Nesutinka su R. Karbauskiu, kad valdantieji „kelia isteriją dėl karo“

Grįžti į straipsnį

Fu vel šapokliak

Fu vel šapokliak portretas
Perdziuves feisas matyt nuo pataikavimo koncervams vargsta

Kareivis

Kareivis portretas
Amerikai ir Europai reikia karo, rusui to karo nereikia, kam jam reikalinga ubage Ukraina, sau ant galvos uzsimest našta. O rusų kariuomenė yra apie 200km nuo Ukrainos, o jie bezda patys varydami į tą Ukraina visa slamstą ir trokšta ukrainiečių kraujo praliejimo, jei bus karas tai ji sukels Europa su juodsubiniai jankais.Jankiai lauk iš Europos.

Antikarinis

Antikarinis portretas
Kaip kitaip pakelsi jav pramone,, reik karo, jų karinė technika, kuri tinkama metalo laužui bus privaryta į Lietuvą, o Lietuva dovanos Ukrainai, o mes mokėsim kaip už aukščiausios klasės technika.

ZZ

ZZ portretas
Koncervam reikia karo

Joris

Joris portretas
Kažkaip primena pokario isteriją, kai per amerikos balsą buvo skelbiama,kad JAV pradės karą prieš sovietus,o jūs eikite į miškus ir priešinkitės.O dabar tik ginkluotę reikia pirkti ir įvesti privalomą jaunuolių tarnybą.Visa tai rodo,kad norima nukreipti nuo šalies ekonominių problemų,su kuriomis nesusitvarko valdžia.

Galima nesutikti

Galima nesutikti portretas
Bet valdantieji, kaip skerdziamos kiaules, bliauna apie nesanti kara ir visiskai be reikalo kelia panika. Bet, tai, kad jie yra kolaborantai jau seniai visiems aisku. Keista, tik, kad Čmilyte, atrodziusi protinga, parsidave išdaviku gaujai. Matyt pinigai nesmirda

Klpd.

Klpd. portretas
čia isterija? O kad ką tik amerikonai į Ukrainą atgabeno 500 tonų sprogmenų tai čia nieko tokio? O kad rimtai žada kariniu būdu sugražint ukrainiečiams Donbasą ir Krymą(galima int. pasižiūrėt jų derybininkų intervju) irgi nekelia tam tikrų minčių apie rimtą Amerikos-Rusijos karą Europos teritorijose?

naisių mėšlių palaiko tik

naisių mėšlių palaiko tik portretas
pašalpiniai skriepokanopiniai putino mylėtojai

azuolas

azuolas portretas
tiek metu lietuva draugiskai gyveno su visomis salimis atejo kazkokie neispruseliai ir daro tvarka

Karbauskis teisus

Karbauskis teisus portretas
Konservatoriai ir jų padlaižiai, be poilsio ir išeiginių, trisdešimt metų lieja į suvargusią ir pasimetusią tautą pagiežą, pyktį, panieką ir iki paranojos kala į smegenis gąsdinimą, kad „rusai puola“.

kokia

kokia  portretas
čia isterija analogas kaimynui įremia šautuvą į smilkinį ir reikalauja kitų kaimynų pagarbos, arba kaimyną nušaus, tai kur čia isterija? reikia nusisukti te nušauna? bet sekantis gali būti ir pats

juk

juk portretas
karbauskiui karas - tai variklis.

Nesuprantama

Nesuprantama portretas
Čmyl jau net Zelenskis sako STOP del jusu isterijos ir taip sunkiai gyvenanti Ukrauna susiduria su dar didesniais finansiniais sunkumais. Investuotojai bega žmones traukia pinigus totalus finansu nutekejimas. Pasigailek chocholu

Galerijos

Daugiau straipsnių