V. Pranckietis: ar nori, kad emigravęs brolis neprarastų Lietuvos pilietybės?

Grįžti į straipsnį

kodėl

kodėl  portretas
neleidžiama įvertinti komentarus????????????????????????

asilui žemiau-

asilui žemiau- portretas
tu visiškas idiotas, eik geriau kokia knyga paskaityk, priedurni.

Ne!!!

Ne!!! portretas
Nesamonė dvi pilietybės. Išdalins Putinas Lietuvos rusams rusijos pilietybes, o po to ateis vaduoti savo piliečių. Atsipeikėkit visi pagaliau!!!

cha

cha portretas
butent ir pagalvojom! isvare kiton valstyben,pasitvere tos valstybes pilietybe,lai ten ir tupi,ner cia ko dar antra turet!

Algys

Algys portretas
NE dvigubai pilietybei! O brolis niekur nedings,i Lietuva ir nebudamas pilieciu gales atvaziuoti,nes zulikai i viso pasaulio nesunkiai patenka,o cia Lietuviui...baikos. Gal dar lietuviams padarys be vizu tai is vis bus gerai.

algi—

algi— portretas
Eik nacher, dalbajobe.

ALGIS

ALGIS portretas
''Referendumo įdėją iškėlė žmonės'' , ne žmonės , o tautos išdavikai ,DVIGUBAI PILIETYBEI NE ..

labai gerai

labai gerai portretas
veikiantis troliu fabrikas. Loja ir kirshina lietuvius tarpusavyje Devyngalvis putino slibinas ibedes dantis i pacia skaudziausia lietuvio yda -pavyda. Ziurekit nepasprinkit savo teisumu.

matomai cia Pranskietis rupinasi

matomai  cia  Pranskietis  rupinasi portretas
savo broliais isvaziavusiais y izraely....

vladas

vladas portretas
Tiems parsidavėliams ir tėvynės negerbiantiems nenaudėliams (parinkau švelniausia žodį) iš vis nereikia leisti balsuoti.Tai mes turėtume nuspręsti,ar nurašyti juos ,ar ne.

BezdzioniuPlaneta

BezdzioniuPlaneta portretas
Jokie mano broliai noiekur neemigrave, jie yra Lietuvos patriotai ir gyvena Lietuvoje ir niekas is ju jokiu pilietubiu neatimineja. Pranskietis matys norejo kazka pasipierinti ant karstu patiekalu bet atrodo kaip visiskas paskutinis daunas ir debilas

...

... portretas
VIEN dėl emigracijos NIEKAS pilietybės nepraranda, ją praranda TIK savo noru prisiekęs svetimiems (negalima vadint mums draugiška šalimi tą turi taip emigrantą verčia daryt). O tikrasis klausimas TOKS: "Ar nori tapt čia likęs antrarūšiu, AR nori kad tave išdavęs taptų tau ponu?"

Galerijos

Daugiau straipsnių