„Valstiečiai“ parengė rezoliuciją: ragina valdžią nutraukti „isteriją dėl galimo karo“

Grįžti į straipsnį

Jau nebeslepia kam dirba

Jau nebeslepia kam dirba portretas
Klausimas- kiek gauna už tokį darbą Karbauskis iš rusų putinistų?

Nusi

Nusi portretas
Spjauti tam Nato ant musu ,kas iš to kad priklausom nato ,patikėkite oj niekas negins tos mazos Lietuvos, Žiūrėkite savo šalies o ne svetimos Ukraina Ukraina...čia jau ginklai ruošiami o Jus tauškiate nesąmones visi jus Pabuskite iš miego

Jums patarčiau

Jums patarčiau  portretas
Skambinkite Lukašenkai,ir tarkitės del Lietuvos žmonių, kol dar karo nera, nes veliau bus vėlu, ir priduoti tuos katrie smaugia Lietuvos žmones visus senius ir anūkus ir mergaites ir ....aiškinti nereikkiia,gelbekites pats kol galite

Patarčiau nebuti niekam seime nuo vasario 10 iki vasario 16

Patarčiau nebuti niekam seime  nuo vasario 10 iki vasario 16 portretas
Ka pasakysite kaip busi užpultas seimas vasario dienomis ,jokios agresijos ir nebus tik seima gali susprogdinti as taip sapnavau

konservynas i š g y v e n a tik pastoviai gąsdindami

 konservynas i š g y v e n a tik pastoviai gąsdindami portretas
gyventojus- DEBILIUS k o n s e r v u s pastoviai 30 metų " puola rusai", tai nieko naujo -- k g e b i s t o OŽIO tvarte.---APGAILESTAUJU , jog Lietuvoje senai toleruojama tokiam ĮŽŪLIAM konservatorių n a g l u m u i .

Jo

Jo portretas
koservynas ir liberdėžutės niekad nesiliaus ėst Karbauskio. Jis yra vienintelė konkuriuojanti atsvara šitu niekšeliu daugiamečiam viešpatavimui mūsų vargšėj Lietuvoj

O

O portretas
Iš si gimėlis tas karbauskis. Kaip ta valdžia kelua isteriją? Tai gal tegul žurnakistų prašo rašyti kitokius straipsnius, prue ko ta valdžia. Žiauriai nekenčiu tokių melagių populistų, daugiau karbauskis niekada nebus valdžioje

kotui

kotui portretas
ir tegu veža. Tik greičiau

Ka gero iš dabartinės "dovanotos vakaru demokratijos"?

Ka gero iš dabartinės "dovanotos vakaru demokratijos"? portretas
O man px tie rusai. Kokis skirtumas.. Bent pigiai naftos ir duju turėsem. Ne tai kap dabar kad kuo toliau tuo blogiau o visus musu pinigus atiduoda ukrams ginklams ar dar velnia žino kam. Tegu eina.

kotas

kotas portretas
Štai jau ir turime kandidatus parvežti iš Maskvos Putino saulę. Vperiod!!!

hmm

hmm portretas
tai kad tos valdžiabobės dangstosi ta "isterija dėl galimo karo" SAVO NESUGEBĖJIMĄ SPRĘSTI PROBLEMAS, kas neaišku??? klounai..

Karabasas

Karabasas portretas
Agentas Karabasas tikisi daugiau trąšų

Ypatingai bukam patryjotui ne " valstiečiui "

Ypatingai bukam patryjotui ne " valstiečiui "  portretas
Užknisote jau ir Ukrainos prezidentą "vakarų demokratijos " skleidėjai :) ___IŠ VZ. Ukrainiečių prezidentas Volodymyras Zelenskis penktadienį paragino Vakarus vengti kelti „paniką“ dėl Rusijos karių telkimo jo šalies pasienyje ir perspėjo, kad didžiausia grėsmė Ukrainai tebėra vidinė „destabilizacija“. Kita vertus, jis ragina Rusiją „įrodyti“, kad ji neplanuoja įsiveržti į Ukrainą. Mums nereikia šios panikos“, – Kijeve surengtoje spaudos konferencijoje užsienio žiniasklaidai sakė V. Zelenskis.

Skaitytojas skaitytuvui

Skaitytojas skaitytuvui portretas
Išgerk valerijono "įgalusis". :D

"valstieciui" Karbauskiui

"valstieciui" Karbauskiui portretas
Ko cia puldineji G.Landsbergi? Visa Europos ziniasklaida kalba apie karo gresme.. Jei pasaulis tyletu Putinas jau butu okupaves visa Ukraina.

Skaitytuvui

Skaitytuvui portretas
Karbauskio brolis su Raselės Juknevičienės broliu kartais geria Rusijoj viski. Tik va Raselės brolis dar varo nebloga bizni geležinkeliais su vagonais o Ramuno tai tik teatre vaidina-paprastas aktorius...Čia tau kaip aklai kurčiai konservei pranešu. Labdaros tikslais. Skant, darau gerą darbą neįgaliam..Vargas kai nemoki naudotis internetu ir nežinai ka kas iš tikrųjų veikia

Karbauski , !

Karbauski , ! portretas
Jei tau yra isterija išgerk baltarusiško citramono, nes daugumai lietuvių šiuo metu isterija yra ne dėl karo, o , todėl , kad negali nueiti beprasmiškai paslampinėti po prekybos centrą.

Klausimui -Klpd.

Klausimui -Klpd. portretas
Taip, jis gavo per tarpininkus. Tiesiai iš užslaptinto 75 metamsTvartelio kremlinių agentų štabo. Numetė 30 sidarbrinių ir laisvai perpirko info. :D). Ten už kupiūros kampą gali viską gaut - ne tik kokią nori paslaptintą info bet papigiaja ir Mažeikių naftą, ir laivynus, ir (kaip dabar) uostą su geležinkeliais :D:D.

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
Ramūnai, rusiškų trąšų stumdytojau, gal palauk, kol bus kita Seimo kadenciją, OK? :) Ir ką veikia brolis Rusijoje? Ot sukat abu biznį su ruskiais, ir dar bandai aiškinti konservatoriams, kas tai yra karas su Rusija, o kas ne. Karas - tai ne pasivaikščiojimas po Naisių pievą, o daug rimtesnis dalykas, negu tu gali įsivaizduoti; kažin, ar eitum pats pirmas į apkasus.

Klausimas

Klausimas portretas
p.Karbauski, ar tą konfidencialų pranešimą, kad Rusija nepuls nei Ukrainos, nei Lietuvos gavai tiesiogiai iš Kremliaus ar pranešė per tarpininkus?

Klpd.

Klpd. portretas
Taip, tiek jėgų ir laiko, gal net biudžeto finansų, metama tam kas gali būti kaimyninėje valstybėje, o kad savo šalies žmonės greit bus metami iš savo namų dėl negalėjimo užsimokėti mokesčius, išgyventi prie didžiulės infliacijos ir tokio kainų kilimo NIEKO TOKIO?Px wieniki Šimonkei&Ko' :D)

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Aš taip atidirbineju kgb slaptuma nes mano partyja duoda nezabutkes už komentara

Cha cha keisk dilerį ) Nusibodo bukų skaitymas iš lubų

Cha cha keisk dilerį ) Nusibodo bukų skaitymas iš lubų  portretas
Mes esame NATO nariai (...) nesu girdėjęs tokio pareiškimo, kad kas nors Rusijoje užsimintų, kad galima pradėti karinius veiksmus prieš NATO narę“, – teigė R. Karbauskis, pažymėdamas ir viešojoje erdvėje skrajojančius Rusijos pažadus nepulti Ukrainos. ____ P.S. o kas dėl demokratijos , pritariu Karbauskiui . Liberkonservatos seniai nežino ką tas žodis reiškia .

Daliai , valstiečiams pagarba !

Daliai , valstiečiams pagarba !  portretas
LVŽS siūlo mažinti kuro akcizus ir PVM tarifus, pirmiausia – elektros energijai !!!! Šešėlinės Vyriausybės posėdyje ministrai priėmė sprendimą, kad būtų parengti projektai ir užregistruoti Seime. Pasak šešėlinės vidaus reikalų ministrės Guodos Burokienės, pirmasis darbas - įstatymo projektas, kuriuo LVŽS siūlo nustatyti lengvatinį 9 proc. pridėtinės vertės mokesčio (toliau - PVM) tarifą tiekiamai elektros energijai buitiniams vartotojams.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Iš tos didelės neapykantos G.Landsbergiui, Karbauskis visiškai apgirto ir atvirai išplepėjo apie savo slaptų slapčiausią - neapykantą demokratijai: „valdžia šiuo metu skelbiasi gelbėjanti demokratiją pasaulyje. O tai, pažymėjo jis, yra pats kvailiausias dalykas, kurį jis girdėjo per visą savo gyvenimą“. Kartu Karbauskis nepamiršta pašlovinti Kremliaus taikingumo: „ tikrai nemano, kad Lietuvai kyla bent menkiausia karinė Rusijos grėsmė“ ir pažadų patikimumo: „pažymėdamas Rusijos pažadus nepulti Ukrainos“. ……….Bravo, Karbauski! Pasirodo, kartais blaivininkai gali būti girtesni už alkocholikus.

Dalia

Dalia portretas
Nuvylė Valstiečiai (Karbauskis), nes žmonėms dabar svarbiau pasiūlymai, kaip sumažinti maisto, elektros ir dujų kainas, nei diskutuoti apie galimą karą. Ką siūlo šešėlinė Vyriausybė ir kaip prisideda prie kainš mažinimo?

Idiotus galima ir paguost

Idiotus galima ir paguost portretas
karu,rusų jie nebijo.

Kaunietis.

Kaunietis. portretas
nukelti vietines problemas gazdinant karu, o prieš pat rinkimus tai dar labiau puls RUSAI,koncervatorių metodai įbauginti žmogį.Laimėti rinkimus ,ir daryti ką norim.

Bukena , pamiršai dar Lietuvos kariuomenę :)

Bukena , pamiršai dar Lietuvos kariuomenę :)   portretas
Ne veltui Lietuvos kariuomenė savo „Facebook" paskyroje įspėja piliečius:Blogiausia, ką galima daryti, - susikurti savo galvose menamą tikrovę („vyksta karas") ir tuomet gąsdinti savo draugus ir pagyvenusius tėvus, o dar blogiau - pirkti grikius, gryninti pinigus ir t.t. Tai sprendimai, padiktuoti ne faktų, o prielaidų. Ant šito grėblio jau esame užlipę - šiandien daug kam iš mūsų reikėtų iš pradžių suvalgyti grikius, kurių prisipirkome 2020-ųjų pavasarį, pandemijos pradžioje, ir tik tada pirkti naujų (...), ką

kremliaus ruporai

kremliaus ruporai portretas
kiseliovas solovjovas ir karbauskis

Aš taip nutariau , kadangi

Aš taip nutariau , kadangi  portretas
anot konservatorių " bus karas " , pradėjau abejoti ar mes NATO tikrai ir ar NATO mus gins ? Todėl nebemokėsiu jokių kosminėmis kainomis komunalinių mokesčių : nei elektros , nei dujų , nei šildymo . Kam mokėti , jei bus " karas " ? Pinigai liks kosminių kainų maistui . Nu ką liberkonservynas , patenkinti ? Aš labai :)

simonas b1b1agalv15

simonas b1b1agalv15 portretas
geriau konservatoriai me-e-e-e-e

O

O portretas
Kaip atsibodo tas karbauskis

Pagarba " valstiečiams ". Aš liberkonservynu jau netikiu .

Pagarba " valstiečiams ". Aš liberkonservynu jau netikiu .  portretas
Dėl šių priežasčių, tęsė politikas, „valstiečių“ rezoliucija turi  labai aiškų tikslą – nusiųsti žinutę įsibaiminusiems Lietuvos gyventojams. „Tai bus signalas visuomenei, kad nėra taip, kaip šneka Gabrielius Landsbergis ir kiti jam prijaučiantys“, – teigė LVŽS pirmininkas.

ALGIS

ALGIS portretas
Bet tada konservatnykų grietinėlė tikrai atsidurtų užsienyje , kaip ir smetona .

Karbauskis protingas žmogus

Karbauskis protingas žmogus  portretas
Mes esame NATO nariai (...) nesu girdėjęs tokio pareiškimo, kad kas nors Rusijoje užsimintų, kad galima pradėti karinius veiksmus prieš NATO narę“, – teigė R. Karbauskis, pažymėdamas ir viešojoje erdvėje skrajojančius Rusijos pažadus nepulti Ukrainos.

Žino - nežino ?

 Žino - nežino ?  portretas
tai kam gąsdina žmones? Matyt ne veltui Lietuvos kariuomenė savo „Facebook" paskyroje įspėja piliečius:Blogiausia, ką galima daryti, - susikurti savo galvose menamą tikrovę („vyksta karas") ir tuomet gąsdinti savo draugus ir pagyvenusius tėvus, o dar blogiau - pirkti grikius, gryninti pinigus ir t.t. Tai sprendimai, padiktuoti ne faktų, o prielaidų. Ant šito grėblio jau esame užlipę - šiandien daug kam iš mūsų reikėtų iš pradžių suvalgyti grikius, kurių prisipirkome 2020-ųjų pavasarį, pandemijos pradžioje, ir tik tada pirkti naujų (...), ką...._____P.S. reikia daryti KĄ REIKIA , o ne nuo ryto iki vakaro per visas medijas skalambinti " karas" ! Sveikos nuovokos žmogus seniai netiki , o štai" tikintys" tv senoliai - panikoje . Vėl konservynas apsivož , nes 20 m girdėjome " rusai puola ".

Niekas

Niekas portretas
Deja niekas nežino, bus karas ar nebus, tik nebent Putinas, bet kaip sako gudrūs išminčiai, jeigu nori taikos, ruoškis karui. Kuo daugiau atgrasymo priemonių- tuo Lietuvai tik geriau. Beje, Latvija jau didina savo gynybos biudžetą, na tikrai nei iš kvailumo, manau.

To Vladimir

To Vladimir portretas
Tai kad žinokite niekas netiki Vladimirais Lietuvoje, jau 2014 metais girdėjome "nashych tam net"...

Jo

Jo portretas
O tuo tarpu Lenkijos ir Britanijos premjerai važiuoja į Ukrainą susitikti su Zalenskiu, kalba eis apie naujos karinės sąjungos su Ukraina sukūrimą. Šią sąjungą apžvalgininkai jau suskubo pakrikštyti naująjs Antantės sąjunga.

Anonimas

Anonimas portretas
Išorinis karas reikalingas nukelti dėmesi nuo vidinių problemų.

Владимир

Владимир  portretas
Опять сегодня друзьям звонил из Луганска и Донецка и также об положении там водители -дальнобойщики рассказывает побывав после каденции дома и все они хором говорят-никакой войны с РОссией не будет и все-хватит вам врать в Литве

Todėl , tik pamatau

Todėl , tik pamatau  portretas
liberkonservatorius kaščiūnus/vaitekūnus/anušauskus - teliką išjungiu . NEBETIKIU , 20 metų gąsdino " rusai puls" , tik panašu greičiau patryjotų pastangomis sunaikinsime Lietuvos ūkį ir išvaikysime lietuvaičius vergauti į kitas šalis . Migrantai laukia " naujų namų , pagerintų sąlygų "

Ragina ir kariuomenė, ne tik Karbauskis

Ragina ir kariuomenė, ne tik Karbauskis  portretas
Blogiausia, ką galima daryti, - susikurti savo galvose menamą tikrovę („vyksta karas") ir tuomet gąsdinti savo draugus ir pagyvenusius tėvus, o dar blogiau - pirkti grikius, gryninti pinigus ir t.t. Tai sprendimai, padiktuoti ne faktų, o prielaidų. Ant šito grėblio jau esame užlipę - šiandien daug kam iš mūsų reikėtų iš pradžių suvalgyti grikius, kurių prisipirkome 2020-ųjų pavasarį, pandemijos pradžioje, ir tik tada pirkti naujų (...), ką.....

ooo

ooo portretas
tai kad nieks netiki ir nebijo sitos senos giesmes,,rusai puola''

Karbauskis protingas žmogus

Karbauskis protingas žmogus  portretas
gana žmones gąsdinti. 20 metų liberpatryjotai rėkė " rusai puola " . Šaikos atstovas net matė Juodkrantėje ir prie Vilniaus ? :) Dabar prasidėjo " karo tema "? Ukrainos prezidentas !!!! Ragina vakarus nurimti " skelbiant karą " ! Grivina visai nuvertėjo , kapitalas iš Ukrainos " išvežamas " , pinigų užsienio bankai nebeduoda , o jei duoda tai su dideliais % . Vienžo , aš liberkonservatų " karo pranašais" jau netikiu :)

Karbauskis

Karbauskis portretas
Na jau ir Karbauskis į tą pačią dūdą pučia, kaip Paluckas. Ukrainos parlamente yra vienas toks kremlinis, kuris vis parėkauja, kad jau laukia rusų "išvaduotojų". Ech...

Galerijos

Daugiau straipsnių