V. Čmilytė-Nielsen: Lietuva turi nutraukti baltarusiškų trąšų tranzitą

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
vel rado del ko loti o kad dideja bedarbiu tai joms nusispiauti

Anonimas

Anonimas portretas
visų sankcijų Baltarusijai naudos gavėjas Rusija.Lietuvai tik nuostoliai,bet kadangi mes jau senai finansiškai neigalus ir geriau kvepuojam tik po nuolatinių kreditų ir dotacijų tai mums tie keli šimtai milijonu nuostolių kaip nabašninkui klizma ir toliau kaip šūdas eketėje nei skęsim nei plauksim.

Jurgis

Jurgis portretas
Kas Lietuvoje dedasi, negi valstybę valdo iš Rytų atsiųstieji? Apie JAV sankcijas nuo gruodžio 8 dienos skelbta seniai. Kieno iniciatyva ir už kokias \paslaugas\ įvyko susitarimas su batkos atstovais, kad transportininkai jau pasiėmė pinigus į priekį, kad galėtų nevykdyti sankcijų? Koks vaidmuo susisiekimo ministerijos ir galų gale VSD? Klausimas turėtų operatyviai sudominti teisėsaugą.

Babkauskas

Babkauskas portretas
kaip Marcinkus sakė-o valgyt man duosi?

jai

jai portretas
būtų, nutrauktas trąšų tranzitas prieš metus, tai gal kažkokių padarinių ir galėjo baltarusiams būti, bet dabar, kai jie pasistatė rusų uostuose savo terminalą, kai viskas ten suderinta šalių vadovų ir instancijų, tai dabar tik didžiuliai pelnai bus rusams ir netektis mūsų šaliai

By. Rka deėjęs

By. Rka deėjęs  portretas
DEJAU AŠ ant šitos GAIDYŠKOS SAWANAUDUŠKOS NUIMONES!!!!

Senis

Senis portretas
Už ekonomikos griovima seniau prie sienos statydavo, iš kuo jūs žadat tokias sumas dirbantiems žmonems moketi visa logistikos grandine nutruksta o kad ja atstatyti reikia daug laiko nejau visa ta supuvusi ožiu partija smegenu nebeturi matyt subinininiai pro kita gala išvare, tikrai sukils tauta va tada tikrai mazai nepasirodys negelbes jūsu nei tuos tvoros kurias apsistatet nuo paprastu žmoniu na tikrai tapot kenkejais baisesniais už kolorado vabalus tik dar ant nugaru jankiu ženklus sudeti jau taip sedim pliki basi kainos kyla ir tik jusu deka nes nemastot, tiesiog pikta ir neapykanta kyla seimui.

Zmga

Zmga  portretas
Gana vaipytis ,nusibodo tas stenejimas kol ka pasako .

deinis

deinis portretas
Jei čia Čmilytės kalba ,tai būtų lygu dirbančiam nusipiauti ranką ,nesuprantu ,už ką taip nekęsti žmonių.

Karininkas

Karininkas portretas
Pries puse metu privalejome nutraukti bet koki tranzita is bielorusijos per Lietuva , kai pradejo kvailioti teroristas nr 1 . Dabar trasas nukreips per rusijos uostus !

Rinkėjas - mes atsiminsim!

Rinkėjas - mes atsiminsim! portretas
Geležinkelininkų, uostininkų prarastą darbo atlyginimą, valstybės biudžeto (visų mūsų) netektas pajamas padengs iš savo kišenės Viktorija Čmil? O kas padengs, netekusių darbo paskolas bankams už butus ir praradusių namus, gyvenimus?!

nu jo

nu jo portretas
nebus Belaruskalij, nebus ir kontrabandiniu cigareciu kurios keliauja tuosr vagonuose.

Sūduvis

Sūduvis portretas
Dar viena Lietuvos kenkėja atsirado, nebebūk saugumiečio dukrelė.

Itarus

Itarus portretas
Ar is "centro" gautas nurodymas?

Galerijos

Daugiau straipsnių