A. Valinskas: geriau jokio prezidento negu toks

Grįžti į straipsnį

Pil.

Pil. portretas
Pagal dabartinius duomenys Lietuvos žmonių liko mažiau ,todėl seimo narių skaičių būtinai reikia mažinti per pusę. Ir jeigu prezidentas neturi jokios galios spręsti kaip kuriuos klausimus, tada kylą klausimas, kam jis reikalingas ,faktiškai Lietuva gali likti parlamentinė valstybė be prezidento.Prezidento postą reikia naikinti kaip nereikalingų.Tik tokia iseitis jeigu yra neveiksnus prezidentas pagal pareigybe .Jo galios apribotos ir neveiksmingos .

Lygu lygu

Lygu lygu portretas
dzvonke Nr.2. Nesvarbu, kad visi juokiasi, svarbu buti viesumoje...Yra bandes "dainuoti"...suriko scenoje su Zvaguliu Alaus danguje nera, bet daugiau "dainuojant" nesigirdi...

Hgf

Hgf portretas
Valinskas “tiki” “pandemija”!!! Ir kaip jisai moka apsimesti “šlangele”….

Vika

Vika portretas
Ir juo kinga kai raso "buves seimo pirmininkas". Pabuvo nespejes net koju apsilti,o dabar matai aikins kitiems,k nelaimingas. Per savo aroganzija buvo isviendzintas is seimo,o dabar matai proto bokstas? Neduok Dieve!

Vika

Vika portretas
O kam tavo nuomone idomi, Valinskai? Nei tu nei tavo nuomone mums nerupi. Nesusireiksmink. Abu su Tapinu pasijutote pasaulio bambomis. Gal nusileiskite ant zemes.

Man

Man portretas
atrodo, kad šis apgailėtinas praeityje veikėjas, pradėjo kažką vartoti. Juk normalus žmogus visada mąsto ką kalba, ar ne? Apgailėtinas visiškai. Gėda.

pastebejimas

pastebejimas portretas
ir šitas klounas prabilo, o kiek nesąmonių prikrėtei būdamas seime, visiskas nesiskatymas su taisyklėmis ir isgerinejimai o kaip ten buvo kai centus prikroves vezei skolą grąžinti ir žvengei kaip kumelys, jau kam kam, tik ne pačiam šaipytis iš prezidento!

Laima

Laima portretas
Valinskui tris kartus VALIO !!! Ne vienas zinomas politologas nera isdryses pasakyti apie prezidenta tai ka pasake Valinskas. O jis pasake tikra tiesa -- prezidento kuris kerstauja, renka sau pliusiukus kad ir vel butu isrinktas prezidentu kuriam Valstybes grerove ir zmoniu likimai yra visiskai nesvarbus. toks yra musu grazus ir aukstas presidentas. Tokio presidento mums nereikia.As ir mano draugai balsavome uz ji. Daugiau tokios kaidos nebedarysime -- nebalsuisime uz GRAZU ir AUKSTA bankininka !!!

Jonas

Jonas portretas
Ponas Valinskai, ar ne per daug sau leidžiate?

tai

tai portretas
eilynis sutas 1 is 3 daktaru lygio mastytojas ir chamas parodes savo runkeliska kilme ir meniniu gabumu nestokojes tos pacios saikos is keltas bet nematantis kad per 30 m tauta uzsmaugta bet karpius augint netrukdo tai per tokius abeingus ciuckius ir klesti nieksai kuriuos pagal isgales kaip kolonija prezidentas bando islaviruot o sis loja reikejo lot kai 1 is kubos pridurku apderge visus ir iki siol dar amsi ======

Valinskui

Valinskui portretas
O jau ,ponas, pats pamiršote, kaip buvote Seimo pirminyku, ką tuomet žmonės apie tamstytę kalbėjo. Kas ten dejavo – "Kodėl jūs visi manęs taip nekenčiat?". Todėl kad pats nesąmones išdarinėjot būdamas valdžiukėje! Tad kokią moralinę teisę dabar tamsta turite loti ant prezidento? Kam kam, tik ne jums kritikuoti. Ir jau ne pirmą kartą. susiraskit kitą auką.

Kęstas

Kęstas portretas
Valinskui niežti vieną vietą. Valinkas atidavė Kubiliui valdžią praeitos krizės metu. Kubilius pasinaudojo ir suši-ko pusę Lietuvos. Dabar Valinsko apetitas išaugo. Jis nori pastūmėti šiandieninį Prezidentą ir pats juo tapti. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

tai

tai portretas
daktaru lygio agresyvus sutas 1 is tu tos pacios saikos pridurku ===

vaū

vaū portretas
Kuokia aftaretytetinga nomonia! :)

VAA

VAA portretas
Geriau jokio Valinsko nei sitoks...

Nemanau

Nemanau portretas
kad savo šalies Prezidento žeminimas parodo aukštą pasisakančiojo intelektą.Kaip buvo ponas vienas iš pirmųjų plebėjų elito tarpe taip ir pasilieka. Dar Jadzz'e-Džiaze reikėjo šalia pasisodint

V,L

V,L portretas
Manau kad p valinskui ir toliau reiketu dirbt savo iprasta darba -nu o aoie Prezidenta galetu samprotauti su savo Ingute........

sdsf

sdsf portretas
Teroristas nr 1 Lietuvoje

tai

tai portretas
> Manyk iš naujo, geriau po žydrąją , tatuiruotą , bemokslę nevykėlių vyriausybę pasižvalgyk :)

manau

manau portretas
Saunuolis Valinskas labai teisingai pasisake jo pasisakymas tiesiai i desimtuka kad turime ne Prezidenta bet patyrusi banko valdytoja mano nuomone pas Prezidenta nera jokios politines patirties ir isminties Valstybes valdyme Labai gaila Valstybes dar daugiau Prezidento

ĮSPŪDIS IR NUOMONĖ

ĮSPŪDIS IR NUOMONĖ portretas
VALINSKAS - SUSIREIKŠMINĘS , PARSIDAVĘS , Š*Ū*D*O GABALAS . JEI NĖRA LIETUVOJE JUMORO TAI GERIAU JOKIO . APIE PLIKĮ

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
galima padaryti išvadą apie valinską : apgailėtinas populistas išsižioja tik dėl reitingų .

anupras

anupras portretas
. Kas galėjo pagalvoti, kad kažin koks netikėlis Valinskas priskres prie tokio išlakaus reitingo aukštybėse svajojančio skrajoti Prezidento. Ir komentatoriai, užuot grožėjasi Prezidentu, nutarė nutrėkšti tą nenaudėlį Valinską. C'est la vie - pasakytų prancūzai.

Pagarba

Pagarba portretas
musu prezidentui.Stai tokie ir tokiu klyksmai tik dar karta irodo, iki kokio lygio jie nekencia musu prezidento.Ir des visas pastangas ji apjuodinti ir nuversti.Kad pilnai uzgrobti valdzia Lietuvoje.Laikykites gerb. prezidente!

Jei \\\\\.../////

Jei  \\\\\...///// portretas
rimtai,tai aš tikrai negerbiu Valinsko.Bet aš pats mačiau ir girdėjau,kaip Nausėda papunį pavadino prezidentu,ir dar patvirtino,>tai nepasigirdo,tai prezidentas

kembrikas

kembrikas portretas
O Valinskas pasake teisybe.Man tai neprezidentas .kazkoks narcizas .ir kaip politikas nevykes ,nes nevienija tautos.

Daktarų \\\\\.../////

Daktarų  \\\\\...///// portretas
gaidys.

linkėjimai valdžiagyviams neadekvatams

linkėjimai valdžiagyviams neadekvatams portretas
liaudiesmenas taškas livejournal taškas com

kauniečiui iš kaimo

kauniečiui iš kaimo portretas
tau ir machudas geras

Klpd.

Klpd. portretas
Nesuprantu kodėl prie šitos valdžios visokioms atliekoms ir kitam amoraliam susireikšminusiam kontingentui, leidžiama viešai įžeidinėt Lietuvos Respublikos Prezidentą?Buvęs G r y b a s net pusės Nausėdos proto neturėjo (kaip ir T a p k i n is ar T a p š n o t ojas), nieko nedarė, konservatų zadanijas vykdė ir tik Tulpių paštu užsiiminėjo, bet niekas iš šitų niekšelių net neamtelėjo o dabar varo ir varo..Netokį komentarą parašiusiam tuoj pat v s d medžiotojai straipsnį įpjūklins, o čia viešai, ciniškai kasdien tyčiojasi iš šalies Prezidento ir nieko:D)

....

.... portretas
valinskai, tu- visiškas lochas, kurio ausys kyšo iš piš tarpukojo...

Anonimas

Anonimas portretas
reikia juk A.Valinskui atidirbti kad sūnų konservatoriai į seimą įkišo.GEriau jau toks Prezidentas,negu pučiantis į vieną dūdą su konservatoriais ir nupušusiais laisviečiais.

manau

manau portretas
Durnių net pinigai išmintingu nepadaro - smegenų nenusipirksi.

Protinguolis

Protinguolis portretas
kuris centais baudą mokėjo, pradėjo aiškinti. Kur jo protas tada buvo? Ar jau pamiršo savo fokusus? Prezidento teisė vetuoti įstatymą, jis ja pasinaudojo. Konservatoriams nepatiko? Na, tai galės išsirinkti kitą prezidentą, kai ateis laikas. Gi taip Šimonytė mokė: "kam nepatinka, galėsit išsirinkti kitą".

Atspėkit kas

Atspėkit kas  portretas
Su akiniais ir be plaukų, ir vis rėkia.

Nu

Nu portretas
Šitas senis amžinai nepatenkintas, amžinai loja, gal kad negražus yra, ir pavydi išvaizdos kitiems.

Plikiau

Plikiau portretas
Koks buvai bukų laidų vedėjas toks ir likai. Ne tau mokyt prezidentą, eik mokyk savo daininykę, kitiems nediriguosi.

Rymas

Rymas portretas
Ir kodėl jūs nagrinėjate autorius, jų biografijas, o ne diskutuojate su jų pasisakymais? Aha, per sunku, proto nepakanka. Tai jūsų komentarai ir išduoda, o galvojate kokie jūs išradingi ir šmaikštūs.

Narcizui plikiui

Narcizui plikiui  portretas
Kam rūpi šito plikio nuomonė, norėtų būti pats prezidentu arba kokį draugelį matyt tam poste, bet neišdegs.

Kostas

Kostas  portretas
Vargšas valinskas, tokį reikia šaudyt...o ko tave išjojo iš "valdžios"? Nieko nesugeba, tik klausimus ir atsakymus skaityti iš popieriuko, kas pasamdė loti?

100 %

100 % portretas
Pritariu Valinskui....

Gal

Gal  portretas
ir ne stebuklas tas mūsų prezidentas,bet jį išrinko žmonės , ne taip kaip vienas nori kad jį prezidentų paskelbtų konservatoriai esantys valdžioje,kiekvienas kultūringas žmogus supranra,kad jį reikua gerbti,patinka ar ne,kritikuoti galima,bet šitas plikis tai didžiausias chamas,neturintis supratimo apie etiką,darosi dau reklamą pataikaudamas užingridams puldinėjant prezidentą,kai pats buvo ištėkštas iš seimo pirmininko,arogancija beribė

clown

clown portretas
Narcizinis prezidentas...

Valinskai

Valinskai portretas
Palyginus su paciu, kaip skaiteisi 10 menesiu Seimo pirmininku ir po to buvai atstatydintas...Paskui bandei patekti i Seima su Liberalu centrosajunga, nepavyko...Paties "vadovaujama" TPP kompanija issilakste...Kai tavo lygio veikejai kritikuoja, nei verkt nei juuoktis

na

na portretas
tik ora gadina

Julija

Julija portretas
Valinskas, Pavilionis, Tapinas,Ramanauskas-Greitai, Maldeikukas (su mamele) patyčių meistrai. Bet ko norėti iš tokių "asų"??? Ne veltui sakoma, kad kuo pats smirdi, tuo ir kitą tepi...

Anonimas

Anonimas portretas
Tai jau tikrai kaip išdrįso prezidentas paprieštarauti,kai pagal paklebta Ž.Povilionio žinią pasauliui faktiniai Lietuvos valdovai yra G.Lansbergis ir išnuomota premjerė Šimonytė,Žavisi kaii jinai tyli,o kodėl nesižavi kai sako ne jūsų reikalas kaip dirbu po kelių metu galėsite perrinkti,Na ir eilinis pileitis Valinskas prilipęs kaip ir Tpinas,Miliūtė,Jakilaitis prie LRTbiudžeto tik kartoja tai ką bukai kartoja Maldeikis,,Povilionis,Be to apgailėtina ,kai esant buvusisi valdžiai,dėl pandemijos buvo kaltas vienas Veryga,dabar jau atsidųrus prie lovio pasirodo kad kaltas vienas prezidentas o ne Šimonytė su armija valdininkų ,Jei vasarą nedirbo ir užteko tik Armonaitės bare su galimybės pasu,tai tegul dabar jau geriau patyli.Šimonytės vadas Vytautas didysis ir ai nėra jokio reikalo klausyti prezidento,

Andriucha

Andriucha  portretas
Sitas senas zalupa visiskai nusisneka , zinovas apsisikes ,valinskai niuhai slepu

valinskai

valinskai portretas
Papasakok geriau kaip LNK , Lapese apsimyzes griovy miegojai

valinskai, armonaitė apie tokius kaip tu pasakė

valinskai, armonaitė apie tokius kaip tu pasakė portretas
esi šūdo gabalas

Plykis

Plykis portretas
Si karta teisus ponas Valynskis! Maldeikiene ivardino zydeli nuliu! O prokremliniams tinka isrinktasis ,nes spjaudosi ant konservatoriu.

Liaudiškai

Liaudiškai portretas
tariant Valinskas- pridurkų ,pridurkas.

samas

samas portretas
O juk teisingai parašė, nesuprantu kritikuojančių. Bandau suprasti: jie patys jaučiasi apsirikę balsavę už švedų banko klerką, dabar jo kritikoje mato save ir niršta. Irgi žmogiška, bet galima ir patylėti.

Pasikark šiukšle

Pasikark šiukšle portretas
Geras valinskas-miręs valinskas.

mums

mums portretas
nereikia klauno,o Prezidentas yra gerbiamas zmoniu

Pritariame

Pritariame portretas
Berniukas- nevykėlis,kurį reguliuoja karbofosai ir krabai.

Kažkoks Kvailinskas

Kažkoks Kvailinskas portretas
nesuprato Prezidento nuomonės ir jos pagrindimo. O kad Prezidentas dar priminė, jog jis su žmona pasiskiepijo ir pataria žmonėms skiepytis - apie tai nė žodžio.

silutiskis

silutiskis portretas
Valinskas sprogdino Draugystes viezbuti per Zvagulio vestuves,----tai teroristas Nr 1 pats juokiasi is kitu, oyradidesnis debilas

Danas2 - Valinskas seime pirmininkavo - 0,5 metu

Danas2 - Valinskas seime pirmininkavo - 0,5 metu portretas
saunuolis seimo pirminyks - tik pusmeti gadino valdzios reikalus, gerai, kad susiprato taip greit islekt is valdzios...

DANAS

DANAS portretas
ŠAUNUOLIS VALINSKAS OAUKŠTO GRAŽAUS GERBĖJAI GALIT KLYKTI TIKAR JŪSŲ KUMIRAS BUS IŠRINKTAS ANTRAI KADENCIJAI REKĖTU PASGYDYTIS PONAI ANTIVAKSERIAI KARBAUSKIO PASEKĖJAI

Jurgita

Jurgita portretas
Ponui Valinskui iki Prezidento kaip šluotai iki Marso....

Ožislovas

Ožislovas portretas
Vaflinskai, lisk į būdą. Tapai Ožio tarnu. Už sūnelį atidirbinėji, kuris tešlagalviu būdamas, "ožių" buvo priimtas į Seimą ir ten jų paliepimu kilnoja ranką.

Manau

Manau portretas
Kad Valinskui patinka lbgt iškrypėlių,narkotikų ir alkoholio globojama Šimonytės valdžia.Jau matosi kad Valinskui irgi stogas važiuoja.Patarčiau jam patylėti apie Prezidentą,kadangi esi ne autoritetas Lietuvoje,juk bendravimas su nusikaltėlių vadu garbės niekam neatnešė,o tuo labiau tau.

GERAS

GERAS portretas
NU geras VALINSKAS Viska isdeste parastai aiskiai ir teisingai

pilietis

pilietis portretas
kas cia per politikas VALINSKAS...pirmiausia reikia gerbti vyriausvbei prezidento institucija o cia zaidimai smelio dezeje kas stipresnis kieno teises didesnes .Nustokime visi kritikave ir kabinejesi prie kiekvieno zodzio . Visi dirbkime savo darba.

0...

0... portretas
Norejo pasakyti geriau kumele butu suprantama kaip pats esi is kaimo kiles.

Jonas Lietuvis

Jonas Lietuvis  portretas
Prezidentas galėtų pasikviesti Paksą vyriausiu patarėju. Kas gautųsi nežinau , bet tikrai geriau negu dabartinis grikių laukas ...

Ggg

Ggg portretas
Prabilo sprogdinimo meistras.

***kaunietis

***kaunietis portretas
raudonuju koncervu pakalikas

kaunietis

kaunietis portretas
gerb. valinskai senai teko skaityti tokias teisingas ir koncentruotas mintis apie bekiausi ir apie ji supancia liokaju sutve, kuri kaip teisingai pazymejot kuria ne geroves valstybe bet negeroves, nuo kiadencijos pradzios dar niekas taip nuostabiai teisingai dar nera apibudines padeti lietuvoje

violeta

violeta  portretas
kam kam o sitam klounui apie prezidenta geriau patileti, matem koks buvo politikas

Vilija

Vilija portretas
Kiek tas pusprotis legaliai SUDA mals?Ka nepakaltinamas?

nuomone

nuomone portretas
tai mano nuomone jiems skiepai yra aukso gysla tai yr TAPINAS JAKELAITIS IR VALINSKAS nejaugi nebepragyvenate kad reklamose dabar pastoviai esate na va prasidejo dar vienas jusu aukso amzius reklamuoti ,,cipus,, apgailetini jus esate visi 3

sarpunas

sarpunas portretas
Tad ir toliau klausomės Jo Ekscelencijos pliurpalų apie gerovės valstybę, mielieji komentatoriai.

cha ..... jei tu sutriau valinskeli su savo dainoreliais

cha ..... jei tu sutriau valinskeli su savo dainoreliais portretas
nebutum su falsifikuotais rinkeju balsais ir VRK vaigauskine suleriu gauja -atsidures seime ir susirakines su TS-LKD +LGBT lansbirkiniais KGB stukaciais , ju jau tada nebutu buve valdzioje , ir grybem nebutu sviete jokios kadencijos , nebutu milijardais isvogta ir praskolinta lietuva ir siandien situacija butu kita. Todel manau ta paty galim paskyt ir del taves ir tavo nuomones --tu padla suleris aferiuga ,retu gabumu

to nuomonei

to nuomonei portretas
kam ta tavo nuomone ji ir sudo neverta

kaunietė

kaunietė portretas
Geriau jokio Valinsko, negu toks. Ir išvis, kas jis toks? dar vienas įtakotukas?

nuomone

nuomone portretas
o kodel valinsko nuomone tokia svarbi,kas jis toks,eilinis klounas,tai tegul eina i cirka ir desto savo nuomone, mes visi turime savo nuomone,kodel musu nuomones neklausia?

Č.P.

Č.P. portretas
Valinskai, užsidėk nosytę, ausytes ir būsi vienas iš trijų peliukų.

Tau šiukšlele

Tau šiukšlele portretas
apie padorumą kalbėt? Tokiem tik šitam,, Kauno šiukšlyne'' rašinėt.

asas

asas portretas
valiau tu veidrodi turi namie

Senjoras

Senjoras portretas
Kuriame televizijos kanale pasirodo Tapinas ar Valinskas,greiciau stengiuosi perjungti kanala,o kaip Valinskas nepalaikys konservu,jeigu ir jo sunelis ten sedi,

pensininkė

pensininkė portretas
pone Valinskai, jūs labai tinkate, būti pramogų pasaulyje, kai buvote seime jūsų labai trūko kaip renginių vedėjo, man jūs pats gabiausias tą daryti bet jums patinka ir prezidentus pakritikuoti vieną višta išvadinote kitą irgi nurašote, gal negadinkite savo kaip šou meno reitingų

Pinigėliai

Pinigėliai portretas
Valinskienė kiekvieną naktį suplanuoja kaip iš savo Valinskų kiaušinių pinigėlių pasidaryti.

chi chi chi

chi chi chi portretas
Kad Valinskas šiknalaižis, tai teisybės yra, bet šį kartą jis pasakė daug teisybės

Joris

Joris portretas
Užmiršo kaip pats apsiš....būdamas valdžioje.Ar šis girtuoklis baudą jau susimokėjo....

anupras

anupras portretas
Siekiant aukštesnių reitingų, tenka vizginti uodegą. Prezidentą turime tokį, kokį išrinkome.

Ona

Ona portretas
Vykdo puldinėjimo užsakymą bet lazda smogs kitu galu

Anonimas

Anonimas portretas
Prezidentas saunuolis. Sunku jam atlaikyti iskrypeliu ir korumpuotu koncervatoriu puolima.

taigi

taigi portretas
Profesionalus klounas :)

Anonimas

Anonimas portretas
Tik ne sitam klounui kritikuoti. Tegul geriau prisimina savo politine karjiera :DDD

Ne

Ne portretas
Prezidentas,bet absoliutus idiotas, nė vienas iš buvusių prezidentų tokių absurdų nėra darę.

...

... portretas
Na,turiu priekaistu Nausedai,bet ne sitam klounui ir chamui kritikuot..Tegu prisimena savo nuodemes.O ju nemazai...

Anonimas

Anonimas portretas
tikrai, geriau jokio, nei toks

V

V portretas
Klaunas Valinskas ir dar kiršintojas

Anonimas

Anonimas portretas
malačius...

pilietis

pilietis portretas
Paskutiniu metu T A I protingiausias, geriausias ir smagiausias mano skaitytas pasisakymas. A.V. esate tikras ŠAUNUOLIS.

taigi

taigi portretas
AŠ AŠ AŠ - vienas iš trijų, AŠ AŠ AŠ kakaryko :)

> kaunietis

> kaunietis portretas
Vėl subinlaižiauji koncervams.

Kaip tu \\\\\.../////

Kaip tu   \\\\\...///// portretas
tokius reikia šaudyti.

kaunietis

kaunietis portretas
Jei vienas menkysta mano , kad jis tai "visi" , tikrai apsirinka. Valinskas tikrai šaunuolis. Priekyje paminėtas liurbis, tai vis apie Vilulą ir "daktarą" kalbantis, apie konservų įtaisytą ir papirktą sūnelį kalba, apie kažkada valdžioje buvusius metus kalba....Tai vis tas pats liurbis-nusikaltėlis[ greičiausiai koks nors valstietis? ]. Senai reikėjo taip "nutarkuoti" ir paprotinti , kaip išsireiškė viena politikė "nulį, visada esantį ir liksintį nuliu" [ čia apie Prezidentą, nieko gero mums nenudirbantį.

Jo

Jo portretas
Respect Arunai

Anonimas

Anonimas portretas
ŠAUNUOLIS, išsakė beveik ir mano nuomonę apie šalies Prezidentą. Galvoju, jog tokios nuomonės yra tikrai nemažai šalies piliečių. Čia , panašiai tiktų ir valstiečių "žiniuonei-teisininkei", ir "laisvūnei" garbanei , kišančiai liaudžiai "opiumą" [ narkotikus ir gėralus ] ir kitiems , jauniesiems seimūnams , teisiamojo korumpuotojo palikuonimis, nuo kurio partijos atskilo [ "darbai "su alkoholio prekeiviais pasiliko ], bet įdirbis su nederamais lobistais liko.

Manau

Manau portretas
Kas tas Valinskas,eilinis komikas,daugiau nieko nevertas.O ką gero jis padarė nieko,tai geriau tegul čia nekalba apie Prezidenta.Prezidentas viešai pasako kas yra blogai ir eina už mus kiek leidžia jam LR Konstitucija.O Šimonytės valdžia tai lbgt iškrypėlių,narkotikų ir alkoholio platintojams parankiniai.Kokią nori paversti mūsų šalį tai labai aišku.Valinskai jau geriau eik pailsėti ir mes pailsėsim nuo dar vieno konservatoriaus.

Sentikiu popas

Sentikiu popas portretas
Истену глоголит сын мой!

nuviltasis...

nuviltasis... portretas
Nemanau, kad vyriausybei garbu turėti tokį "auksinį " užtarėją, kuris perskaitytų knygų gausoje neatrado išminties apie tai, kad žemindamas kitą savęs neišaukštinsi... O gerbiamai žiniasklaidai nepatogu neįsileisti "visagalio" darbdavio. Spjaydykitės kad ir ugnimi, tulžingasai. Tiesiog Jūsų spjūviai neįveiks padorumo sienų.

memel

memel portretas
Geriau jokio valinsko negu toks

tai

tai portretas
ką vienas iš trijų, praslydai su viena sparnuota fraze apie eksprezidentę , bet vien tik tam kad sumenkintum dabartinį ir jau erelis? kaipgi, ar sumokėjo?

Taigi taigi

Taigi taigi portretas
"Prezidentas kaip buvo banko tarnautojėlis, taip ir liko, tik anksčiau skaičiuodavo pinigus, o dabar skaičiuoja savo reitingo taškus." ...............................Nė tiek jau daug Valinskas nusišnekėjo - Šimonytė dirba, o Nausėda kritikuoja.

≠ ≠

≠ ≠ portretas
Vis tie patys ir tie patys snukiai jau kiek dešimtmečių. Neramūs, nuolat dėmesio maldaujantys bukagalviai iškrypėliai.

Lietuvos gyventoja

Lietuvos gyventoja portretas
Valinskai,nepakliusi i seima,nes ten buvai cirkininkas ,juokinai zmones,ismete kaip skudura,tikrai ne tau politika,ko cia vaziuoji ant prezidento,pavydi jam tos vietos,kloune tu kloune,tau laikas ir televizija palikti.

manau

manau portretas
Idiotas su pinigais - dvigubas idiotas.

Ignoruoti šlykštuką

Ignoruoti  šlykštuką  portretas
liberkonservyno ca ca man seniai peržengė tą ribą, kai buvo galima rimtai vertinti bet kokią jo skleidžiamą infą :)))- primityvus, apgailėtinas ir tiek :) - tegyvena šiltai ir patogiai, vabzdys :) Prezidentui pagarba . Testavimas viena iš pandemijos valdymo priemonių , ji turi būti prieinama visiems norintiems . Valstybė pirko ir vakcinas ir testus , tie kurie nenori vakcinos - testuojasi . Šlykštu klausytis .

Hihi

Hihi portretas
lt_NerA skirtumo ar tu prezidentas ar tu Valinskas?Bendrai paemus piDaru kRasTasS......

Prezidento gerbeja

Prezidento gerbeja portretas
Pritariu prezidentui, bet plikis kluonas su laiku gaus, ko nusipelne . Jam ne apie presidenta kalbeti, o vaidinti klojimo teatre.

Kikis

Kikis  portretas
Puikiai. Minkštakiaušius narcizus verta vadinti tikrais vardais.

taigi

taigi portretas
Henriko Daktaro linksmintojas pragydo, kam dabar giesmes gieda?

Gyventojas

Gyventojas portretas
Slepkis soumene, niekam nebeidomus esi

atsimenu, kaip vilijoje,

atsimenu, kaip vilijoje, portretas
šitas klounas kaip beglobis šunytis valgė iš daktaro rankų

visais laikais, visuose rūmuose,

visais laikais, visuose rūmuose, portretas
prie šeimininko kojų šildydavosi rūmų juokdarys. Matosi, kad tu nesušalęs, kloune valinskai

Sausio 13 toji

Sausio 13 toji portretas
Jis p.Valinskas, šou menas, Vilijos kavinės programų žvaigždė, mūsų istorijos gėda,duoda mums suprasti,kokie mes esame neatsakingi, dėl savo menkaverčio supratimo,apsisprendimo ir neišprusimo Lietuvos piliečiai!

Aš irgi

Aš irgi portretas
Pritariu 100% Valinskui , šįkart tikrai auksinis protas

manau

manau portretas
Pinigų kiekis nerodo smegenų kiekio, kaip buvo cirkininkas, taip ir liko. Klounas yra klounas.

Jo

Jo portretas
Geriau jokio Valinsko, negu toks. Šiukšlė.

Keista

Keista portretas
Keista kad valinskis saudyti nepasiule

Aha nu jo

Aha nu jo portretas
Nuzvaigzdejes klounas. Niekam neidomus jo pezalai...

manau

manau portretas
Jei klounui nepatinka Lietuvos, lietuvių tautos bei piliečių Prezidentas, tai savo vaivorykštinį elektoratą gali linksminti kur toliau nuo Lietuvos.

Taip

Taip portretas
Pritariu Valinskui 100%.

Ožislovas

Ožislovas portretas
Ar ir tas petuchas sisteminės žiniasklaidos išmestas į eterį ? Juk jo sūnelis į "ožių" partijos gretas įstatytas.

Vel \\\\\,,,....

 Vel  \\\\\,,,.... portretas
>Durną

O

O portretas
Valinskiokas išlindo ,matyt vėl seiman nori?Ten ir be tavęs pilna klounų ir kvailių .

Vel

Vel  portretas
Protingą galvą plaukai palieka,

Edas

Edas portretas
Ligotui žmogui - medicina bejėgė.

Joo

Joo portretas
Nausėda grynas populistas. Svarbu tik reitingai.

Valinskui

Valinskui portretas
Raminkis, pavyduoli. Pats is seimo pirmininko islekei kazkada

Anonimas

Anonimas portretas
Visada maniau,kad gerb. Valinskas turi galvą ant pečių, bet dabar manau,kad klydau. Tiek daug kuo domitės, daug žinot,,bet šiuo klausimu, apie covid ir skiepus,,esat gerbiamasis,neteisus! Aš manau, kad tai pasaulietinis genocidas! Tai mano nuomonė! Laikas parodys, kas teisus!

Gerisu

Gerisu portretas
Geriau jau jokio valinsko nei toks aruniukas

Anonimas

Anonimas portretas
Geriau jau toks prezidentas ,einantis su tauta negu girtas valinckas už vairo

Kieša

Kieša portretas
valinskai tu plikas šūdo gabalas

Loni

Loni portretas
Tai bandymo triušio samprata po trečios dozės injekcijos, kas bus toliau, baisu? Valis pretenduoja į prezidentus? Neduok Dieve tokio proto bokšto. Gerbiame tautos išrinkto prezidento nuomonę. Kantrybės ir ištvermės jums Gitanai!

KAS dabar,

KAS dabar, portretas
Amsi Kad vakcinuotis nereikia OGI VISI LAISVES PARTIJOS SUBINGALVIAI NARKOMANAI! KAS Savo beprotybem varo zmones I kapus OGI JIE KEPENIAI. Ir DAR NORI NARKOTIKUS LAISVAI PALEISTI .Kokios diskusijos SEIME VYKSTA .Isdraskytasikniu ir nakusku reikalai JUK NIEKAM NESVARBU NUMIRE VIENU DAUGIAU AR MAZIAU. Laisves partija TAI YRA SUSKIAI KRUVINOM RANKOM!!!

Anonimas

Anonimas portretas
Taaaaip, Nausedai toli toli iki Vengrijos prezident ORBANO. Na kodel lietuviski baudziauninkai nors ir pono keden pasodinti tokie nuolankus minkstabybiai? Tiesiog spinduliuoja baime pries Valenbergu bankininkus ir Landzbergiu fasistine gauja..Jam nusisikti ant tautos. Jam labiau rupi savo subines saugumas.

Kad

Kad  portretas
Ir KAIP jus cia belotumet Valinskas TEISUS! Ir SUDAIS TRYKSTANCIAM KEPENIUI ,ir PONIAI Narkomanei Morganai .IR PROFESIONALUI RADKEVICIUI NE VIETA SEIME. Ir JEI to negali pasakyti nei Simonyte nei ponas Nauseda tai jie YRA NIEKAS.

L?

L? portretas
Ale tu matai. Antras Erlickas. Jau kaip taikliai tai taikliai. Kad ir tūkstantis kvaksinčių ant Valinsko jo paviešintų išsireiškimų nenutrins.

Tu, \\\\\.../////

Tu,   \\\\\...///// portretas
gaidy,vienas iš trijų,manau gerai gavai bokalu per "balių" pas Henytę per makaukę nuo Mongolo,kad dar neatsigauni.>Jeigu šitaip tada nafek

Gaila

Gaila portretas
kad šiais laikais jau nebeatsiras Seime Patackas.

ZZ

ZZ portretas
Valinske, kaip ten dirzus verzet pesininkams ir invalidams per 2009 m. krize? Dar jis kazka kritikuoja pusgalvis.

Dėdė Ignas

Dėdė Ignas portretas
Šlykštus raudonkoncerviu skalikas.

Valinskai

Valinskai portretas
Tavo partijos artistai 4 m.už nieką algas seime gavo. Ir ingutė. Turbūt net nesuprato, kas ten vyksta.

SAKUL

SAKUL portretas
Ingute, tvardyk savo"erelį". Tau Gulbei tai garbės nedaro. Arūnai , neturi gėdos, bent ar turi sąžinės ? Pamąstyk. Arūnai, ar kvanki, ar paranoja? Tokio puolimo prieš Tautą nesitikėjau. Ne be reikalo žiniasklaidos duomenimis, buvai pažemintas ir išjuoktas "daktarų". Tai geriau jokio Artūro, negu tikro 'Artūro''. Nebalsavau už tavo šou politikoje. MENKYSTA.

Puslapiai

Galerijos

Daugiau straipsnių