V. Pranckietis nepritaria Seimo narių kadencijų ribojimui

Grįžti į straipsnį

Rimantas Našliūnas

Rimantas Našliūnas portretas
Efektyvesniam seimo darbui būtina didesnė rotacija- seimo narių kadencijų ribojimas. Dėl jo nebuvimo šiandien Lietuvos seime turime nemaža jame daugelį metų užsisėdėjusių , nieko doro nenuveikiančių , aiškiai pernelyg sureikšminusių.savo vaidmenį seimūnų. Jeigu nesirįžtama riboti kadencijų skaičiaus, tai bent reikėtų po dviejų kadencijų atbuvimo tolimesniuose seimo rinkimuose tokiems politikams leisti dalyvauti tik vienmandatinėse apygardose.

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com portretas
to "petras: Sarasinius panaikit kuo greiciau...". Pastebėjimas yra labai teisingas, tačiau NEPILNAS. Sąrašinių buvimas ĮRODO, kad visi SEPTYNI Seimai yra antikonstituciniai, nelegitimus, valdžia Lietuvoje užgrobta, NEPRIKLAUSOMYBĖ yra OKUPUOTA. Seimo gyvuliai apie tai nenori girdėti jau daugiau nei 3 metus. V.Panskietis yra vienas iš tų konstiitucinių nusikaltėlių, o visi kiti tokie patys. ŠLYKŠTYNĖS.

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com portretas
Baisiuosi ponu V.Pranckiečiu, Jau 81 kartą žmonės paklausė "Ar dar gyva Deimantė", o tas GYVULYS iš smirdinčio tvarto, dar vis niekaip nežino. Kada sužinosi?

Pavasaris

Pavasaris portretas
Obelys laukia skiepų ir genėjimo

petras

petras portretas
Sarasinius panaikit kuo greiciau...

Jonas

Jonas portretas
Nuo tokių samprotavimų ir prasideda korupcija.

......

...... portretas
Toks ilgas sedėjimas seime nieko gero neduoda Lietuvai.Žmonės turi dirbti o nesėdėti ,dirbti atsakingai .Manau reikalinga įvesti asmeninę o ne partinę atsakomybę ir patys nubyrės ,kaip matys jog reikia dirbti ir yra atsakingi dirbti.

Pilietis

Pilietis portretas
Reikia riboti kadencijas ir butinai,nes priauga prie kėdžių ir suauga galvos prie kuprų.

Pensininkas

Pensininkas portretas
Reimia riboti kadencijas ,nes sėdi tol kol išneša kojomis į priekį.Kodėl jie turi buti kitokie ,kaip visi kiti piliečiai.Nuo 40 metų verslininkai nenori tokių darbuotojų o vyresnių iš vis.Žmonės negalėjo legaliai užsidirbti didesnio darbo stažo,atkūrus nepriklausomybę.Durbo nelegaliai ne savo noru,neišduodami verslininkų,atėjus pensijiniam amžiui liko ubagais,pensijų skyriuje pasakyta truksta darbo stažo,Tarybinėje Lietuvoje darbo stažas neužskaitomas,pensija 162,- €,ne pensija o pašalpa.Didesne gauna tue kurie visai nedirbo,neturi net 22 metų darbo stažo.O paskaičiuojant pensiją buvo apvogtas darbo stažas ,nepridėta metai kur dirbta firmobeje ,kurios veiklą sustabdė FNTT,bet ne darbuotojo kaltė buvo.Tai štai kokia ta Lietuva ir tvarka joje,trūksta žodžių ir vietos aprašyti.

Jeigu rašote,

Jeigu rašote, portretas
tai parašykite jog Seimo pirmininkas kalbėjo apie VIENMANDATĖSE rinkimų apygardose išrinktų Seimo narių kadencijas.jeigu rinkėjai pasitiki ir jiems patinka kaip dirba Seimo narys,tegul nors kiek nori kadencijų dirba.Blogiausia ,kad sąrašiniai sėdi dešimtmečius ir neišrinkti vienmandatėse sueina per partijos sąrašą.Dažniausiai įsirašę save pirmaisiais numeriais,žinodami jog balsuodami retai kas reitinguoja.Padirbai dvi kadencijas, trečią gali eiti per vienmandatę:išrinks-dirbsi,ne-viso gero.!

Feliksas

Feliksas portretas
O kuo gi jie išskirtiniai. Jeigu įvedamos kitoms pareigybėms kadencijos ,tai ir seimo nariai privalo laikytis tų pačių reikalavimų.

Galerijos

Daugiau straipsnių