J. Bidenas ima Arizoną ir Meiną, D. Trumpas atsilieka 25 rinkikų balsais

Associated Press duomenimis, pasiekęs pergales svarbiose Ohajo ir Teksaso valstijose, ankstyvą rytą (Lietuvos laiku) valandų beveik 100 rinkikų balsų atsilikėnjęs, Donaldas Trumpas jau turi 213 balsų, tuo metu, kai J. Bidenas – 238. J. Bidenas kol kas sugebėjo išlaikyti persvarą, laimėjęs Arizoną ir Meiną.

Kaip praneša Associated Press, D. Trumpas kol kas pirmauja daugelyje valstijų, kurių galutinių rezultatų tenka dar laukti – Džordžijoje, Pensilvanijoje, Viskonsine ir Mičigane.

J. Bidenas pasiekė svarbią pergalę tradiciškai už demokratus balsuojančioje Kalifornijoje, turinčioje daugiausiai rinkikų balsų (55). Tačiau D. Trumpas atsilygino laimėjęs Ohajuje (18) ir Teksase (38).

J. Bidenas taip pat laimėjo svarbioje Niujorko valstijoje, turinčioje 29 rinkikų balsus. D. Trumpas atsakė virtine pergalių mažiau balsų turinčiose valstijose.

9 val. 50 min. Lietuvos laiku Associated Press pranešė, kad J. Bidenas nugalėjo Arizonoje ir padidino savo atotrūkį 11 balsų.

Be to, apie 10 val. paskelbta, kad J. Bidenas laimėjo ir 4 Meino valstijos balsus.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

#

# portretas
Juokynga žiurėtį kaip lietuviai net del amerikos prezidento gatavi vienas kitam gatvai gerkles perkastį...... Jūms zuikiams ar ne visvien kuris vilkas laimės? Vis tiek liksite zuikiais kuriais vilkai maitinasi....

Grandrapi so vid 19

Grandrapi so vid 19 portretas
Nei Lietuvai, nei Japonijai, nei Taivanui, nei Pietų Korėjai, nei Izraeliui nėra jokio skirtumo, kas laimės JAV prezidento rinkimus. Visi JAV prezidentai visada vesdavo panašią užsienio politiką nepriklausomai nuo partijos ar rinkimų debatų pliurpalų, nes JAV turi savų interesų ir jai nusiši k t, ką apie ją mano Rusija, Iranas ar Kinija. Norint, kad JAV rimtai žiūrėtų į mus Baltijos regioną reikia daryti vieną paprastą bet labai rimtą dalyką- pirkti amerikietiškas prekes ir paslaugas. O ginčytis dėl D.Trumpo (kaimietiškai Trampo) ar J.Bideno yra tas pats, kas ginčytis kuri žaidimų konsolė "šustresnė"- "Pleisteišinas", "Iksboksas" ar Nintendo. P.S. Laukiam nesulaukiam Lapkričio 16 d. kada mūsų Verygampas, Karbauskampas ir Skverneliampas bus išpirdolinti į opozocijos karantiną

Anonimas

Anonimas portretas
Mano chebra irgi uz Trampa. Dabar jau truksta tiktai 14 balsu. Vot teip. Uzmuskim demokratus.
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių