V. Pranckietis: Lietuvoje turėtų būti 121 Seimo narys

Grįžti į straipsnį

Asta

Asta portretas
Tos jūsų nuomonės, kaip paršelių apie debesis. Vis tiek sistemos nesuprasdami nieko negalit aiškinti. Grynas populistinis pliurpalas: " aš manau, man atrodo... " Kaip Lietuvoj nepasikeis neišmanėlių skaičius, taip nepasikeis ir seime jų išrinktų kvailių procentas. Tokiems mąstytojams geriausiai tiktų diktatūra ir gera lazda. Tada jau visi būtų ramūs ir patenkinti. O dabar patys išrenka, o paskui keikia, lyg ta valdžia būtų iš Marso nuleista :)

lauris

lauris portretas
turiu nuomonę, o ne neturiu. manau tarp 21 ir 51 būtų sočiai. ne kiekyje esmė šiuo klausimu tikrai..

...

... portretas
CHA: "Seimo narių negali sumažėti tiek, jog parlamento komitetuose įvairūs klausimai taptų nebesvarstomi, o tiesiog sutariami" - tai reikia tų komitetų skaičių MAŽINTI!!! Taip kad 100 'snukių' Seime PILNAI pakanka! Ir šiaip, užtenka kliedėt tais "+1", nes tai NIEKO nekeičia. PIRM, NIEKADA tas Seimas pilnu sąstatu neposėdžiauja (kas iš to '+1'?), o antra... įstatymams priimti reikia DAUGUMOS (kartais kvalifikuotos; kaip tuomet?), tad: AIŠKU, kad įstatymui priimti NEPAKANKA 50 balsų TIEK Seime esant 100, tiek ir 101 nariui, tai kam tą papildomą 'burną' Seime šert??? (bet juk visiems noris darmai prie to lovio pripult, nors ir nieko ten ir negali lemt)

Anonimas

Anonimas portretas
manau ,,,durniu laivuj,,, uztektu ir vieno girto sturmano , visvien vairo nera , kur plaukia nezino , o ir ko plaukia taip pat nezino .....pluduriuoja fekaliju duobej ir tiek....

o kodel ne

o kodel ne  portretas
- tiktai 71 Seimo narys ???

Vika

Vika portretas
O mes,Lietuvos zmones,manome,kad uztektu ir 101. Paskaiciavus,kad zmoniu emigravo 900 tukstanciu,o tai beveik milijonas,kuris sudaro beveik ketvirtadali buvusiu gyventoju,seimo nariu skaiciu reikia mazinti taip pat ketvirtadaliu - reiskia uztektu 101. Pilnai! Bet kur tau seimunai balsuos uz toki pertvarkyma,kiekvienas dreba del savo siltos vieteles prie lovio. Bet,manau,tokia diena ateis ir tures buti sumazinta,nes tai per didele nasta Lietuvos zmonems,nes kiekvienas seimunas dar apsistates padejejais-patarejais (?) ir gaunasi didziule "darmajedu" minia. Tegul jie pasiiesko darbo Darbo birzoje,zinos kaip tai malonu.

Galerijos

Daugiau straipsnių