Vyriausybė iki kovo pratęsė visuotinį karantiną ir judėjimo ribojimus

Grįžti į straipsnį

Petkus

Petkus portretas
Tie dalbajobai niekada tiesos nesako. Nemoksos ten sedi. Jai visi beždiones ministrai jau spejo pabuti vis kito ministro kaily. Tai ar taip dera

>Jūrate

>Jūrate portretas
lošara tai tau sakoma kad kai bankai griebs po viso šito karnavalo kiekviena savo skolininka tai iš kur tu paimsi eiline imoka + dar praejusiu mėnesiu atidėtas imokas viename? Nusipieši?:D)

jo

jo portretas
matyt koncervai eilini karta isdure savo rinkejus :)))

Jurate

Jurate portretas
Tema taip pat ne apie turta. Tas procentas niekur nenuslepiamas, sustabdomas mokejimas pandemijos metu, bet procentas pridedamas menesinis uz nesumoketa menesio imokos suma, kad pasibaigus, kaip UK Lockdown, menesinis mokestis uz paskola ar tai siaip kazka ismokamas su visais neimoketais procentais uz praejusius menesius. Bet tai cia kiekvieno valia pasirinkti sia galimybe, sumoketi kaip mokejes kas menesi arba ismoketi veliau. As manau, kad Jus vis griztate prie tos pacios temos, kaip ir investavimas uz simteriopus procentus, kas Lietuviams nera prieinama kitoje salyje. Toks gyvenimas, ko lietuviai paseke tuo ir gyvena tokiu metu! Kose - sveika ir energinga!

Kažin kada

Kažin kada portretas
bankai pradės masiškai atiminėti n.turtą pasiimtą už jų dar neišmokėtas paskolas? Taigi žmonės neuždirba ir dar ilgai neuždirbs tokių algų kai viskas sustabdyta. Pažiūrėkit kokie ponai užsienio bankyrai kilnūs - jie atideda paskolų mokėjimą.Be procentų..Bet kai baigsis karantinas tai jie tikrai pareikalaus visko ką atidėjo ir iš karto:D)

Jurate

Jurate portretas
Visa beda tame ir yra, kad Lietuva neturi islaidu istaku pasaulyje ar savo salyje, kaip kitos Valstybes paremti seimas cekiais, dovanomis, ar gerais piniginiais laimejimais ar verslo laimejimo sumomis, kur procentas investavus auga simteriopai. Krize siuo atzvilgiu yra neisvengiama Lietuvos Respublikos Valstybei. Ir seimas cia liaudziai ir visuomenes zmonems niekuom nepades. Nera tikslo netgi skustis! Bet sis komentaras neatitinka temos ir net kalbeti sia tema. Tema yra korono virusas ir prasymas gali atitikti tik paskatinima daktarams del vakcinos. Nera reikalo nukrypti nuo temos, kaip bobutems pasipliotkit apie neika.

kas bus paskiepytiems vergams

kas bus paskiepytiems vergams portretas
vaccinedeaths taškas com

Anonimas

Anonimas portretas
Visas sitas lyberastu meslungis pries DIDELE KRIZE. Ekonomika Europoje ir visame pasaulyje - SUBINEJ. I gatves iseis desimtys milijonu BEDARBIU. Liesis kraujo upes. Kapitalizmas bus sunaikintas o kas ji pakeis dar neaisku nors konturai ryskeja. Pasaulis bus pasidalintas i 4-5 itakos zonas. Silpnos militrofines valstybeles bus suestos arba geriausiu atveju savo noru isilies i dominuojancios valstybes sudeti. Landzbergines uteles, smaukit liaudi dar daugiau tai tiktai pagreitins kracha.

Jurate

Jurate portretas
Koks tai gali buti pasiulymas - pandemijos viruso panaikinimui, be jokios priezasties. Taigi cia 3-cias pasolini karas, kada Lietuviai iki siol sapnuoja salciu ir sniegu - o ne atsako tuo paciu. Nemanau kad lietuvio nuomone cia kuom nors padetu taip pat. Issukis toks, - sveiksti arba mirsti! Sulaukete vakcinos, taigi bukite malonus issaugokite ir sveikstancius! O ne durno nuomone kam cia viesai rupintis.

Loxams

Loxams portretas
Aš tai panaikinčiau karantiną.Protingi ir taip laikysis rekomendacijų.O debilai gandragalviai tegu stimpa jei jiems taip blogai būti gyviems.Nors tauta apsivalys nuo idiotų ..

Analitikas

Analitikas portretas
Verslas jau 5 mėnesį negali atnaujinti darbo, o Vyriausybe bijo atsakomybės, todėl realiai nieko nedaro, tempia savo plepalais gumą ir viskas. Kas is to gausis, pamatysime kokį pusmetį po karantino: tūkstančiai bankrutavusiu didelių ir mažų įmonių, desimtys tūkstančių bedarbių ir be abejo milžiniška Valstybės skola, kuri su laiku turės būti padengta.

Jurate

Jurate portretas
As nepritariu netikslingiems Lietuvos parodymams korono viruso stabilizavimuisi tiek Lietuvoje tiek pasaulyje kad tai kazkiek sumazino sio vitus rizika. Korono viruso rizika bus sustabdyta tada kai viena is pasaulio Valstybiu is kurios yra kiles koronovirusas prisiims sau viruso atsakomybe ir gydyma. Neatlaidus sio viruso mutavimas su isnaujo atsinaujinimu leidzia Lietuviams ir aplinkiniams manyti, kad tai gali buti stabilizavimasis, bet taip nera. Tai yra sio viruso mutacija, kai net kaukes ir netgi atstumas nepadeda sio virus stabdimui. Sakau tai todel,nes pati priziuriu savo serganti vaika, kuris isgyveno visus sio viruso simtomus ir dar iki siol kovoja su siuo viruso atsinaujinimais kartu stebint praeivius parduotuveje. Ciaudulys pasiekiamas daugiau nei 5 metro atstumu UK. Musu simtomai gereja, bet virusas nesitraukia. Vaikui vis dar melynuoja akys ir rankos arba veidas, jauciamas saltis be aukstos temperaturos. Kuno temperatura krenta zemiau 35 laipsniu kuno termometro skaleje.

QQ

QQ portretas
Tarptautiniai skrydžiai vyksta, bet į kitą miestą negalima. Stipru...

Anonimas

Anonimas portretas
Pasiilgau mamos... nuo karantino pradzios jau nemaciau.. :(

laisvinti

laisvinti portretas
reikia tik protingai, ir nuimti įtampa tarp žmonių savivaldybių ribose: parduotuvės turinčios tiesioginį išėjima į lauką ir užtikrinančios vienam asmeniui 20m2, paslaugos taip pat , kurios gali užtikrinti 20m2 vienam paslaugos gavėjui, nes ka iš to jei viskas vyksta tik nelegaliai.Todėl reikia legalizuoti, bus surinkti mokesčiai ir nereikės mokėti išmokų/pašalpų

matosi

matosi portretas
kaip kom zydenliai ciniskai suizulejo pajute globalistu laikina /pergale/ kad drista musu darbscius zmones niekinti ir atvyrai vardinti gojais tai ju terminas tik kodel ju taip nekencia arabu gentys kurioms ir jie priklauso? turbut kad kile is banditiskos chazaru karalystes kuri plesikavo kol ukrainieciu karzygys Sviatoslavas nesunaikino ju bet jie kaip tarakonai paplito povisa planeta ypac jav kur su rotsildais ir nori uzgrobt planeta matai ja jiems dovanojo kazkoks /dievas/ ir ar tik ne setonas ?;;;

Buduliams

Buduliams portretas
Aš tai panaikinčiau karantiną.Protingi ir taip laikysis rekomendacijų.O debilai gandragalviai tegu stimpa jei jiems taip blogai būti gyviems.Nors tauta apsivalys nuo idiotų !

Anonimas

Anonimas portretas
Komendantoi valanda nera tokia skausminga, kaip judėjimo ribojimas. naktimis nebūtina trankytis, o štai riboti judejimą DIENĄ - nusikaltimas.

si

si portretas
karta prie /vyriausybes/ prisidejo ir gamtos jegos privertusios kalnus sniego;;;;

nesvarbu

nesvarbu portretas
zodziu truksta. Nuolat ziuriu, klausau, ka sako Top imunologai is uzsienio. Žymiausi vokiečiu, austru ir kt.profesoriai nepritaria griežtam karantinui. Til lietuvos "ekspertai" mano kitaip? Ar taip jiems liepia manyti Šimonyte ir oligarchai Maximu bosai?

Klpd.

Klpd. portretas
reikia sugalvoti pastovų būdą kaip neleisti Covid'ui plisti o ne taikyti vienintelę - uždaryti žmones ir juos izoliuoti neribotam laikui.

Nuomonė

Nuomonė portretas
Visame pasaulyje yra krizė. Taip, ir karantinas. Pasidomėkite dėl ribojimu. Tik silpnos valstybes iveda tokius ribojimus, kaip Lietuva. Geda. Ar yra tokiu, kurie mano, kad Covid-19 - baisus virusas? :)

butina

butina portretas
Teisingai Karantinas butinas kol nevaldomai plinta sis MARAS Sios Vyriausybes labai ismintingai priimami sprendimai

Runkeliams

Runkeliams portretas
Tik visiški idiotai nemato,kad karantinas visame pasaulyje,o daugelyje šalių net komendanto valanda.Bet LT buduliai toliau savo kaimo ribų nemato.

Chi

Chi portretas
Daugelis už konservus balsavo tik todėl, kad jie žadėjo atlaisvinti suvaržymus, o ką dabar daro!!?? Visai neturi jokios strategijos, jokio plano.

Anonimas

Anonimas portretas
tam KLP vatinio komentaras

Klp

Klp portretas
Aš tai panaikinčiau karantiną.Protingi ir taip laikysis rekomendacijų.O debilai gandragalviai tegu stimpa jei jiems taip blogai būti gyviems.Nors tauta apsivalys nuo idiotų

Anonimas

Anonimas portretas
Burzuju svarbiausia uzduotis - laikyti lietuviskus avinus pastoviai uzdarytus ir grieztai kontroliuojamus. Jeigu koks nors avinas atsiras protingesnis tai gali isversti tvora ir pavesti visa uteleta aviu banda i taip vad laisve. Uztverti avinai is bado nedvesia na ir pastoviai yra nukerpama vilna. Priziureti, sotus, be rupesciu ir laimingi. Nebliaukit, jums kitaip nebus. Taip jau Dievulio suredyta.

praeivis

praeivis portretas
Kad jie nusprogtu visi iki vieno toj vyriausybej. Sedi siltai ant peciaus suda mala o alga byra gera.

jo

jo portretas
kaifas biudzetininkams-dirbt nereikia, algyte stabili, priedai irgi, i akis nieks nelenda...tiesiog aukso amzius

pritariu

pritariu portretas
Gojų vieta getuose ir prekybos centruose - neškit savo santaupų likučius nusipelniusiems gyventi geriau.

VADINASI

VADINASI portretas
SNIEGAS NENUTIRPS IKI PAT GEGUŽŽES 1..DARBO ŽMONIŲ SOLIDARUMO ŠVENTĖS...

Ops

Ops portretas
Man patinka politikų ir "ekspertų" naivumas pasiekti nulinį užsikrėtimų lygį. Tas virusas dabar visada bus tarp mūsų ir visada jį ras jei ieškos. Tai jau kaip gripo virusas ir ką, dabar visada bus karantinas?

Pensininkė.

Pensininkė. portretas
Jie ,atseit ,svarsto.Žino,kad teisus Veryga,bet kaip gali parodyti savo klaidas ir priimti protingesnių pasiūlymus.

siaip

siaip portretas
Judejimas jau ribojamas menesi. Ar del to zenkliai sumazejo uzsikretimu skaiciu? Tikrai ne.

>pilietiskas

>pilietiskas portretas
Eik nusiskandink i Dange.

Blinda

Blinda portretas
Laikas versti tuos diletantus is kedziu. Uzteks dergtis ir algas sau keltis.

Svarbiausia

Svarbiausia portretas
lietuvius uzdaryti kaip konclageryje kad baltarusiai galetu laisvai keliauti i Lietuva. Jiem nera jokio karantino ir koronos.

feisas

feisas portretas
o ka rinkot nejau nematet koncervatoriu veido ir dar paziurekit i dedule ir bus aisku

Pilietiškas

Pilietiškas portretas
Dirba valdišką darbą ir nori, kad kuo greičiau būtų suvaldyta pandemija! Ne tokie kvaili tie valdišką darbą dirbantieji ir suvokia kad tai yra labai bloga situacija ir ji pagerės tik nuo mūsų sąmoningumo! Kaltas ne valdiškas darbas ar privatus , o mūsų požiūris į vertybes: puolame burtis ant kalnelių, stengiamės prasmukti į kitas savivaldybes, būriuojamės asmeninėse šventėse ir t.r. Būkite sąmoningi ir nereikės ilgai būti karantine!

Pil.

Pil. portretas
Prašo kad balsuotų ,bet balsavimas keistai pažymėtas , nesuprasti kokia spalva kokį atsakymą reiške.Sąmoningai padaryta ,galvok kaip nori.

PAKAZŪCHA

PAKAZŪCHA portretas
Kitaicai žvengia apsiputoję

Toks raminimas

Toks raminimas portretas
"su, žinoma, mintimi, kad grįšime prie šitų klausimų svarstymo tikrai kiekvieną savaitę, o gal kartais į savaitę ir ne po kartą“ yra jau atsibodęs.

Neteisybe

Neteisybe portretas
Kodėl tie, kas dirba Valdiska darbą gauna atlyginimus ir svajoja, kad tik nesibaigtų karantinas! :( Kodel jie ne prastovose, kaip visi?

covidinis marazmas

covidinis marazmas portretas
Manau jau laikas protesto akcijom, ar taip ir sėdėsim kaip zuikiai ausis suglaudę, kol uždusim nuo tų ribojimų.

Ką čia iki kovo

Ką čia iki kovo portretas
dėlkit iš karto iki Kalėdų. Ir kuo greičiau taškykit biudžeto pinigus, apiplėšinėkit Lietuvos piliečius kol niekas negali į gatves išeit:D)

Visazinis

Visazinis portretas
Zinoma, kad nieko nedaryti ir nieko negalvoti, geriausia zmones uzdaryti, juolab arabai nunese visas vakcinas. Jie negalvoja, kas bus ateityje. Zmones prakeiks juos ir ju atzalas.

butina

butina portretas
BUTINA nes sis mirti nesantis virusas niekur nedingo tik ivestas grieztas karantinas gali sumazinti mirciu skaiciu ir sio mirtino viruso plitima

kauniete

kauniete portretas
dirbu universitete. Dziaugiuosi karantinu. Nereik i darba. Atlyginimas mokamas pilnas. Visi esame patenkinti karantinu

Badas

Badas portretas
Pasodinti juos ant tu 200 eu i menesi, gal istirpus riebalams ir smegenys apsivalytu?

nepatenkinta

nepatenkinta portretas
vot niekšeliai, bent jau apsikirpti leistų.

kam dirba vyriausybė

kam dirba vyriausybė portretas
Tik ne Lietuvos žmonėms, kuriuos laiko priešais, o išrinkti tai tarnauti žmonėms, ar ne?

jo

jo portretas
si vyriausybe krumuose, tesugeba uzdrausti viska, jokio ju zadeto skaidrumo ir aiskumo, jau 3 menesiai nesmonej gyvenam, ir niekas nesiteikia net gyventojams paaiskint ar ju palaikyti, vien gasdinimai ir gyrimasis apsuktais ir nubaustais, visiski mulkiai...!

24

24 portretas
Sulauks socialinių neramumų.

Anonimas

Anonimas portretas
Kada atidarys savivaldybes ir kirpyklas? Alio!

4

4 portretas
Baisu kai bailiai valdo pasaulių

Galerijos

Daugiau straipsnių