V. Čmilytė-Nielsen: ši valdančioji dauguma ir Vyriausybė – geriausia, kas galėjo nutikti

Grįžti į straipsnį

Kęstas

Kęstas portretas
Kas kalytei uodegą pakels, jei ne ji pati? Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Cmilyte

Cmilyte portretas
Reikejo pradeti taip:-Mano nuomone, si valdancioji dauguma...Reikia perskaityti zmoniu komentarus, o jie yra tautos nuomone, kuri gerokai skiriasi nuo pacios nuomones..

Seimo

Seimo portretas
pirmininkei verta atkreipti demesi, kad tai tik jos nuomone.Asmenine.Jeigu bando visai Lietuvai tai istransliuoti, kartu su melo skleidejais, tada reikia pasidometi ir tautos nuomone.O ji ,kaip matome,nesutampa.

S.S.S.

S.S.S. portretas
kaip prasižioja taip nusišneka. Ši valdančioji dauguma ir Vyriausybė ir blogiau nei blogiausia kas galėjo nutikti... Kiek pažįstų asmenų tai visi skundžiasi šia valdžia...

pensininkė

pensininkė portretas
labai geros apie save nuomonės tik kodėl žmonės mitinguoja kas mėnesį ko nebuvo nė prie vienos valdžios jiems visiškai nerūpi žmonių nuomonė ,patys save pasigiria ir daro nesąmones toliau

Baigesi

Baigesi portretas
sachmatistes anekdotai ......... matas ne už kalnu

Anonimas

Anonimas portretas
Na taip, geriausia kas galėjo nutikti tai Kinijos pastatymas prie sienos sušaudymui : )

Cmil

Cmil portretas
Savaitės anekdotas.

Visiškas moteriškės

Visiškas moteriškės portretas
Degredavimas

Komentaras

Komentaras portretas
Oooo,taip! Bobos su kiau***s deda vaizdų…

Kvaila vyriausybe

Kvaila vyriausybe portretas
patys save giria, kvailiau nebuna

Negi tokia trumpa jūsų atmintis?

Negi tokia trumpa jūsų atmintis? portretas
Ji tik visiškai tiksliai kartoja žodžius, kuriuos išsakė Grybauskaitė po rinkimų.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Ši Vyriausybė Kremliaus šunaujai tikrai pati blogiausia - nutraukė Putino laiminamą, Lukašenkos vykdomą ataką prieš Lietuvą, panaudojant migrantus, gana gerai tvarkosi su pandemija ir nesiduoda bauginama. .,,,,,,,,,,Keik nesikeikęs, niekas nepadeda. O, čia dar ta šachmatų karalienė Čmilytė-Nielsen su savo pagyromis? Pasiust galima. Nei spaudoma Karbauskio višta nepadeda.

Gal ji rūko

Gal ji rūko portretas
KGB rezervisto peplautas " pančekas"?

Rimas

Rimas portretas
Mes rinkom ,mes ir turim. Gal sekančiuose rinkimuose bandykim paskaityti partijų programas, o ne tada , kai rinkimų traukinys nuvažiavo. Kai pasirinkimo kriterijus - garsios pavardės, tai ir neverkit, kad kažkas ne taip. Ašarokite dėl savo neraštingumo visomis prasmėmis. Mano galva, kai kurie politiniai veikėjai tiktų tik vyresniojo pieštukų drožėjo pareigoms nežymioje ministerijoje:) Visiems geros nuotaikos:)

Anonimas

Anonimas portretas
Blogesnės vyriausybės dar nebuvo...

PIŠ Vyriausybė pati blogiausia !!!

PIŠ Vyriausybė pati blogiausia !!!  portretas
2020 m ( valstiečiai valdė) Lietuva pirmavo Europoje pagal covid situacijos valdymą , dabar 2021 ( liberkonservatoriai) - paskutiniai ? 2020 ( valstiečiai) registruota 143 tūkstančiai susirgimų covid ( nebuvo vakcinų ir daug persirgusių ) , 2021( liberkonservatoriai) - JAU 178 tūkstančiai ir duomenų analitikai prognozuoja dar bent 75 tūkstančius ( turime galimybių pasą ) !!!!! 2020 ( valstiečiai) registruota nepilnai 2000 mirčių nuo covid , 2021 ( liberkonservatoriai ) šiandien jau 4896 ? !!!! Jau vien šiuo atžvilgiu ši vyriausybė DIDELIS NEKOMPETENCIJOS BLOGIS Lietuvai !!! Ką vartojate ponai " geriausieji" ?

????

???? portretas
Ji kuo apsiruke?

Anonimas

Anonimas portretas
Kagebisto išpera kas pakels šuniui koją jei nepats. Padugnė žemiausio lygio.

Jezusmarija !!!! Ponia Čmilyte !!!!!

Jezusmarija !!!! Ponia Čmilyte !!!!!  portretas
Didžiausia valstybės skola per visą LT istoriją ? Sukelta migrantų krizė ir užkurtas saviems biznelis ? Pandemijos visiškas nevaldymas !!! Jei reikia sudėsiu oficialią info - skaičius , košmaras kiek mirčių ir užsikrėtimų per dieną ! Buvome geriausi , likome pagal mirtingumą dugne ? Finansų krizė? Rekordinis kainų šuolis : elektra-10 % , dujos- 50% , šildymas - 60% ir visa kita !!! Sužlugdytas smulkusis verslas , parama dalijama stambiesiems ? Konservatoriui suteikė valstybės vadovo titulą nors tai prieštarauja Konstitucijai ? Ruošiasi dekriminilizuoti narkotikus , atlaisvinti gėralo pardavimus ? O kur " partnerystė " ? Ruošiasi keisti rinkimų sistemą ? Kiršina ( GP) , šantažuoja , gąsdina Lietuvos žmones ? Ką dar pamiršau " geriausieji" ? Eikit ponia liberalioji laukti politinės korupcijos bylos pabaigos . Bjauru klausyti ..

Dux

Dux portretas
Šlykštynės mėgaujasi valdžia.

Lauris

Lauris  portretas
Ta zirafa yra idiote ir kgb agente ir zinoma apie jos teva kgbista

Liberalas Klaipeda

Liberalas Klaipeda portretas
Kažkaip labai dažnai tą Landsbergį tvirtina, šiaip Čmilytė dėl baltarusijos ir kinijos ir migracijos neteisi, nes patys konservai tą problemą ir sukūrė.

taigi

taigi portretas
Susitiko nevykėlis, šizofrenikas, iškrypėlis bei narkomanas ir po trumpų diskusijų nutarė- mes geriausi.

Manau

Manau portretas
Kad ši vyriausybė pasibaisėtina,nes tai jie vadovaujasi lbgt ištvirkėlių norais.Dabar tos mergelės daugiau nieko nesprendžia tik visos kalbos apie antrą galą.Jus visas lauk,nes jau prismardinote daug ir ilgai teks vėdinti.

Cha cha

Cha cha portretas
Taip,bet tik jiems patiems.Ji akla ir kurčia kaip sovietinė nomenklatūra.Žmonės jiems nesiskaito ,rinkimus nusiperka .

Lauris

Lauris  portretas
Eik tu nx zirafa kgb agente

Skaitytoja

Skaitytoja portretas
Manau, kad įvyko klaida, vietoje ,,geriausia,, turi būti blogiausia, arba smegenys mutuojasi, pradėjo nusišnekėti.

Kas

Kas portretas
nutinka su politikų smegenimis,kai jie patenka į valdžią, tuojau pat atitrūksta nuo tikrovės ir skraido savo fantazijose,kažką panašaus pezėjo Kubilius,dabar šita,matyt senelio svajonė

Magnolija

Magnolija portretas
Tai, kas galėjo baisaus įvykti - "tai Lietuvos seimas ir vyriausybė. Kas galėjo patikėti, kad seimo pirmininkė gali būti KGB rezervisto dukra?

Saugok Dieve nuo tokios valdzios

Saugok Dieve nuo tokios valdzios portretas
Jos jau kraujyje iaugusi gija tai nepasitikejimas nepriklausomybe- jos tevas buves sovietinis veikejas ,gentainis Dusanskis sukinosi irgi sioje terpeje,o tarp kitko bendravo sis veikejas ir su musu patrijarku Lansbergiu.Taigi ji turi tvirta uzuoveja,todel ir gali bet ka kalbeti,daryti,o daryma mes jau jauciam- viskas po truputi naikinama ,zmoniu padetis ne gereja bet zymiai blogeja- o tai sioms personoms vienas ir tas pats kaip tie zmones gyvens- elektros kainos kosmines, duju taip pat bus ,tas pats.Va ir turim laisva nepriklausoma Lietuva su sovietine valdzia- juk ja vis valde zymus sovietiniai veikejai pav. melynoji ponia is leista is Leningrado sovietinio parengimo valdyti sali. Jie taip ir valdo,o tauta nyksta-bega ji is salies like,kencia ir aimanuoja galo su galu nesudurdami. Galutinai priveiks mus - su elektra ir dujomis,su kainu kilimu,mokesciais.

visada žinojau ,

visada žinojau , portretas
kad būdama gera šachmatininke ,dar nereiškia kad gali būti gera politikė .Drąsiai teigiu ,kad Čmilytė susireikšminusi ,tačiau vidutinio ribotumo asmenybė ,kaip ir visa Lietuvos vyriausybė .Lietuvai žiauriai nepasisekė ,kad tokios partijos laimėjo seimo rinkimus ir ,kad tokia buka vyriausybė .

Baubas

Baubas portretas
Taigi LT su pagreičiu juda į bedugnę o šita poniutė to net nemato.

Patas

Patas portretas
Šiai vyriausybei yra Patas. Pirmyn jau nebegali, atgal nenori, kairė užimta, dešinėje praraja.

KAI APIE SAVE TOKIOS GEROS NUOMONĖS...

KAI APIE SAVE TOKIOS GEROS NUOMONĖS... portretas
Protingas savininkas iš savo įmonės tokius pasinešusius vytų lauk be teisės sugrįžti. Ši pasinešusi ponia apie save pasakė viską. Jeigu ji tokios nuomonės - ji net nesupranta, kad yra TUŠČIA VIETA šioje vyriausybėje. Tokios TIKRAI NEPASIKEIS IR NETOBULĖS. Jos dainelė jau sugiedota.

Anonimas

Anonimas portretas
o ji supranta ka kalba .

samas

samas portretas
Aš apakęs! Tikrai nemaniau, kad tiek kvaila, vis tik šachais žaidė gerai. O gal apsimeta?

nuomone is Kauno

nuomone is Kauno portretas
cmil,tu juokauji ar esi visai durna - si vyriausybe tai praputis Lietuvai

4

4 portretas
Niekas negiria, tai tenka patiems

ramas

ramas portretas
gal panele Nielsen noretumet pasitikrint referendume apie save ir kitus vyriausybes narius? Prasau,pareikalaukit apklausu ar referendumo. Mirazas jusu galvoje...

Edas

Edas portretas
Bukumui nėra ribų.

Vardas

Vardas portretas
Vau. Ji dar bajeruoja.... Šita šaika užėmus LIetuvos Valstybės vadymą yra didžiausia šalies nelaimė. Per metus praktiškai stabilią vasltybę nuvarė į niekur.

logika

logika portretas
visiskas Matas tai bukagalvei .Sios vyriausybes ir seimo visiskas fiasko.Proto skurdas atsilieps skurdu lietuvos zmonems.

O pati Čmilytė, blogiausia

O pati Čmilytė, blogiausia portretas
Didziaysias rinkimų nusivylimas, daro tik kas žalinga, niekais užsiima. Vaikų kambariai, 21-mečiai i seimą, daugiau tėvadienių, daugiau tikra

Anonimas

Anonimas portretas
Savi savus girią.Tik kodėl komentarai po straipsniu tokie niekinantys,nejaugi liaudis nesupranta kokia laimė jiems nusišipsojo.

Čmo \\\\\.../////

Čmo  \\\\\...///// portretas
Čmil auksčiausio laipsnio kvailumas.Manau ji savo melu tiki.Sakoma,ant tiek durnas,kad nesupranta, kad durnas.Užjaučiu,bet Lietuvai nei kiek nelegviau.KGB'isto tėčio pamokos nepraėjo veltui,Lietuva sistemingai griaunama.

hehehehe

hehehehe portretas
nejuokink Žmonių, susivėlus višta, su savo gaideliais.

Neptūnas

Neptūnas portretas
Geriausiai naikinantis santykius su Kaimynais, naikina ekonomiką išvystita. Jau nekalbant apie apsišaukėles paskirtos prezidentę, narkomanijos propagavimą ir iškrypėliska propagandą vykdomą prieš krikščionis tautą, dabar dar islamistus priima kaip senus draugus. KGB su silniniais, plius isgamos jų palikuoniais aiškina kaip reikia ir ką daryti :) ant žemės lai nusileidžia nes taip toliau nesites . Ir nepadės nei policija su ašarinėmis .

idomu

idomu portretas
Kokios žolės jiems Garmonaitė parūpina?

Lietuvos kronika

Lietuvos kronika portretas
Kvailys sako: - aš protingiausias. Tik kas juo tiki? Tik jo draugai.

Matyt

Matyt portretas
Realybej nesusivokia cmilyte...

Pimininkei

Pimininkei portretas
Patys prisidirbo (Baltarusija, Kinija, partnerystės, lietuviškai sugyventinių įstatymas). Realiai džiaugtis nėra kuo - verčiau jau dabar skaičiuokite dėl jūsų patirtus nuostolius.

VAGIŲ g a u j o s lyderė ir KGB-to dukra ČMIL

VAGIŲ g a u j o s lyderė  ir KGB-to dukra ČMIL portretas
pati giria NEĮGALIĄ vyriausybę, kurie SPARČIAI ritasi n e ž i n o m y b ė n, nes per vienus jų darbo metus Lietuvos ŽMONIŲ gyvenimui NESKYRĖ jokio dėmesio, apsiribojo KVAILOS užsienio politikos veikla, kuri VALSTYBĘ veda į p r a r a j ą.

KAS PAKELS ŠUNIUI UODEGĄ...

KAS PAKELS ŠUNIUI UODEGĄ... portretas
Kokios geros nuomonės apie save. Kitas jos vietoje bent patylėtų. Reikėtų paklausti visuomenės daugumos. Atsakymas būtų vienareikšmis - tokio NEKOMPETETINGO IR LIETUVĄ ŽLUGDANČIO seimo ir vyriausybės nebuvo per 31 nepriklausomybės metus. Lietuva tikrai šiandien stovi ant bedugnės krašto tiek ekonomikos, tiek užsienio politikos srityse.

Alio , " geriausioji "

Alio , " geriausioji "  portretas
reitingus matėte ? :)) Ką vartojate ? Na kurgi ne , liberali partija , dalyvaujanti politinės korupcijos byloje , turi seimo pirmininko , ministrų pareigas ? Imbecilų iš lithuanijos šou ? :))) Tik visiškų patryjotų - ydyjotų dėka Lietuva atvirai praskolinama , žlugdoma ir niekinami žmonės .

Galerijos

Daugiau straipsnių