„Valstiečiai“ ragina per antrąjį rinkimų turą balsuoti už G. Nausėdą

Grįžti į straipsnį

Vincas A.

Vincas A. portretas
Nemėgstu A.Valinsko dėl didelio susireikšminimo, bet net tai jam galiu atleisti už jo straipsnį Delfyje ,,Kaip nepartinis pas partines karves lakstė". Tai apie G.Nausėdos pagalbos kaulijimą iš LVŽS, SDDP bei SDP. Gruboka, bet kieta citata iš rašinio: ,,Panašu, kad jeigu buliui norisi (į prezidentus), nesvarbu, kad karvės apsišikusios" Vyriausiojo Naisių kerdžiaus paramą jis iškaulijo.

iliuzija

iliuzija portretas
Nebūkit naivūs, renkatės arba konservatorę arba konservatorių draugą. Prezidentas bus Nausėda, nes taip patogiau, liaudis galvos kad turi neutralų prezidentą. Šimonytė iš antro turo agitacijos jau pasitraukė, tai spėkit kokie rezultatai nusimato. Lemiamas mūšis baigėsi kai Skvernelis nesurinko balsų ir kai neįvyko referendumai. Valdžia tose pačiose rankose kaip ir buvo ilgą laiką, Lietuvai tik toks likimas, pamatysim prie ko visa tai prives.

Alis...

Alis... portretas
už mažesnį blogį,- už gerbiamą būsimą Prezidentą Nausėdą... piliečiai, eikite būtinai balsuoti... nes konservatorių elektoratas labai susitelkęs... būtinai eikite balsuoti, nes dabar viskas daroma, kad žmonės neitų balsuoti... o tada tikrai konservatorių statytinė laimės...

Ui

Ui portretas
Niu, čia tikriausiai Šimonytė Karbauskiui pamokėjo, kad jos konkurentas jau tikrai prakištų...

Nuomone

Nuomone  portretas
Kas jis bebutu ,bet jis savo charakteriu panasus i Adamku.O Adamku valde Brazauskas ir stumde kaip norejo.Adamkus tik su LenkijosPrezidentu draugavo,Lietuvos valdyme zkdzio neturejo.Taip bus ir su Nauseda.Ir galimai seniai jau buvo sutarta su valstieciais ,Ptralaimejus Skverneliui laimins Nauseda.Juk ir nuotrauka tai parode.

Cha cha cha

Cha cha cha  portretas
Neblogai, neblogai, nors ir įžūlu. Karbauskis skelbia rinkėjams atviru tekstu – balsuokit už Nausėdą, man reikia paklusnaus kišeninio prezidento.

klaipėdietė

klaipėdietė portretas
Gitanas Nausėda visada buvo ir yra KONSERVATORIUS. Negražu apsimetinėti ponas Gitanai !!!

Taip

Taip  portretas
Teisingai eigu bus prezidentė Šimonytė tai nieko gero nebus.Tai Gabrieliaus ir visos koncervų šaikos atstovė,kuri pildys Landsberginių užgaidas ir norus Šimonytė nesąžininga išsisukinėjanti iš jai nepatogių klausimų.Pamenu kai snoro bankas bankrutavo ji buvo finansų ministre berots,kaip nešė kailį į jokius klausimus neatsakinėjo. Tą patį daro ir dabar į susitikimus su žmonėmis prieš rinkimus.Apsimeta,praeina pro šalį ,negirdi žmonių užduodamų klausimų,bėga kuo toliau. Tai tokia Šimpnytė mano nuomone,ką mačiau tai niekas man jos nepateisins Karbauskis yra teisus tai nieko gero ji neduos mūsų šaliai ,naikins toliau.

rinkejas

rinkejas portretas
Manau kad tai agitacija, valstieciai renkasi savo Prezidenta cia tai jau ivykis, nes garsiai pasakyta, Simonyte nedalyvavo susitikime, o kiek ji kalbejo per laidas, pilnai galima buvo susidaryti jos nuomone ka ji galvoja tapus Prezidente o ne smerkti kad ji neatejo i valstieciu suokalbi. Manau kad reklama padarytra bet rinkejai valsuos kad Nauseda pasirenka jau valstrieciai todel as i6 principo rinksiu Simonybe

Karvės mėšlo uostytojui

Karvės mėšlo uostytojui portretas
O ką pats jau prisiuostei?Gal Karbauskis kvietėsi į savo Naisius?Miesto gyventojai nelabai turbūt skiria karvę nuo buliaus.

Karbauskis BIJO Šimonytės,

Karbauskis BIJO Šimonytės, portretas
O Nausėda - savas bičas...

NU nu

NU nu portretas
Seniai uostėt karvės mėšlo

Galerijos

Daugiau straipsnių