V. Bakas: jei būtų pripažinta, kad politikas negali kritikuoti teismų, būtų skandalas

Grįžti į straipsnį

Pilietis

Pilietis portretas
Kas tie teismai,dievai ,bet ir juos kritikuoja.Teisingumo Lietuvoje nėra ir dar nepatinka ,kaip juos kritikuoja.Teismas ,tai valstyvės institucija ir atlyginimai mokami iš mokesčiu mojėtojų pinigų,todėl turi dirbti piliečiams ir valstybei o ne seimui ir gruputiems.Palaikome Baką ir pritariame jo darbo eigai ir jo planui.

O gal sutik?

O gal sutik? portretas
Nesutinka prisitaikę, korumuoti Temidės tarnai. Temidės, kurią išduoti Lietuvoje įprasta.

Kaunas nuomone.

Kaunas nuomone. portretas
Jie manos esa viskas .Gali grasinti teismam,gali keisti Konstitucija kad ju norai butu ispildyti.Manotes ateje visiem laikam.? O as manau,kad greit baigsis tas jusu noras viska daryti taip kaip jums geriau.

Nesutinku

Nesutinku portretas
Pirmiausia, tamsta per daug ant savęs imate, įvardindamas save politiku. Politikai - tikri, taip nesielgia. Antra: kritikuoti teismų sprendimus, su jais nesutikti - ne tik galima, bet ir reikia. Tai kiekvieno piliečio teisė. Bet grąsinti pertvarkyti teismus dėl to, kad Jūsų netenkina jų sprendimai - ne tik negalima, bet ir amoralu, o gal ir nusikalstama. Trečia: ne milicijos mokyklos auklėtiniui spręsti, ar teismo sprendimas teisingas, ar ne, nes teisėjai yra baigę kiek aukštesnio lygio aukštąsias mokyklas nei Jūs. Ar sprendimas teisingas, demokratinėje valstybėje pasakys aukštesni teismai. Taip jau pas mus surėdyta. Ketvirta: kuomet Seimo narys pradeda ne tik vertinti teismų sprendimus, bet po teismo sprendimo grasina juos pervarkyti, Europos žmogaus teisių teismas visada priteisia dideles kompensacijas pralaimėjusiai pusei. Jei viešai sutiksite tas kompensacijas sumokėti iš savo kišenės, ponas Seimo nary, tuomet aušinkit burną kiek tinkamas...

...

... portretas
Taigi, BŪTINA žinot: "Niekas negali varžyti ar riboti Tautos suvereniteto, savintis visai Tautai priklausančių suverenių galių" (K.3str.1d.). Dar žinom kad "Valstybės valdžią Lietuvoje vykdo Seimas, Respublikos Prezidentas ir Vyriausybė, Teismas" (K.5str.1d.), o ir "Valdžios įstaigos tarnauja žmonėms" (K.5str.3d.). Na ir galiausiai: "Piliečiams laiduojama teisė kritikuoti valstybės įstaigų ar pareigūnų darbą, apskųsti jų sprendimus. Draudžiama persekioti už kritiką" (K.33str.2d.) - teismai viena iš valdžios rūšių, Seimo narys ir toliau lieka Piliečiu, taip kad - turim atvejį kai teismai ima persekiot už kritiką. ir taip teismai PAŽEIDŽIA Konstituciją - kaltiems asmenims priklauso APKALTA.

Ada

Ada portretas
Sizifo darbas -kovoti su korupcija ir vagimis,kurie jau taip suveseje,kad teisesauga ne gina tiesa ,bet su ja kovoja.Stiprybes Bakui.

Jonas

Jonas portretas
Drumsčia vandenys ir neduoda žmogui dirbti.Baisi Lietuvių tauta,nes pati nežino ko nori.Tai nori seimo narių skaičių mažinti,bet nebalsuoja visi,nori koruociją išgyvendinti Lietuvoje bet trukdo žmogui dirbti.

Kaunietis

Kaunietis portretas
V.Bakui linkiu styprybės,sunku daryti tvarką Lietuvos teisėsaugoje.Visi korumpuoti ,nei vienas neatsako už nieką.

Galerijos

Daugiau straipsnių