Informaciją dėl nusikalstamos veiklos Kauno rajone V. Pranckietis perdavė STT

Grįžti į straipsnį

toto

toto portretas
Pagiežingas ir kerštingas diedžiokas, bjauriai naudojasi savo padėtimi

Is kauno rajono

Is kauno rajono portretas
Galima tik apgailestauti,kad gerbiama kandidate i mero posta savo rinkimine kova vykdo tokiais budais....

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Lakmuse,nekreipk dėmesio į gandragalviškų,susitraukusių Vlado smegenėlių spazmiškus virpesius.

Lakmusas Vladui

Lakmusas Vladui  portretas
Per gyventojų susitikimą su V.Pranckiečiu aš pasakysiu, kad tu esi korupcijos monstras. Jis išsikvies ant kilimo STT vadą ir viešai paskelbs, kad informaciją dėl pono tokio ir tokio galimai stambios korupcijos veiklos perdavė STT. Kaip manai kas tai bus - noras išsiaiškinti ar noras tave sumindyt?

Vladas

Vladas portretas
Na ir žmonės.Nieko nedaro-negerai,kažką daro,vėl negerai. Manau tokie neigiami komentarai tik koncervuotų smegenėlių,tame tarpe ir visokių zelemunčikų-nevispročių.

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Šiuos gandragalvio veiksmus reiktų vertinti kaip priešrinkiminę reklamą,o išlaidas STT tyrimui priskirti prie gandragalvių rinkimams išleistų lėšų.

Viktoriuk

Viktoriuk portretas
Viktoriuk, geriau mano darze medelius nugenek, didesnes pagarbos sulauksi.

LR Liberalu sajudis

LR Liberalu sajudis portretas
Seimo pirmininkas suklydo skusdamas rajona reikiejo skusti kauno melagiu savivaldybes sporto ir statybos skyriaus neygalia veikla...

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Kas karvei uodegą pakels,jeigu ne vetirinorius.

Raimondas

Raimondas portretas
Pigi konkurencinė kova dėl valdžios. Kauno rajono savivaldybė tvarkosi puikiai

Pakaunietis

Pakaunietis portretas
A kodėl kol rinkimais nekvepėjo nė vienas netyčia neatėjo ir informacijos nepateikė? Ką, tik prieš rinkimus atsiranda neteisėtos veikos? Ar ir toliau naudojamės principu - kažkur sukelti didesnį triukšmą, kad pačio (-ių) darbeliai liktų nepastebėti? Kad negerai LT su visokiais konkursai, korupcija ir t.t., ir pan. - FAKTAS, bet su tuo kovoti reikia kasdien, o ne prieš rinkimus!

Šaunuolis Pranckietis

Šaunuolis Pranckietis portretas
Yra drąsių žmonių, kurių dėka sukasi pasaulis į priekį. Ir tai, kad informavo Seimo pirmininką - puiku, daugiau tokių drąsių ir atsakingų piliečių. O Seimo pirmininkas pasielgė sąžiningai - informavo atitinkamos institucijos vadovą. Geras pavyzdys kitiems politikams!

REKOMENDACIJA prieš rinkimus

REKOMENDACIJA prieš rinkimus portretas
Siūlyčiau visiems, kas ką nors žino apie kieno nors neteisėtą ar nusikalstamą veiklą, eiti pas Pranckietį ir apie tai pranešti jam. Jis išsikvies kiekvieną kartą STT vadą ir duos jam vertingą nurodymą atlikti tyrimą. Ir viskas bus labai gerai Lietuvoje...

Gal...

Gal... portretas
Apsišikėlis arūnėlis bando praustis kitų sąskaita....

rinkėjas

rinkėjas portretas
seimo narius išrenkame tam, kad jie atstovautų mus, kad padėtų, užtartų dėl finansavimo kelių, takų, mokyklų, darželių remontų ir t.t. galima tęsti iki begalybės... kas nors parašykite ką nuveikė mūsų rajone rinktas ne šiaip eilinis seimo narys, bet seimo pirmininkas, kad Kauno rajone būtų gyventi geriau?????

Kacergine

Kacergine portretas
Visais frontais pradėjo rinkimus. sukvietė Kačerginėj žmones į susitikimą su Seimo pirmininku, o pristatinėja valstiečių kandidatus į tarybą?

Kaimietis is Kauno raj

Kaimietis is Kauno raj portretas
Sitie is lempos skundai tik sustiprina rajono mero pozicija, nes nesugeba net atvirai ir saziningai pateikti skundu. Jau visi ismoko skaityti tarp eiluciu kas parasyta ir pasakyta Pranskiecio. Vien tik smeistas ir pavydas del super gerai tvarkomo rajono. Makunui ner lygiu. Penki Pranskieciai vieno Makuno neatstos.

Gėda

Gėda portretas
Nesistebim... socdemų valdomas Kauno rajono savivaldybė jau nepimus metus skendi aukščiausio lygio valdyninkų galimai korupciniuose skandaluose - praeitais metais administracijos direktorius Pudževelis ir Kauno rajono vice meras Povilaitis nušalinti nuo pareigų. O kaip caras- neliečiamas? Žuvis pūna nuo galvos...?

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Tarybinio profesoriaus anukas irgi ožina

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Pranskiečiui atlyginimo ir privilegijų mažokai,tai dasidurs stukačiaudamas ir kaip sakė visiems gerai žinomas lietuvis bus ,,vsio zakonno''.

pilietiškumui ne?

pilietiškumui ne? portretas
nesistebiu, kodėl LT 28 metus eurosojūzo dugne krapštosi, po komentarų peržvalgos įspūdis - "nieko nekeiskit, lai vagia, argi gaila", na ir mentalitetas bebrų

Jolita

Jolita portretas
Gėda Pranckiečiui! Šmeižia konkurentus, nes stipresni. Gerb. Makūnas tokiais metodais niekad nedirbo... Jau vien dėl to už jį balsuoti verta!

Nomenklatūra

Nomenklatūra portretas
Tegul mažiau gąsdina savi kaimynus, Akademijos gyventojus, su savo apsauginiais ir švyturėliais

Jolė

Jolė  portretas
Rinkimai, Viktorai, dalykas rimtas ane? :) Praneš žniasklaida "kreipėsi į STT", kils šaršalas, ko jums turbūt tik ir tereikia, o po rinkimų - ups, soriukas, nepasitvirtino. Tiek daug kartų išbandyta, taip vaikiška. Pranckieti, ar tikrai tokie slabni žaliavalstiečių kandidatai, kad reikia barškit kibirėliu smėlio dėžėj? :)))

Sofoklis

Sofoklis portretas
Paslaptis paprasta: vyksta savivaldybių tarybų rinkimų kampanija . Pranckietis nori į Kauno rajono meres prastumti savo padėjėją. O kaip prastumsi, jei ta moteriškė nesugebėjo susitvarkyti net su Užliedžių seniūnės pareigomis? Lieka vienas metodas - papilti srutų ant konkurentų - Kauno rajono socdemų. Valstiečiai labai mėgsta mėšlą.

Pakaunietis

Pakaunietis portretas
Kiekvienas Kaune išrinktas Seimo narys turėtų pateikti bent po viena, pranešimą apie korupciją,savivaldybėje, biudžetinėse kontorose ir tt... . Na toliau seka tyrimo eigą iki griežto ir teisingo teismo sprendimo. Realiai sužinotų apie Seimo priimtų įstatymu veikimą. Galima pritarti šiai nuomonei, arba ne, tai kauniečių valia.

komedija

komedija portretas
Komedija...

paslapciu vadybos menas

paslapciu vadybos menas portretas
dar viena paslaptis atsirado, apie kurios buvima viesai pranesta... steikite paslapciu ministerija

žingeidusis

žingeidusis  portretas
Ai, Ai artėjant rinkimams politiniai žaidimai prasideda... Įdomu kiek laiko grumuliojo pranckietis kada pateikti info STT?

Girdėjau

Girdėjau portretas
Girdėjau už PRANEŠIMĄ moka babkes...gal gaus?

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Pranskiečiui įtartinu būdu kaimynai grįžę po 10 metų iš Anglijos pasistatė namą,nusipirko karvę,traktorių,nusipirko 2 autmobilius,pasidarė du vaikus ir jo nepakvetė į krikštynas,nors geriamo viskio kvapas buvo kaip samogono.Todėl ir kelia grėsmę Pranckiečio saugumui.Tikras kolchoznykas su žagrės rankenom kišenėse,privalo skūsti.

Negobšuolė

Negobšuolė portretas
Nustatyta moksliniais tyrinmais, kad Aldonos nebūna gobšios

piliečiui - pilietis. Nuomonė

piliečiui - pilietis. Nuomonė portretas
taip viską apibendrinti visiems atvejams, manau, nedora. Pranešimų būna šimtai. Daug jų neobjektyvūs, kiti - tyčiniai, iš keršto, treti - nežinant visų aplinkybių, netikslūs, iškreipti. Tik mažesnis procentas, turbūt, pasitvirtina, ir kontroliuojančios organizacijos ištiria ir nubaudžia.

Pilietis

Pilietis portretas
ne viena kartą buvo kreiptasi i STT,FNTT,VMI tačiau į gyventojų skundus nereaguoja.

Gal kvapas ?

Gal kvapas ? portretas
Išdavė, kad kaimynas samanę verda

Pranas

Pranas portretas
STT dar parašė, kad jie tiria tik korupciją...

Pranas

Pranas portretas
Mus apgavo administratorius namo remontupjant šilumos mazgą ant 3000€..kreipėmės į STT- parašė čia ne jų reikalas...

Pakaunietis

Pakaunietis portretas
R.Kazėnienė pateikė ir dokumentus, aišku kad buvo vykdoma nusikalstama veika.IR kuo baigsis....Pi lietiška moteris priversta vaikščioti į teismą, ;skaidrūs; klerkai šypsosi į ūsą ir kikena iš pili etiškumo. tikėkimės Seimo pirmininkui, geriau seksis

PRASTAI

PRASTAI portretas
...sukti iš bezdalų virvę. Kokia čia informacija, kad GAVO INFORMACIJOS IR JĄ PERDAVĖ? Ar čia apie įvaikinimą ir vaiko parengimą emigruoti į užsienį, kad nieko konkretaus nepasakyta?

Lukaa

Lukaa portretas
Bet tai kokia tragiška gramatika. "Gavo informacijos".... nu ... Kodėl ne "buvo informuotas"?

Pakaunietis

Pakaunietis portretas
Na IR kas čia naujo, juk puikiai žinoma kuo tai baigsis.Registrų centras skaidriai uždirbo 340 milijonų.Et čia smulkmena, pakelsim kainas,surinksim daugiau PVM mokesčių, gal dar gausim ES grašių ir biudžetas bus kupjnas.

Aldona

Aldona portretas
Kada tie gobšuoliai lietuviai nustos vykdyt nusikalstamą veiką, jau bloga nuo tų veikėjų? Seimo pirmininko teisingas poelgis.

Taigi

Taigi portretas
BOSAS VISUOMET TURI BUTI GERAI INFORMHOTAS APIE PAVALDINIUS...

cirkas

cirkas portretas
Cirkininkas... eitu geriau jis vel obelu geneti, visiems geriau butu..

Pilietis

Pilietis portretas
O tai kiek pinigu išmokės už pateikta informacija

pilietiškas žmogus tuo nesigirtų

pilietiškas žmogus tuo nesigirtų portretas
o varliagalviui prieš rinkimus reikia garsiai rėkti apie pilietiškumą ir GĖDA.

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Pilietiškam.Išrinktas,gyvena Kauno rajone ir staiga,prieš rinkimus, tapo ant tiek pilietišku,kad nusprendė stuktelti kaimynus.Gal bagotesni ir ne gandragalviai?

Pilietiškas

Pilietiškas portretas
Ar gali būti Seimo pirmininkas NE pilietiškas!? Tai naujiena valstiečių stovykloje- jau koktu darosi nuo jų tuštybių mugės! Pagalvokite, sensacija " pranckietis kaip pilietiškas žmogus ...."! Tai kiek yra 2×2 ? Ar žino atstovė spaudai?!

Galerijos

Daugiau straipsnių