V. Andriukaitis nemano, kad Lietuva turėtų atsisakyti „Sputnik V“ vakcinos

Grįžti į straipsnį

>Vieni

>Vieni portretas
Tai ar ne aisku, kad to siekiama? Ar ne tam "Satrijos ragana" pakele kainas 90-aisiais, ar ne tam uzslaptintos 75 metams kgbistu bylos, ar ne todel vedama nutautinimo politika, kisami pagaliai i valstybes progresavimo ratus ir t.t.?

Vieni

Vieni portretas
internautai rusakalbius Lietuvoje vadina vatiniais, kiti skeltanagiais. Kaip treti juos pavadins? Neatsilieka ir rusakalbiai ar prijaučiantys rusakalbiams. Atrodo, vis stipriau ryškėja du frontai, kovojantys netaktiškais, įžeidžiančiais žodžiais. Kol kas žodžiais. Ar neperaugs į kumščių lietų? Gal, sakau reikėtų visiems nurimti, o nuomonę išsakyti be įžeidinėjimų. Priešingu atveju, ateityje galite prarasti galimybę reikštis po vienu ar kitu straipsniu.

norit sirli-mirli,

norit sirli-mirli, portretas
Idomu,pats Andriukaitis buvo tremtyje,o siandien jau gieda kita giesmele,stai kokie musu ,,,,,,,,,,,,,,,,,net tevu negaila,i ka pavirto tokie putino myletojai,o dar niekina Petra rasytoja patys tokie budami,kuom jus skiriates nuo rasytojo ,jis saules veze is kremliaus o tokie vakcina, kas garantija des kad nera ten ,,naviciok,,kur garantija,kai kremlius pastoviai meluoja ,

as

as portretas
5000 eu ir as pirmas pasiskiepisiu sputnik!!!

Balamutas

Balamutas portretas
Rusijoje atlikti visi įmanomi skiepų testai. Nustatyta, kad Sputnik V vakcina veiksminga tik vyresnio amžiaus žmonėms. Jaunesniems nelabai veiksminga.. Ypatingai teigiamai veikia buvusius komunistų partijos narius. Moteris atjaunina dešimtmečiu, vyrams pastato vyriškumą. Štai dėl to buvusiems komunistams ir dabar jau pensininkams verta palaukt kol mūsų komservatoriai atsiveš vakciną ir skiepys jų broliškos partijos narius.

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Įdomi metamorfozė. Sovietų kolonistai, kolaborantai ir kitos Lietuvos atmatos, lyg skerdžiami, klykė apie vakcinavimo žalą ir buvo aršiausi antivakseriai. Dabar jie staiga visi tapo vargšais avinėliais, negalinčiais gyventi be Putino vakcinos.

O, cho cho

O, cho cho  portretas
Kiek atsirado okupacinio mėšlo, negalinčio gyventi be Putino vakcinos? Tai ne tik okupantų kolonistai, kolaborantai ir kitos Lietuvos atmatos, bet ir nemaža dalis Karbauskio žalios vištos spaudytojų.

Antipolitikas

Antipolitikas portretas
O ta astrazeneca tai irgi pusiau rusiška,čia kaip elektra iš Baltarusijos per Latviją,tik pavadinimas suanglikonintas,tai ir ta sputnik bus spautvink ir Ko,tada jau visi bus patenkinti o labiausiai premiriejausia su hibridiniu karu.Valio. O ponas Andriukaitis visai logiškai išmąstė,jokie vaistai neturėtų kvepėti politika,nes tai žmonių gyvybės,o tiems kam politika už tai svarbiau,reikėtų kreiptis konsultacijai į ligų priklausomybės centrą.

Oficiali info ?

Oficiali info ?   portretas
PAR atsisakė astrazenec vakcinos ? O mūsų " ekspertė " iš nepriklausomų patarėjų rekomendavo skiepyti ir virš 55 m asmenis ? Joooo....panašėjame į veršių bandą ? Ką gavo tuo skiepija ? Dzin veiks neveiks kokie pašaliniai ..vienžo būsime eksperimentiniai ? .Na šita valdančioji dauguma man vis labiau panašėja savo " rūpesčiu " į " mengelę " . Kokie menki ...

O idiotui

O idiotui  portretas
joks skiepas nepadės , net kuoka .

Kuoka

Kuoka portretas
Komunizma is komunisto galvos galima ismusti tik vienu budu...

AK ui

AK ui  portretas
tu esi niekas , mes esame ES kuri turi savo procedūras ir taisykles , kaip supratau VISI gamintojai gali kreiptis dėl vakcinos patvirtinimo , yra numatytos procedūros . Rusija kiek žinau dar nesikreipė , todėl konservyno teiginiai " apie siūlomą vakciną " yra melagingi . Pandemija yra pasaulinė ir kovoja su ja visas pasaulis , o ne šū...na politika . Man pofik krymnaš ar ne naš , gali paklausti navalno to klausimo . Man reikia saugios , registruotos ES vakcinos ir rinktis norėčiau aš , nes sveikata mano , o ne Šimonytė.ar Nausėda ar kokia Skaisgirė ar kokie kuriems rūpi " krymnaš ar ne naš " . AŠ , nes tik aš atsakau už save .

mumu

mumu portretas
Jei per puse su novičioku , tai tikrai pagydys.

AK

AK portretas
Jis Krymus užiminės, o mes jam bašlių. Tai politika, Andriukaiti. Ir šitoji ne mūsų politikos pusė.

Anonimas

Anonimas portretas
Labai teisingai mano p. V. Andriukaitis, ne Šimonytė turi spręsti kam ir kokia vakcina skiepytis, o patys žmonės. Tikiu, kad Lietuvoje pusė gyventojų skiepytųsi Sputnik vakcina. Tegu Šimonytės partijos ir kitų glaudžiai sutariančių partijų nariai vakcinuojasi ta vakcina, kuri jiems yra ideologiškai patikima..

sis

sis portretas
kom globalpridurkas uzsipisa su savo cypskiepais velnio sukurtais patys sau leiskites o svarios sazines zmones apsieis be ju tai pragaro serumas ir komfasistyniu jegu galutinis kozeris ir jums nepavyks visu pavergt?...

:)))))

:))))) portretas
Tušti jūs Lietuvos patriotai , jei bijote vakcinos :))) Ar ta vakcina kaip nors veikia patriotiškumą ? :))) Manęs ne , todėl jei vakcina bus registruota ES , aš jos nebijau , nes man reikia dar ilgai dirbti Lietuvos labui ir gerovei .

Fufaikamicinas

Fufaikamicinas portretas
Siūlau Andriukaičiui skiepą

Anonimas

Anonimas portretas
Jūs debiloidai, nestumkit ant Rusijos, virusą sukūrė tai Amerika, mirsta dėl jų išgamų ir vakcina sukūrė jie, kad jumis asilus damusti. Bekit asilai cipuokites masonniskom, o mes pažiūrėsime kiek jūsų išliks po to.

.

. portretas
Tegul pats andriukaitis su savo šeima , giminėms ir družbanais pirmas skiepijasi rusiškų NOVIČOK-SPUTNIKU. Bet kur ten. NĖR abejonių kad jis kiepytis TIK VAKARŲ VAKCINA.

.......

....... portretas
Eikit prasivėdinti :) tas novičiokas ne toks ir baisus :) navalnas kaip išbujojo "paskiepytas " :))) revoliucijas kelia :))) Reiktų žvelgti plačiau novičioko - duračioko žinovams :)))

Beliaka

Beliaka portretas
tik pasveikint pridurkologijos magistrą pasiskiejus "союз50" vakcina ! :-D

.

. portretas
Kas jis toks? Jis gydytojų dirbo prieš 30 metų. O po to vis parlamentavo, komisarjavo bet apie infektologiją išmano net mažiau už Veryga.O jo kalbos apie SPUTNIK-NOVIČIOK NEPOLITIKĄ ir naudą lietuvių tautai labai primena Stalino saulės atvežimo NEPOLITINĘ reikšmę lietuvai

Tam jo

Tam jo  portretas
Tau jau joks skiepas nepadės :) Tu iš tų bukenų kurie net straipsnio perskaityti negali dėl debilumo :) ką jau kalbėti apie suvokimą kas rašoma :))) Paskaitė bukena antraštę ir rodo " protą " :))) Aš vis galvodau kur tokius " veisia " aiškėja konservliberaliailaisvų pasirūkymuose :))) Koks bukumas ...

Tikrai

Tikrai portretas
Komunistas andriukaitis seniai pasižymėjo meile rusijai ir putinui

Aha

Aha portretas
Girdėjau jį priims dirbti valytoju naujuosiuose putlerio rūmuose

Kęstas

Kęstas portretas
Seneliai gavo „Covid-19“ vakciną. Ar pagaliau galima juos aplankyti? "Jei nuspręsite apsilankyti, vis tiek verta imtis atsargumo priemonių, pavyzdžiui, naudoti kaukes ar susitikti lauke. Jei vizitas lauke neįmanomas, buvimas ne daugiau kaip 6 pėdų atstumu, vėdinimas ir rankų plovimas gali padėti sumažinti riziką. Ir ne tik pasirodykite. Prieš susitikimą sutarkite, kas kiekvienai kartai yra malonu, sako dr. Caplanas. Nuspręskite, kiek laiko viešite, nustatykite tikslią vietą ir įsitikinkite, kad visiems aišku, ar vis dar planuojate socialinį atstumą ir dėvite kaukes. „Turi būti abipusiai susitarta dėl vizito“, - sako jis."" [1] Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Jo

Jo portretas
Tegu draugas andriukaitis su savo draugu putinu pasiskiepija pirmiau,prieš piršdamas mums pasaulyje neregistruotą vakcina.Idomu kiek gavo iš putino už reklamą?

o kinas pasakytų

o kinas pasakytų portretas
nesvarbu,kokios spalvos katinas,svarbu kad gaudytų graužikus....

sputnikas, labai pavojingas koncervams

sputnikas, labai pavojingas koncervams portretas
Ministrė pirmininkė Ingrida Šimonytė abejoja rusų sukurtos vakcinos „Sputnik V“ veiksmingumu ir teigia, kad Vladimiras Putinas ją pasauliui siūlo, kaip dar vieną hibridinį ginklą skaldyti ir valdyti.Ypac spytnikas pavojingas , koncervatoriui,pasiskiepijus sis nevagia ,nemeluoja ,nekeicia zmonos ,neplauna lenzbergam uzpakalius ,iseina kgbisto dvasia,tampa normaliu lieciamu tautieciu.

nors

nors portretas
vienas protingas

leila

leila portretas
Butu gerai matyti procesa , kaip Mr. Andriukaitis skiepijamas Sputnik vakcina. Suprantam , kad jis to nori.

Anonimas

Anonimas portretas
kur dingo komjaunele tarybine drauge rasa .sakytu rusams dirbat

Ir aš taip manau, DRĄSA

Ir aš taip manau, DRĄSA  portretas
nes MEDIKAS suvokia , kad vaistas - vakcina NEGALI BŪTI POLITINE MONETA gelbstint žmonių gyvybes . Politikuoti galima po suvaldymo , todėl aš palaikau ir pritariu kiekvienam Andriukaičio žodžiui . Man ši Lietuvos vyriausybė krito į tokį dugną . Aš supratau , kad aš kaip Lietuvos pilietis jiems visai nerūpiu , nerūpi ir mano sveikata ar gyvybės gelbėjimas . Deja , dėl tokio " valdžios požiūrio " aš jais jau netikiu taip kaip pradėjau abejoti pandemija bei karantino nauda . Bravo konservatliberaliai laisvi ...

L

L portretas
Andriukaitį paskiepyti pirmą priverstinai.

Perdaug

Perdaug  portretas
teisybės Andriukaitis šneka..Vėl išgrūs iš Lietuvos kaip kad preš kelerius metus kad išgrūdo į Eurūparlamentą. Už susidomėjimą Lietuvos privačia medicina ir ligoninių tvarkomis

Andriukaitį Sputnik šlamštu skiepyti

Andriukaitį  Sputnik šlamštu  skiepyti portretas
Andriukaitį...TIK .. Sputnik šlamštu skiepyti .... seniuks nesiorentuoja kas kur kaip kas dedasi ..... Jis senai Kremliaus ruporas buvo ..... gėda Lietuvai, kad tokius į Europarlamentą siuntė .... gerai , kad socdemus Rinkėjai išspyrė iš Seimo

Bravo

Bravo portretas
Bent vienas mano adekvačiai... Tokią žinią panešti - tai šių dienų DRĄSA...

endriukaitytis

endriukaitytis portretas
nežinau, apie ką čia visi, ėdu briuselio kopūstus, bulvytes,midijas, kepsnius veršienos ir charlotte bei limuzinų, imkit tą karklo luobą iš ruskyno, ir griaužkit,ir dėkokit, bebrai letovos... lytuvos.. ne, lietuoos...aj nesvarbu, bebrams tiks ...visvien čia daug jų...

Nieko sau ...

Nieko sau  ... portretas
Pasirodo net jei ES būtų vakcina patvirtinta jos nepirktų ? Panašu " mengelės rūpesčio " sulauksime iš savo išrinktųjų ? Iki ko nusiritome ... Pofig lietuvaičiai , pofig nykstanti Tauta ...panašu dabar aš rėksiu " genocyyyyydas " ...

Jonui

Jonui  portretas
kodėl pletkinate ? Nesuvokiate ką sako Andriukaitis ? Liko tik pletkai ?

pfizer pavyzdžiui

pfizer  pavyzdžiui  portretas
komuniagos net neveiktų, veltui būtų skiepas. Jam sPUTNIK padavai....nori būti putnykas :)))

Jonas

Jonas portretas
Kada Andriukaitis-tremtinio sünus baigs kirßinti tautą.Kiek nedaug tereikėjo tik ištremti tėvus į Sibirą !kad šis ponas pamiltų Rusiją.Tu jau nusenai ir niekam neįdomus likai.Atsakyk,kodėl tavęs nemyli ir tavo partija.Jau ir Brazauskas tau teikdamas rožes juokėsi iš tavęs už nugaros.

Aš taip pat už galimybę rinktis

Aš taip pat už galimybę rinktis  portretas
Vakcinų turi būti visokių kurias patvirtino ES. Jei konservynas vakcinuos vyresnius nei 55 m ta astazeneko , kurios net gamintojas kaip suprantu nerekomenduoja , kaip vertinti tos ekspertų grupės " patarimus " ? Vakcinuoti ? Gal dabar kaip tik prasidės vyresnių asmenų genocyyyyydas ? Toks buvo rėkimas kol buvo opozicijoje . Aš už galimybę vakciną rinktis iš tų registruotų ES . O jei mano vyriausybė jos nepirks , aš ją per rinkimus išpašolvoninsiu . Pradedu abejoti pandemija ....

Klp silpnaprotis ?

Klp silpnaprotis ?  portretas
Rusijoje skaičiau vakcinuoja jau nuo gruodžio pradžios !!!! Nesuprantu kam demonstruoti bukumą ? Nežinai , tylėk arba švieskis . Ar nesugebi per bukas ?

na

na portretas
andriukaičiui atleistina,nes gimęs ruskyne.

Anonimas

Anonimas portretas
tam \\\\\\\\ Klp raudonkoncervis

Klp silpnaprotis ?

Klp silpnaprotis ?  portretas
Jei ne duok nuorodą paskaitysiu kaip neskiepija ? :)

O ko tu jaudiniesi ?

O ko tu jaudiniesi ?  portretas
dėl novičioko ? Matai net Navalno nepaveikė ? Ir dar ten kažkokių spec agentų iš anksčiau :)

Klp

Klp  portretas
Tik įdomu jei sputnik tokia gera vakcina ,kodėl savų piliečių neskiepija ,o gal jie nenori ,aš irgi geriau primokėsiu bet sputnik ir veltui nenoriu.

.

. portretas
Šitą SPUTNIK-NOVIČOK injekciją reiktų suvaryti pačiam Andriukaičiui. Tegul orgazminasi

Praeivis

Praeivis portretas
Iš tikrųjų, „Izvalgus“ čia įžvelgė teisingai: su to-o-o-kiais Kremliaus pinigais visa geyropa gali būti nupirkta, kaip sakoma, «с потрахами».

tt

tt portretas
Naudingi idiotai ,kurie dabar kiršins visuomenę, tokių raudonų parazitų net COVID neima.

na taip

na taip portretas
aš tai kaip manau.. KAI EVA (europos vaistų agentūra) patvirtins, kad ši vakcinja yra saugi (t..y visi, pabrėžiu - visi, testavimo etapai praeiti ir rezultatai tenkina agentūrą, kas reiškia, jog vakcina saugi), tada galima bus kalbėti apie šios vakcinos "įsileidimą" į LT. Iki to tai tik andriukaičio - rusijos pakaliko - sapaliojimai, svaičiojimai, atidirvbimai. NĖRA tokios patvirtintos ior registruotos vakcinos ES. NĖRA. vadinasi nėra apie ką ir diskutuoti. ačiū.

nuomonė

nuomonė portretas
Teisingai todėl pirksime rusišką vakciną tik už pinigus ,kas nenorės vakarietiškų pamazgų ,mokės pats ,pardavinės konservų giminaičiai privačiose klinikose.

Labai geras siūlymas

Labai geras siūlymas portretas
MĄSTO KAIP MEDIKAS pandemijos metu . Vakcina gelbėjanti žmoniją neturėtų būti politizuota , aš manau t.p. Viskas , diskusijos turi būti baigtos arba pradedu tikėti - pandemija tik fikcija . Konservatoriai maniau žemiau kristi negali , deja ...su savo politikavimais jau visus dugnus pramušė , net moralumo gelbėjant žmonių gyvybes . LIETUVOS žmonių ar jiems dzin ? Bus atvežtų iš kitų šalių ....

Izvalgus

Izvalgus portretas
Puse ES parlamento galimai nupirkti kremliaus. Tai labai akivaizdziai matosi.

Šimonytei Gėda

Šimonytei Gėda portretas
Protingai mano Andriukaitis. O tai kvailiai politikuoja net tuomet, kai miršta daugybė žmonių. Šimonytės daugiau politike nelaikau.

p

p portretas
rusai puola!!!!

Anonimas

Anonimas portretas
masto protingai

anukas

anukas portretas
tik neskiepinkit ta vakcina dedules koncervatoriu ir anukelio sutves nes rusai prides navicioka kaip prieda jiems

cia tas

cia tas portretas
Kuris Briusely kiek tai metu ,,atsedejo,, ...

Anonimas

Anonimas portretas
Astravo elektra naudojam, "gazpromo" dujas "Nepriklausomybe" naudoja, konservai seniai dirba kremliui, tai ir ta vakcina naudos... Visas triuksmas tik del vaizdo...

Galerijos

Daugiau straipsnių