Tiesioginiai merų rinkimai: kas nori vadovauti didiesiems miestams?

Grįžti į straipsnį

Rinkėjas

Rinkėjas portretas
Populiste Kaukėtasis Petriuk,gražuoliuk,kodėl žemini "Lietuvos vyrus",bukai nesuvoki socialinės ir fizinės lyčių skirtumų? Tau vienodai rodo,reklamuoji savo kiauras iš užpakalio savo kelnes,žmona tave dėl to paliko?

Kaunui

Kaunui portretas
reikia mero ismananciam kaip ukininkauti,kad miestas pradetu klesteti,o ne nyktu kaip supuves lepsis,atleiskit,kupcinskai,saukstai jau po piet,-prisivadovavot-kad net kedainiai ir Sakiai geda sakyti,lenkia musu miesta-todel klapciukai t.buti uz borto.Musu netenkina jusu uzmojis ir demesys baznycioms.. gal taip tikites davatku balsu?!

Daiva- kaunieciui

Daiva- kaunieciui  portretas
Prabalsuokit uz ta Buskeviciu kai vel eis zmones juokinti sokdamas

Kaunietis

Kaunietis portretas
Balsuosim tik už Buškevičių!

PetrasP

PetrasP portretas
Zuokas mano manymu aktyvus ir kupinas ideju meras. Pvz. Simasius pagal savo asmenines savybes puikiai tiktu buti Bezdoniu miestelio meru. Majauskas gal tiktu kokios valstybines istaigos vyresniuoju specialistu buti ir t.t. Vienintelis Zuokas savita asmenybe. Bet like Vilniaus kandidatai tai absoliutus kosmaras.

labaaas

labaaas portretas
VIsada Lietuva vadino kauniecius protingais . Bet kai 20metu sedi tie patys ir suede musu miesta tai visi saiposi is kaunieciu . Ir dabar argi nematote ,kad neturi kaune sansu pries seneliu mylima landsbergio zmogu nei jokie nepartiniai ,nei jokie Buskeviciai > tai kam mazinate balsu skaiciu uz juos balsuodami.Tuo paciu neduodami balsu vieninteliam galinciam konkuruoti naujam ,dar nebandytam ir teikianciam siokias tokias naujoviu viltis "Vieningo Kauno "atstovui ?Taigi tie keli tukstanciai konservatotriu seneliu gerbeju visada eina i rinkimus ir ju skaicius vienodasJie gi dziaugiasi ,kad tik kuo maziau eitu nauju zmoniu i rinkimus Kta vertus tai argi nematote ,kad LT klesti tik tie miestai ,kuriuose valdo siek tiek su verslu susipazine (Druskininkai ,Vilnius ,Pagegiai ir t.t. ),o ne kai dabarKaune ,kuriam rupi tik fotografuotis ir ziureti kaip nyksta musu miestas.

kaunietis

kaunietis portretas
Kaunas balsuos uz nepartinius kandidatus,nes kiti atsibodo ir reikia permainu

Danute,

Danute, portretas
Vilniuje balsuociau ko gero uz A.Zuoka(kaip ten bebutu vienas meras nieko nedaro, tik visos siuksles jam), VILDAMASI , kad , turedamas tiek turto galetu kazkiek Vilniaus skolu padengti, nes neisivaizduoju, kam reikia tiek turto , Kaune balsuociau uz S.Buskeviciu, mano manymu jis savo atkalumu sugebetu nors kiek pagelbeti Kaunui sugebedamas itakoti kitus vadovaujancius asmenis, kas ten zada tuos referendumus, tai tik pinigu svaistymas, nebent kazkas veltui juos organizuotu, bet ko gero siuo metu tokiu nera, visi labai sumaterialejo, nors... vargse Maldeikiene is savo vargano atlyginimo sugeba publikuoti knygas, kaip ir vargsu "uztareja", teisybes "ieskotoja" Janutiene,toks mano poziurys.

Galerijos

Daugiau straipsnių