis jau daug metų. Dantų implantavimas – tai ilgalaikė investicija į gerą fizinę ir emocinę būklę. Juk galėdami plačiai nusišypsoti aplinkiniams ne tik atrodome žavesni, bet ir patys sulaukiame šypsenos. CLINIC | DPC kolektyvas yra laimingas galėdamas sugrąžinti žmonėms juoką, pasitikėjimą savimi ir svarbiausia – sveikatą.

Dovana mūsų pacientams! Visiems, kuriems iki 2018 m. sausio 31 d. bus atliktos implantacijos procedūros CLINIC | DPC odontologijos klinikoje, dovanojame gydymo planą ir panoraminę nuotrauką.

CLINIC | DPC kolektyvas laukia pacientų šiuose miestuose: Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Utenoje, Anykščiuose, Alytuje, Mažeikiuose, Raseiniuose ir Jurbarke, o greitai duris atversime ir Vilniuje! CLINIC | DPC suteikia galimybę pradėti gydymą viename mieste, o užbaigti kitame.

Užsiregistruokite į pirminę nemokamą konsultaciją tel. +370 632 00 005 arba e.paštu konsultacija@clinicdpc.lt. Daugiau apie mus skaitykite www.clinicdpc.lt.

CLINIC | DPC Londono klinikos ieškokite adresu: 775 Fulham road, SW6 5HA. Registruokitės tel. +44 7714 256 288 arba e. paštu: info@dentalprocare.co.uk. Daugiau informacijos rasite  www.dentalprocare.co.uk.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Petras

Petras portretas
Labai prasti dantu protezai. Gydytoju aplaidumas pasibaisetinas. Pridaro klaidu, kuriu net istaisyti nesugeba. Ir veluoja po valanda ir daugiau. prastas administratoriu darbas.

Petras

Petras portretas
Komercinė odontologija: greitas darbas, nemaži pinigai ir po to neilgas džiaugsmas.....

Anonimas

Anonimas portretas
Sumažinkite kainas tai atsiras norinčių protezuotis ir nereiks reklamos. Išsikėlę kainas iki beprotybės.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių