V. Landsbergiui suteiktas valstybės vadovo statusas

Grįžti į straipsnį

puikus bolševikinės demokratijos pavyzdys

puikus bolševikinės demokratijos pavyzdys portretas
Demokratija lygtai būtų liaudies valdžia. Bet tai buvo kažkada labai seniai ir labai kažkur link senovės Graikijos. Dabartinė pseudodemokratia analogiška sovietiniai. Kai išrinkta vadžia stato tave rakim, tvatina kaip nori o tu iš dėkingumo pirsnoji. Jokio referendumo, kuris bent kiek atspindėų liaudies valią. Net tokiu svarbiu klausimu ar suteik bolševikinio sovieto pirminykui laisvos litvos vadovo statusą. Gali valdžiasnukiai skraidyt po svietą už valdiškus - jokių ataskaitų ką nuveikė. Gali savo įžūliais snukiais pridaryt milijardus nuostolių - jie nepakaltinami.

J

J portretas
Manau jog neturetu partijos laukt kitu rinkimu su sukiu atsaukt dedule is neteiseto valdovu yra visi dokumentai islike kurie irodo jog jis tik einis pilietis ir daugiau niekas todel seimo valdantiesiems turetu but iskelta baudziamoji atsakomybe panaikinant neteiseta valdanciuju savivale yra tam institucijos kurios si prezidenta turi pastatyt i vieta ir kad grazintu visus pinigus uz apsauga i biudzeta baikit opozicija juokaut rankos nesuristos prasom pats laikas imtis iniciatyvos ir atstatyt teisinguma sio asabos niekas nerinko o kaip senis uzgiedojo kad estijoj suteike prezidento statusa tai ten prezidenta skiria seimas o be to jis ir buvo teisetas prezidentas

H

H portretas
Nepalaikau to , nes tai gali suteikti dabartiniams seimunams toliau prezidentus rinkti patiems . Nes tai pirmas toks atvejis , po to teismai tai pradės vadinti praktika . Kadangi nepasitikiu šiuo Seimu visu 100 procentu sakau NE

dėdė Ignas

dėdė Ignas portretas
Nors pavėluotai, bet teisybė nugalėjo. VYTAUTUI LANDSBERGIUI suteiktas pelnyfas statusas.

QWX

QWX portretas
Taip landzberginė orda galutinai sutrypė Lietuvos Respublikos Konstituciją...

ožį elniu pavadino

ožį elniu pavadino portretas
kas iš to - vadink nors briedžiu, girių karalium, ožys ožiu ir liks.

to vadovo niekas neatima

to vadovo niekas neatima portretas
panašiai karvių piemeniui karvedžio vardą galima suteikti.

Dinastija

Dinastija portretas
-Landsbergiui neužteko garbės,jam ir jo visai dinastijai reikia pinigų ir daug daug..Apraizgė visa giminė Lietuvos lovį savo čiuptuvais ir nebepaleis iki 12 kartos.Kai mes,vaikus namie palikę,bėgom prie televizijos per sausio 13,jis savo anūkėlį su seimo apsauga į užsienį išvežė.Jau tada senis numatė,kas į prezidentus bus spiriamas.Kiek jūsų,komentatorių,apakinti Landsbergio saulės,už Gabriuką balsuosit?Užtat ir tokią žmonių neapykantą užsitraukė,ir nereikia čia beretėm vadint,niekad nebuvau,nei tarybvaldžiai padlaižiavau.

DIEDUKAS

DIEDUKAS portretas
tai jį dabar guldyt graban,kaip leniną,uždengt stiklu ir lai dvgesia.Po to ant Cvirkos pjedestalo užgriozdint ir turėsime dar vieną čiūčialą.Na po to į GRŪTO PARKĄ.DIEDULĖ,MAGNOLIJA,JUK TAI KGB IDĖJINIAI DARBUOTOJAI.

OpTV

OpTV portretas
Tauta turi žinoti savo didvyrius. O palikuonys gerai jaučiasi?

vladas lukosevicius

vladas lukosevicius portretas
MEN*tozauras Skvernelis pardavė eilinį kartą Lietuvą Lanzbergiui ... Jie prabalsavo už Lanzbergio iprezidentinimą už dotacijas jų partijai , po 170 tūkstančių mėnesiui , o pilnai gaunasi virš milijono ...

tik

tik portretas
skuodziai tai neskuos k sulcui nesamoniu nes prisilosit doiciai jau ima rusdujas geriau pasiklausyk ka zharova pasake... ar nori karo? juk uz sia propoganda kurie to troksta reikia visus sodint ypac gzybovska su visa uzsilikusia saika kai siulomas normalus bendradarbiavimas civilverslo visose srityse su visom salim o jus pard avet teritorija ir dabar /atidirbinejat/ vasaliskai prisid engdami visokiais terminais griaunant zmoniu gyvenimus ir jums atgailos nebus nei cia nei anapus kt dimensijos ===

Šantažuotojai

Šantažuotojai portretas
Tautos šantažuotojas Landsbergis, Grybauskaitė, Šimonytė, Čmilytė, Armonaitė, Povilionis, Raskevičius ir kiti panašūs "teisuoliai" parodė, kad jų mentalitetas toks pats kaip putino ir zzz armijos ir orkų. Baisu.

tai

tai portretas
Na taip - vadovas, dar cezario , karaliaus, imperatoriaus ir visų megztaberečių fanatikų Dievu jį paskelbkite....žinoma su visomis privilegijomis, kaip ir jo ainiams sovietai skyrė :)

Vadovo niekas neatima ,bet ne prezidentas

Vadovo niekas neatima ,bet ne prezidentas portretas
Ko jūs komentatoriai užsikabinote už žodžio vadovas?Niekas nesako,kad jis nebuvo asmeniu,kurį galima vadinti vadovu.Nors tuomet vadovavo koligialus organas-Auksčiausios Tarybos Prezidiumas,bet Prezidentu,jis niekada nebuvo.Prezidentas yra renkamas tautos,o neskiriamas savų.

74 fanatikai,svarbiau už visą tautą

74 fanatikai,svarbiau už visą tautą portretas
Štai kokia Lietuvoje demokratija ir žmogaus teisių gerbimas.74 Seimo nariai pasisakė už Prezidento vardo suteikimą "dėdulei"iš 141 Seimo nario ir to užteko.O juk tauta pasisakė prieš dėdulę.Išeitų,kad tautos balsas niekas mūsų "patriotams".

tam kolchoznicos ir kolchoznykai griezia dantimis...

tam kolchoznicos ir kolchoznykai griezia dantimis... portretas
išsitrauk bybį iš burnos kai šneki ir rašai, švepliau.

kolchoznicos ir kolchoznykai griezia dantimis

kolchoznicos ir kolchoznykai griezia dantimis portretas
kodel lenin vis dar laikosio mavzoleeve...nes valdzia pereme lietuviai su Vytautu priesakyje

Gitana

Gitana portretas
visgi išžagino Lietuvą KGBistinė lerva :)

manau

manau portretas
> purmaliai. Stukačiai laipsnių neturėjo, kaip ir agentūra rezidavusi užsienyje.

Kęstas

Kęstas portretas
Mes mūsų prezidentus renkame patys tiesiogiai. Tai, kad V. Landsbergio paskirtas anūkas ir jo sėbrai V. Landsbergį kažkur išrinko, neprideda V. Landsbergiui nei autoriteto, nei garbės. Tai tiesiog niekingas farsas. (Mokslas-studijos-ekonomika)

Pumaliai

Pumaliai portretas
idomu koks karinis kgb laipsnis buvo turėjo ne mažiau majoro

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
> "Dauguma komentatorių". Prie "ruso " gyventi geriau buvo tarybiniam profesoriui, kg-b agentui slapyvardžiu "dėdulė", jo šeimai tarybų valdžia grįžus iš agentūros Australijoje gražino ne tik tarpukario turtą, bet ir apdovanojo tuo metu neregėtom privilegijom bei titulais. Draugas profesorius net juodžiausiu sovietmečiu nevaržomai važinėjo po "supuvusio kapitalizmo" šalis ir subtiliai nutyli kokiu būdu galėjo "nebendradarbiauti" su kg-b :)

bukalaurai

bukalaurai portretas
boba, žinoma, yr durnas daiktas. Klasika.

o siaube kas vyksta

o siaube kas vyksta portretas
Oi, šitie juk vieninteliai iš viso pasaulio be jokių rinkimų ir Cyckanovskają pripažino prezidente, berods kurią baltarusų kgb infiltravo į mūsų durnių laivą. Bet juokingiausia - Lietuva pasyrė Baltarusijai prezidentą, tai ką jau čia apie Lietuvos kaimą kalbėti, bukalaurų grupuotės daro ką norį, juk leidžiam patys taip elgtis, štai net skvernas jau tapo ko ne politine prostitute.

manome

manome portretas
dauguma galimai būtų ramiai tai sutikę , jei nebūtų sukūręs dinastijos ?

Dauguma „komentatorių "

Dauguma „komentatorių " portretas
Neadekvatai - tie, kam "prie ruso gyvent buvo geriau" tai raudonosios lervos, kolonizatorių, stribų palikuonys ir įvairūs troliai, Lietuvos priešai. Jie pyksta ant Landsbergio, kad jis paskelbė Lietuvos nepriklausomybę

to matome

to matome portretas
Putinas tiesiog nustebęs tokia litvinų pagarba bolševikam ir KGB agentam.

mociute

mociute portretas
Gal is dziaugsmo nudves

pritariu

pritariu portretas
> MATOME. Normalūs žmonės mato, kaip įslaptinti kgb darbuotojai džiūgauja - paniekinta Lietuvos Konstitucija, kgb agentui karūna be jokių rinkimų ir prieš tautos valią.

durnių laivo teisme

durnių laivo teisme portretas
išlindo liudininkas, kuris tvirtino kad dušanskio agentas buvo lanzbergas. Va todėl nusikaltėlis dušanskis taip ir nustipo Izraelyje.

Matome,

Matome, portretas
kaip penktoji kolona suaktyvėjo. Ar begali būti didesnio džiaugsmo Putinui?

Onė

Onė portretas
Na ilgiau negyvensi,tiek kiek skirta,bet ar viską darei teisingai????? Atsakysi prieš dievą.

Mes

Mes portretas
Uz profesorių zmogus nusipelne ko jus visi rašot nesąmonių ką jis blogo padarė

tu nu jo

tu nu jo portretas
Apklausų darymo klasika, kuri paaiškina kaip gauti užsakytą rezultatą. TV laida, tuo metu prezidentas buvo Taksas. Apklausa. Vilnius. Klausia vieną taksi vairuotoją - jūs taksistas? Aiskus atsakymas - taip. Kitas tasi vairuotojas irgi taksistas, O eilinis pilietis, ėjęs pro šoną sako kad ne taksistas. Daroma išvada - 2/3 gyventojų palaiko Prezidentą Taksą.

nu jo

nu jo portretas
šalia straipsnio siūloma apklausa. Rezultatus matome. O TV laidoje apklausos organizatoriai aiškino, kad buvo apklausta 6 tūkst. gyventojų iš kurių 4 tūkst. pasisakė už valstybės vadovo vardo suteikimą ir 2 tūkst. prieš...... Išeitų, kad Kauno dienoje lankosi daugiau brazauskinių

To as ne

To as ne portretas
Balsuoja jų sektantai ir apkvailinti fanatikai.

pritariu

pritariu portretas
Gerai duokite draugui Vytautui Brežnevui skeprtą, karūną, sklypą Vilniuje ir medalį, bet pirma PAVIEŠINT KGB ARCHYVUS.

as ne

as ne portretas
tai kas balsuoja uz tuos iskrypelius?dauguma pries, o jie valdzioje...

anonimui

anonimui portretas
yra toks geras pvz iš gero rušiško filmo. Redaktorius "audžia" korektorę - kas žodį lyderis praleido su raide P. Va toks tas tavo lyderis. Su raide P.

OCH ...ir ,,, myli,,-tave tautieciai, broliai ,seses,sunauja

OCH ...ir ,,, myli,,-tave tautieciai, broliai ,seses,sunauja portretas
krepeli kuprotas ir moraliskai supuves ...kad net pavydas nebeima...

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
tas senas sulinkes senolis galetu pasiskaityt komentarus. Pamatytu kaip jo nekencia zmones. Atsirado mat karalius :)). Tfiu tfiu tfiu

Turkas

Turkas portretas
Lietuvos pinočetas, su savo chunta, bjauru net žiuret reklamuojas kaip Putinas savo ausis.

Bobas

Bobas portretas
Pritariu bobai ir labai pykstu ir ne aš vienas.

74 Seimo nariai pasakė

74 Seimo nariai pasakė  portretas
TAIP , o Tauta savo NE pasakė per Prezidento rinkimus (tada profesorius Vytautas Landsbergis liko trečias ). Labai reklaminis jo klipas ,,Mažam kambarėly,, įsiminė žmonėms . Ar po to vardo suteikimo gerb. profesorius vienų žmonių bus daugiau mylimas ir gerbiamas,o kitų nemylimas ir negerbiamas ? Sveikatos visiems !

Boba

Boba portretas
Nušvito diedui taip ilgai svajota saulė. Bet ar teisėtai?

Didesnio

Didesnio portretas
Lietuvos valstybes skaldytojo, kaip sitas senas ozio ispera kgbistas ir jo remema pe der astu laisves partijos gauja, dar nebuvo. Va taip naikinama, klastojama Lietuva ir jos istorija. Kartuves, tik kartuves.

Kawenskas

Kawenskas  portretas
Didžiausiam žulikui suteiktas valstybės vadovo statusas... Buvęs KGB'istas... Ką dar apdovanosim už Lietuvos ardyma/skaldymą/diktatūrą?

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
> ANONIMAS. Beretinis Anoni stas gal žino, kodėl būtent konservatoriai net iki mėlynumo klykė, esą paviešinti KGB archyvus yra pavojus nac, saugumui ir padarė viską, kad archyvai būtų įslaptinti dar 70 metų? Gal kgb dėdulės vytuko paklausk :)?

anonimui

anonimui portretas
rask vakarų demokrtiją kurios lyderis būtų ne prezidentas ar ministras piminykas o okupantų įkurto sovieto pirminykas.

Che che - konservatorius

Che che - konservatorius portretas
Rudens sesijoje balsuosim už "prezidento" statuso suteikimą jo anūkui

Ir pagaliau, ir pagaliau

Ir pagaliau, ir pagaliau portretas
-aš gyvenu kaip Vakarūūū buržūūjus- Dėkoju Lanzbergiui , tebūna JAM Dangus...

Anonimas

Anonimas portretas
visi įslaptinti kgbistai lenda iš urvų , kad mestų savo brudnomis, kraujuotomis rankomis šiukšlių į mūsų lyderį... Tiems išgamoms belekas tinka, svarbu juodinti šalį, skleisti melagienas ,užversti žmonių nuomonę "sava",savo sukurtų personažų niekine nuomone... Neišdegs. Žmonės žino, prisimena kas ir kaip vadovavo šaliai tuo metu ir , jog tai , labai protingai , darė V. Landsbergis. Ačiū, kad seimas pagaliau tai pripažino

VAJE

VAJE portretas
Lietuva šatakraujų tauta, Europoje nuvilyntų protesto mitingų banga.

to pilietis

to pilietis portretas
pakartosiui bukenai, kuriam vietoj smegenų dievulis įdėjo smegenų pašteto - runkelių šalies lyderiai: okupacinės bolševikų partijos pirmas sekretorius, pirmas laisvos przidentas (laisvos nuo proto ir sąžinės), bolševikų partinės mokyklos dėstytoja - prezidentė, bolševikų sukurto aukščiausio sovieto pirminykas, Priminsiu - rinkimai į šituos sovietus vyko taip, kuo kaltinate Batką - t .y.ne balsavimu o balsų prirašymu. Ir jie buvo niekinė valdios demokratijos imitaija. Viską valdė komunistų partija, prezidimas ir pirmieji sekretorisi.Va todėl reikalingas melas apie rusų okupaciją, kuri įvykdė bolševikas stalinas - visi vietiniai komunistai(bolševikai) tampa ne kolaborantais o patriotais.

Anonimas

Anonimas portretas
žydą prie valdžios prileisti tai tas pats kas šešką į vištidę įleisti, 30 metų Lietuvos istorijos tą puikiai parodė....

Nelietuvis

Nelietuvis portretas
Apgailėtina Grūto parko šalis.

kaunietis

kaunietis portretas
kaip ir kiekviename po straipsniu pasysakyme, dabar ypač daug sukurtų, išgalvotų "žmonių" [ ir kaip visada nusiteikusių priešiškai...],kad sudarytų" daugumos" įvaizdį.... Nieko tokio, protingi supranta, vatas, trolius asimiliuoja ...Ir viskas ok...

Povilas

Povilas portretas
AČIŪ, istorinis faktas konstatuotas ir įteisintas. Mūsų valstybė tikrai tuo metu buvo "ne begalvė", o su vadovu. Bet Širinskienė, Karbauskis ar dar koks gaižauskinis ,visaip bando suklastoti buvusius istorinius faktus, nors tai įrodo išlikę dokumentai, likusių gyvųjų pasakojimai...

Angelė

Angelė portretas
Už tai reikia padėkoti ir Skverneliui. Suvalkietis už dotaciją partijai mainais pardavė balsus

Landzbergis kaip doleris

Landzbergis kaip doleris portretas
Abejingų nelieka išgirdus šią pavarde... :). Stovės paminklai Sąjūdžio Vytautui Kaune ir Sostinėj. Vaikai ir anūkai minės jo didžius darbus

pilietis

pilietis portretas
LABAI, LABAI DIDELĖ PAGARBA IR PONUI V.LANDSBERGIUI IR ŠIAM SEIMUI. 1. Gerbiu. Medalinską, bet nesutinku su jo nuomone, kad "perrašome istoriją". Gal jis gali įvardinti kitą tuo metu buvusį šalies vadovą, nes šalys turi vadovus [ išskyrus žudikus sovietus, nors ir tie...].2.Labiausiai nuvilia šalies skaldytojai ir savanaudžiai, paprastai "dūduojantys" putinistų dūda. Tai įv. vatos rašistai, karbauskiniai, gaižauskai, širinskienės ar kitokie nesubrendėliai, kurie ,ne kiek dėl neišmanymo, bet dėl savo nusistatymo konkrečiam žmogui, BUVUSIAM TIKRĄJĄM ŠALIES LYDERIUI, o taip pat ..."skaldyk ir valdyk" po karbauskamų,principu...Apgailėtini tipai, dirbantys tikrai ne šalies ar jos įvaizdžio labui, bet savo "menkystų" principams.

Baisu

Baisu portretas
Kur nusirito Lietuvele...

slykstu

slykstu portretas
ko tik nepadarysi del pinigu ir del garbes troskimo.... lyg ju klanui atrodo, kad dar mazai Lietuva ismelze.....

J

J portretas
Kazkaip baka laikiau saziningu zmogumi po sio akibroksto viska reikia daryt balsavimu kad tokie zmones atsidurtu istorijos siukslyne jeigu seimas gali paskirt prezidenta atbuline data tai apie kokia valstybe mes kalbam kada isviesinsit visus kgbistus va ka reikejo pirmiausia sprest kgbistine valstybe kgbistu rankose su kgbistiniu vadovu

slykstu

slykstu portretas
gedos diena....

Kaimu siuksles is pykcio,sake geriau pataps gejais

Kaimu siuksles is pykcio,sake geriau pataps gejais portretas
Negu pripazins profesoriu??apgailetini mazarasciai,vadina save tauta?

Valio atėjom...

Valio atėjom... portretas
Buvo ir LTSR ir KGB ir ATP ir AT-ASP ir KPP ir KPLKD ir TSLKD galiausiai LGBT suteikė nesamos savo valstybės vadovo statusą.

būtų

būtų portretas
garbingas ir sąžiningas žmogus-atsisakytų ir reikalautų nefalsifikuoti istorijos, bet pagal vykdomus veiksmus to nesimato

Pensininke

Pensininke portretas
Apgailetina nusvilptas tautos balkoneli

Rici

Rici portretas
Žiurkė ir liks žiurke,kokį titulą jai besuteiktų.APGAILĖTINA

Hm

Hm portretas
Prakištas , o ne išrinktas.Su popierine Karūna.Gal jam tiek ir tereikia seniui.

Gerai

Gerai portretas
fufaikes spauskite raudona, o vatnikai žalia, susiskaiciuokime

Dar

Dar portretas
Klasioko Aloyzo Sakalo išdaviko medalį dar prisegti. Pirmoji Lanzbergio žmona dėl tos išdavystės paliko poną Senelį.

Kaunietis

Kaunietis  portretas
Tegyvuoja imperatorius mes mylim tave!

Va kur statistika konservatoriams prieš rinkimus

Va kur statistika konservatoriams prieš rinkimus portretas
Bet tai kaip baisu, kai akivaizdžiai taip tavęs nekenčia tauta ir linki tik blogo:))))) Karma is a beach Ir kas baisiausia, senukas, it koks vampyras, tuo šleikštumu, pilamu pelnytai ant jo, mėgaujasi.

iš Skiepų ir Neskiepų

iš Skiepų ir Neskiepų portretas
"VII dalis. Pagrindinio Meilės Įstatymo nežinojimas neatleidžia nuo atsakomybės. "

Anonimas

Anonimas portretas
> Anonimui.esi neteisus,beto ne Ozulas,o Ozolas.ir apie kokią Tautą kalbi,ar apie tuos,kurie tuo laiku dar kūdikiai buvo?

Ogo ,paskaita atsiliepimus ir matai

Ogo ,paskaita atsiliepimus ir matai  portretas
Kaip tą žąsiną liaudis myli

Anonimas

Anonimas portretas
Tas vardas turi buti suteikiamas tik Ozului.O juk net du kartus dalyvaves rinkimuose Landsbergis nebuvo isrinktas o cia mat 73 uzsimane ir isrinko.Paklauskite Tautos ir nesityciokit is musu.

ce ewropa

ce ewropa portretas
kaip viduramžiais kažkur vidurinėje azijoje, senelis padovanojo posta anūkui , o anūkas atsidėkodamas ši atbuline data paskyrė prezidentu.Lietuva tapo lansbergiu uabu nesvarbu kad bankrutuojančiu ir skurdžiais pavaldiniais svarbu kad vadovai milijonuose vartosi

Anonimas

Anonimas portretas
šitas laikraštis, senai neturėjo po straipsniu šitiek komentarų.

Anonimas

Anonimas portretas
Ir labai gerai,kad suteiktas,nes V.Landsbergiui valstybės vadovo statusas priklauso.Jis laiku ir vietoje sumaniai pranešė pasauliui apie nepriklausomą Lietuvą.Aš tuo metu sekiau įvykius Lietuvojė,ir TAIP BUVO.

Kgb agento

Kgb agento  portretas
Medalį dar reikia pridėti

Kęstas

Kęstas portretas
Kaip Landsbergiai vagia, prisidengdami kalinamais migrantais? Taip, kaip vagia, prisidengdami vergaujančiais šauktiniais - perkame visiems auksinius šaukštus. Jauno sveiko migranto vyro išlaikymas mums kainuoja 11 tūkstančių eurų per mėnesį. Darius Mockus per mėnesį tiek nepravalgo: "Migranto išlaikymas kas mėnesį kainuoja 11.000 Eur. Migrantų apgyvendinimui ir išlaikymui per metus jau išleista 35 mln. Eur. Didžiąją dalį lėšų skyrė Europos Komisija. (Mokslas-studijos-ekonomika)

Anonimas

Anonimas portretas
Ir kuom jis tapo?Šarikovų vadu?Kad ir kaip vadinsime š ū d ą šokoladu,nuo to jis saldesnis netaps.

Purmaliai

Purmaliai portretas
Už alaus arba pilstuko parduosiu viska.Net sąrašuose kgb užslaptintas esu.

Aš balsavau už Lietuvą

Aš balsavau už Lietuvą portretas
Pasispjaudykite, pavemkite, prisibezdėkite, runkeliai, gezai ir kitokie kolūkiečiai, ir eikite įkalti pilstuko su bambaliniu alumi prie bendrabučio krautuvės. Nuo jūsų smirda, degradai. O tiesa yra tokia, kad Vytautas Landsbergis pagaliau sulaukė įvertinimo už Lietuvos išvadavimą. Jei ne tokie vadovai, kaip Vytautas Landsbergis - tai čia būtų Donbasas arba Pietų Osetija, o ne Lietuvos Respublika, kur gyvenimas eina į priekį, o ne atgal kaip ruskyne. Norėtųsi, kad būtų nuveikta daugiau. O kas kaltas, jei ne socdemų ir valstiečių ar darbiečių elektoratas? Kas kitas, jei ne kairieji stabdė reformas, tinginiavo būdami valdžioje, todėl ir atsiliekame nuo estų, kur kairiųjų partijų nebeliko.

Purmaliai

Purmaliai portretas
Laizykite subine Putinui kiek norite visvien sudais pasprigsite !

Purmaliai

Purmaliai portretas
Aš nepriklausau jokiai partijai,bet puikiai prisimenu tuos laikus,ponas lazbergis tais laikais vadinosi Lietuvos vadovu,ko tie buvę komunistai ir karbauskiniai dar atrodosi aš nesuprantu .

alio prezidente

alio prezidente portretas
tikiuosi, kad prezidentas nepasirašys, pakiltų tautos akyse, galėtų ir antros kadencijos tikėtis

Broileris

Broileris portretas
Tai kokie čia žmonės? Jie jedinstvo – nereikia jų vadinti Lietuvos žmonėmis. Fašistai, jedinstvo. Problema, žinoma. Pamišėlių bpakankamai daug. (Senenelio žodžiai, apie Lietuvos rinkèjus cha, cha

kgbiste

kgbiste portretas
tylek , pe de ras tu gerbeja.

V. Landsbergis:

V. Landsbergis: portretas
Tai va, che che che, gavau popierių pagaliau. O nedraugai sakė, jog negausiu... Daug Lietuvoj turiu nedraugų, bet tokia iškilminga proga aš jūsų šunauja nevadinsiu. Ryt. Ryt.

Karuselės arlekinas

Karuselės arlekinas portretas
Vargšas senukas iš savęs padarė karuselės arlekiną. Po dviejų metų naujas seimas atšauks kaip vadovą ir paliks kaip nežinia ką?

>Manau didelė GĖDA Kaunui

>Manau didelė GĖDA Kaunui portretas
Gal jau gana vieną kartą kliedėti? Niekas tų p.... astų nerenka, juos iš anapus balos pastato, o aktyvus ar pasyvus jokio skyrtumo, visi jie ten p....astai vienodi. Jų berods apie pusantro šimto ten yra, kur kiti buvo? Kodėl tik 79 balsavo? Pozicija ir opozicija tai dvi vieno šėtono rankos, viena muša kita glosto ir taip pakaitom tam kad sukurti demokratijos iliuzija tokiems naivuoliams kaip tamsta...

Niekas nepriims

Niekas nepriims portretas
niekam nereikalingas, niekam.

>Anonimui

>Anonimui portretas
Šis nei Velniui ,nei Dievui nereikalingas. Šliaužios mūsų žemele, kol visai susisuks.

joptvaiša

joptvaiša  portretas
ot Ot Brazauskas tai prezidentas Maskvos veikejams uzpakalius laizantis Kritutes pisuoklis paso per viešbutį ir girtas per akutę varė

SLAVA sovietiniam propiesoriui

SLAVA sovietiniam propiesoriui portretas
betgi tų valstybės vadovų lyg šuns prishikta. Siūlau ypatingai pagerbti propiesorių. Sovietiniam propiesoriui - sovietinį apdovanojimą.Patį aukščiausią. Kurių iš viso pasaulyje tebuvo 20. Tuo dvidešimtu neteisėtai apsidovanojo lietuvos brolis ukrainietis Lavonidas. Iš tų 20 - 5 užsieniečiai. 4 maršalai ir vienas karalius Michajus. Tai garbinga kompanija. Ir lanzbezda būtų tarp jų. Visas cimusas tame kad 19 ordinų likimas žinomas. Fonduose, muziejuose. O štai Michajaus nežinia kur. O gal žinia. Jis dar sovietmčiu parduotas kolekcionieriui už 4 mln dolerių.Kokia jo vertė dabar - net Dievas nežino.Reikia atpirkti ir prisegti propiesoriui. Tai lanzberga bus vienintelis žmogus pasaulyje turintis šitą ordiną.Tai ne koks sovieto pirminykas ar runkelyno vadovas.

Manau didelė GĖDA Kaunui ,

Manau didelė  GĖDA Kaunui , portretas
kurie balsavo už konservus į seimą .Juk matote ,kaip jie nesiskaito su tauta ir daro ką tik nori ,kiršina tautą ir parodo ,kad tautos nuomonė jiems nieko nereiškia.Net karo grėsmė jiems nieko nereiškia ,erzina ir toliau išsišokimais su sankcijomis ... . Kaip sako užsienio vadovai ,Landsbergis buvo Nepriklausomos Lietuvos vadovas tik žmonių sąmonėje ,nes jis rūpinosi tik viena sritimi ,tai užsienio politika ,o vadovavo LR Aukščiausios tarybos prezidiumas,tai grupė žmonių .Kodėl jų nepaskelbė valstybės vadovais ? KT išaiškino ,kad jis ne faktinis teisėtas ir kaip išdrįso atbuline data paskelbti jį valstybės .vadovu ? Neatleistina ir Skvelneliui už sutikimą iškeisti kelis narių balsus pritarimu ,dėl dotacijos partijai .Juk Landsbergio nemyli tauta,jis nekorektiškas ir negarbingas žmogus tautai ir suprantama ,jo svajonę įgyvendino anūkėlis. Galėjo paskelbti valdovu ir įtaisyti po jo mirties prie valdovų rūmų mauzoliejų ,kodėl taip pasikuklino konservai .Bjauru ir gėda !

ideja

ideja portretas
cvirkos bulvona nukele,o postamentas liko-jis gi visai salia gime ir augo-priesais neries viesbuti-taip kad nesnauskit

Edui

Edui portretas
tau belieka ta proga i atlapa juoda kaspina prisisegti

Anonimas

Anonimas portretas
pederalnacių gaujos vadeiva...

ta proga siulau

ta proga siulau portretas
nulipdyt bulvona kur nors kaune donelaicio g.

Edas

Edas portretas
Lietuvoje ši diena turi buti paskelbta gedulo diena. Visiškai paminta Konstitucija,ir Konstitucinio teismo išaiškinimas apie laikinų Lietuvos administratorių neteisėtus siekius.

kas tas LTSR aukščiausias sovietas?

kas tas LTSR aukščiausias sovietas? portretas
tai jokios valdžios neturintis, komunistų (bolševikų) partijos sukurtas organas, imituojantis demokratiją. Mano mokytoja, klasioko motina, buvo ne sušikto LTSR sovieto o visos SSSR aukščiausiojo sovieto deputatė. Tai klasiokas parnešdavo pasakojimų iš sovieto darbo. Ten viskas buvo seniai nuspręsta. Iš deputatų reikėjo tik laiku pakelti knygelę. Ir užsiiminėti kas kuo - kas olimpiadoms uždavinius kūrė, kas spaudą skaitė. Kaip vyko rinkimai į tuos sovietus. Buvau KPI antrakursis. Vyko rinkimai.Kiekvienas studentas gaudavo po vieną - dvi - tris Kauno gatves, kurių gyventojus turėjo agituoti balsuoti. O namo norisi, sekmadienis gi. Perbėgau per savo agituojamuosius, kai kas balsuoti iš tikro ėjo. Iš kitų surinkau kelis desėtkus pranešimų, paėmiau biuletenius ir urmu prabalsavau. Ir niekam niekas neužkliuvo. Laisvas, namo. Iš tikro tų balsų niekas neskaičiavo, parašydavo kiek reikia. Irgi asmeninė praktika. Tai va kokią demokratiją atstovavo sovietinis propiesorius.

Rexas

Rexas portretas
Gavo titulą, galės ramiai numirti...

baisu

baisu portretas
baisu ziureti i ta sena sulinkusi zmogu. Tiek pinigu, o atrodo kaip bomzas. Koks jis prezidentas? Jo niekad zmones neisrinko

Sveikas būk,

Sveikas būk, portretas
RUDNOSIŲ karaliau Vytautau.

Lukosenka

Lukosenka portretas
su putka bent rinkimus imituoja..kas galėtų paneigti, kad ne Šiaurės Korėja

Anonimas

Anonimas portretas
TFU....

Anonimas

Anonimas portretas
Save deklaruojame kaip pazangia valstybe. O vadovu pripazino korumpuota KGB ozi.Diktatorius kaip Rusijoje ar Baltarusijoje.

KODĖL

KODĖL  portretas
ponai, pamiršot gerb. A. Terlecką, N. .SADŪNITĘ IR KITUS kentėjusius už Lietuvą. GĖDA

vladas lukosevicius

vladas lukosevicius portretas
Šiandien žydai prisigers , priės kiaulienos ir sudegins sinagogą .....

O ką, gal laikraštpalaikio

O ką, gal laikraštpalaikio portretas
redaktorius dovanų rūkytą sardelę gavo, kad taip ilgai leidžia tyčiotis iš tatausio? Visą dieną kabo nuotrauka, keista...

Anonimas

Anonimas portretas
Dabar Vytuks aprims..... gal ir dausos priims.

?

? portretas
Ar suteikė ir mis Lietuva titulą?

Kunigas

Kunigas portretas
Apgailėtina kai dėl vieno asmens užgaidos perašinėjama istorija.

KGB

KGB  portretas
Pergalė. .. gėda Seimui taip paminti Konstitucija..

SCIPAKAS.KAU.

SCIPAKAS.KAU. portretas
Kodel tiek dauk demesio lai gyvena sau kitaip nebus,ar pries papusi,tai va.Lauksim geresniu laiku.

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
> kriste. Prezidentą A. Brazauską ( gerą ar blogą nesiginčysiu) išrinko tauta ir piliečiai demokratinių rinkimų metu, kas kita apsišaukėlis kgb papunis vytukas ir jo garbintojai bei padlaižiai- beretavos pakirkšnuktės.

Anonimas

Anonimas portretas
Gerai kad tik vycka, būtų Mindaugas būtų karaliumi apšauke....

Antanas

Antanas portretas
Tai dar viena korta į putinistų rankas. Tai dar vienas pasiteisinimas "spec. operacijai" tik šį kartą - jau Lietuvos teritorijoje.Prisiminkim kaip p. Vytautas buvo autoritarizmu kaltintas anais, laikais. Ir jeigu tuo metu visi tie kaltinimai nuo jo atšokdavo kaip žirniai nuo sienos - tai dabar - padaryta maximum, kad jie prie jo - priliptų. Apeliavimai į Estijos pavyzdį nieko verti, nes jų kursas į "būtiną lyderį" dar demokratinio judėjimo pradžioje, tikrai nebuvo nei pažangus, nei sektinas. Lietuva per XX a patyrė daug vadų, kaip Tautos, ir ne vienos, taip ir "tautų" ir to jau buvo "atsikandusi". Deja, kaip ir visuomet, užaugo jauna, to nemačiusi karta ir vėl lipa ant to pačio, Kažkada labai skaudžiai užgavusio istorinio grėblio. Skaitykit Platoną!

Žemyn

Žemyn portretas
ŽEMYN IR ŽEMYN RITASI Lietuva

Lauris

Lauris portretas
Koks landzbergis ten Ožys Me Me Me

>>>Pagarba Vytautui Lanzbergui \\\\\.../////

>>>Pagarba Vytautui Lanzbergui  \\\\\...///// portretas
Kvaily,palauk tas litvakas ir tau tą pufaikę nuners,pavyzdys kaip kovojo dėl tvartelio.Kiekvienas kaimas turi savo durnių.Uostyk primyžtą o'Žio barzdą,kaifas.

To gediminas

To gediminas portretas
....čia tau gėda kad toks trumpaprotis esi...galvoj silosas

to gediminas

to gediminas portretas
- burliokas

Oi

Oi portretas
reikėtų atsislaptinti 75 metams užsislaptinusiems. Bėda, kad Lietuvoje daug nemąstančių. Užtat ir vyksta tokie dalykai.

gediminas

gediminas  portretas
GEDA...

Algirdas Mykolas Brazauskas

Algirdas Mykolas Brazauskas portretas
Lietuvos tikrasis Vadovas, Liutas!!!

kriste

kriste portretas
ot Ot Brazauskas tai prezidentas Maskvos veikejams uzpakalius laizantis Kritutes pisuoklis O

Vienas gerai parašė

Vienas gerai parašė portretas
Pasipinigaus ir tiek kaip suprantu. Va kur jų visą laimė ir gera Lietuva.

Anonimas

Anonimas portretas
Taip ilgai, net 30 metų, kovojo dėl teisės būti palaidotam šalia Brazausko. Pagaliau pavyko.......manau, netoli ta diena.

is visko

is visko portretas
Ka parasiai ir ka bandai pasakyti, tavo mokytojai vakaru elito maraliniai driskiai. O Kad mokslas be mastymo yra bevertis, tau niekas nepasake?

Iš visko , ką perskaičiau , tai supratau jog

Iš visko , ką perskaičiau , tai supratau jog portretas
Dauguma čia rašančiųjų yra arba silpnapročiai , arba šiaip likimo nuskriausti beraščiai ir bemoksliai , nes tiesiog nesuvokia nei kas kgb , nei kas vatnikas , nei kas 1991-jų sausio 13-ji.... Tai yra žiauru , kai žmogus taip kliedėdamas blaškosi tarp BALTO IR JUODO...

Tu sunauja

Tu sunauja portretas
as paziuresiu ozyno verge kai busi varomas kariauti su Rusais uz tavo vergvaldziu interesus, po sautuvo vamzdziu. Nors tokie slykstynes, kaip tu tepsit savo skuras pirmi , kaip smetona, bobeliai, adamkai ir kaip dabartinis okrainos divyris porosenka sedi UK lux klases viesbuti isvezes savo visa seima. Tylek slykstyne.

>Anonimas

>Anonimas portretas
nu troli dar savo galva padauzyk i klaviatura

Anonimas

Anonimas portretas
vytautai smarkiai nesidžiauk a to metai ne tie širdis gali neatlaikyt .

ANDRIUS

ANDRIUS portretas
GLUŠŲ .DEBILŲ KOMENTARAI NES JIE MANO KAD LIETUVA GYVENO IR DIRBO BE VADOVO

pritariu

pritariu portretas
>KGBistai garbina tarybinį profesorių ir kolegą įslaptintą 75 metams.

Pagarba Vytautui Landsbergiui

Pagarba  Vytautui Landsbergiui portretas
na o fufaikiu kilmes tipus taip ir traukia prie vyzu ir fufaikiu, bet i fufaikina nebega, paradoksas

pritariu

pritariu portretas
>KGBISTAI LAIMINGI, GERAI PRASISUKĘ IR ĮSLAPTINTI.

To šunauja

To šunauja portretas
Baikit lot pagiežingi komentatoriai, nesuvokiantys , kas jiems galimybę būti laimingiems pelnė! Von į būdą nedėkingieji putleriai....

kurdupelis

kurdupelis  portretas
Man primena pe de ras tus, nei gedos, ne savigarbos, nei morales pas sita ispera nera , nieko svento!!!

Komentaras

Komentaras  portretas
Pagarba, gerb.prof.Vytautui Landsbergiui. Teisinga istorijos atmintis. Gerai pasakyta, kad valstybė atsikurdama nebuvo begalvė, be vadovo. Juo buvo gerb.prof ir tai yra grynas faktas.Pagarba.

Flurona [Palaikau Z. Šličytę]

Flurona [Palaikau Z. Šličytę] portretas
Tik TS-LKD valdant taip ir galėjo atsitikt. Jokia kita partija nebūtų to padariusi.

Pr

Pr portretas
Šis kolaborantas primena darželinuką, kuris ilgai zyzė čiulpinuko ir pagaliau jį gavo. Kas yra gėda ,jam dar nėra suprantama.

?????

????? portretas
Zinot esu tremtiniu VAIKAS bet ir tremtiniai sito senio nekencia O JIS naglai repliojo kad gautu si varda.Ismire SIGNATARAI Nu stai ur sulauke!!! KODEL KELI KUTVELOS NUBALSAVO KODEL NE TAUTA ?? KA VEIKE SITAS SENIS IR KUO BUVO SOVIETU LAIKAIS KODEL KGB DOKUMENTU NEISSLAPTINA DABAR?? Kodel ZMONES JO NERINKO PREZIDENTU?????? O SAKO PUTKA PUTKA. I KA SITAS GERESNIS????

Puslapiai

Galerijos

Daugiau straipsnių