Vilniaus mero patarėjas protestuotojų miniai griežtas: jūs esate vėžys

Grįžti į straipsnį

O,tai tas Zukauskas

O,tai tas Zukauskas portretas
ka nors gero pasake? Nenustebino nei viena puse,nei valdzia,nei zmones atskirti,negirdi vienas kito,nesupranta ir nenori girdeti,Seniai nesusisnekama,tik replikomis apsimetoma spaudoj,TV,tai ir visa diskusija,tad ko tikimes,jei taip bus toliau, bus ziauriai liudna

Kostas

Kostas  portretas
.> Algis paumejo ?slysk i ambulatorija skubiai vaistu

O taip atrodo

O taip atrodo portretas
Covydinis micronas padidintas milijoną kartų

Ir vėl

Ir vėl portretas
Karolux nekokybiško apsirūkė. :)))))

Taigi

Taigi portretas
Suaktyvėjo ožio garbintojai,po patirto smūgio prie seimo

vladas.

vladas. portretas
Tai vienas tautos engėjas iš daugelio.Aplojo,apspjaudė liaudį ir nuėjo ....prie lovio.

Diagnozė

Diagnozė portretas
Žmogau ' nesišvaistyk tokiais baisiais žodžiais' neduok dieve ' kad neatsisuktų.......

Lanzb'šteinas \\\\\.../////

Lanzb'šteinas  \\\\\...///// portretas
Pažiūrėkite per YouTube Lietuvos nepriklausomybės akto signatarų B.Genzelio ir Z.Vaišvilos spaudos konferencijos,kurią transliavo 2022.01.13.___Garantuoju bus įdomu iš gyvų liūdinkų lūpų sužinoti tikrą tiesa kas buvo "prezidentas" V.Lianzborgas.

>>>serž \\\\\.../////

>>>serž  \\\\\...///// portretas
>Žmonės pasakojo,kad tavo dėdė buvo banditas,apsimetęs partizanu.Didesnė pusė tokių buvo ir suteršė partiznano vardą.Taip,kad su savo dėde lįsk į krūmus,kur tas "partizanas" lindėjo laukdamas aukos su naujais batais ir vestuviniu žiedu.

Man

Man portretas
Vilniaus mero patarėjo psichopatiniai kliedesiai primena sovietinių laikų "darbo kolektyvų" pasipiktinimą prieš ekstremistiškai nusiteikusius elementus. Tie patys sovietiniai žodžiai, kalėjimo žargonas. Tai ko per partija įlindai į mero patarėjus. Kiek supratau prie darbo nepriprates. Geriau būti mero patarėju. Ten nieko dirbti nereikia. Svarbiausias reikalavimas būti jų partijos nariu ir partijai lojaliu. Smegenų gali ir neturėti. Eik dirbti, kaip visi sąžiningi žmonės. Mero patarėjas, tai ne darbas.

Pilietis

Pilietis portretas
Tukstanciai jaunu zmogenu darbo diena dirbti privalo ,o ne kelti maista! Reiskia atmatos atidirbineja uz gauta finansavima is teroristines rusu valdzios.

Tremtinys ,partizano sunus

Tremtinys ,partizano sunus portretas
Kai putinas pradeda zvanginti ginklais,neatsitiktinai jedinstva suaktyveja! Pats laikas situs koloborantu palikuonis grusti von is Lietuvos . Kaip tuos babajus grusti per siena, i rusu zeme.

serž

serž portretas
Skaitau komentarus ir tiesiog siutas ima , kur nusiriro "Kauno Diena" su kurią gyvenau nuo vaikystės kad daleidžia tokius šlykčius komentarus spausdinti. Čia ne Laisvė, ne demokratija tiesiog beraščių žmogelių taškymasis purvais .Nesuprantu ką apie tai galvoja redakcija, ji turi nešti atsakomybę prieš tautą ,o ne leisti tokias nešvankybes. 1946m.sausio13d prie Svėdasų žuvo su dar keturiais partizanais mano Mamos brolis-mano dėdė Edvardas Plitnikas. Jam buvo tik 21metai. Tuo laikotarpiu žuvo apie 20000 jaunų Lietuvos didvyrių, kad dabar šitie rėksniai galvodami tik apie save taip apdergtų mūsų brangią Lietuvėlę. Kyla klausimas kodėl jie neemigravo ,o sėdi čia valstybei ant sprando.

Anonimas

Anonimas portretas
O miesto patarėjas irgi tik feisbukinis ir burbulinis,pamėgžioja dvarą ir jo liokajus.Akivaizdu,kad protestas ,švilpimai ne prieš kovotojus ir žuvusius o prieš didybės manija susirgusius valdžios veikėjus ir jų liokajus,Jei nuo gegužės mėn valdžia nerado laiko normaliam pokalbiui su kitaip mąstančiais piliečiais o atsitvėrė tvoromis,patrankomis or pradėjo puolimą per savo solovjovus ir LRT ,paselbė tautos priešais,kuriui kaip nekeista vis didėja,tai ko tada tikisi?Atrodo kad tik TSKP su savo CK gali spręsti ir nurodyti,o visi avinai privalo klausyti,Bet gal čia tokie dabartinės valdžios planai skaldyti ir valdyti,griauti ekonomiką ir valstybę nes dabar kad ir tokiems patarėjams Lietuva nesvarbi,jie globaliame paaulyje visi G taške,geriau paradai,suoliukai,perėjos,naujos kartos komunistū šųkiai.

buvo

buvo portretas
...visai paprasta konfliktą gesinti dar jam neįvykus. Tereikėjo sostinės merui, kai į jį kreipėsi maršistų formalus vadas, kuriuo manipuliuoja visokie celofanai ar dichlofosai,.pasakyti: Sausio 13 prie Seimo vyks renginys, o jus, prašom, rinktis kitą vietą savo susibūrimui. Dabar normalioje valstybėje už chuliganiškus veiksmus, trukdymą pagerbti žuvusius turėtų atsakyti tie, kurie, kaip matėm per televiziją, klykė, švilpė taip, kaip buvo instruktuoti.

Anonimas

Anonimas portretas
Vai, vai ir kur rėžimo policajai žiūri... Juk tai neapykantos kalba.

Fritz

Fritz portretas
Zukauskas naudoja tuos pacius issireiskimus kaip buve Lietuvos grobikai rusai. Tie patys argumentai. Tie zuve didvyriai neaisku ar butu kovoje uz tokia Lietuva. Islaptinti KGBistai, milicija perejo i policija. Tarybine teisesauga be valymu tapo Lietuvos teisesauga. Kur bepasisuki milicininkai, arba ju palikuonys tarnauja policijoje. Demokratineje vakaru Valstybeje taip nebutu imanoma padaryti. Issivadavus Lietuva buvo suvystyta i KGB ir milicijos pinkles. Supuvusia sistema nepasitiki kai kurie zmones. Bet juos vadinti 5 kolona tai slykstumo virsune. Issivalykite galu gale nuo savo isdavikiskos praeities ir pradekite saziningai kurti Valstybe. Bet su dabartiniais politikais tai neymanoma.

Jo

Jo portretas
Lietuvos piktybinis vėžys yra liberalai ir konservatoriai, kurį būtina nedelsiant pašalinti, kitaip Lietuvai gresia mirtis

viešai pataikauji

viešai pataikauji portretas
koncerwatoriu padlom ?

vilniaus merijos LGBT prostitutas

vilniaus merijos LGBT prostitutas portretas
praciulbejo ....apderge tauta -kuri jy seria ir islaiko

Kiek

Kiek portretas
Užsienio svečiu pamatys,kaip jaunieji komunistų palikuonys nori pakalbėti apie laisvę sau ir savo partijoms.

cha ... dar vienas sifilio kamuojamas Vilniaus gangrena

cha  ... dar  vienas sifilio kamuojamas Vilniaus gangrena  portretas
issiko savo LGBTistiny dvoka - TAUTA -ISVADINO PENKTA KOLONA , o jo Guru zermakelnis lansbirkinis Svonderis --tauta --fasistais ....... LIETUVOS ISDAVIKAI UZSLAPTINTU KGB ESNYKU BENKARTAI ... toli nerieda nuo nuo savo gimdytoju ... sika cia pat kur juos pastate ju kurejai .... TU aborto auka - ESI IR TA ,,5 KOLONA--ir JEDINSTVENYKAS

na

na portretas
gal pležą įrenkite geriau su nutriušusiais suoliukais tai ir sugebate daugiau nieko tipo Vilnių grąžinate milijonus plaudami...pats gali man vaikas būti...aš iš kauno į tavo Vilnių važiavau televizijos bokšto ginti, jei nežuvau tai dar nereiškia, kad neturiu teisės dabar pasakyti tai ką galvoju, ne už tokią Lietuvą kovojau kur žmogus žeminamas, bauginamas ir taip kiekvieną dieną...buhalterio Dulskio iškreipti įstatymai Lietuva padalinta į dvi dalis...ei tu vaikine gal ir pats už Reklamą Petis už petį ...kur milijonas padalintas...kaip ir Vilniuje jūsų pležas...kiek pinigų išplauta...žmonės susirinkę reiškė nepasitenkinimą valdžia Šimonytės ir Čmil pasisakymai apgaulė kam tie sveikinimai jei žmonės šiuo metu abiejų panų jaučia priespaudą...iš žmonių tyčiojamasi. Taip kad vaikine...nei tu gynei nei tu kalbėk...žiūrėk Vilnių ir neplauk pinigėlių nušiurusiems suoliukams...

mero patarėjau

 mero patarėjau portretas
eik velniop, agraste

V,L

V,L portretas
Visiškai neaišku kur buvo auklejamas šis ponas patarejas????? Labai manau reiketu pasimokyti kulturingai ir neižedžiant kitu žmoniu išmokti reikšti mintis.

Anonimas

Anonimas portretas
Klausyk vaikine kai 1991 metais stovejome prie parlamento g beginkliai tik su malda lupose tu dar i palas krovei taip kad ne tau snargli mus teisti ir vadinti tautos vežiais geriau jau reikejo patileti

Akivaizdu

Akivaizdu portretas
Tipiškas konservatorių chunveibinus. O kas čia vėžys, mąstantiems aišku, tai dabartinė valdžia.

LAISVĖ NEPARDUODAMA

LAISVĖ NEPARDUODAMA portretas
...

Algis

Algis portretas
Jie ne vezys tie be smegenu reksniai o isgamos

Dalis tiesos

Dalis  tiesos portretas
Kad vėžys graužia Lietuvą- tikra tiesa. Tik tas vėžys- tai dabartinė valdžia. Vien ką reiškia vienas anūko sprendimas, praktiškai sustabdęs ne tik Lietuvos, bet ir pusės Europos verslą. O kur Simono mokesčiai už viską, lyg tai padės sumažinti taršą. Kai tuo tarpu eismas organizuojamas taip, kad mašinos kuo ilgiau būtų su įjungtais varikliais. O narkotikai, Stambulo konvencija... Ne to tauta tikisi iš valdžios, todėl ir švilpia.

Save veidrodyje pamatė?

Save veidrodyje pamatė? portretas
Nu pagaliau!Kiti žmonės seniai mato,kad šitie smėliadėžės mažvaikiai yra vėžys ant Lietuvos kūno ir pagaliau pradėjo jais viešai šlykštėtis.

Jūs čia rimtai?

Jūs čia rimtai? portretas
Čia patarėjas?Jūs rimtai?Reprezentuoja Vilnių su bulviakasio etapo įvaizdžiu....?!Nors ai,ko aš čia stebiuosi,šalia kvailių protingų nebūna,kad anie nepilnaverčiais nepasijustų.

kam

kam portretas
reikia sukelti visa šita šaršalą, kai nėra ramu aplinkui nei su batkos ateiviais nusikalstamai kertančiais sieną ir suvokiančias ką daro, nei ties Ukrainos sieną, nekalbant apie degalų, šildymo, elektros kainas (Lenkija suprato ir laikinai stabdo bent PVM), Lietuvoje tik mokesčiai? beveik už orą? vis nauji? kur problemą ? požiūris :mokesčių mokėtojas ne tik mokesčius moka dar ir gyvena, veikia, kad juo sumokėtų, todėl čia ir dabar: GP-pripažinti be konstitucinio teismo kaip klaidą-naikinti, akcizus jei neinulinti tai per pus, nes pajamos nuo didesnes kainos bus tas pats su kontrole parduodantiems, laikinai kol yra kaip yra, naujų mokesčių jokių, dėl NT jei jis įdarbintas turi būti mokami už verslą, bet ne už tai kad turi. Valstybinė kalba ir yra valstybinė rašyti pavardes kaip numato kalbos inspekcija ir Konstitucija, Stambulo konvencija -nereikalinga, biologinės lyties nesuvaidinsi, filmai - negyvenimas alkoholio ar kvaišalų įstatymas- nukvaišalinta tautą tai ne tautą ,taip itampos

laisve

laisve portretas
buvo iskovota pasinaudojant zmonemis ir ju krauju taip bet dabar ja naudojasi tik klanas priskreteliu tokiu kaip lanzburgei tu ir tt uz tautos izeidinejimus jus dar gausit savo tfu

Gi žinojo Šimašius , ko tikėtis iš BUDULIŲ !

Gi žinojo Šimašius , ko tikėtis iš BUDULIŲ ! portretas
Kodėl išdavė leidimą jiems rinktis prie Seimo ?!!! Tokius reikia gi aptvare laikyti , kažkur užmiesty , pamišky .... kad nedarytų sarmatos prieš visą svietą.

vėžys?

vėžys? portretas
galimai, tad reikia gydyti prieš tai eliminuojant sukėlėjus ir ką padarėt? iki? dabar? planai?

ZZ

ZZ portretas
Uz laisve protestavo jie !!!

gerai valkatai sędėti valdiškoi kėdėje

gerai valkatai sędėti valdiškoi kėdėje portretas
ir loti nesamones

By. Rka deėjęs

By. Rka deėjęs  portretas
ByBA dejau AS ANT TAWO SUPIYSTOS GAIDYNES NUOMONES SESTOJI KOLONA VAIKSCIJANTI TU !!! SVIESUOMENE ATSIRADO :-))))))))

rt

rt portretas
KAS ČIA PER PIENBURNIS, kuris turbūt nėra dirbęs jokio darbo, tiktai gyvena iš žmonių sumokėtų mokesčių . Ir dar Jisai moralizuoja. Berneli žmonės galvas paguldė ne už tokią LIETUVĄ, išvogtą, emigravusią, suskaldytą, ar čia taip karjera daroma, tokiu tonu...

Kunigas

Kunigas portretas
Asile šitie žmonės norėjo būti išgirsti

Anonimas

Anonimas portretas
matyt maišo vogti

Šikašiaus subynlaižys

Šikašiaus subynlaižys portretas
Cypė laukia tokių Šikašiaus subynlaižių darkančių Lietuvos sostinę. Vagis ir nusikaltėlis. Gal nepakaltinamas?

Tu,,tipe,,

Tu,,tipe,, portretas
Neisikerti,kad,tu,atribotu,daug daugiau,tik nedaugelis galejo atvykti.

ka noreti

ka noreti portretas
koks meras subingalvis, tai ir jo patarejai tokie patys, neseniai barzda pradejo zelti, o tai kur buvai pries 31 m sausio 13, tikriausiai dar nesubrendusi sperma

Edgaras

Edgaras portretas
Jūs,,ale patarėjau" dar po stalu vaikščiojot kai Tauta atsikovojo laisvę. Šiandien šalia manęs minioje mitinge stovėjo senukas. -Ne dėl tokios laisvės tada kovojau...-Jo žodžiai. Tie kur žuvo,pasakytų ta patį. Kovojo ne dėl laisvės švilpti. Kovojo dėl vienybės,dėl laisvės studijuoti,dėl laisvės nebūti segreguojamiems,dėl laisvės dirbti,dėl laisvės keliauti. Dėl teisės diskutuot su valdžia...

as

as portretas
kaip koncervas taip ..... cinikas ir is kur pas jus tiek pykcio ant lietuvos zmoniu atejusiu pareikst savo nuomone del vykdomo koncervagiu genocido

Atrodo

Atrodo portretas
kad pats patarėjas klijuoja kitiems epitetus(kurie labai jam pačiam tinka), gyvena valdančiųjų lozungais ir nesupranta, kad nepriklausomybę atgavo ir latviai, estai bei kitos sovietinės respublikos, buvo suvienyta Vokietija be kraujo praliejimo, nepasidomi kas 1991 m. Seime šūkavo, kad reikia kraujo, kas sprogdino Bražuolę, išmetė pro langą Pociūną ir pan.

Problema

Problema portretas
Ne jie,o valdantieji,,padeje,,ant tautos

Taip

Taip  portretas
Pritariu!

Srong Man

Srong Man portretas
Savickai! Buvai gerbiamas žmogus LGBT bendruomenėje... Kokio velnio susidėjai su morozais?

:)

:) portretas
O jis LGBT narys?

Anonimas

Anonimas portretas
Teisingai pasake, tusciagalviai protestuotojai, feisbuko mokslininkai. Rekia "Geda" nors likusiems lietuvos gyventojams geda del tokiu protestuotoju..

Naujasis „elitas”

Naujasis „elitas” portretas
pasisakė... Mat, dėl jų veiksmų protestuojantys žmonės trukdo jiems mėgautis žuvusiųjų ir gyvų likusių iškovota laisve, savivaliauti, laužyti priesaiką Konstitucijai net ir artėjant Sausio 13 d.? Jie atėjo į Seimą „laisvę švęsti”, mėgautis valdžios atveriamomis galimybėmis ir paversti jį seimuku, o šie čia demonstruoja pasipiktinimą.

Karamba

 Karamba portretas
Petuchas

Arijas

Arijas portretas
Nenustebino, visi arabai eina pries lietuvybe. Todel dar Lukiskiu aiksteje nestovi Vytis.

pritariu

pritariu portretas
Protestuotojai - vėžys korumpuotam narkomanų , iškrypėlių ir psichopatų režimui.

įdomu

įdomu portretas
Kelia alasą isteriškas kuilys Žvieglys iš fermerio Džono (Ivano) gyvulių ūkio

Galerijos

Daugiau straipsnių