V. Blinkevičiūtė kritikuoja I. Šimonytės Vyriausybę: daugybę darbuotojų maitina tik pažadais

Grįžti į straipsnį

Jiems teks palaukti

Jiems teks palaukti portretas
metelius kitus ,nes į Vyriausybės rezervą MILIJARDĄ eurų atsidėjo ( prieš rinkimus pamalonins, tikriausia) . Socdemai irgi gerai mokėjo maitinti pażadais : visi ,,sotūs ,, buvo !

JUozas

JUozas portretas
Lengva paršavedei kritikuoti sėdint Briuselyje...nepernešu chameleonų...

Galimai finansavimas - narkomanų rateliams

Galimai finansavimas - narkomanų rateliams portretas
Kodėl nevyksta tikrinimai, kuo užsiima Spaudos, radijo, televizijos rėmimo fondas? Su kokiomis partinėmis grupuotėmis jis susijęs? Kitas žingsnis: jei sąsajos su konkrečia partine grupuote, kur šioje vietoje yra demokratinė ir laisva spauda, apie kurią kaip atseit nepriklausomą taip garsiai rėkiama? Valstybės biudžeto lėšas galimai perskirsto itin korumpuota grupuotė su puokšte marionečių. Paprastas ir logiškas žingsnis yra toks: išsiaiškinti, kiek itin pavojingas visuomenei priklausomybes turinčiųjų yra tarp įtaką darančiųjų? Kiek tiesiog jų tarpe narkomanų, kuriems vienai dienai reikalinga mažiausiai 100 eur prašmatnenėms dozėms? Pasakaites, jog neva narkomanai yra niekam nepavojingi pasilikite sau. Tai nepagydomi asmenys, pavojingi ir tiesa yra tokia: negavę savo dienos dozės jie net nemirktelėdami gali į mažyčius gabaliukus virtuviniu peiliu supjaustyti ne tik savo motiną, bet ir nuosavus vaikus, kitus artimuosius. O kiek dar narkomanų vaikų turi tie bedalinantieji pinigus?

OOOHh

OOOHh portretas
vaizdelis nekoks

AŠ portretas
Tokie norėdami patekti į seimą ar Prezidentus ir pila purvą ant kitų.Tai jau įprasta.

Jaunius

Jaunius portretas
Dar viena cioce, biednuju "uztareja", tipiska demagoge islindo.

Galvoju

Galvoju portretas
Ji vejasi velionį Brazauską...svoriu?

Kaunas

Kaunas portretas
Dar betruko Lietuvai tokio Prezidento.Nejjuokink V.Blinkevičiūte.Sėdėjai šiltai ifr nematai kaip gyvena Lietua.Kas nori tas dirba ir gyvena.Kas norėjo nuo pat nepriklausomybės pradios veikė profesinia kursai,stipendijos bendrabučiai.Bet daugekiui ne darbas rūpėjo,o tik tinginystė ,vagystės ir girtuoklystė.Pašalpų nemokėti įgaliems,tegu pjauna veją,užduoti įvairius darbus tik užsidirbus pinigai.Juokiasi Kauno Univbersiteinės klinikos kur griauna patatą ir statys nauja.Paikrapšto ir sėdi.O norintis dirbti išvyko į kita miestą nenorėdami tinginiams uždirbti duona.Tai tik daru galima gyventi ,o nevergti ir ginti tinginius.

Anonimas

Anonimas portretas
Kas iš tos kritikos,Šimonytė"nesikiša"...kyla kainos už elektrą,dujas,o jai kaip nuo"žąsies vanduo".O socialdemokratai sugeba matyti tik ką kiti blogai daro.Didžiausia partija,o net valstybės valdyme nedalyvauja;Blinkevičiūtei per rinkimus ne Lietuva rūpėjo,gerai įsitaisiusi ES parlamente sėdėjo.Dabar mat kritikuoja.

O

O portretas
jai vis maisto trūksta ar kaip?

GELBĖTOJAMS

GELBĖTOJAMS portretas
KRITIKUOTI TAI VISI SUGEBAM--,BET IŠ 'gelbėtojų" LAUKIAME PASIŪLYMŲ SU REALIAIS PASKAIČIAVIMAIS.

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
p.Blinkevičiūte, iš jūsų stoto neatrodo, kad būtumėte maitinama tik pažadais. Greičiau jau lašiniais ir neribotais kiekiais.

Tauta

Tauta portretas
o bandita šviniu kokia partija maitino ir maitina?

s o c d e m ų SENMERGĖ Blinkevičiutė, " kritikuoja"

 s o c d e m ų SENMERGĖ  Blinkevičiutė, " kritikuoja" portretas
vienos ŠAIKOS konservatorių senmergę -p a s t u m d ė l ę ŠIMONYTĘ

Sena tapke

Sena tapke portretas
Ka sita darbininku klases atstove siulo? Nutraukti moketi valstieciu padarytas skolas? Daugiau skolintis? Is to didinti atlyfinimus? Sveikomproto pas ja absoliutus nulis.

BRATKAI

BRATKAI  portretas
tame ir reikalas , kad liberalsocdemai be liberalkonservatorių kaip be oro :) Liberalsocdemai partijos programoje turi ir Stambulo konvenciją ir partnerystę :) Pati Blinkevičiūte EP už juos balsavo . Todėl liberalkonservatoriai jiems reikalingi , norint programines vertybes įvykdyti . Todėl liberalsocdemai tik rėkauja , bet " nuversti " net nesiruošia , nenaudinga :)) Jiems reikia RINKĖJŲ !! Versti reikia " jėgos " , o liberalsocdemai net nepasirašė opozicijos sutarties ! Todėl jie tik rėkaus ir vaidins rūpestingus ...Politiniai veidmainiai ieško naivių rinkėjų :))) Viskas .

BRATKA

BRATKA portretas
gerai kad Blinkevičiūtė parodo pirštu BET KAM JUOS GLUŠUS NEGIRDINČIUS AUKLĖTI, VERSTI LAUK

… portretas
juokiasi puodas, kad kailas juodas…

Na matote ,ponia Blinkevičiūte

Na matote ,ponia Blinkevičiūte  portretas
mes MATOME kaip Seime balsuoja liberalsocdemai :))) Gana mosuoti rankomis ir rėkti pavėluotus šūkius :))) Liberalsocdemai - žlugusi partija , nes liberalkonservatorių satelitais NETIKIU . Turiu argumentų .

Apkuni

Apkuni portretas
Buvo valdzioje ir tik pazadus dalino geruole

Galerijos

Daugiau straipsnių