Ministras: Baltarusijos valdžia netrukdė S. Cichanouskajai išvykti iš šalies

Grįžti į straipsnį

kazkokia

kazkokia portretas
boba is gudijos sumaise protus musu pajacams ir komsorgams kad pamirso dargi astrava matosi biosmegenys uzcipuotos 1 programai ir negali pereit prie kitos tas pat ir su VRK biorobotais?...

matosi

matosi portretas
s orosapokos babkes nuseda ir komsomolco kisenese uztat taip laimingai postringauja apie politniekalus kurie saliai su visais /politzuikiais/ neprid eda nei garbes nei morales nes tai gauja nemastanciu biorobotu ko gero ir uzcipuotu nes yra valdomi ir nori mus valdyt NEISDEGS?...

ogi

ogi portretas
Negi Linkeviciui mokama didziulis atlygis uz NIEKINI DARBA, UZ NEPROFESIONALU, NEVYRISKA KISIMASI BOBAI PO SIJONU,,, Juk be jo isikisimo Baltarusija butu isprendusi savo reikalus, sitas ministro isikisimas PADARYS DAUG ZALOS LIETUVAI,,,,

bor

bor portretas
Man atrodo kad ši boba yra kremliaus statytinė kad kuo daugiau sukeltų neramumu tada rusai galės įvesti savo taigdarius?

Svadba

Svadba portretas
Reiktų buvusi komjaunuolį sužendinti su šitą bulbašką:) ot svadba būtų Malinovkoje:)

Petras

Petras portretas
L. Linkeviciui- kaip gali trukdyti isvykti jei Cichanouskaja yra Kremliaus projektas. Butu tik vietine issisokele, butu uzdaryta ilgam. Sitie opozicijos kandidatai ir tokie mitingai yra Kremliaus surezisuotas projektas ibauginti Lukasenka kad butu sukalbamesnis, o jei pasiseks, per nevaldoma suirute ivesti savo dalinius. Tai Kremliaus partija su Baltarusija be pralaimejimu. Tik apgailetina kad musu vidaus reikalu ministras imasi asmenines veiklos del Baltarusijos ivykiu.

teisingai

teisingai portretas
Pagarba Lukasenkai kad neleidzia Valstybeje padaryti suirutes kad butu isgrobstyta ir nuskurdinta valstybe puikiai zinome kas dejosi Lietuvoje kiek staiga atsirado Milijonieriu kiek zmoniu atsidure skurde kiek is zmoniu buvo uzgrobta zemiu ir persikeltos prie didmiesciu ZEMGROBIAI tapo milijonieriais o neteke savo zemiu SKURDZIAIS.Labai teisingai elgiasi Lukasenka ir nereikia mums kistis

Tam ku ei 30metų

Tam ku ei 30metų portretas
Sėdi senai, ir sėdės, ne tavo bėdos, moki mokesčius, ir džiaukis kad pigiai kvėpuoji.

nordland

nordland portretas
gal galite isvardinti salis, kur tarpininkavo lietuva ir kuo tai baigesi toms salims ??? .... manau baltarusijos zmones nenusipelne tokios "laimes".

Anonimas

Anonimas portretas
Pabėgo..... paliko visą kompaniją. O kas priėmė? Tokio pačio mentaliteto buvę komunistų partijos veikėjai.

Ei tie kur valdžioj 30 metų

Ei tie kur valdžioj 30 metų portretas
Norim ne sąrašinių norim permainų

?

? portretas
Jei tai ne kišimasis į kitos suverenios šalies vidaus reikalus -tai kas?

Anonimas

Anonimas portretas
Perversmas nepavyko. Žiurkės sprunka. Dabar laukim pasikėsinimo į Lukašenką. Gal nors tas pavyks ?

Čiubaka

Čiubaka portretas
taip išeina, kad jai vizą išdavė kai ji jau Lietuvoje buvo, t.y. atbuline data? Ar prieš rinkimus jau žinojo, kad bėgs į Lietuvą? Kažkas čia nesiriša. Gal batka jai išrašė LT vizą? Ar visgi ji kirto LT sieną be vizos?

bliamba

bliamba portretas
-- Man nereikia nei RU , BY vizų , aš gyvenu Lietuvoje ir jei reikės , ginsiu ją aukodamas daug ką ... TAJ KODEL aNTANAS sMETONA(1939 MET)-- PABEGO I aMERIKA--SU VISA Lt AUKSA??

zenonas

zenonas portretas
Vaikus prižiūrėjo turbūt ta kuriai leido nusipirkti Vilniuje už vieną eurą 1,5 ha žemės su pastatais? Mes turėjome opozicijos vadą "dėdulę" kuo mus padarė ir kur atsidūrėme žinome. Žvangant ginklais, tiesos neieškok. Lietuvoje siautėja teisinis nihilizmas. Jau teisiami nukentėjusieji, o ne nusikaltėliai. Yra ir teisėjų kurie turėtų sėdėti kaltinamųjų suoluose, o dar tebeteisia kitus? Klaipėdoje tokia yra V.Olcvikienė Norite pvz. skmb. 8 662 33770.

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Komunistinės sistemos - žaidimas demokratija

Hihi

Hihi portretas
KlapodoS _OstaS_SmiRDA_BraVoooo

Dar ...neaišku

Dar ...neaišku  portretas
kuo taip ponia nusipelnė jog turi metinę vizą su leidimu gyventi ? Kaip supratau vizą gavo dar tada kol buvo " namų šeimininkė " su anglų klb kvalifikacija ? Kur buvo atvežti vaikai ? Kas juos Lietuvoje prižiūrėjo kol ponia kandidatavo ? Kodėl dabar, viešnia saugoma už lietuvaičių pinigus , ilsisi ir net nesiteikia paaiškinti situacijos . Spėlioti turi ir mūsų prezidentas, ir ministras - kur ir kada ji skaitė kreipimąsi į protestuotojus " saugoti save " ? Klausimų daug ...Mano nuomone , jei jau pasiryžai kovai su rėžimu , turi aukotis ir suvokti ką darai . Man nereikia nei RU , BY vizų , aš gyvenu Lietuvoje ir jei reikės , ginsiu ją aukodamas daug ką ...

Batia, \\\\\.../////

Batia,   \\\\\...///// portretas
Demokratinė valstybė.

Komūniagos skleidžia melą

Komūniagos skleidžia melą portretas
Išlenda visokie sovietinių laikų komunistiniai išperos, KGB stukačiai ir virkauja dėl Baltarusijos žmonių pažeidinėjamų žmogaus teisių ir laisvių. Ar užmiršo šie sovietiniai koloborantai, kai prie seimo buvo išvaikyt ir sušaudyti žmonės. Ar užmiršo,kad Lietuvoje už savo nuomone, kuri nesutampa su eurosojūzo gulago ir NATO esi persekiojamas, kurpiamos bylos už "nesantaikos kurstymą". Terorizuojamos jų šeimos, daromos kratos, paimami iš namų viskas su kuo tu gali skleisti laisvą žodi ir nuomonę. Šlykštu žiūrėt ir klausyti į visą šį komūniagų skleidžiamą melą. Kad tik išlikti prie sotaus lovio.

bliamba su jumoru--

bliamba su jumoru-- portretas
Buves Kauno komsorgas..labai panasus i E.Morgunova. Video-Это вам не лезгинка! (...из кинофильма Кавказская пленница)

Pilietis

Pilietis portretas
Storas nekišk nosies kur nereikia.Lietuva nesusitvarko 30 metų su korupcija Lietuvoje, mokina kitus kaip reikia gyventi.Ukrainos mafija nori perimti valdžią Ukrainoje.Netikėkite ukrainiečiai kad bus gerai,sugriš vergove be teisės išreikšti nepasitenkinimą. Prie Lietuvos Seimo guminėmis kulkomis šaudė neperseniausiai savi i savus ,nenori teisybės girdėti loviniai.

o

o portretas
Ko neisleisti tos moteriskes 37 metu,dar ir paveze,tik vyras tai liko sedeti ir ko gero ilgam,o ji niekad negrys,jos nepriims,jos tevai ten,musiskiai pakalbes ir visi uzsiims savais reikalais,taip ir liks cia busima prezidente,nelygios jegos,ten niekas nieko nepaiso

Ir man neaišku ?

Ir man neaišku ?  portretas
Kaip kandidatė į prezidentus " dėl vyro " , palieka opoziciją " dėl vaikų " , turi Lietuvos vizą , vaikai jau buvo Lietuvoje TAMPA OPOZICIJOS LYDERE , mūsų seimo konservatoriams ? Net rinkimų laimėtoja ? Baltarusijos pareigūnai ją net palydi iki Lietuvos ? Saugo ? Na nežinau ką galvoti , tik man vis labiau panašėja , kad tokiais veiksmais yra " skandinama " tikroji opozicija , nubloškiama į užribį . Nes dabar kaip supratau , viskas ? Baltarusijoje opozicijos neliko ? Lyderė su vaikais Lietuvoje ? Ką tie mūsų seimo konservatoriai galvoja , ko jie siekia ?

Lineli

Lineli  portretas
o kaip kita tema, tai ar Baltarusija paleido savo atominę elektrine. Kažkodėl dabar nei mu nei be iš tavo lupų šia tema. Tik kiršinimas dėl Baltarusijos rinkimų.

Anonimas

Anonimas portretas
mokytoja lai varo i savo koluki

Anonimas

Anonimas portretas
kur dingo mano komentsarai

tai

tai portretas
> Aš manau. Tampyk toliau beretės gumą, oficiali informaciją - žuvęs mitinguotojas netyčia susisprogdino savadarbiu užtaisu kurį bandė mesti į pareigūnus, o skustagalvių s nukių mėtančių akmenis į pareigūnus nuotraukų pilnas internetas. Eilinė jankių dolerinė "revoliucija" , tik vargu ar baltarusių tauta leis iš savęs tyčiotis ir sugriauti valstybę. Batka jiems ne šventas, bet jis stabilumo garantas, tik vagys ir oligarchai nori Ukrainietiško likimo.

???

??? portretas
O man vistiek čia viskas neaišku.Linkevičius vakar vakare raudojo dėl dingusios Svetočkos,visą naktį nemiegojo jos ieškodamas,o ,pasirodo ,pati atsibeldė naktį su vaikais ir metine viza.O toks baisuoklis batka namų šeimininkę-,,tikrąją prezidentę" išleido į Lietuvą.Kas ji,ta ,,prezidentė"Kas ją, ne politikę,be politinės patirties norėjo padaryti valstybės valdove?Kas ją atsiuntė ,būtent, į Lietuvą?

As manau

As manau portretas
Komjaunuolis keuLinas yra lietuvos priesas nr. 1.

AŠ Manau

AŠ Manau portretas
OAŠ manau ,,jo..kad tikrai esi glušas.Mitinguotojai ėjo taikiai ,o juos užpuolė omonas..Tai jie turėjo bėgti.O tie omono berniukai turėtu,o daugelis ir atsisuko prieš omonininkus.

jai

jai portretas
Padejo isvaziuot kad niekad negaletu gryzti ir viskas,o vyra pasiliko,va ir visa rinkimu kompanija

jo

jo portretas
>Aš manau, kad esi glušas.p.s. nuo kada skustagalviai mėtantys į pareigūnus plytas, butelius su padegamuoju skysčiu ir savadarbius sprogmenis yra taikūs mitinguotojai, visame pasaulyje jie vadinami ter oristais.

AŠ Manau

AŠ Manau portretas
Sujudo Lietuvos brūdai.Jums į viską nusispjaut.O daugeliui šiandien rodytus vaizdus iš Baltarusijos primeną dieną kai mus traiškė Rusijos kareiviai šautuvo buožėm daužė galvas.Nutildykite savo snukius ir nerašinėkite nesamonių chamai jei nepatinka Tai už šmutkių ir pas Putiną.Nors ir ten kyla liaudis prieš ,,carą,,

Siaip

Siaip portretas
tai stribu komentarai. Nekreipkit demesio.

gal

gal portretas
komsomolce baik tas nesamones kurias tesi grauzinienes prsdetas ar seniai spaudet porosenkai letena o kur zelenskis gal geriau su latviais draugaukit bet jie skersa deda ant politdebilu juk aiskiai matesi kad tai buvo nupirktas /patriotizmas ir kt izmai kur vyko chuliganiski ispuoliai ir s iandien reikia palaikyt gerus santykius su kaimynais o ne rodyti savo nostalgiskai uzsispirusi/o naivumo kuris gali atsisukti pries mus paci/us visus del 1 pridurko noru nes jam taip liepe /dvasios/ spec t?...

pardave visa ,,opozicija,, su visais galais

pardave  visa  ,,opozicija,, su visais galais  portretas
uztat baltarusijos KGB leido isvykt naxren su visais vaikais , move y lietuva .....pas tuos kurie reme ir kure ta ,,opozicija,,,dabar ,,,opozicijai,,, bus atseiketa uz teroristinius ispuolius, uz riauses, uz zmoniu suzalojimus nuo 5 iki 15 metu kalejimo , o svietocka rinks su linkevicium nauja baltarusijos ,,,opozicija,,, kitiems lukasenkos rinkimams.....

Nustokite viduriuoti

Nustokite viduriuoti portretas
Kada jūs konservai nustosite viduriuoti su ta Baltarusija ir ta panele.Ko jūs kišate nosis,kur jums to nereikia.Ir baikite pliurpti tautos varu.Pati Tichanovskaja kreipėsi į tautą.Tai kas dar jums neaišku?Užfiksuoti vaizdai,kur žaliukų gaujos, rankomis ir kojomis puola ne Lukašenką,o policininkus.Tai ką,policininkai net apsiginti negali?Policija,tai valstybės dalis.Nebūtų jų,nebūtų ir valstybės.Taip yra visame pasaulyje.Amerikos sekretorius pasakė,girdi streikuotojų nereikia tramdyti. Tai geriau jis pasižiūrėtų kas vyksta jo Amerikoje.Kaip policininkai vanoja bananais,besivoliojančius gatvėje streikuotojus.

Kažin

Kažin portretas
Kažin,ar Linkevičienė žino vyrelio išdaigas ir kur jis paslėpė tą pupytę.

:)))))

:))))) portretas
Man Lietuvos valdininkų ir politikų pasirinkti didvyriai jau kelia abejonių . Buvo tokia Ukrainos Savčenka nepamenu tiksliai jos pavardės , mūsų vienas liberalas dar badauja dėl jos ? Opoziciniai konservatoriai " ranką spaudė " ir labai norėjo padėti . Kur ji ? :)))) Dabar ši Baltarusijos ponia , mano galva , visai atsitiktinė opozicionierė :) ? Ir dar pabėgo ? Vėl lietuvaičiai padeda ? Gal dabar ponas Linkevičius pabadautų ? Tik ar tikrai pasirenkame didvyriais tuos kurie yra verti ? Man kyla abejonių ....taip , žmoniškai padėti reikėtų , bet aukštinti kaip " opozicijos lyderę " , nemanau . Lyderiai lieka savo valstybėje , todėl jie ir yra lyderiai .

Tu

Tu portretas
Snukį kiaulės už mus visus nekalbėk ,mes ne išdavikai ,kaip tu ir mums svetimų išdavikų nereikia į šiukšlyną tokias prosti...es

Ontė

Ontė portretas
Kaip dirbo Lietuvos radijas? Kiauras valandas per dieną mikrofonas būdavo baltarusių atskalūnų rankose, kurie nieko daugiau nešnekėjo, kaip apie tai, kad Baltarusijoje nėra nei vieno žmogaus, palaikančio Lukašenką.

Galerijos

Daugiau straipsnių