A. Veryga kaltina valdžią nepadarius namų darbų: per vasarą tik susipykta su žmonėmis

Grįžti į straipsnį

Janina

Janina portretas
Susipykus su sveiku protu, toliau jau nebesvarbu su kuom pyktis - bus vistiek blogai. Vive la révolution

dėdė Ignas

dėdė Ignas portretas
Dabartinei valdžiai tenka atlikti namų darbus - išvalyti Verygos paliktą brudą visuose namuose.

Jonis

Jonis portretas
Dar šitas idijotas, sugriovęs visą mediciną, sugebą kažką kaltinti? Kas jo tėvai, padarę šitokį dalbajobą. Lauk, padla, iš lietuvos...

Nuomone

Nuomone portretas
Manau, dabartiniai valdantieji ilgai neisbus. Juos nuvers ar patys gal susipras atsistatydinti. Nesugeba bendrauti su zmonemis, mananciuosius kitaip ir jiem nepritariantiems viesai sako zeminancius zodzius, yra tiek pasikele, kad nebesuvokia, jog zmones ju nekencia. Klaidu per metus padaryta begales. Kvalifikacijos valdantieji neturi, zmogiukai kile is padugniu ir atskirties, kai ju tevu ir seneliu neprileisdavo ne i joki atsakinga posta, dabartiniai virto luzriais, berasciai su nusipirktais fiktyviais diplomais ar is viso be issilavinimo. Tokio purvo ir padugniu zmones nepakes. Esamu metu valdantieji - istorinio savartyno egzemplioriai. Ju niekas geru zodziu nemines.

O gal dėdė Ignas

O gal dėdė Ignas  portretas
galėtų pateikti SKAIČIUS mirusių prie Verygos ministravimo ? Dėdei Ignui negėda dėl bukumo ir pletkų ? Matyt ne , nes jis patryjotas ydyjotas , o jie - tik pletkina . Feee...

dėdė Ignas

dėdė Ignas portretas
Ar p. Verygai nesisapnuoja tūkstančiai mirusių dėl jo nekompetencijos ministraujant?

Numylėtinis

Numylėtinis portretas
Veryga nuolat kyšojo iš TV, žmonės sirgo po kelis tūkstančius, ir nuolat garbino Verygą, kuriam taip ir neataugo plaukai ,-) Tikras tautos numylėtinis, išguitas iš posto,o dabar temokantis su Naisių ūkininku kranksėti...,

p.VERYGAI

p.VERYGAI portretas
AR VISKĄ KĄ DARO KITAIP KAIP JŪS YRA BLOGAI? O KĄ JŪS PADARĖTE LABAI GERAI???KODĖL JŪS SAVO GENIALIŲ MINČIŲ NEIŠDĖSTOTE DALYKINIAME POKALBYJE,BET BUTINAI TURIT PILTISAVO SUGALVOTAS ŠIUKŠLES SPAUDOJE.???AR ŽINOT ,KAIP GALIMA VADINTI TOKIUS ŽMONES???TIKRAI NEGRAŽU,NEDORA,NEDŽENTELMENIŠKA.

Tai kad dėl to žmonės goria

Tai kad dėl to žmonės goria portretas
Pyksta ant valdžios, tik dėl afganų vertėjų

vatnikas

vatnikas portretas
Zmones serga ir mirsta negydomi. Dauguma net nesikreipia i medikus, nes tai nera taip paprasta. Seimos gydytojai nuotoliniu budu ir tai konsultuoja uzsiregistravus pries dvi ar tris savaites. Kada tie antzmogiai baigs zmoniu tetorizavima, gazdinima , priveda net iki savizudybiu. Baisi netvarka ir visiskas nuzmogejimas sioje salyje. Svarbiausiai vadinamas skiepijimas, kuris nieko, o nieko nepakeis, kol tesis toks poziuris i sergancius.

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
> JONAS. Jonai, gal palyginkite susirgimų skaičių 2020 rugpjūčio - rugsėjo mėnesiais be vakcinos su 2021 rugpjūčio - rugsėjo mėnesiais su vakcina? Labai prašau :)

naivuoliai

naivuoliai portretas
Ir kas gali gerbti tokią vyriausybę? Ne jiems pirmiems kliuvo pandemijos banga, jau galėjo susivokti kaip dirbti, bet viena tik moka - naglais veidais įsakinėti, įvedinėti nelogiškus ribojimus. Kai nemoka bendrauti su žmonėmis, reikia prievartauti. Veryga nors streso nekeldavo.

jonas

jonas portretas
Veryga preita vasara budamas ministru 5 savaites atostogavo nors sergamumas kilo.

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
> Nuomonė. Jums šalutinis trečios vakcinos poveikis - demencija ir pasiutligė.

NIJOLĖ

NIJOLĖ portretas
Geriausias ponulio Verygos atliktas darbas ,tai būtinas gydymas pigienomis.

Nuomonė

Nuomonė portretas
Kur čia mato susipykimą?! Valdžia dirba stengiasi, o šitas ponulis smardina..gėdos neturi kalbėti tuščiai

Galerijos

Daugiau straipsnių