V. Landsbergis: kol kas ES tik mindžikuoja ir lieja ašaras

Grįžti į straipsnį

Tamplijieriaus pastebėjimas

Tamplijieriaus pastebėjimas portretas
Alexio de Tocqueville‘io. Demokratinis žmogus be tikėjimo, iškeitęs sielos gerovę į atrajojančios karvės laimę arba tuščių ambicijų tenkinimosi svaigulį, būna linkęs vergauti savo materialiniam pasaulėliui, kurio laikosi įsitvėręs, lyg jaustųsi niekad nemirsiąs. Ir nors jis greičiausiai į nieką nekeistų laisvojo pasaulio, kuriame gyvena, šis jam svarbus ne tiek dėl politinės laisvės, kiek dėl ramios galvos ir gerovės.

YES

YES portretas
Garbaus amžiaus žmogus yra teisesnis už visos turtingos Europos vadus. Kitokio mąstymo žmogus nebūtų sugebėjas įveikti Gorbačiovo. Pagarba jam.

TAIGI

TAIGI portretas
Terorizmą reikia naikinti jo paties lizde, bet neleisti išsikėroti visame pasaulyje. O naftos pirkimas tai tik naiviems bachuriukams papolitikuoti.

Benjaminas

Benjaminas portretas
"George‘as Bushas buvo teisus, nors daug kas jį laikė naivuoliu, keistuoliu ir idealistu, padarančių klaidų. Tačiau tąkart jis buvo teisus. Amerika turėjo atsakyti. Žinoma, atsakas užtruko gana ilgai, tačiau banditas buvo užmuštas." Banditas buvo užmuštas, bet kyla klausimas kaip ir kodėl tas banditas juo tapo, neatsakius į šį klaisimą tolimesnė diskusija beprasmė. Reikia taip pat atsakytim į dar du klausimus: - Kas perka iš teroristų vogtą naftą? - Kas užtuos pinigus parduoda teroristams ginklus? atsakius į šiuos du klausimus tampa aišku, kaip galima tą terorizmą nuslopinti. Kas dėl Bušo veiksmų, tai jo ir dabartinio JAV prezidento bei ES vadovybės "veikikmo" pasekmes mes ir matome, ar ne taip?

Lina

Lina portretas
Garbaus amžiaus asmenybė, o mąsto veržliau ir progresyviau už bet kokį jauną džentelmeną. Duodiev, kad panašiai galvotų ir ES elitas. Bet, ko gero, reakcija bus kaip ir visą laiką. Padegins žvakutes. apšvies Eifelio bokštą Belgijos vėliavos spalvomis ir nuspręs, kad pabėgėlius reikia dar labiau ir glaudžiau integruoti į ES.

tai

tai portretas
tikrai teisingos mintys ir reikia pripazinti tai tiesa nors /runkeliai/ jo ir nemegsta

europa miegojo

europa miegojo portretas
pabegeliai vis plauke o visi miegojo kazko lauke.ir dabar p,laukia kol visai okupuos europa.okupuos savo zmoniu mase didele.jie pikti jie nepatenkinti nes jie cia plauke dyko gero gyvenimo.jie perdaug tikejosi is europos.jie ir dabar nesupranta kad ju perdaug.kad nera kur deti tokia mase.ir tie pabegeliai greit nekes visos europos.jie kersys kad sumokejo pinigus didelius o europoj rojaus nerado.tik neaisku kas juos agitavo cia plaukt ir zadejo europoj gera gyvenima

cha cha cha

cha cha cha  portretas
Na ir kvailas tas RUSAS. Prisidengęs įvairiais slapyvardžiais kolioja Landsbergį ir visai neišnaudoja jam atsivėrusių galimybių. Važiuotų į Rytų Ukrainą (tai tarpinis persiuntimo punktas į “Novorusiją”) ir didvyriškai padėtų galvą už šlovingąją Putino Rusiją. Apie jį rusų mergos dainas dainuotų, o jis pats kartu su mobiliojo krematoriumo dūmais patektų tiesiai į išsvajotą dieviškąją “Novorusiją”. Ten jį pasitiktų trylikametės „mūsų mergaitės Lisos“ (pagal Lavrovą), pasiruošusios tenkinti visus jo norus. Tai kur kas geriau už machometonų rojų, kur kiekvieno žuvusio už Alachą džichadisto laukia septyniolika persirpusių, nekaltybę saugančių mergelių. Tik toks asilas kaip RUSAS gali atsisakyti tokios žemiškos garbės ir amžinų pomirtinių malonumų.

Yra komentatorių

Yra komentatorių portretas
kurių komentarus ŠLYKŠTU skaityti.Gali Žmogaus nemylėti,bet ir JIS turi minčių, vertų dėmesio.KAD reikia naikinti TERORISTUS- turbūt visi pritartų ? Tik Profesorius nutyli, kas užvirė šitąkošę? Mano nuomone ,pradėjo AMERIKA su savo žydais, PUTINAS pasinaudojo proga pademonstruoti savo "Galybę" ES ,savo tylėjimu, pritarė , VOKIETIJAI reikėjo pigios darbo jėgos . Čia JAI PUTINAS padėjo taip ,kad Ji dabar nežino kur tą perteklių dėti. O vadinamai ISLAMO VALSTYBEI-DIDELIS + Paprasti ŽMONĖS nei RUSIJAI nei AMERIKAI nei VAKARŲ PONAMS NEĮDOMŪS.

Zinoma,

Zinoma, portretas
kad reikia leisti zmogui vadovauti ir Europa liks tokie ,kaip dabar Lietuva.Nenustebsite.

to tam ožiui

to tam ožiui portretas
Šiandien mėnulio užtemimas.....tamstą jis labai labai veikia :DDDD

Rega

Rega portretas
Kaip visada gerb.Landsbergis teisus.Europos viršūnėlėse paprasčiausiai trypčiojama vietoje ir nieko neveikiama.Tuo labiau,kad buvo įtariami tie savižudžiai broliai,bet praleido progą juos atidžiau stebėti.Ir štai to neapsižiūrėjimo baisus rezultatas.

,,TAM OŽIUI...''

,,TAM OŽIUI...'' portretas
Garantuoju,kad tu esi tikrai nukriošęs vatnikas.Niekam netinkamas,net Rusijoj,matyt,atmata liktum.Nesugebi nei padoriai mąstyti,nei apskritai suvoki,kas tu toks esi.Todėl tave ir erzina kiekvienas protingas žmogus,protingos mintys.Ir savo kvailumą bandai pridengti tik įžeidinėjimais kiekvieną už tave protingesnį.

realiai

realiai portretas
Jankiai užveisė amarą ir jį maitina, Europa užpulta amaro kažką blevyzgija apie humanizmą ir toleranciją, o rusai tiesiog naikina amarą.

palaikau Karo stovis komentarą

palaikau Karo stovis komentarą portretas
Jei trypčiosim vietoj-bus dar skaudesnių pamokų.

Protas

Protas portretas
Profesorius teisus, tačiau tai ne Amerika sukūrė problemą, bet Merkel savo geranoriškumu. Dabar pati Vokietija nebežini ką veikti su tais pabėgėliais. Gal tikėjosi pigios darbo jėgos ? Putinas pabombordavo tai pabėgėlių srautas tik padidėjo.Musulmonai užplus pasaulį kaip maras, Lietuvoje jiems ne tas klimatas ir ne tas pragyvenimo lygis, kad jie čionai bėgtų. Mes jiems tik tarpinė teritorija.

to to Tam oziui

to to Tam oziui portretas
Patarciau apsilankyti pas psichiatrus...kl dar ne velu....ok ..go ..

to TAM OZIUI

to TAM OZIUI portretas
Vatnyke,nelengva pasverti,kas baisiau-SAITANAS Afrikoje ar BURLIOKINIS VELNIAS netoliese.Burliokinis dabar persasi kartu obuoliauti,kvailiu iesko...

Anonimas

Anonimas portretas
viskas aisku Amerika visa sita pragara padare dar visko bus ir europa labai kentes o jus politikai toliau laizikyte subines amerikonams mes per jus ir kenciame jus tai savo kedesia saugiai jauciates

h20

h20 portretas
o ko noret is tos ES... juk tai ivairiu iskrypeliu irstva... stai bumtelejo bombele mieste... jokios reakcijos... o stai kazkas parase teisybe, kad py(pypt)as yra py(pypt)as... reakcija momentali..

ggg

ggg portretas
Profesorius teisus. Europos institucijos jau ilgas laikas labiau panašios į miegančią gražuole.

NA NA

NA   NA portretas
dauguma supranta, kas sukėlė karą ,tarp musulmonų ir krikščionių ,kas mėtė bombas ir pastoviai žudo savo kaimynus , užgrobdami jų žemes ______landsbergizmas_______ kaip visada , skelia karo kibirkštis ,kai tik pasitaiko proga ,tai jų prisitaikėlių giminės bruožas ,,,,,,sėkmės ,kovoti už savo dievus , nors jie tėra tavo dvasioje ,,,,,

Karo stovis

Karo stovis portretas
Siūlau pirmą žingsnį:visus muslimus išvaryt iš Europos sostinių.

TAM "EUROPA"

TAM "EUROPA" portretas
Gražiai ir teisingai, kaip Landsbergis, viską išdėstei apie Europą...Tik...nesupratai PAGRINDINĖS ESMĖS. Arba specialiai jos nelieti. Ta Europa jau seniai šoka pagal JAV dūdelę. Tik JAV dėka šiandien tokia padėtis Europoje. Būtent nuo JAV pradėtų karų gimė terorizmas, kuris Europą pavers pragaru. Kam tai naudinga? Tam, kas tą košę ir užvirė - JAV Pasaulio žandarui.

Ona

Ona portretas
Kodėl anapilin išeina geriausi ? Kiti gi gyvena šimtmečiais .

Tu Tam Oziui..

Tu Tam Oziui.. portretas
Kiek pykcio..inirsio, ..skaitau ..ir galvoju tuoj susproks..sis zmogenas nuo ituzio...Gerb.Lansbergis kaip visada TEISUS... Tamstai reikia dar augti augti augti...Nes tik komentaras viska pasako apie tamsta...geda net skaityti..Dar karta .Gerbiu ir gerbsiu LANSBERGIUS...

Nuomone.

Nuomone. portretas
Reikejo ne metro ,o ta isrinkta nedarbinga mieganti lizda.. Turiu atsiusta is Briuselio nuotrauka kaip per posedzius knarkia.Nerupi jiems saugumas zmoniu.Nerupi jiemES sienos.Gauna gerus atlyginimus ir snaudzia.

o ka

o ka portretas
veikia pyrstbergis briusely? bezda, ar lasinius augina?

europa

europa portretas
Galima nemegti sio zmogaus, bet jis teisus. Kas ta islamo valstybe?Kokia teise ji turi zudyti zmones. Vel uzdeginesime zvakutes, nuleisime veliavas, pamitinguosime, paverksime? Popiezius ruosiasi plauti kojas pabegeliams, bet europa jau seniai plauna jiems kojas. Kas su kardais ateina, tas nuo kardo ir turi zuti. Jigu jau ponai sedi europos parlamente, tai turi rimtai viska apgalvoti , o ne sildyti savo subines minkstuose kresluos, jie metro nevazineja.Kada europa atsikvoses?

TAM OŽIUI VISAI MAUMONĖIS SUMINKŠTĖJO....

TAM OŽIUI VISAI MAUMONĖIS SUMINKŠTĖJO.... portretas
Įdomiausiai tai, kad išsigelbėjimą mato iš už Atlanto?!!! "Gelbės" Europą tie, kurie ir sukėlė visą tą chaosą. JAV banditai padarė perversmus ir sukėlė karus Irake, Afganistane, Libijoje, Ukrainoje, Sirijoje. Subombardavo Jugoslaviją, ko pasekoje šiandien iš ten bėga žmonės. Kam tai naudinga? Vieninteliams - JAV banditams, kurių pagalbos ir tikisi tas nukriošęs OŽYS. Būtent JAV Europa reikalinga pasimetusi, o ne jiems konkurencinga. Obama atviru tekstu deklaruoja, kad JIE YRA ŠIOS PLANRTOS ŠEIMININKAI...

Galerijos

Daugiau straipsnių