„Valstiečių“ populiarumo banga slūgsta

Grįžti į straipsnį

Monika

Monika portretas
Geriau valstieciai,nei socialdemokratai. Taciau GERIAUSIA ir TEISINGIAUSIA butu,jei leistu rinkti atstovus IS VISU partiju,o ne rinkti pagal viena,vienintele "teisinga" partija,kuri valdo ilgiausiai (socialdemokratai),nieko doro LIETUVAI nenuveikia,tik sau,savo sunums,dukroms kuria siltas vieteles. Vaidina doruolius,kaip vienas asmuo girtas musesi sau i krutine :"as komunistas,tikras komunistas..."Tikras komunistas,ko gero isizeistu del tokio gyvenimo budo,tokio izulaus girto poelgio. Jie prisitraukia i save panasias partijas,kaip: "darbo ", "tvarka ir teisingumas ". Aisku,gal ir tose partijose yra doru zmoniu,bet...jau tikrai atsibodo TIE PATYS,kvailai,izuliai besisypsantys snukuciai,ju mele paskende pazadai. Tikekimes,jog Lietuva,issivalys.

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
Su tokia, atsiprašant, "politika" to ir reikėjo tikėtis...

NA NA

NA   NA portretas
kaip pasakė mūsų smegenų plovėjai , taip ir turi būti ,_______"valstiečių populiarumas slūgsta ",bet kodėl neišdrįsot pridėti ,kad landsberginių " kyla" ,nes kur tik reikia ką pažeminti pagal užsakymą ,ten kviečiamas anūkėlis ,tik sėkmingai buvo nutylėta ,kad anūkėlis , tai pat kviečiamas liudyti prieš savo verslo draugus ir kad už anūkėlį balsavo , vos penki tūkstančiai jo paties rinkėjų ,,,sėkmės ,o kieno Lietuvoje reitingai kyla ,gal tū kurie geba malūnsparnius į dangų pakelti ,,,,,

a

a portretas
na darytu darbus kuriuos reiktu populerumas gal ir nekristu o dbr kovoja su vejo malunais alkoholizmu. Norint pasalinti alkoholizma visu pirma reikia nugaleti skurda salyje kas ir ytakoja ta alkoholizma didzeja dalim.

Galerijos

Daugiau straipsnių