V. Čmilytė-Nielsen nemano, kad ministrų atsistatydinimai išspręs trąšų tranzito problemą

Grįžti į straipsnį

Birutė

Birutė portretas
Labai laukiam Šv.Kalėdų dovanos,tai vyriausybės atsistatidinimo.O tai baigsis mūsų Tautos naikinimas kurie tik sprendžia lbgt ištvirkėlių,narkomanų poreikius,o jiems nerūpi šalies gerovė,žmonių skurdas.Ką dar gali ši Čmil pasakyti kuri negali net suregsti sakinių per TV tik varto akis ir tiesiai į akis negali žiūrėti.Jie privalės atsakyti už padarytas skriaudas žmonėms.

Joo

Joo portretas
Cmil atsistatydinimas tikrai isprestu daug klausimu ir tauta lenviau atsibustu

Matas

Matas portretas
Viskas logiška, Nylsena puikiai supranta, kad po vyriausybės subyrėjimo nieko neliks ir jos šachmatų lentoje. Matas.

Skaitytoja

Skaitytoja portretas
Taigi, visi už vieną , kiekvienas pagal save. Taip išeina su konservatoriais, kiekvienas daro ką nori - pagal savo išmanymą, prisišaukė sankcijų, o kaip jas įgyvendinti - nedašuto. Dabar, kad jau ešalonai nesustojo, tai kaltos aplinkybės, na savi kaltų nemato, bet gal tegul pasiklauso ką kiti kalba, tiesiog pasaulio juokdariai.

Birutė

Birutė portretas
Dauguma juk kgb atžalos sėdi,o tai juk genai viską pasako.Juos visus reikia kuo greičiau šalinti iš seimo,kadangi ir taip mes prasiskolinom,greitai mus pradės pardavinėti.Tokio bardelio niekur,kad rūpintusi mūsų visų gerovei,jie rūpinasi lbgt ištvirkėlių supinėms,argi čia vyriausybė.Reikia tik paduoti į tarptautinį teismą tokią vyriausybę juk čia genocidas vykdomas prieš Tautą.

Lietuvis

   Lietuvis portretas
Jau nuo metu pradzios napleidzia jausmas,kad kasdien esi apvaginejamas, kai valdo nusikalteliai ir KGBistu isperos

Ko plesotes ..........

Ko plesotes .......... portretas
..... ar jau žvyru pradėsite laukus trest ......... kuo daugiau trąšų , tuo didesne nepriklausomybę turesim t

Rici

Rici portretas
Ne tranzite problema,jie melavo visai Lietuvai,Europai,Pasauliui,kad tikrai sustos trasu tranzitas.MELIAGIAM IR VAIDMAINIAM ne vieta vyriausybej.

Jonas

Jonas portretas
Ne vieta jai šiame poste ,jeigu nesupranta problemos.Iš vis jai ne politikoje vieta, ne savo kėdėje sėdi. Kaip ji papuolė i Seimą Įdomu.

Kitas klaipedietis

Kitas klaipedietis portretas
Taip,esmė jau nebe problemoje,o atsakomybėje pries valstybe.

Jolita

Jolita portretas
Paskaičius jūsų komentarus blogą darosi, tautiečiai susimąstytikite, už ką mes turime kovoti?

Jolita

Jolita portretas
Prieš rašydami mąstykite iš lietuveles nieko neliks,,prisiminkite mano žodžius seime sėdi vagys kurie nesupranta ar 50 metų dirbo, ar 15m tau 5 aurais padidins, o kurie nedirba 15 eurų, kad eitų balsuoti, dar ir vodkes įpils ,nes lietuvoj ir narkotikus įteisins valio!

Lauris

Lauris  portretas
Dar tu kišiesi ne i tuos reikalus kgbiste gal tau reike trašeliu i šikna zirafina kad geriau bulveles aujtu tavo subineje

Simonai

Simonai  portretas
Jie negali nutraukti sutarčių , nes kitu atveju grės iš lukošenkos ( o jis manau mus nupurtys) labai didelės baudos . Ši vyriausybė dirba labai neatsakingai t.y NEGALVOJA prieš " rėkdami " . Sankcijos tranzitui netaikomos .

gal

gal portretas
bobu kadencijos uzteks nuo briuselio doiciu iki lihujanijos nors tikru vyru nera bet bobu su visais dulkiais valdymas eina i pabaiga ir su griausmu taip kad kraukit cemodanus pacios ======

Gena

Gena portretas
Anukas neatsistatydins pamatysit

simona

simona portretas
Nors vienas iš valdžios vyrų ar moterų tiesiai šviesiai pasakytų, ar nori nutrauki tranzitą' ar ne. To nė iš vieno negirdėjau, Sankcijų taikymui. nepasiruošė.. Jei ir toliau trąšos judės,. tai garsiai kuris pasakytų. Vandens į burną prisiėmę, suprantu, tiesiog nežino.

matosi , jog ČMIL s ė d i

matosi , jog ČMIL s ė d i  portretas
ne savo ROGĖSE, kuri nesuvokia , jog MINISTRAI padarė Lietuvos valstybei prestižinę pasaulinę ž a l ą .---Apgailestauju , jog seimo pirmininkė, galimai ,sąmoningai ir v i e š a i demonstruoja d e b i l i z m ą , kad i š s a u g o t i NUSIKALTUSIUS ministrus.

k g e b i s t o dukra ČMIL n e s u v o k i a ,jog

k g e b i s t o dukra ČMIL n e s u v o k i a ,jog portretas
ministrai būdami abejingi n e į v y k d ė VALSTYBĖS užduoties ir už tai b ū t i n a kuo greičiau atleisti , kad paskirti nauji ministrai galėtų p a š a l i n t i tai , ko b u v u s i e j i nesugebėjo į v y k d y t i .

Burzuazinis nacionalistas

Burzuazinis nacionalistas portretas
Per ateinancius rinkimus reikia kviesti tarptautinius stebetojus, kurie akylai stebetu, kad i musu seima vel neprilistu etatiniu kremliaus darbuotoju. Perrinkti nauja VRK.

Harris

Harris portretas
Panašu, kad šita ne savo noru kandidatė prezidentus praleido progą patylėti.

...

... portretas
dar viena ufonaute...

Anonimas

Anonimas portretas
Vaziuokit i Washingtona ir chorum nuciulpsit banku zydeliams apipjaustyta kosherini B>I>B>I ir visos problemos kaip ranka nuimtos. Tiesa neuzmirskit nuvesti 500 000 milijonu duokle. nuo Lietuvos baudziauninku.

APKALTĄ VYRIAUSYBEI,nes milijardiniai nuostoliai

APKALTĄ VYRIAUSYBEI,nes milijardiniai nuostoliai portretas
IŠEIK-UCHODI-kgbistine nelaimė Lietuvai..........

ALGIS

ALGIS portretas
Kad nuplauti šitą gėdą , reikia išvaikyti seimą su vyriausybe

anksti

anksti portretas
jau kam kalbeti bet tai ziurkei tyleti ir dingti is seimo ji klaiki bijo ziureti i akys kaip kalba su zmogum jos akys laksto i sonis nuo tokiu zmoniu reikia begti

Klaipėdietis

Klaipėdietis portretas
Ponia VČN nesupranta apie ką kalba, ne problemoje esmė, o atsakomybėje

chi - nejuokinga

chi - nejuokinga portretas
DAR KARTĄ AKIVAIZDU, KAD POLITIKA NE BOBŲ REIKALAS - JI VĖL "SAPNUOJA"

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Kaltas mašinistas arba vagonu valytojas

10 vieta

10 vieta portretas
Ne be priežasties poniai Nielsen tenka tik 10 vieta apklausoje, ką žmonės norėtų matyti prezidentu ateinančiuose rinkimuose. Ji supainiojo ekonominius dalykus ( sankcijos Baltarusijai) su politiniais dalykais ( Lietuvos valstybės prestižas, kai ministrai pirma lepteli nesąmonę, o tik po kurio laiko susigaudo kad nusišnekėjo).

jus ,

jus , portretas
parsidaveliai raseivos,dar ir i sikna jai pabuciuokit,nes tokie pat siuksles.

aš portretas
Reikia keisti visus ministrus kurie nepadarė arba blogai padarė savo namų darbus.

Taiva

Taiva portretas
UHODY

Nuomonė

Nuomonė   portretas
Čmilyte pačią reikia atleisti,tam yra pagrindas.

Ss

Ss portretas
Nu kur jums kacapė sterva kgbešniko kitaip galvos

sizofrenikes Cmiles mastymas...

sizofrenikes Cmiles  mastymas... portretas
,,,ministru atstatydinimas neisspres trasu tranzito problemos,,,, O ZUDIKO PASODINIMAS Y KALEJIMA NEISSPRES , NUZUDYTOJO SEIMOS PROBLEMU IR SEIMOS SKAUSMO ..... todel visi ministrai gali toliau nesamones krest darydami milijardinius nuostolius valstybei ir tautai , o zudikas gali eit--toliau kitus zudyt....

Mums

Mums portretas
Gal jau laikas ir Čmil krautis lagaminus. Tauta pikta, politika dugne, oras irgi nekoks. Trauktis Čmil pats laikas, kitaip deginsim kaip raganą dar nesulaukus joninių.

Manau

Manau portretas
Tegul toliau ramiai sau veža tas trąšas. Juk sankcijos JAV ne Lietuva paskelbė.

Kvaiša !!!

Kvaiša !!! portretas
Išspręs nekompetetingų ministrų klausimą ! Tada ir trąšų klausimą bus galima spręsti . O dabar tik rėkė , rėkė ...bet NESKAITĖ sutarčių ? Von iš pareigų visus nesugebančius mąstyti .

Anonimas

Anonimas portretas
Sito jusu pridergto jovalo ilgai niekas neisspres.Vista karksi, Nesuprantama kas ir kaip gali jos klausytis, tos apsimeteles su falsyva sipsenele

taip yra

taip yra portretas
tai reiskia kad pati blogai dirbti jei nematai kokias klaidas daro tavo ministrai tai gal pati turi palikti pasta jei neivertini kitu blogu darbu

Kaunietė

Kaunietė  portretas
Ką ta žirafa kalba pati iš vagių partijos prisimenat MASIULĮ STEPONAVIČIŲ taigi liberalai!!!!!!!

SEKMES

SEKMES portretas
turi primti atsakomibe tr garbingai ATSISTATYDINTI

butina

butina portretas
As suprantu kad Amerikieciu paskelbtos sankcijos del trasu is Baltarusijos visiskai neliecia ir netaikomos trasu is Baltarusijos pervezimui per Lietuva tai ko mes cia VIDURIOJAM ir keliam slykstu triuksma kuris labai pakenke Valstybei bet siaubingai malonus Lukosenkai As nesuprantu kodel mes neissiaiskine del siu sankciju sukelem toki SKANDALA .As manau kalciausi tie kurie turejo bet nesugebejo issiaiskinti siu sankciju veikimo ,,SUDURINO '' Ministrus kas priverte juos iki atsistatydinimo.Mano nuomone cia jokios Ministru kaltes nera ir privalo jie toliau dirbti labai saziningai ir ismintingai dirbancioje Vyriausybeje Didziules stiprybes siem Ministram

Zemaitis

Zemaitis portretas
Problemos gal ir neisspres, bet su tokia antivalstybine veika reikia kovoti grieztai, tai atsistatydinimas ir ne tik, butinas!

Aisku ne isspres

Aisku ne isspres portretas
Bet privets jus nevykelius biski atsakingiau vykditi savo pareigas ir dirbti.. taip pat kazkiek reabilituos ta bardaka pries vakaru partnerius.. Taip kad - davai dosvidania!!!

taigi

taigi portretas
KG b sako - žino.

Puriffier

Puriffier portretas
Siulai keist visa vyriausybe ? Nes problema yra ir ja sprest reikia…

Morgana

Morgana  portretas
Klysti žmogiška, bet nevaldant Valstybę. Nes nuo to kentės Lietuvos piliečiai, bet ne valdininkai. Jums klysti negalima, jeigu nėra plačiai aprėpenčių įžvalgų geriau tuos postus atlaisvinkit

Faktas

Faktas portretas
Problemos gal neišspręs, tačiau Ministerija išsivalys nuo kvailų nesubrendusių politikų, daug žalos padariusių Lietuvai. Tegul subręsta kaip žmones, pasimoko politikinės kultūros ir diplomatijos pagrindų.

Galerijos

Daugiau straipsnių