V. Tomaševskis: tautinių mažumų situacija yra blogesnė nei sovietiniais laikais

Grįžti į straipsnį

Valdemaro gerbėjas

Valdemaro gerbėjas portretas
Meluoja tas V. Tomaševskis, net nemirksi... Nebalsuokite už jį Vilniaus mero rinkimuose. Nes kitaip lietuvių kalba Vilniaus mokyklose visiškai išnyks...

Algimantas

Algimantas portretas
Gudas su lenko korta ir Lietuvos pilietis?? Dar euro parlamentaras nuo Lietuvos. O gal agentas, separatistas? Paradoksas, koks gali būti pakenčiamas tik Lietuvoje,

Stasas

Stasas portretas
Kažkaip keistai žmogus kalba, atseit, lyg kas nori uždrausti kvėpuoti. Nori lyginti su sovietiniais laikais, bet tada nebuvo nė vieno lenko ministro, nebuvo tiek lenkiškų mokyklų Lietuvoje kiek dabar. Lietuvoje didėja lenkiškų mokyklų skaičius, o Lenkijoje lietuviškų mažėja, nes ten neranda pinigų jas išlaikyti. Bet tai mūsų šalį atstovaujantis parlamentaras nutyli. Nesistengia, kad Lietuvos lenkų ar nutautėjusių lietuvių vaikai geriau išmoktų valstybinę kalbą, o tada bus galima skųstis, kad jie Lietuvoje yra "skriaudžiami".

SER

SER portretas
JEIGU JIS TSRS LAIKAIS PRASITARES,KAD JIS YRA LENKAS JI BUTU I SIBIRA ISREME

gal mūsų

gal mūsų portretas
valdžiai patinka, kai ją nepagrįstai dergia kažkoks lenkiūkštis? gal patinka nieko nedaryti? Jau seniai laikas į vietą pastatyti tą lenką iš mažumos ir intensyviai aiškinti Europos parlamentui, kokia baisi grėsmė kyla iš tų mažumų, pirmiausiai tai kvepia autonomija, todėl nusiraminti negalima. Turime labai daug argumentų, tiek Lietuvoje, tiek už jos ribų, todėl jais reikia naudotis ir viešinti, viešinti, kad pagaliau tie lenkai paspringtų savo pačių kenkėjiška veikla.

Anti

Anti portretas
Ar ne butu jau laikas ta zmogeli, uz antivalstybine veikla, patraukti baudziamajai atsakomybei? Kiek gi galima nepagristai dergtis?

Netrukus, 10,30 val.

Netrukus, 10,30 val. portretas
Seimo spaudos konferencijų salėje -- signataro Z. Vaišvilos spaudos konferencija referendumo klausimu. Žiūrėti per Alkas.lt.

klausimėlis

klausimėlis portretas
jeigu "Varžovui vidurinį pirštą parodęs olandų čiuožėjas neteko Europos čempionato medalių ", dergiant LIETUVĄ -nieko?

klausiėlis

klausiėlis portretas
jeigu "Varžovui vidurinį pirštą parodęs olandų čiuožėjas neteko Europos čempionato medalių", dergiant LIETVĄ -nieko?

runner

runner portretas
mieli zurnalistai, tiesiog nespausdinkite sito lenko minciu ir neprovokuokite. Ir apsiramins jis. Ju didziausia bausme, jeigu tiesiog nekreipt i ji demesio ir nieko nespausdint. O jis rengia konferencijas, jus platinat ir jis pasiekia savo tiksla.

vyža/naginė

vyža/naginė portretas
...mon tik joukas jema nuo tų "protobokštų" sapalionių - mas jau sene esam tiktas lietuvių bendruomenė ES piningų plovyklo .(AWE WITA MORITURUS TE SALUTA)...

tam V.Ladui

tam V.Ladui portretas
į save pažiūrėk, tautinių mažumų "sergėtojau", matyt, esi siųstas iš deržavos, kad tau labai patinka lenkų ir ruskių neteisėti reikalavimai. Taigi žinok, žemės kirmine, kad čia ne vien tik "konservų" reikalas, o visos lietuvių tautos, kuriai tu tikrai nepriklausai. gali dabar melstis prie nusikaltėlio okupanto pilsudskio kapo, gal padės.

nenusileiskim

nenusileiskim portretas
lenkams ir jų neteisėtiems reikalavimams. Jie mums greitai ir ant galvų užsilips. Ką jie daro su lietuvių teisėmis tose pačiose lenkų tankiau gyvenamose vietovėse arba lenkų okupuotuose lietuviškuose kraštuose? Baisu ir dar kartą baisu. Neatsiranda nė vieno lietuvius ginančio atstovo, neskaitant lituanistų. Neleiskim, kad lenkai įvedinėtų savo tvarką mūsų tėvynėje. Jei jiems čia blogai, gali varyti į lenkiją ir niekas dėl to neverks. tomaševskį už Lietuvos šmeižimą būtina prilyginti tam jedinstvininkui ivanovui ir skelbti Lietuvos priešu.

dr. Jonas Ramanauskas

dr. Jonas Ramanauskas portretas
Europoje, Europos Sajungoje.... 40 milijonu lenku yra tautine mazuma. Toks yra lenko protas. Lenkai greitai uzsinores Vokietijoje ir Prancuzijoje ir Anglijoje ivesti lenku valstybine kalba..... nes jie mano, kad gali gyventi koks nors vienas lenkas, ar tik laikantis tokiu save. Pusprotis ir liks pusprociu. Kai Lenkija ives Lenkijoje valstybine lietuviu kalba ar vokieciu ar prancuzu valsybine kalba... tada galima bus ir Lietuvoje pradeti kazka daryti.... ko gero uzdrausti lenkams tureti nuosavybes teise zemes. Tik toks atsakymas ir galimas.

V.Ladas

V.Ladas portretas
Na, mūsų teismai, mūsų "konservų" karingumas, ieškant ir surandant tautos priešų, išviso, istoriškai pasitvirtinęs bendratautinis nusistatymas kitataučių atžvilgiu, yra aiškūs kiekvienam dalykai. Aktyvi "viso tautos žiedo" pagalba fašistiniam okupantui sprendžiant "žydų klausimą" tą visam pasauliui kartą jau parodė. O kaip ES struktūros reaguoja į lenkų lyderių reikalavimus ir norus, kad nebūtų bloginamos jų kadaise įgytos teisės? Ar smerkiami V.Tomaševskio veiksmai ne Lietuvos europarlamentarų? Vienas dalykas, ką mes manome, o kitas- ką mano pasaulis...

SER

SER portretas
JEI GU JIS TSRS LAIKAIS BUTU PRASITARES.KAD YRA LENKAS JI BUTU ISTREME I SIBIRA

LAUK

LAUK portretas
Lauk is LIETUVOS/

Lt

Lt portretas
Jus ne mazuma o diduma lenkija salia galite nezdintis

Zinantis

Zinantis portretas
Tomaševski, pšia krev, tautinės mažumos buvo sovietiniais laikais (tyokia buvo politika! Dabar yra tik valstybių piliečiai! Ir nustok, kaip baltarusijos partizanas, pravažiuojančius traukinius sprogdinti.... 60 metų po karo!

Jomantas

Jomantas portretas
MAN TAI PO BARABANU

Galerijos

Daugiau straipsnių