Vakar „valstiečius“ palikusi A. Širinskienė – jau kitos frakcijos narė

Grįžti į straipsnį

Įdomu, įdomu

Įdomu, įdomu portretas
Kaip Agnieška dalysis su Tamašūniene Tomaševskio dėmesiu?

Dėmesio!

Dėmesio! portretas
Tai slaptas Karbauskio ginklas!

Bingo

Bingo portretas
Šita poniutė - Trojos kumelaitė, išjojo parinkti pletkų , už pusmečio parjos atgal....

Nesvarbu pas ka nusliauzti,svarbu isdrebti savo tesla

Nesvarbu pas ka nusliauzti,svarbu isdrebti savo tesla portretas
Prie lovio,ir auginti celiolita??

sia

sia portretas
protinga ramia ir sazininga moteri siulyciau i prezidentes ar i MP ===

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Raudonkoncerviu troliu fabrikas veikia

naisių talibanas

naisių talibanas portretas
A Šliurìnskienė nori būti arčiau lukašenkos

mano manymu \\\\\.../////

mano manymu   \\\\\...///// portretas
susilygino su džiugeliu,skvenekiu ir kikom išmatom.---Ką čia blt dar lyginti,anie išdavė tai kakos,o ji sviestas.Visi išdavikai kakos,be išimties.Neliko prieš vagis komunistus ir koncervus atsvaros,tai blogai,grįžom į tą patį šūdą.

O aš balsuosiu už " valstiečius "

O aš balsuosiu už " valstiečius "  portretas
Balsuosiu už jų programą ! Man nesvarbu pavardės . Liko ir ne vienas šaunus " valstiečių " frakcijos - partijos narys . Ponią politikę užjaučiame , o ji ar jie GALVOJA APIE MUS RINKĖJUS ? Akivaizdu - ne . Asmeninės nuoskaudos stipresnės nei atsakomybė prieš rinkėjus , kurie atidavė , patikėjo savo balsus ? Aš savo balsą per rinkimus " gerbiu " , todėl labai atsakingai jį atiduodu . Tai , kad TV ne visus rodo , nereiškia , kad jų nėra - padorių , mano supratimu . Man svarbiausias politiko vertinimas yra balsavimas . Kitų būdų vertinti nežinau . " Valstiečiai " dirba puikiai . Politinius išdavikus ( kadencijos metu pakeitusius frakcijas ar ...) visam išsibraukiu iš bet kokių rinkimų . Mane jau kartą išdavė . Nepasitikiu .

Gaila

Gaila portretas
O aš palaikau ponios A.Širinskienės žingsnį,tik gaila,kad dabar jau neliko už kokią partiją galėčiau balsuoti.Likę "valstiečiai",išskyrus gal tik A.Verygą,tik sėdi seime,o ne dirba.

Taigi taigi

Taigi taigi portretas
Skęstant laivui, žiurkės greičiausiai pajunta pavojų.

Nesureikšminkim:

Nesureikšminkim: portretas
traukinukas gi tas pats, tik vagonas kitas...

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Bravo, Agnieška. Seniai reikėjo tą plūgo brolį palikti. Tiek meilinais, tiek meilinais Ramūnėliui, o jis žaltys jaunesnę pasirinko. Išeinant dar reikėjo tam žalčiui į užpakalį kaip reikiant įspirti.

Oi , konservatoriai nepriimtų ? :)))

Oi , konservatoriai nepriimtų ? :))) portretas
Prajuokinai :))) Jau kokių liberkonservatos politiniųišdavikų turi priėmę :))) renka visokius :)))

KUR JI BEGA, KOKS SKIRTUMAS

KUR JI BEGA, KOKS SKIRTUMAS portretas
AŠ BENT NEGIRDEJAU, KAD SIRINSKIENES ZODIS BUTU SVARBUS. NUBALSUOJA VALDANTIEJI.

tam Svarbu

tam Svarbu portretas
Konservatoriai tokios davatkinės šiukšlės tikrai nepriimtų.

Svarbu

Svarbu portretas
Ne pas koncervas ar i laisves gauja

Pikta

Pikta portretas
Nėra baisiau už išdavikus.Tfu,ir šitą ponią į politinį šiukšlyną,kaip ir kitus perbėgelius.Apgavote ir labai nuvylėte rinkėjus.

Valio ponai

Valio ponai portretas
Naisių kolchozo gauja, remiama kremliaus, žlunga. Karbofosas negaus finansavimo.

Tai atviras spjūvis rinkėjams į akis ,

Tai atviras spjūvis rinkėjams į akis ,  portretas
tiems kurie jumis , ponia Širinskiene pasitikėjo ir delegavo atstovauti į " valstiečių " frakciją . Viskas . Labai gaila , kad nusiritote iki skvernelinių , tomilinų ir co , bei kitų politinių išdavikų , kurie kadencijos metu palieka frakcijas , partijas . Man rinkėjui nusibraukė viskas .Aš tokiais politikais nepasitikiu , išdavė kartą , o nebus ir kito karto , kada kas nors " ko nors pavydės " ? Fui.....O " Valstiečių " partijos PROGRAMA , jų valdymas Lietuvai ir žmonėms buvo atgaiva . Balsuosiu tik už " valstiečius " , jei programoje neatsiras narkotikai , gėralas , stambulai ar partnerystės . Jūs vieninteliai su tradicinėmis vertybėmis , tarp absoliučios liberalių partijų daugumos .

Muzikai labai jau nori but kaunieciais,

Muzikai labai jau nori but kaunieciais, portretas
Kaip ir kaimo rankena,karabasas??

Kol kas

Kol kas portretas
Per 30 metų vienintelė valstiečių partija dirbo Lietuvos žmonių gerovei dabar vėl viską griauna kas padaryta!!!!!

kaunietė Vida Marija

kaunietė Vida Marija portretas
Gaila ,kad Karbauskio partija byra ,o aš tikrai jais tikėjau ir manau ši partija buvo šviesulys praėjusią kadenciją seime ir Lietuvos politikoje .Jei palyginti su dabartine seimo dauguma ,tai dabartinė gėdinga ,idiotų dauguma ,nieko gero tautai nesprendžianti ,tik sugeba reikalauti įteisinimo neprotingų įstatymų tai dėl gėjų ,dėl narkotikų ,dėl alkoholio ir dėl neprotingo amžiaus cenzo kandidatuoti į seimą ,o blogiausia ,kad sugadino santykius ne tik su Baltarusija ,bet ir su Kinija .Aišku ,be Širinskienės ir Skvernelio ,valstiečių partija prarado žavesį ir kažin ,ar sekančiose rinkimuose jie pasireikš taip kaip galėjo .Štai ir pamatėme ,kad politikoje ambicijos nereikalingos tiek Landsbergio ,tiek Karbauskio ir kitų ,nes protingi politikai turi būti diplomatiški ,išsimokslinę ir gebantys spręsti reikalus valstybės ir žmonių gerovei ,o ne skaldyti ir žlugdyti .Ačiū Karbauskio partijai už tą įnešta šviesulį praeitą kadenciją seime , geresniam visuomenės gyvenimui .

Pilietiškas

Pilietiškas  portretas
O aš negerbiu tuos gerokai senstelėjusius žmones seime, kurie savo "vertybes"ir bėgiojimą iš vienos partijos į kitą keičia pagal prieigą prie"lovio. Įsispraudė į valstiečių partiją, pateko į seimą, kaip ir skvernelis, Karbauskio dėka, o kam dabar jis jiems reikalingas!? Vertybes, matai, dabar "užsiaugino"! Jei nebūtų šlykštu, tai būtų bent juokinga!

Sunku

Sunku portretas
tokiose kaip valstiečiai partijose. Daug kvailių o dar daugiau tinginių,, pavyduolių ir idėjinių vagių... Kurie tik apsimeta draugiškais o patys dirba tik sau. Pačiu žemiausiu primityviausiu būdu. Vėl matome paprasčiausios /sveikos/ vienybės nebuvimą..Tokie konservai ar liberastai savo gaujose tai suėme visus fašistiniu diktatu na o kur biški laisviau/demokratija/ tai nieko gero. Todėl žmogui, kuris įdeda daug darbo, suaukoja savo visą laiką tokių begėdžių luzerių naudai negaudamas net paprasto dėkingumo ir įvertinimo, visai nyku ir nėra prosvaisčių kad jo atžvilgiu kas nors pasikeis į gera

to kas nen taip

to kas nen taip portretas
Vargšai Lietuvos žemdirbiai, jų produkcijos ES niekam nereikia, yra ispanai, olandai, lenkai, ukrainiečiai. Jei ne baltarusiškos trąšos, bankrutuos dar greičiau, kai pirks iš vakarų didesne kaina. JAV irgi nori perimti daug valstybių. Juk per visą žmonių istoriją vienos imperijos bandė užvaldyti kitas, niekas nesikeičia per amžius. Protingos šalys gali vykdyti prekybą su abiem blokais ir iš to gauti naudos. Šiai dienai pasaulis smarkiai susikaldęs - "arba su mumis arba prieš mus", nėra jokio savarankiško pasirinkimo ar sprendimų laisvės.

Kas ne taip?

Kas ne taip? portretas
Taip , tai mat Karbauskis subankrotiens tūkstančius žemdirbių su savo trašų paskolomis tai mat Lietuvos geradaris. Taip kaip Kinijos komunistai nori paskolomis sužlugdyti ir perimti daug valstybių. O savo žmones verčia dirbti už skatikus.

ANDRIUS

ANDRIUS portretas
O KUR KOMISIJA

Neskanu fu bl

Neskanu fu bl portretas
Šokinėje jie kaip blusos po kūsį.

Anonimas

Anonimas portretas
Valstiečių partija buvo nedidelis, bet reikšmingas nepriklausomybės laikotarpio stebuklas Marijos žemėje. Gaila kad taip ir užgęso savarankiškos Lietuvos vizija. Gerai gyvens tik vadukai ir stambus kapitalas. Liks tik tie varguoliai, kurie neturi kur ar nebegali emigruoti.

Julija

Julija portretas
Ir šita parsidavė už Judo grašius...,o atrodė kad padori politikė. Gal ir gerai, kad parodė savo tikrąjį veidą. Žinosime už ką negalia balsuoti. Tik ne į tą frakciją ponia patraukė. Reikėjo įkurti politinių perbėgėlių (Matelio, Šakalienės, Džiugelio, Pranckiečio,Butkevičiaus, Skvernelio, Tomilino, Bako,Mazuronio ir kt.) frakciją. Sėkmės poniai Agnei keičiant frakcijas...

Galerijos

Daugiau straipsnių