V. Landsbergis po G. Nausėdos pranešimo: mažokai buvo kalbama apie Astravą

Grįžti į straipsnį

Augis

Augis portretas
Būkit ta sena ožy iš Lietuvos su visa šeiminele, tegul gyvena šalia Astravo A E jam taip patinka skambinti apie ja

...

... portretas
Na ir šlykštus tas 'tvarius' (su žydiška 'nezabudke' - kas jam tokią 'zadaniją' primetė?) iš Tvartelio - kažkada KENKĖ Lietuvai leisdamas Astravo statybas, dabar - kenkia Lietuvai gadindamas santykius su kaimynais, neleisdamas užtikrinti saugaus pastatytos AE veiklos. O ir - Prezidentas delikačiai prisiėmė svetimas klaidas: "Pripažinkime – Astravo atominė elektrinė yra ir mūsų 12-ka metų trunkanti klaida. Atsakomybės permetimas finišuojantiems šios estafetės dalyviams nepadės komandai", šis gi 'tvarius' siera spjaudos: "Norėčiau matyti pasipriešinimo valią didesnę" - negi jam reikia nesaugios AE veiklos? O ir čia: "Aš norėčiau tikėti, kad jau pasiektas dugnas ir prasidės kilimas aukštyn, bet bus tikrai didelių pastangų, kad liktume dugne" - PATS apsigyvenai Tvartely ir tau SVETIMAS savikritikos jausmas, tau nesuprast kad prezidentūra ne tau, Oželi.

Mano vardas

Mano vardas portretas
Galimai soroso fondas nutrauke finansavimã, kad taip mazai prisikniso prie kalbos.Prezidentas isvis butu saunuolis, jei su kaimynais truputi graziau draugautu,

Tau

Tau portretas
Mums jau nebeįdomūs tavo svaisčiojimai ir sapalionės-dink negrįžtamai!

Kad kaip pradejo statuti

Kad kaip pradejo statuti portretas
Qubilis su dviratuku buvo nuvazeves ir uzgesino statyba sake kad cia ne statyba o tik imitacija ka i tai marksizmo propiesorius tylejo?

idomu o

idomu o portretas
apie partepiona ka nos uzsimine??

Jonas

Jonas portretas
Kai tik pradėjo statyti astravo elektrinę konsetv.buvo valdžioje tada reikėjo šaukti rėkti o dabar kai pastatyta šaukti daugiau nrgu kvaila

koks nuolankus

koks nuolankus  portretas
ir amzinas tarnavimas 'dedules' savo seimininkams is rytu,nu koks kvailys itars,kai suo priristas loja ant savu ,o tarnauja tik seimininkam ... ?

Anonimas

Anonimas portretas
Tai ka gali padaryt Lietuva,neisivazduoju.Viena ,kur priesinasi.Neturit ,ka veikt tam seime.Arba Astravas arba rusai puola,o apie Kinijos uzleista korone tyli,kaip nieko nebuvo.Kinija kaltinkit,o ne artimiausius kaimynus.

Qrwa

Qrwa portretas
O tai blembergis nemirtingas?

Galerijos

Daugiau straipsnių