T. Janeliūnas parlamentarams: esate kaip „buduliai“ kelte, dėl kurių šlykštu ir gėda

Grįžti į straipsnį

@ AS2020 m. balandžio 2 d. 12:39:41

@ AS2020 m. balandžio 2 d. 12:39:41 portretas
Didžiausi parazitai yra pagrindinis agrokoncerno akcininkas ir du mentai , vienas is kuriu Kauno merijioje sedi su kruva tarakonu o kitas tikiuos nebus ten kur yra nuo tudens

Kis

Kis portretas
dedikuojuLygintis su Vokietijos medicina,mokslu tiesiog nechaliskumas ar kazkas ktkas.Kada sujunge rytu su vakaru vokietijas viska kas buvo ar beveik buvo griaunama ir pagal vakaru vokietijos lekalus kuriam viskas is pagrindu.Galima tuo ir pabaikti,bet keletas sakiniu jaunimui,kurie laisvai keliauja,mato ir vertina europos salis,skirtumas su tomis socialistiniu lageriu,o kas liecia made in pabrade nesolidu.Praejo 30 metu,kai kas mozaikiskai padaryta ir medicinoje,nes Lietuva SSRS vainike buvo is lyderiu jau anais laikais,net ministeriju darbuotojas atvykes is Maskvos stebejosi LTSR rojumi,(kas mate to meto SSSR roju,tam nesuprasti.Kol korona nepatvarke jusu senoliu,klauskite is pirmu lupu,tai pats patikimiausias ziniu pateikejas,o siandienos Miliutes,tai net ne sovietine nuosliauza,tai demoralizuoti "itakingieji"su min smegenu.

AS

AS portretas
PARAZITAI PRADEJO REIKSTIS?

Tele

Tele portretas
Yra skyriu kurie nepriima ligoniu gydytojai eina i darba tik trim val jau antra savaite ,tai ir tiems kelti ??.....

O kodel tik medikams kelti atlyginima?

O kodel tik medikams kelti atlyginima? portretas
Medikai dirba savo darba. O kaip gi kiti darbuotojai: policininkai, viesojo transporto vairuotojiai, maisto prekiu pardavejai, tie kurie tiesiogiai priversti bendrauti ar buti arti zmoniu?

Kęstas

Kęstas portretas
"Vokietijoje naujai sukurti „GNA Biosolutions“ bandymo prietaisai drastiškai sutrumpina vadinamosios polimerazės grandininės reakcijos procesą. Patogiuose prietaisuose šildymo procesą perima kaitinimo elementai, kurie tiesiogiai įdedami į tiriamus tirpalus ir skleidžia impulsus. Dalelių šildymas tik keletą milisekundžių veikia maždaug milijoną kartų greičiau, nei iki šiol šildomas visas skystis. Taigi visą testą galima atlikti tik per 15 minučių. Mėginiai apžiūrai iš žmonių imami tamponais gerklėje. 2017 m. Siera Leonėje įdiegta technologija buvo sėkmingai išbandyta Ebolos infekcijos nustatymui." Dabar tai Vokietijoje pritaikoma koronai. Lietuvoje polimerazės grandininės reakcijos procesas tęsiasi valandas. Kur žiūri Lietuvos mokslininkai? Jei netampi vedančiuoju šuniuku vilkstinėje, tai tavo matomas vaizdas niekad nesikeičia. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Kodėl man

Kodėl man portretas
niekas nemoka už tai kad jau trečia savaitė sėdžiu namų kalėjime? Taigi valstybė kalta kad man neužtikrina saugumo, sveikatos sąlygų, kad laiku nesiėmė priemonių pasirūpinti organizacine - technine pandemijos prevencija ir neuždarė sienų. Koronas savime Lietuvoje neatsirado, jo nei paukščiai nei vėjas pas mus neatnešė..Aš dėl karantino nedirbu, o kai nedirbu tai niekas man nemoka. Reikalauju atlyginti nuostolius.

Jonas

Jonas portretas
Reikia užrakinti seime kiekviena karta, kai negali priimti sprendimo. Į tualeta leisti kai prima sprendima

tikrai

tikrai portretas
Runkeliai karbauskiniai.Karantinas netruks metus ar du.Nerasti pinigų visiems medikams-gėda.JUk užsikrėtusių ne židiniuose dauguma,kad ir šiandien Šeškinės poliklinika uždaryta dėl susirgimų odontologijos skyriuje.Ar jie dirbo viruso židinyje,bet jie buvo užkrėsti jūsų,buduliai.Ir ką,jie nenusipelno didesnės algos karantino metu?

Darbininkas

Darbininkas portretas
Seimas turėtų solidariai su verslu sau mokėti kaip už prastovas. Nes nieko ir nedirba.

Aš seime

Aš seime portretas
palikčiau tik Širinskienę, Urbšį, na dar Baką ir Puteikį su Gražuliu dėl vaizdo.Iir kad tie pirmieji neužmigtu.:D)

Romualdas

Romualdas portretas
Jeigu esant tokiai situacijai jie nesutaria ir vienas ant kito varo .Tuomet kokio velnio į ta seimą ėjo ? .Manau rinkėjai rudenį tai įvertins.

Alis...

Alis... portretas
Konstitucinis teismas turi paskirti seimūnams baudą už tiesioginių pareigų nevykdymą, darbo broką... o ieškinį Teismui turėtų paduoti Prezidentas...

Idomu, kad zmones mato populistinius Anuko zaidimus ir

Idomu, kad zmones mato populistinius Anuko zaidimus ir portretas
daro isvadas. Reiketu kelti atlyginimus visiems esminiams darbuotojams, dirbantiems koronokrizes metu, iskiriant valytojas. deja, kol kas tai yra populistinis sukis, nes realiai pakelti algas visiems esminiams darbuotojams ir dar ekonomikos apmirimo salygomis greiciausiai neiseis, ta zinom, nes buvo svarstyta dar praejusiais metais.

Ignas

Ignas portretas
Visų parlamentarų prašome Tautos vardu. Nustokit rietis nors dabar per sunkmetį. Padarykit ką nors gero. Štai tada jus prisimins. Padirbėkite bendram labui.

Karbauskį išmesčiau į šiukšlyną

Karbauskį išmesčiau į šiukšlyną portretas
tą šiukšlyną reiktų dezinfekuoti labiau negu dėl koronos.

visiem runkeliam

visiem runkeliam portretas
Nekomentuokit ko nesuprantat nei apie istoriją nei apie politiką ir neremkit konservatorių runkeliai Jūs :) eikit savo vidutinį atlyginimą tapinui perveskit, arba į landsbergio fondą

jaunuolis

jaunuolis portretas
Nesakau, kad pozicija priiminėja vien tik gerus sprendimus, bet gaila žiūrėt, ką kita pusė klounų išdarinėja per savo tuos kiršinimus ir t.t. Per tą neretai buką televizija/medija/soc tinklus vien tyčiojimasis iš valdančiųjų, šiokie tokie, kaimiečiai, buduliai, karbauskiniai- žodžiu baisu kokie esame žmonės žiaurus, o ypač šiuo metu kai turėtumėme būti solidarūs.

Taip

Taip  portretas
Karabasas verčia vemti.

Ką gi

Ką gi portretas
"profesorius" parodė savo intelektą(paprasčiau apsižioplino), tik per savo "aukštą" išsilavinimą nesugebėjo pastebėti, kad medikams atlyginimai bus išmokėti už laikotarpį nuo karantino pradžios, pasitikrinus kiek gi tam reikia lėšų ir kokios yra galimybės....

Ooo

Ooo portretas
Nerima----o,kam paleisti,tegul pešasi iki kitų metų balandžio pirmos )O

Nerima

Nerima portretas
Ar prezidentas paleis pagaliau tą klounų seimelį?

David Graeber

David Graeber portretas
Kas tas Jankeliūnas ? Eilinis konjunktūrinis šūdelis, parazitas, lopatologas. Sovietmečiu tokie partijos komitetuose sėdėdavo, Maskvos nurodymus vykdydavo. Kokia jis teisę turi valdančiuosius kritikuoti, veltėdis ?

pritariu

pritariu portretas
Nesupranti tai nesupranti, toks intelekto lygis kad nesupranti.

>

> portretas
Jonai, pinigų yra tiek, kiek yra ir nuo populistinių konservatorių pažadų jų daugiau neatsiras. Tiesa, pažadėti galima, net nubalsuoti galima, tik vyriausybei tektų nevykdyti populistų pažadų, nes pažadai nėra paremti finansavimų ir jau girdžiu kaip konservatorinis amaras bliauna , kad kalti valstiečiai, premjeras, veryga.

Nesuprantu

Nesuprantu portretas
Ko gandragalviams pergyventi,jei jie turi daugumą.Būtų ramiai sau nubalsavę-prieš.Bet ,matyt jie patys bijo,kad kas nors iš jų gali būti ir -už,todėl ir pabijojo

Jonas Lietuvis

Jonas Lietuvis portretas
Girdėjau vieną istoriją kaip gydytoja iš mirštančios ligonės , atlygį už apsilankymą paėmė iš spintos kailinį paltą , jai pasakius kad pinigų neturi tik tai kas spintoje ir pasiūlė išsirinkti.Tai buvo Matulo kartos atstovė. O Matulo pasiūlymas man primena daktarą Jozefą Mengelę. Ką valgys ir ar badu ar dėl kitų nepriteklių nemirs bedarbių vaikai, jeigu jo pasiūlymas būtų priimtas?

Nepolitikuokite

Nepolitikuokite portretas
Minėdamas parlamentarus straipsnio autorius neišskyrė nei Seimo daugumos, nei opozicijos. Taigi, priekaištas taikomas tiek pozicijos, tiek ir opozicijos buduliams.

Klp

Klp portretas
Runkeliai,pažiūrėkit statistiką,kokių sričių medikkų daugiausia serga-ne iš viruso židinių.Tai užteks loti ir smirdėti.Visi medikai dabar fronto linijoje,net ir valytoja ligoninėje

Anonimas

Anonimas portretas
Kada tie ... uz kenkima Lietuvai bus ikalinti?

>

> portretas
> Balsavimai buvo du, pirmąjį sąmoningai blokavo konservatoriai , antrąjį valdantieji. Skirtumas tarp jų buvo toks, kad pirmojo balsavimo sprendimas - medikų dirbančių su infekuotaisiais atlyginimų kėlimas 50-100 procentų , tos lėšos yra numatytos ir pasiūlymas yra realistiškas, gi konservatorių siūlymas prilygo utopijai - atlyginimų kėlimas visiems iki 150 procentų , tokio kiekio pinigų biudžete nėra, ir tai tik populistinis siūlymas siekiant eilinį kartą sukiršinti visuomenę. Gali siūlyti ką tik nori, tik pagrįsk finansavimą, kai tik kalba apie finansavimą, tai konservatoriai susiraukę mekena esą tai ne jų problema.

To Sigitas

To Sigitas portretas
Skaityk atidžiau, valdantieji turi seime daugumą ir dėl jų patyrė FIASKO. Opozicija kaip tik balsavo, o valdantieji ištraukė korteles, kad neįvyktų balsavimas. Pagrindinė priežastis yra Karbauskio arogancija ir nemokėjimas bendrauti, tokie politikoje netinka.

Ponas

Ponas portretas
Janeliunas yra izymus konservatoriu, liberoidu ir buvusios gerbejas.Taip kad jo nuomone nuline.

>buduli,

>buduli, portretas
o 'tie visi medikai' - viena mediku seima dvieju asmenu, viena gydytoja ir viena namuose uzsikretusi slaugytoja, taip visus ir uzkrete? O tie tukstanciai, kurie keltais, autobusais, uzsakytais lektuvais ir spartanais masiskai supludo I Lietuva, ne prie ko? Visose ziniasklaidose buvo skalambijama apie tuos pacius uzsikretusius medikus, todel ir susidare ispudis, kad visi gryze medikai uzsikrete

Sigitas

Sigitas portretas
Na visu pirma ne visas seimas yra buduliai lyg kelte , o būtent toji įvairailypė opozicija. Tai jų dėka įvyko tas FIASKO. Todėl labai kvaila taip vadinti visą seimą. Todėl Lietuvos piliečiai per naujus rinkimus ir turi apsispręti t.y. ar ir toliau balsuoti už tuos įvairialypės opozicijos ir niegero nedarančius budulius ir pagaliau pradėti sveikai protauti ir nepasiduoti budulių sapaliojimams ir kliedesiams. Tas pats liečia ir Klaipėdos miesto gyventojus renkant vietinę tarybą, kuriuoje irgi yra tokių tik koalicijoje.

Kai

Kai portretas
Šiaulių Kugelis Scedžius viešai per visas TV pasakojo kaip jis tratinosi kelte ir net padarė vaiką tai čia buvo visai nieko o kai keli emigrantai pagėrė iš neturėjimo ka veikt prisiciudino tai dabar madingiausias palyginimas

dvasios ubagai

dvasios ubagai portretas
man idomu kodel seimunams neateme pinigus uz koncelerines prekes jug jau jau nedirba pilnu pajegumu, sitos islaidos galetu padengti kitas valstybines pajamas,seimunai tik sau iskarto padidina pinigus o daktarams spyga taukuota,tiesiog pasirode visame grazume del saves nieko negaila,tai bent tai bent Landsbergiai ir visa ju sutva,ant kitu loja o patys tyliai darbuojasi savo naudai,Landsbergiu mokykla reikalauja pinigu is mamyciu tokiu laiku ,kai mamoms ir taip sungu,ka ten ir bekalbeti,SIAUBAS KAS PER SEIMYNA,

oi oi

oi oi portretas
jiems patapo šlykštu ir gėda dėl ,,budulių keltuose"?:D) Pasižiūrėkit ko jūs verti letaliniai pijokai nuolat pasislėpę lakantys namuose ir terorizuojantys savo šeimas. Manot nieks nežino kas pas jus dedasi?

taigi

taigi portretas
buduliai renka budulius, nedalyvauju ju rinkiminiuose zaidimuose, bet jie - mano broliai, gimines, kaimynai...

nieko čia nebus

nieko čia nebus portretas
, tokiom NAgaiNAom savas budulis vistiek mielas ir geras, svarbu ne konsevatorius :). Va tokios bobelės ir renka taip Saimą, kaip krepšininkus: jeigu Ryto žaidėjas tai Kaunui bus totalus lochas ir blogis, Jei žalgirio kašioras - tai ryto fanams - beviltiškas lūzeris. O Seime norim ne gražuolių varžybų, bet darbo. Ypač iš daugumo, ne veltui jie dabar vairuoja :(

ir

ir portretas
kas tuos budulius sugebejo išrinkti?

Dieve

Dieve portretas
Kur aš tą buduli Landsbergi mačiau? Ogi kelte, Dieve, kodėl keltas su buduliais nenuskendo? Ką daro prezidentas, kad tas cirkas baigtųsi? Ogi nieko, sako, man dzin. Sėdi po padu Gabrieliui?

viskuo apsirūpinę

viskuo apsirūpinę portretas
jei medikai būtų aprūpinti apsaugos priemonėmis, būtų gerokai mažiau užsikrėtusių gydytojų ir pacientų

NA NA

NA NA portretas
Janeliūnai ,reikėtu tiesiai šviesiai įvardyti ,kas tie buduliai seime yra landsberginių gauja ,kurių srutos liejasi laisvai jau keturis metus ,nes kaip grybauskaitė sakė " NE TIE IŠRINKTI " ,srutos liejasi laisvai ir bado maro metu ,iš landsberginių vamzdžių ,ant valstiečių ,nieko naujo landsberginiai bando keršyti ir naudotis esama situaciją savo naudai ,--------deja tokius: ,karo ,maro ,bado laiku ,šaudydavo ,o landsberginių gauja sau įsikalė į savo karstą dar keletą vinių ,,,sėkmės Lietuvai ,padėkite sau ,padėsite kitiems ,,,

Jan_na

Jan_na portretas
Pilnai pritariu

Anonimas

Anonimas portretas
Taigi visi medikai užsikrėtė ne nuo pacientų. Visus virusus parvežė iš kelionių ir jie užkrėtė pacientus. Gėda. Pakaks šlovinti medikus ne mažiau kenčia pardavėjai soc. darbuotojai, policininkai kariai. irkt.

BB

BB portretas
Karbauskis siūlė visai opozicijai susitelkti darbui krizės akivaizdoje. Jeigu kitos partijos, atsisakiusios pasirašyti susitarimą, bent nekenkia, tai konservatoriai užsiima aiškiu kenkimu Lietuvos žmonėms.

o

o portretas
valiukeviciute dar seime???

Anonimas

Anonimas portretas
buduliai savo elgesiu kelte kėlė grėsmę tik kelto keleiviams, o parlamentariniai buduliai kelia grėsmę visai šaliai

varnas

varnas portretas
ar šita strelė nesikartos 2008 m, lygio, juk ten ir ponia ir kirkilas buvo iškelės pinigu sumas o po ju išėjimo iš seimo kolidoriaus juk konservai koki bajeri sukurė sakydami kad taip čia yra anu ponu partijos saskaitu suvedimas iki nulio ir pinigus ištaškė, vadino ir sakė anie kalti, tik mes sesam geri, o ar čia nebus ta pati lazdelė kuria juk žiūrėkime kaip taško po kinijos šalies pramonės įmoniu skuduriniu chalatu kambenzonu kaukiu resperatoriu , toki nelemta skuduru pirkima varo ir dar sakau juk ir ta muzika atėjo ar ne iš tos šalies ir po visa europa išsitaškė, ir sustabdė, visa ekonomika o dabar mūsų buduliai tesiog verčiasi per galva nori iš mūses išspausti drambliuka, mano akiu žvelgimu, nepatinka tokios dainos, komunos viršunių, kur vis paradoja ir kombinoja fokusu platybiu išdestyme,

Interesas

Interesas portretas
Seime prie kėdžių prisvilę šildosi 60% seimūnų vyresnių nei 60 metų, geresnės senukų prieglaudos nerasi, todėl pritarti ar nepritarti įstatymui, pataisai ar pan. jiems nurodoma partijos vedlių, o tautos išlaikytiniams reikia paspausti nurodytą mygtuką. Ir čia nėra ko širsti, juk kiekvienam savi baltiniai arčiau kūno, nei 3-jų sluoiksnių apsauginių priešmarinių rūbų gydytojo ekipiruotė.

Danguolė

Danguolė portretas
Iš tiesų,tai ne tik medikai dirba,dirba ir policininkai ,ir visi kiti.Be to,medikai,kaip rodo statistika,ten užsikretinėja ir užkretinėja,baisu ligoninėse db

vot cia tai teske visu mokslu propesoras

vot  cia  tai  teske visu mokslu propesoras portretas
tiesiog intelektas pradejo kriokliu verztis per ausis ir likusias skyles ,Propisore ,o kaip didinsi algas [be prezidentinio Fiasko] visai likusiai tautos daliai besidarbuojanciai siuo virusiniu laikotarpiu nei kiek ne geresnese salygose nei kad tie medikai ir priedo be jokiu apsaugos priemoniu ,kuriu darbdaviai ir a lia preziudentas jiems neduoda..... ???

Galerijos

Daugiau straipsnių