V. P. Andriukaitis: perrašinėja istoriją Putinas, Lietuvoje tą daro Landsbergis

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
na ir nupliurpe Andriukaitis ;ka ??dar ne pensijoje? ...AS,As ir pliurpalai ..

Anonimas

Anonimas portretas
o tulpes vis "bujoje" ..bet nekvepia o dvokia.

mija

mija portretas
kuo skiriasi komunistas nuo soceldemokrato, abu nesa raudona leliava

D_L

D_L portretas
Klausimas: kas Lietuvoj neperrasyneja istorija? Pradedant Seimo nariu - istoriku... Is esmes - perrasyneja kas ti netingi. Isgalvoja didvyrius, prikabina lentas... Neveltui laivas skesta.

Simas

Simas portretas
Vėl tas raudonskuris islindo

8

8 portretas
karta jau susivienijosu LDDPistais

Anonimas

Anonimas portretas
SUPISTAS KOMUNISTPALAIKIS IR DAR BUVES RANKINIO FEDERACIJOS PREZIDENTAS GLUSIUS JIS.

dar ir kaip perrašinėja-klastoja iš pagrindų

dar ir kaip perrašinėja-klastoja iš pagrindų portretas
Visa oficiali žmonijos “istorija”-atviras žydaujos melas: sunaikinta-tiesa.jimdo.com/blog

O, prabilo

O, prabilo  portretas
Putino pakalikas.

o

o portretas
Z.Vaisvyla su Naku tai susimove juodai tik neseniai jo konferencijoje Tomvunderchuliganas itrauke juos i nauja /konservu dezute/ atset partija siandien tas pat /vunderprofesorius. sionistynischamas uz 500e nusipirko Sustausko partija ir jei tai butu cirko juokdarys tai tikrai linksma bet cia linksmybes baigiasi nes kaip minetas tomvunderkind gali tik neakivaizdiniu budu atstovauti ubagu/karaliui/ juk jo pasirodymas baigtusi belangeje ir jam nepagelbes jokia /kukli/ moteris nei singeris......

Vėl išlindo Pilypas

Vėl išlindo Pilypas portretas
Jau dabar kurpia visokius planus,kaip nustumti į šalį Palucką ar kurį kitą populiaresnį socdemų lyderį ir patapti partijos vadovu.Pats būdamas bebru,išdavęs socialdemokratus buvusiems komunistams,dabar kitą giesmę gieda.Elgiasi paprasčiausiai niekšiškai savo bendraminčiu atžvilgiu.Jauniesiems socialdemokratams reikėtų kaip musę iš barščių šveist lauk tokį parsidavėlį.O parduotų bet ką dėl savo naudos.

bebrui

bebrui portretas
bebra apsh..kt yra normalu. Viska aplink jie gali ap... Tokie bebrai.

Keturi Šančiokai

Keturi Šančiokai portretas
Tai kad visi Landsbergiai yra ilgaamžiai , stiprios genetikos , jau šešios jų kartos yra menininkai , politikai , lyderiai. Natūralu , jog V.Landsbergis griovė galingąją Tarybų Sąjungą ir perrašinėjo istoriją . Mūsų labui .

Ž. Valstiečių Beretininkė

Ž. Valstiečių Beretininkė portretas
Šis veikėjas apsivedė iš reikalo su buv . komunistais -----------savo mažą socialdomkratų partijukę prijungė prie persidažiusių komunistų , tuo jiem suteikdamas padorios europietiškos partijos vardą . Už tai kai ką gavo .

Cha cha cha to Cha cha cha

Cha cha cha   to Cha cha cha   portretas
Nebūk mėšlas prikibęs prie svetimų batų kulnies, jei jau prikibai ir vograuji, kad Andriukaitis “Teisybe pasake”, tai ir paaiškink nors kieno teisybę pasakė – Lenino ar rusų mafijos boso neūžaugos Putino?

Gydytojas

Gydytojas portretas
Kiek pinigų jis turi sąskaitoje pabuvęs eurokomisaru ? Kokį limoną tikrai. Todėl ir peza bet ką. Jam dabar rūpi tik vienas dalykas - kiek galima ilgiau paropoti po šią žemę, pavalgyti omarų, surasti ausų kurios jo klausytu. Seksas ir alkoholis jam jau nerūpi.

...

... portretas
TOTALI eklektika.

slykstu

slykstu portretas
kai visas tas genseko palikimas tapo konlibersocmafija tiek ciniskai grobuoniska kad del valdlovio gatavi 1 kitam perplest gerkles tituluodami 1 kita gerbiamais pro sukastus dantis .......

Andrews

Andrews portretas
ieškau lovio.

atsargiai

atsargiai portretas
BEBRAI LENDA Į PAVIRŠIŲ.

kai komuniaga

kai komuniaga portretas
persirašo į socialdemokratus tai šlykštu, bet kai visą komuniagų parciją pabando soseldomkratais perrašyt, perdažyt--tai nebe šlykštu, tai vėmalas su tryda. Ir vardan sotaus lovio ir svarbiausia- vardan komuniagų nebaudžiamumo, pamynus bet kokią žmogišką atsakomybę :(

>Cha cha cha

>Cha cha cha portretas
Ar bent perskaitei ? Man tai jis , Andriukaitis, primena tą patį prieš trėmimą [ ne , ne į Sibirą, bet į komisarus...] buvusį socdemą-parlamentarą, kuris , kaip ir jo kolegos, vadinosi ir kalbėjo socialdemokratiškai , o veikė kaip ir dešinieji - turtino turčius, skurdino skurdžius. Dabar šis aštrialiežuvis vėl stengiasi į atsigaunančios partijos lyderius "patapti". Manau jog Palucko šis senelis nepakeis. Ir ne vien dėl jaunatviškumo, bet dėl tiesos sakymo tiesiai į akis, kitokio požiūrio nei visokie andriukaičiai, ar panašūs kaip kirkilai, bernatoniai...

raudonieji bebrai vėl pasi-iko

raudonieji bebrai vėl pasi-iko portretas
TAIP. LANDSBERGIS PERRAŠĖ ISTORIJĄ - sugriovė CCCP

Vytis

Vytis portretas
Lietuva valdo ne lietuviai, tik susilietuvine pavardes. Tai tie patys, kurie naikino krikscionybe ir jos vertybes ir ta daro dabar. Kiekvienas ta izvelgti vilka po eriuko kailiu, kur tik norima lietuviu tauta ,kultura ir moralines vertybes naikinti. Tai daro Landsbergiu klanas su nieko krikscioniska neturinciu Gabrieliumi ir daugybe aukstai sedinciu.

P.Morkūnas

P.Morkūnas  portretas
Tarybinis profesoriu mylejo sniečkus .deka ju dviju kuresi socialistine Lietuva

P.Morkūnas

P.Morkūnas portretas
Ar čia tas pats Andriukaitis...kurio kalbą telefonu su Rubikiniu transliavo LR radijas ,,Man jau reikia..." sakė Vytenis?

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Teisybe pasake

Kas tas oportunistas?

Kas tas oportunistas? portretas
Andriukaitis greičiau jau ne socialdemokratas, o buvęs AMB trintukas...

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Gaila Lietuvos žmonių. Sugrįžo dar vienas niektauza ant jų galvos, galintis kelias valandas plepėti ir nieko nepasakyti. Geriau jau Andriukaitis prieš miegą vaikams pasaką sektų. Be jokio ožiavimosi vaikai užmigtų, dar nesulaukę pasakos pabaigos.

Makas

Makas portretas
Tai ar ne laikas paciam i pensija? Uzteks kelnes kedeje trinti.

Šitas

Šitas portretas
Demagogas,per 30 metų atkalęs kalbas. Tokio kito tikrai LT nėra. O iš tikrųjų burbulas. Labai moka protingą suvaidinti. O kaip ten su tais pinigais partijai baigėsi? Visi jie vienodi. Ką gero nuveikė Lietuvos labui per beveik 30 metų trindamas kėdę seime. Ogi nieko. O suokia kaip lakštingala.

Šv. Antanas

Šv. Antanas portretas
Taip kalbėjo Zaratustra, bl...

tai klounas, savo laiku pardavęs socdemus komuniagoms

tai klounas, savo laiku pardavęs socdemus komuniagoms portretas
juokas ima iš andiuchos

Anonimui Pidarui

Anonimui Pidarui portretas
Juokingos duris - už šių durų auga juokingos kanapės.

hi-hi-hi

hi-hi-hi portretas
LSDP apsivalė ir žengia pirmyn.

Žurnaliūgai

Žurnaliūgai portretas
Už kiek pirkai diplomą? Net 4 klasėje vaikai žino, kad sakinyje rašomas pirmas veiksnys, o tik paskui tarinys. Perskaityk tą nesuprantamą pavadinimą! P.S. Dėl to straipsnio net neskaičiau.

Andriukaiti, laikas į pensiją

Andriukaiti, laikas į pensiją portretas
Šito veikėjuko tikslas vienas. Kaip per seksnčius rinkimus išlikti lovio vartotoju.Kai vsio zakonno grupuotės vadeiva brazius ir jo šobla grubiausia forma grobstė Lietuvos turtą, šitas "teisinguolis socialdemokratas" buvo už žemę tylesnis, prieš rinkimus vis prasiveržia "socialinio teisingumo" poreikis. Ilsėkis ,visažini, ilsėkis jau.....

Ar tikrai?

Ar tikrai? portretas
Jei taip gerai pasvarsčius per nepriklausomybės laikotarpį Lietuvą daugiausia kadencijų valdė socdemai. Prie jų valdymo bujojo korupcija, erozijos paveikė teisėtvarką. Pasak Vytauto Bako, pagal atliktą tyrimą, Kirkilas yra praėjęs visose stambiausio mąsto korupcinėse schemose ir jį ima siaubas, kad tokiam žmogui ir vėl patikėta dirbti su slapta informacija. Klausimas, ar partija ir jos garbės pirmininkas apie tokią partiečio veiklą nieko nežinojo? Labai sunku tuo patikėti. Norėtųsi, tačiau labai sunku patikėti ir tuo, kad partija apsivalė bei "ūsuotų bebrų" visai nebeliko.

Anonimas

Anonimas portretas
Ko ten ieškoti, - Putinas, Landsbergis, - visos valstybės grąžina savo istorijas, nė vienos nerasi, kuri savo valstybės istorija pateiktų tokia, kokia ji yra iš tikrųjų. Reikia savų didvyrių, savų laimėtų mūšių, savo pasiekimų pasaulio moksle,- todėl ir kuria istorijas, o tikroji istorija lieka nuošalėje.

Jus socdemai su konservatdegeneratais susikot

Jus  socdemai  su konservatdegeneratais  susikot   portretas
nepriklausomybes ideja jai vos tik uzgimus, visa tauta tikejosi nepriklausomos lietuvos ..na prisijungusios prie nepriklausomu saliu sandraugos , su sava valiuta ,savais bankais , savom gamyklom ,fabrikais ,su iundividualiom gamyklom ,fabrikais kolektyviniais ukiais, ir nuosavais ukiais ...... jus viska sudarket prievarta sugrudot y eurokolchoza, Nato , prastumet su kriminalu prichvatizacija sunaikinot kolukius , isvoget ispardavet elitiniu gyvuliu bandas, [dabar vietoj ju olandu ,belgu ,danu kolchoznykai gadina lietuvos gamta ir ora] isvoget sunaikinot gamyklas , fabrikus apipleset bankus sunaikinot lita, tauta ,ir nepriklausomybe , pardavinejat vaikus y uzsieny , atiminejat juos is seimu naikinat seimas ir tauta,kalba ir tikyba,...jus perrasinejat istorija ypatingai sioj srity pazenge y prieky konservatdegeneratai .... jus esat valstybes ir tautos prazutis....

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
Geriau būtu,kad liktai Bruselyje,Lietuvai be tavęs tik geriau.

MATOSI , kad ž u l i k ų; socdemų ir konservatorių draugystė

MATOSI , kad ž u l i k ų; socdemų ir konservatorių draugystė portretas
opozicinėje BAČKOJE . eina į pabaigą-- ir vieni ir kiti n e g a l i VOGTI, nes VALSTIEČIAI uždėjo APINASRĮ, tad v e r ž i a s i iš BAČKOS-vieni kitus skandindami.. ŽMONĖS l a u k i a , kad šios GAUJOS n u s k ę s t ų bačkoje, tačiau , kaip matome, socdemai bando paskandinti OŽIO gaują,patys bandydami i š s i g e l b ė t i--nieko gyventojams nedirbdami. A N D R I U K A I T I , manau žinai,kad p o p u l i z m o laikai pasibaigė--v i e n i n t e l ė galimybė IŠSIROBŠTI iš bačkos-- pripažinti KLAIDAS ,ir nežadėti, kad dirbsite, o d i r b t i DABAR, gerinant žmonių gyvenimą.

Mociute

Mociute portretas
Neisigilinat i straipsni ,bet is karto rasot niekus ,raso teisingai ,is patirties ,tai apie istorijos perrasinejima ,apie politinius judejimus ir kose valstybeje ir zmoniu galvose ,apie tautu pjudyma ,neapgalvotais valdanciuju veiksmais, jau kada baigesi karas ,o zmones vis greziojasi atgal ,negali nusiraminti .

andriukaiti --tu su socdemais ne stojai y ES

andriukaiti --tu su  socdemais ne stojai y  ES portretas
bet inkorporavai prievarta su 18% balsu [pirmu balsavimu ] ir 26% balsu [antru balsavimu su kruopu cukraus pagelba nuo tada dar neissilaksciusios tautos]tai viena --tu tautai paaiskink socialistines idejas ir siekius kuriom vadovaujasi ES kairieji ---nuosekliai be pagrazinimu ...manau issilakstys visi socdemu lietuvos balsuotojai ..liksi su nuliniais reitingais , Lietuvos socdemai ir ju gimininga konservatlyberalu ,,partija,,[jie is vienos gaujos skilusi y dvi gaujas ] na o lyberastai tai jusu dvieju gauju pagimdytas darinys ....visi uoliai vygdet lietuvos isvogima ,prichvatizacija, tautos genocida, manyciau kad tokiu Karbauskiniu ,,valstieciu,, partija yra maziau pavojinga lietuvos tautiskumuj ,indentitetuj, paprociams ,kalbai lietuviskumuj ,tautos ir lietuvos kaip valstybes issaugojimuj , nei kad konservatlyberastiniu padugniu ir socdemu [visu rusiu] gaujos

Nuomone zemaites.

Nuomone zemaites. portretas
Andriukaiti sakai Landsbergis perarasineja.As vieno tik noriu,kad butu istirta ir paskelbta kiek zydu Lietuvos valsciuose dirbo po KGB veliava ir vykde genocida naktimis plesdami zudydami kaimo turtingesnius partizanu vardu. Kodel nera tokio tyrimo,kodel nutylima.Tik dabar zmones pradeda nedrasiai komentaruose rasineti.Nes ir dabar jaucia baime.Ir mama bijojo sneketi.Nusinese i kapus savo liudijimus.

Nuomone

Nuomone  portretas
Jie visi savanaudziai.Ypac kirkiliniai.Vyt juos lauk is valstybes valdymo,seimo.Zmones mastykit,o netikekit visais bebrais.

Anonimas

Anonimas portretas
Lanbergiu klanas Lietuvoi ira baisiau uz Raudona Putino!!!:-)

IR VEL TAS PATS

IR VEL TAS PATS portretas
Nepamirskite,kad su Kvietkausu anksciau yra apsivoge del kysininkavimo...

Ar

 Ar portretas
Pliurpakas Andriukaitis ir tiek ,šitiek metų valdžioje ,o naudos jokios. Savanaudis ir tiek.....

Galerijos

Daugiau straipsnių