Lenkija griežtina bausmes pedofilams

Lenkija paskelbė apie planus pailginti kalėjimo bausmių trukmes pedofilams, kai, pasirodžius dokumentiniam filmui apie dvasininkų seksualinę prievartą prieš vaikus Lenkijoje, šalyje kilo didelis pasipiktinimas.

Kaip praneša BBC, asmenims, pripažintiems kaltais dėl pedofilijos, gali grėsti maksimalus laisvės atėmimo bausmės terminas – 30 metų. Pačiais sudėtingiausiais atvejais kaltinamiesiems gali grėsti net įkalinimas iki gyvos galvos.

Lenkijos parlamento žemieji rūmai (Seimas) ketvirtadienį pritarė Baudžiamojo kodekso pakeitimams. Dabar dėl pakeitimų turės svarstyti aukštieji parlamento rūmai (Senatas). Jei pakeitimams bus pritarta, dar reikės prezidento parašo.

Praėjusį šeštadienį „YouTube“ tinkle paskelbtas brolių Tomaszo ir Mareko Sekielskių dokumentinis filmas „Tik niekam nesakyk“ (Just Don't Tell Anyone) jau peržiūrėtas beveik 18 mln. kartų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Laisvamanis

Laisvamanis portretas
Tikras kunigas kastruotas kunigas stoji į seminariją pirmoj eilėje kastravimas nebeliktų 99procentu pedofilų

reikia

reikia portretas
isviso uzdraust betkokia pidaru propoganda kuri atvirai su veliavelem jau siaucia pas mus ir tai nebe kgb simonko propogandos kuri seniai vertejo istremti i cecenija....

laukit

laukit portretas
ju pagausejimo cia.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių