Alergologus užgulė vakcinų skeptikai: tikisi gauti išrašą, kuris leistų nesiskiepyti

  • Teksto dydis:

Santaros klinikų alergologai pastarąją savaitę susiduria su baimių ir galimų alergijų persekiojamais pacientais – į klinikas atvykę gyventojai tvirtina, kad jie yra alergiški, tad neturėtų vakcinuotis nuo COVID-19, šeštadienį rašo portalas lrt.lt.

Santaros klinikų vyriausioji specialistė ryšiams su visuomenė Gitana Letukienė pabrėžė, kad pacientų srautas Pulmonologijos ir alergologijos centras sulaukia daugiau pacientų negu įprastai, bet antplūdžio nėra.

Atvykę pacientai, anot G. Letukienės, prašo alergologų jiems išrašyti pažymą, kuri leistų jiems nesiskiepyti.

Nuo rugsėjo 13 dienos didžioji dalis parduotuvių reikalauja klientų parodyti galimybių pasą, o be jo gyventojai į parduotuvę patekti negali.



NAUJAUSI KOMENTARAI

LAIŠKAS DULKIUI

LAIŠKAS DULKIUI portretas
SEPTINTAS KAIMYNĖS LAIŠKAS, TIESIAI MINISTRUI ARŪNUI DULKIUI Mano mylimas ministre, kaip dėkoju jums už tai, Kad galėjau pasysioti aš kavinėj „Du beržai“. Taip prispaudė reikaliukas, kad beveik jau apalpau Galimybių savo pasą kitoj tašėj palikau. Ūžė linksmas miesto centras, maistą užuodė uoslė, Spaudė šonkaulius ir blužnį prisipildžiusi pūslė. Aš įpuoliau į kavinę - man duonytės ir dešros, Bet atsakė, kad be paso maisto ir vandens neduos. Pasiutau, nes aš tvarkinga, skiepų pažymas turiu, Bet atsakė man barmenė – jūs supraskit, negaliu. Aš rėkiau – kur mano teisės, kur kotletai ir tiesa, Jei galiu apsisysioti stačiai tarpdury visa. O tada plačiausiu mostu jie atvėrė man duris Sakė - leido jums sysioti savo potvarkiu Dulkys. Ir viltis širdy atgijo, kai į vidų įsmukau Ant rulono tualetinio šitą padėką rašau.

BAISU

BAISU portretas
IKI KO DAVEDĖ ŽMONES BEPROČIAI - MANIAKAI VAKSERIAI...ŽMONĖS JIEŠKO KELIŲ GELBĖTIS.

R

R portretas
Paskiepyti miršta. Dvesia antivakseriai , nes labai jau jiems yra didelis noras matyti paskiepytuju mirtis. Žiūrėkit kūtvelos savęs ir neskaičiuokit savo Lobovo- Celofano bažnyčiose mirusių vakcinuotų.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių