Valdant krizę trūksta komunikacijos tarp savivaldybių ir centrinės valdžios?

Grįžti į straipsnį

apie plepančiuosius ir pliurpiančiuosius

apie plepančiuosius ir pliurpiančiuosius portretas
Kai politologė ir dar iš prastos reputacijos MRU ima mokyt komunikacijos viešąsias institucijas, kur ji nedirbusi ir net nesuvokia, kas yra viešoji komunikacija praktiškai, yra graudu. Neturėtų pasisakinėti jokios kvalifikacijos toj srity neturintieji žmogeliukai. Ir žinoma, daugiau nei juokinga, kai KU komunikacijos studijom vadovauja nenusisekusios bybiotekininkės, prirašiusios atsilikėliškų neva disertacijų - kokius komunikacijos specialistus jos parengia? Gėdą dėl nemokšiškumo ir atsilikimo daryt, daugiau nieko. O tie nesusipratėliai studenčiokai dar ir pinigus dažnas susimoka už pseudomokslus ir nepritaikomas atsilikėliškas žinias, skleidžiamas KU, na, tiesiog nevykėlių saldžioji porelė: MRU kvakšelės ir KU bybiotekininkės. Kokios dar komunikacijos norit? Kvakšių bobelių skiedalai, ir tiek - štai, ir visa didžioji tarpinstitucinė komunikacija. Ir užsieniuose dėl to atrodot kaip išlindę iš urvo prietrankos, nuolat prašinėjančios pinigų ir lojančios ubagės//

zuzu

zuzu portretas
Kaip gerai buti raseles duktereciai,nors esi ir spuogota,bet patarimai pilasi laisvai.Tai genai mazute,teks gyventi su jais.

niu

niu portretas
nekiškit visur šitos politologės, jau vemt norisi nuo jos

varge

varge portretas
Kaip nusibodo šita juknevičienės giminaitė, tauškia niekus, kad tik į eterį,,, babkių gauti....

Galbūt

Galbūt portretas
Juk pavasaris-velykos artėja, o juknevičienės puseserė urbonaitė taip įsijautė, kad užmiršo šventes tai pūtojasi, pūtojasi-šlykštu žiūrėti , klausytis, skaityti.Užsičiaupk su savo konservų reklama ir vairuok pro lietuvaičius neatsigręždama, nes tokių "politologių" pilni pašaliai-tik į dūdą ir prašosi!

nuomone

nuomone portretas
Geriausia kai sedi ant klozeto ir politikuoji ,kritikuoji ,o ka veikt?tik pletkais uzsiimineti belieka ,kitiems patarinet.IKIREJO JU POLITIKAVIMAS IKI GYVO KAULO .

KLAIPEDA

KLAIPEDA portretas
CIA SITA RASOS JUKNEVICIENES DUKTERECIA PATARIMUS DUODA LIIETUVAI)))

Tiesa

Tiesa portretas
Nė vienas save gerbiantis darbdavys nesamdo MRU absolvento. Ten parengti teisininkai ir kiti "specialistai" yra personos non grata ir geriausiu atveju pristaiko pešdami vištas Anglijoje ar skindami braškes Norvegijoje. Tie, kurie pralindo iki viešų plepėtojų ar valstybės tarnautojų, tėra prakišti nabagiukai, pajuokos objektai. Dėstyti į MRU susirenka tie, kurie išmesti iš visur nepristaiko niekur. Dar nuo 2000 MRU ėmėsi savavališkai dalinti mokslo laipsnius ir pedagoginius vardus, kurie net neatitiko bendrųjų keliamų reikalavimų - jie yra reglamentuoti. MRU studentų baigiamieji darbai ir net referatėliai, kursiniai yra masiškai ne jų pačių rašyti, o nusipirkti, nuplagijuoti iš kitų aukštųjų mokyklų studentų, jų lygis žemesnis nei kolegijos studentų, tai faktas. Gausus būrys neva "studentų" ten nuolat būna visokie "elito" vaikučiai, kurie iš viso yra beraščiai, bet kažkaip gauna MRU diplomus ir yra sukišami į teismus, valdiškus darbus -dažniausia prie ES pinigų dalybų, viešųjų konkursų.

Darius

Darius portretas
Kam tų politologų nuomonė įdomi. Jie gali tik pakalbėti. Jau 30 metų kalba o 1/3 Lietuvos užsienyje. Ar politologai pagydys žmones, sutaisys ir nuties kelius, pastatys pastatus, iškeps duoną ir t.t.? Tuščios kalbos. Apie ką jie nusimano niekur nieko nedarę? Tai kam juos klausinėti nuolatos. Politologai pervertinti !!!

Ką gi

Ką gi portretas
kaip ir daugelis politologų, taip ir ši ponia stengiasi pasireikšti ir būti "svarbi ir matoma", kad ir su nevykusiais patarimais....

Pridariu .

Pridariu . portretas
to PABODO

Kaunietis

Kaunietis portretas
Tokioj situacijoje Lyderis veikia žaibiškai.kalboms mokymams ne tas laikas.

pabodo

pabodo portretas
Ar politologė yra komunikacijos specialistė/ kaip drįsta reikšt nuomonę ne iš savosrities/kodėl nuolat išlenda MRU "žinovai" kaip pilypai iš kanapių ir plepa tai, ko neišmano? MRU yra pats žemiausias kvalifikacinis lygis įskaitant studentus, dėstytojus, profesūrą, kiek galima reklamuot nabagus iš tos mokyklos? apgailėtina, pabodo//

Nu jo

Nu jo portretas
Tegul Šimašius mažiau varo propagandos ir viskas bus gerai,o Verygai sveikatos ir ištvermės!!!!

Svarbiausia

Svarbiausia portretas
trūksta tvarkos ir komandinio darbo.Kokia valdžia - tokis ir rezultatas

Luk

Luk portretas
Tuoj neliks babkiu

Galerijos

Daugiau straipsnių