Valstiečių ir žaliųjų sąjunga: Naisių dešimtukas

Grįžti į straipsnį

to>Kokchozninkas.....< \\\\\.../////

to&gt;Kokchozninkas.....&lt;   \\\\\...///// portretas
Aš tai 15.1 žaliių surokuoju,o tu rauke tik 4.9.Taip,kad kondev'lyberąstai 5 proc. nesuriks,tai pašikninius ir nervina.---Politiniai lavonai,jukš nuo lovio.---Jūsų maištas ir durninimas,mane džiugina,rodo jūsų silpnumą,o mano pergalę,kurią patvirtina būsimi Valstiečių rinkėjai.---Su pagarba,Višta.---Na pirmyn hav hav hav,koncerv'lyber. šunauja.

to >Kolchoninkams žanro kr...<\\\\\....////

to  &gt;Kolchoninkams žanro kr...&lt;\\\\\....//// portretas
Į bet kokį tavo kvietimą, susumavus tiek žalius, tiek raudonus idiotus, atsiliepia ne daugiau kaip 20 idiotų. Ir tu su tokia idiotų kariauna tikiesi išgązdinti lanzb'koncerv'lyberąstus? .......Tu kvailesnis už kvailą vištą.

>Kolchoninkams žanro kr...<\\\\\....////

&gt;Kolchoninkams žanro kr...&lt;\\\\\....//// portretas
Ne vienas,o viena Višta.---Nuo kada koncervai pradėjo ribot komentarus kiekiais,cenzūra, kaip KGB.rašyk ir tu,nepavydžiu,nepavydėk ir man Vištai,.Tik labai' gaila' jūsų,kad tauta daugiau spaudžia ŽALIĄ Vištą jūsų lanzb'koncerv'lyberąstų nenaudai.---Su pagarba,Višta.---Renkim soc'lenktynias,lenk mane Vištą komentrais,tik rezultatai,manau tavęs koncerve nedžiugins.Su pagarba, Višta.

kolchozninkams žanro krizė

kolchozninkams žanro krizė portretas
Pusę komentarų parasė vienas višta norintis būti šarikas.

>Jaunimas< \\\\\.../////

&gt;Jaunimas&lt;   \\\\\...///// portretas
Trūkį gavai kom'jaunuoli',nuo koncerv'komuniagų 'dovanų'.

Jaunimas

Jaunimas portretas
Reto šlykštumo partija su savo karbauskiais , skverneliais , verygom ir širinskienėm !

Petras

Petras portretas
RAMŪNAI Mes su Tavim, nekreipk dėmesio į tų apsišaukėlių, garbės troškinių, spjauk ı juos ir nenusileisk, stiprybės, kantrybės ir būk TVIRTAS

>Rossa< \\\\\.../////

&gt;Rossa&lt;  \\\\\...///// portretas
Dėl vienos apsitriedusios kregždutės pavasaris bus.---Pasakyk prie koncervų ir komunistų ką gero pajutai???,gal tik ištuštėjusią Lietuvą ir piniginę.Nori blogo vaikui ar valsybei,viską leisk,tai krachas,anarchija.---Kaip kur Vastiečiai trupučiuką ir perlenkia,bet kas nedirba,tas neklysta.

>Karksėk,karksėk Višt.......< \\\\\\.../////

&gt;Karksėk,karksėk Višt.......&lt;  \\\\\\...///// portretas
Be mano karksėjimo koncerv'liberastams, jau seniai kapec.---5 proc.jie nesuriks.---Su pagarba,Višta.

o

o portretas
kildesiene ar ieina i sia /kompanija/?...

Karksėk, karksėk Vištele, karksėk

Karksėk, karksėk Vištele, karksėk portretas
Gal ir pavyks tau prikarksėti gandragalviams nelaimę.

Rossa

Rossa portretas
Už valstiečių “profesionalus” nieka nieka niekada nebebalsuosiu.Jie sugeba tik viską drausti drausti ir nieko daugiau.Atia valstiečiai.

>Cha cha cha< \\\\\.../////

&gt;Cha cha cha&lt;  \\\\\...///// portretas
Živ'Ručy,pakeitei pseudonimą,bet visiek buvai durnas,toks ir likai,su savo kvailais svaičiiojimais.---Aš Višta buvau,Višta ir liksiu,nes mane tokie' cha cha cha' idijotai labai 'myli',reiškia ne be reikalo spaudau klavišus,o mane, ŽALIĄ Vištą, spaudo tie, kurie nepatinka tokiems xunveibinams,kaip 'cha cha cha'.Reiškia tikslas pasiektas,siuskit,duskit, Višta karksės.---Su pagarba,Višta.

Uhu hu

Uhu hu  portretas
Jei ne Austėjos rašyti darbai, ir ne propesorius dovana partija, tai dar po šia diena krimstu tuos istorijos mokslus.

Taigi

Taigi  portretas
Proto už bekonus nenusipirksi, todėl ir turim tai ką turim.

Cha cha cha

Cha cha cha   portretas
Jei ne tėvelio per kiekvieną sesiją boginami bekonai LŽŪA dėstytojams, Ramūnėlis agronomo diplomą būtų matęs kaip savo ausis.

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
p.Karbauskio tvarto avinai, ko jūs taip pergyvenat dėl savo tešlagalvio šeimininko? Daugiau spaudykit žalią vištą ir jūsų šeimininkas atrodys jums protingesnis, malonesnis, gražesnis ir ne taip dvokiantis rusišku karbofosu.

>Anonizme< \\\\\.../////

&gt;Anonizme&lt;   \\\\\...///// portretas
O kuo SOVIETMEČIU buvo tavo kumyrai- lianzborgas,grybė,čekuolis.---Asile, atsibusk,jei skaitai kolūkio pirmininkas nusikaltimas,o KGB,NKVD,partšulių docentai,Marksizmo,Leninizmo 'mokslo' skleidėjai dorovingas 'darbas'.---Durniau,kas supranta,o (jūs visus kitaminčius laikot kvailiais),tai gerb.R.Karbauskiui ir Valstičiams keliat reitingą su tokiom sapalionėm,nes tu daniuk labai,labai NUSIŠNEKĖJAI su savitės kvailiausiu komentaru.

jau 30metu

jau 30metu  portretas
tie patys piemenukai gano 'banda' ,ar ju bus 1 ar 300 ar 141 jokios naudos 'bandai'jie visi korupcijos mesle iklimpe ,is kurio jie jau neissikapstys ,o nuo to meslo smarves kencia Tauta ir Valstybe,o dar tas prixvatintas Valstybes turtas,per kuri jie negali atsitraukt nuo lovio,nes tenka ji priziuret ,nes ateje kiti ji gali nacionalizuot . Ka turi valstybe ir kiek ji valdo ???????????

Anonimas

Anonimas portretas
Sovietmečiu Č. V. Karbauskis buvo Aukščiausiosios Tarybos deputatas. Į aktyvią politiką pasinėręs jo sūnus Ramūnas žiniasklaidai yra užsiminęs, kad vaikystėje svajojo sekti tėvo pėdomis ir tapti kolūkio pirmininku.

vištų protai

vištų protai portretas
pasitiki tuo,kuris juos išnaudoja...Nevispročiai, apšerti trąšom.

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Labiausiai patiko ištrauka iš Širinskienės disertacijos, kur ji aiškina Dievą atsiuntus nusidėjėliams už jų padarytas nuodėmes lytiškai plintančią ligą AIDS.

Ačiū, Aušrai Lėkai

Ačiū, Aušrai Lėkai portretas
už išsamiai apibūdintą Naisių dvaro dešimtuką ir jo nuveiktus darbus.

Rasa

Rasa portretas
PAGARBA JUMS KARBAUSKI ŠIRINSKIENE TIK UŽ VALSTIEČIUS

JONAS TO JAU 30 METU

JONAS  TO JAU 30 METU portretas
Gaslėtum dydisis žinove prisiminti kad gerbemas Karbauskis su valstiečiais suruoše referenduma sumažinti seimunu skaičiu tai visi pamate kaip ta KGBistė grybė demonstravo kad trečio biuletenio nemes i urna tai ir paklausėt tai ko dabar dejuojat

kauniete TO AŠ

kauniete  TO AŠ portretas
KA ČIA MALI ŠUDA ŠIMONĖS NAUJAS BAJERIS TAU DURNELI SMEGENIS SUSUKO ŠIMONĖ NETURI KA SAKYTI VAGILKA TAI VERČIA VISKA ANT KIRKILIUKO O VOGĖT TAI KARTU 30 METU O DAUGIAUSEI VOGĖ KONSERVAI JUS VISI VAGYS KONSERVAI LIBERASTAI SOCDEMAI IŠPARCELEVOT LIETUVA O ŠIMONE SU KUBILU GRYBE MILIJARDUS SKOLU PRIDARĖ NET SOCDEMUS SU LIBERALAIS PRALENKĖ TAI IR TURI DABAR VALSTIEČIAI IŠMOKĖT IR ŽMONĖM PADĖTI ŠIMONĖ DABAR KALBA KAD NE VALSTIEČIAI DIDINA ŽMONĖM IŠMOKAS O LIETUVOJE EKONOMIKA PAKILO TAI GAL TU JA PAKĖLEI KAS KAD NE VALSTIEČIAI JA PAKĖLĖ IR KAIP DRYSTI TU VAGIES GABALE DAR ŽMONES DURNINTI KAIP PENSININKAM BUVO NEBEIMANOMA PRAGYVENTI PRAŠĖ GRAŽINTI KA ATĖMĖT TAI VIS SAKYDAVO KUBILAS KAD NĖR BIUDŽETE PINIGU TIK TEISĖJAM GRAŽINOT MAT SKURDŽIAUSI UŽTAI DABAR LANSBERGINIO GRYBES KUBILO ŠIMONĖS NEJUDINA O TURĖTU KALĖJIME SĖDĖTI BET ATEIS LAIKAS JAU GREIT

jau 30

jau 30 portretas
metu 141 nusispjaut i Lietuvos ir Tautos lukescius,jie ziuri tik savo verslus ,per kuriuos valstybes saskaita ir Tautos tapo milijonieriais,visa Tautos beda 141ir ju verslai,kurie jiems trukdo dirbti Tautos ir Valstybes gerovei ... !

onute TO LINA

onute  TO LINA portretas
Pasižiurėk atidžiau pusgluše tauta mato jo dora sažininga žvilgsni tokiu kaip tu bukagalvės komentaru vienas kitas

>Lina< \\\\\.../////

&gt;Lina&lt;  \\\\\...///// portretas
Nesisielok dėl Ramūno,jis turi Gretą,o dėl Šimašo po ped'parado laisvas.

Verygana ir Norkiene

Verygana ir Norkiene portretas
von už 30-to nario saraše, pirmieji - Širinskienė, Tomilinas, Jakeliūnas, Vilius Ažuolas. Net tegul negalvoja tie beveidžiai kvailiai praeiti pirmieji. Nebent kaimo bambaliniai nematydami per užpiltas akis, atiduos kam iš rinkimu komisijos reitingavima užbraukyt

...

... portretas
pamato KARBAUSKIO veida stribu palikuoniai i kelnes deda ...

Nu

Nu portretas
nu jeigu zmonems gerai kai jie valdzioje tegul ir toliau Lietuva valdo Naisiu kolukis...bet man jie netinka vien todel, kad jiems valdant kainos 3...4 kartus padidejo.

Lina

Lina portretas
Jau vien pažiūrėjus į Karbauskio veidą matosi jo pyktis ant visų kurie jam nepaklūsnus.Nežinau kas gali juo pasitykėti,nes gal tokie patys melagiai ?Ir kada mes pagaliau suvoksime rinkdami asmenys? Kada bus normalu mūms gyventi? Juk mes tokia maža šalelė? Nuo tų lgbt bloga darosi,nuo Šimašiaus betrotiškų norų,koks yra apgailėtinas Vilnius ypač centras? Visi tik mato sau kol dar galima

kolukieciams valstieciams

kolukieciams valstieciams portretas
Valstieciams: cemodan, vokzal, Naisiu kolukis.

PENSININKE

PENSININKE portretas
Tiesiai sviesiai : ar bus daug kvailu rinkeju, kurie uz LVZS balsuos. Tuscias politikavimas rietenomis, o realiu naudungu darbu NULIS. Vien ka sako SAPOKOS "SKAIDRUMO" sudaryta komisija del ES gaunamu lilijardu.

nusirito gazieta...

nusirito gazieta... portretas
kasdien po porą straipsnių ,šlovinančių kolūkį.Matyt,gerai moka

vištos walmora\\\\\\///////

vištos walmora\\\\\\/////// portretas
Kas už tai,kad G.Lanzbergio šeimos 'versle' būtų atliktas auditas (revizija),spaudžiam ŽALIĄ.

Jonas

Jonas portretas
Žydai, kurie šėtoną vadina savo "dievu" yra šėtono išrinktoji, visai nuosava, tauta.Šėtonas valdyti žemę teisės neturi, todėl ir jo tarnai žydai administruoti privačias valdas teisės neturi. Kitas dalykas, net jeigu šėtonas turėtų teisę administruoti DIEVO sukurtą žemę, kaip DIEVO privačią valdą, jis tokios teisės savo tarnams žydams nesuteiktų, nes tada pats šėtonas valdymo grandinėje taptų nereikalingu asmeniu. Todėl ir V. Landsbergis Lietuvoje, sutelkęs kagėbistų, komunistų ir aferistų gaują, teisės administruoti privačias valdas, nei jo gauja- neturi. Žydų vykdoma valdžia Lietuvoje remiasi apgaule ir prievarta ir jokių teisėtumo "daigų" net iš tolo neturi, kad ir kiek V.Landsbergis ar anūkas suoktų apie Lietuvą, kaip „teisinę“ valstybę.

>Lietuvis< \\\\\.../////

&gt;Lietuvis&lt;  \\\\\...///// portretas
Čia apie save???,gerbiu savikritikus,koncervinis daune.

Diedukas

Diedukas portretas
Negi už bukius kas balsuos,jie ir taip Lietuvą padarė milijardine skolininke o kas grąžins skolą

Lietuvis

Lietuvis portretas
Kas užjuos balsuos yra visiškas nevisprotis.

vištos walmora\\\\\\///////

vištos walmora\\\\\\/////// portretas
Kas pasitikit R.Karbauskiu,spaudžiam ŽALIĄ.

vištos walmora\\\\\\///////

vištos walmora\\\\\\/////// portretas
Kas pasitikit G.Lanzbergiu,spaudžiam ŽALIĄ.

vištos walmora\\\\\\///////

vištos walmora\\\\\\/////// portretas
Kas per seimo rinkimus,balsuos už laisvės partiją,spaudžiam ŽALIĄ.

vištos walmora\\\\\\///////

vištos walmora\\\\\\/////// portretas
Kas per seimo rinkimus,balsuos už liberalus,spaudžiam ŽALIĄ.

o

o portretas
mums senjorams jau po....i svarbu nuo vyruso apsigint patiems nes joks biurokratynis padaras su verkratu nepades nes babkes ir kedes jiems svarbiau uz /runkelius/ kuriu puse si socberglibermafija savanoriskai isgrudo lordams indu plaut . jeigu rinkciau tai tik NVenskiene ar K.Juraiti kurie aiskiai kovoja uz tauta nes sie visi prieplakos neverti zmogaus vardo tai kazkokie biorobotai velniu uzcipuoti ir bagoti bet jiems to maza?...

vištos walmora\\\\\\///////

vištos walmora\\\\\\/////// portretas
Kas per seimo rinkimus,balsuos už Valstiečių partiją,spaudžiam ŽALIĄ.

vištos walmora\\\\\\///////

vištos walmora\\\\\\/////// portretas
Kas per seimo rinkimus,balsuos už koncervatorius,spaudžiam ŽALIĄ.

Žaliakalnio pelėda

Žaliakalnio pelėda portretas
Balsuosime tik už valstiečius, nes jie kaip ten bebūtu mažiausiai vogė ir yra srčiausiai dirbančios Lietuvos. Žinoma, nereikėjo juokinti žmonių su visokiais ministerijų perkėlimais, kelio link Skvernelio namų "atsitiktiniais" asfaltavimais ir pnš. Bet palyginus su "ožių" partijos ar brazauskinių komuniagų, visokių Ucpackių penktąja kolona, šitie patys normaliausi.

Balsuokit už

Balsuokit už  portretas
Koncervatorius.

AS

AS portretas
babaausiai....

Paskaiciuokite

Paskaiciuokite portretas
Vadovo turtas - 24 milijonai euru ir tuo viskas apie ji pasakyta. Jokio rimto darbo gyvenime nedirbo, tryne parlamentu kedes. Paskaiciuokite, ar imanoma is saziningo darbo uzdirbti bent desimtadali tokio turto?

Anonimas

Anonimas portretas
o kas jums sake kad uz kolchoznikus balsuos

Anonimas

Anonimas portretas
Labai svarbu , kad valstiečių sąraše neatsirastų išdavikų ir destruktorių , kurie kenktų gerų sumanymų įgyvendinimui . Manau valstiečiai pasimokė ir tokių klaidų nekartos .

Patarimas kandidatuosiantiems į Seimą

Patarimas kandidatuosiantiems į Seimą portretas
Lietuvos žmonės ne kvaili, bet kantrūs. Todėl mažiau švaistykitės tuščiais pažadais, bet geriau pagalvokite, ar tikrai sugebėsite pagerinti Jūsų rinkėjų, Lietuvos piliečių, pragyvenimo lygį. Taip, kaip iki šiol darė "valstiečiai".

Kas tik žada, o kas akivaizdžiai dirba žmonių gerovei

Kas tik žada, o kas akivaizdžiai dirba žmonių gerovei portretas
Tuoj prasidės arši priešrinkiminė kova su populistiniais pažadais, tačiau kol kas iš visų valdžioje buvusiųjų tik "valstiečiai" padidino pensijas, kai konservatoriai su Kubiliumi ir Šimonyte priešakyje savo laiku jas grubiai sumažino. Tik už "valstiečius"!

Lietuve

Lietuve portretas
Perskaicius komentarus, susidaro ispudis, kad avinu - ozio ganomu, nesumazejo. Neisivaizduoju, kokio intelekto "idiotu" reikia but, kad balsuot uz konservus. Argi, jus nematote, kad landsbergiu dinastija sunaikino, isvoge, sutrype Lietuva, paniekino visa, kas sventa. Jie juokiasi is jusu, tape "nelieciamaisiais". Parsidaveliai, isverstaskuriai. Uzvalde visas TV, bei "nepriklausoma" ziniasklaida bruka jums i galvas visoki bruda, mela, dengiasi visokiais rusu puolimais, nes savo valstybe pardave ir prasiko. Zmones atsibuskite !

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Kolūkio pirmininkus šaudė miško broliai. Dabar broliai statome komunizmą su milicija

Odri

Odri portretas
Man didziausia ispudi daro Sirinskiene. Vien tai, kad ji pasiunte laiska Europos Tarybos Venecijoje komisijai del KT ir jo vadovo Zalimo, pazeidziant konstitucijos istatymus ir atstovaujant, tik konservatoriams. Iki siol pastoviai laiskus siusdavo, tik konservai su liberastais. Net Anglijos karalienei buvo nusiunte. Niekingiausia, kai landsbergiu ir liberastu sutve siuncia prasymus ES, tai del Vengrijoje Orbano teisiu pazeidimo, tai del Baltarusijoje "demokratijos" pazeidimo, tai pareiskia, kaip jiems svarbu Venesuelos, Hongkongo, Balio, Ukrainos, Kubos, Rusijos..."demokratija"... Tuo noriu pasakyt, kad is visu partiju - saziningiausiai dirbo Valstieciai ir Lenkai. Tik deja mazai, ka galejo padaryt, nes viska blokuodavo tai libkonservai, tai prezidentas...

kupusto galva

kupusto galva portretas
Zinot visi jus pasprinkite be lodami ant valstiecoiu ir Karbauskio.Runkeliai visi kaip vienas balsuosime uz juos.

Geda Korumptuotiems Koncervatoriams

Geda Korumptuotiems Koncervatoriams portretas
Valdant valstieciams pakilo atlyginimai,pensijos,ismokos vaikams. Skolinimo reitingas pakilo iki neregetu aukstumu. Kas rodo nepriekaistinga Lietuvos ekonomikos bukle. Korinovirusas taip pat sutvarkytas idealiai. BVP smukimas pats maziausias visoje Europos sajungoje. Koncervatoriai ka sugebejo tai tiktai isivelti i nesibaigiancius korupcijos skandalus.MG Baltic, Lansbergio zemes sklypai ir t.t

kandidatas:)))

kandidatas:))) portretas
Jonas Jarutis baigė Šiaulių pedagoginį institutą, pradinių klasių mokytojas, 1990 m. baigė Kauno kūno kultūros institutą, treneris, sveikatingumo kūno kultūros ir turizmo dėstytojas organizatorius. seimo nario siūlymas ,kuriant įstatymus: Seimo Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos frakcijos seniūno pavaduotojas Jonas Jarutis siūlo pripažinti, kad mažieji orlaiviai – visi, kurių maksimali kilimo masė mažesnė nei didžiausio Lietuvoje eksploatuojamo vienmotorio orlaivio An-2 (5670 kg), būtų teisiškai traktuojami kaip aviacijos ir aviacijos sporto inventorius.

Anonimas

Anonimas portretas
Lietuvis-vergas.Jis negali be oligarcho ar caro.

Klausimėlis

Klausimėlis portretas
Visi žaisimai baigtusi,kad ne jie patys sau algas nustainėtų ,o mes jiems jas uždirbdami.Dabar sau kanceliarinių ir išeitinių prisirašė.O juk žinote kur lendate.Tai nenusipelnėte nieko. O BAŠKIENĖ atrodo normali politikė ,tik ko susidėjo su tais valstiečiais.? Gal pamoka Karbauskis.????Po valstiečių valdymo busime gilioje duobėje ir teks kapstytis mūsų vaikams ir daugeliui.Juk milijonai paskolų bus pravalgyti ištaškyti ,nugulę į daugelio kišenes.Ir kaltų nebus.Kalti bus kas po jų ateis į valdžia.Bet ne vis tai supranta.

Pamačiau

Pamačiau portretas
Bet pasitaisęs tarbakrauskis patigapijoje. Nepasakysi kad valgyt trūktų lietuvoi į tokį pažiūrėjęs.

AŠ portretas
Komentarui AŠ paspaudęs raudoną manai kitaip? Tai kas nualino per tuos kirkilinių valdymo metus Lietuvą.Ir Grybauskaitė mėgino atvykusi iš Briuselio paprotinti Kirkilą

Rinkėjas

Rinkėjas portretas
Juk visas žaidimas baigtusi, jei valdininkams pristigtų algų - argi ne? Tai dabar duos iš skolos, o kas vėliau? Negalėčiau išvardyti nieko, ką per kadencija ši partija nuveikė.O intelekto, švietimo prasme - nusiritom smarkiai žemyn...

Anonimas

Anonimas portretas
Gaidvisciu kompanija

Faktas

Faktas portretas
Melas per visus galus - tautą "valstiečiai" mato kaip "gyvulių ūkį"..Gėda akliems rinkėjams.

ne'Koncervas \\\\\.../////

ne&#039;Koncervas  \\\\\...///// portretas
Kuo blogiau,tuo geriau,-koncervas.

AŠ portretas
O tikrai pamiršai,kad i duobę pastumėjo šalį kirkiliniai.Tai kapstytis iš jos konservatoriai turėjo.Bet ne visiems tai duota suprasti.Ir dabar taip bus.Milijonus ištaškys ir paliks kitiems skolas mokėti.Juk taip yra.Tai matosi iš tu 300 e atslygio.

ARVYDAS

ARVYDAS  portretas
Lietuva praranda lietuviškumą - Europoje valstybės tvarumas yra nacija.

...,galvojau,kad JAU NIEKO nebePASAKYSIU,bet...

...,galvojau,kad JAU NIEKO nebePASAKYSIU,bet... portretas
siandien RYTE SAVO KALENDORIAUS LAPELYJE persKAICIAU TEKSTUKA "SVETIMU MINCIU ITAKOJE"...,ten PASKUTINIS SAKINYS yra SVARBIAUSIAS kuris ir KRITO MAN!!! i SMEGENIS "GENERUOKITE ir SKELBKITE SAVO IDEJAS"...GEROS DIENOS ir PROTINGU MINCIU linkiu VISIEMS...,MALONAUS SVENTADIENIO...M A L O N A U S... TASKAS

Anonimas

Anonimas portretas
o jaunimas gali balsuot uz vaivorykstinius,nes anie pazadejo zole legalizuoti

Višta \\\..///

Višta \\\../// portretas
Linkiu Valstiečiams sėkmės,o kad koncervinė šunauja hav hav hav,tai jų arkliukas,gązdinti,šmeižti,skaldyti-valdyti.Tai KGB palikimas.

to pencininke

to pencininke portretas
jau pamirsai kaip koncervai per krize nureze per pus pencijas ir atlyginimus

Jonas

Jonas portretas
As taip bijau konsevatoriu -kgbistu ypac landzbergiu , kurie apie 30 metu dare didziausia ytaka lietuvai . O rezultatas lietuva viena is labiausiai atsilikusiu ES valstybiu

NU nu

NU nu portretas
bandickaja ruoža

PENSININKE

PENSININKE portretas
Kiaulidziu ir karviu fermu steigejams rupi savi dideli milijonu vertes interesai. Tad lojalumas seime butinas, nes gali nebegauti milijonu, o ir teises aktus palankius sau susikurti. Rinkejas aklas, o juo labiau pakabintas 200 euru kysiu, del kurio net Nauseda nepriestarauja. Kuris geresnis, ar ne ? Vaiku zaidimas ir lesu svaistymas, nes valstybeje nera gero o svarbiausia SAZININGO gaspadoriaus

Anonimas

Anonimas portretas
Geriau negu Korumptuoti Koncervatoriai,po kuriu valdymo Lietuva visa laika atsiduria nepavydetinoje situacijoje

Issimkite portreta..lenino proanukio

Issimkite  portreta..lenino  proanukio portretas
Bloga darosi vien tik paziurejus i lenino proanuki. Lauk portretus su nuodingom trasom.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Tuoj koloborantai pradės vyduruot pamate nuotrauka.

Kantoras

Kantoras portretas
Mano vaikis.

Tfu

Tfu portretas
Vis tą naglamordą kiša, nu nebalsuos protingi žmonės už jus, o idiotų balsų neužteks.

Galerijos

Daugiau straipsnių