Solidarizuodamasi su čekais Lietuva išsiunčia du rusų diplomatus

Grįžti į straipsnį

visus kgb maskolius siusti atgal i sibira

visus kgb maskolius siusti atgal i sibira portretas
Gaila, kad tik du GRU "diplomatus" issiunte. su kremliniais maskoliais santykius spalaikome minimalius vistiek, galetume susikooperuoti su latvija ir estija ir tetureti galima tik viena maskoliu vatniku ambasada visoms trims salimis kur nors rygoje. ir leisti tenai drbti vos keleta rusisku galvu.

Kęstas

Kęstas portretas
Putinas ir toliau naudojasi pavydėtinais teigiamais reitingais. "Net krintant pragyvenimo lygiui, Vakarų sankcijoms ir Rusijos valdžios pažadams uždrausti Vakarų socialinius tinklus, tokius kaip" Twitter "ir" TikTok ", p. Putinas ir toliau naudojasi pavydėtinais teigiamais reitingais. Sociologai sako, kad nedaugelis gali jausti gilų palaikymą p. Putinui, Kremliui. ir toliau gali tikėtis, kad teigiami reitingai bus maždaug 60%. „Yra momentas, kai populiarumas toliau nesumažės“, - sakė Levas Gudkovas, nepriklausomos rinkimų organizacijos „Levada Center“ vadovas. “ Kur Landsbergių darbo rezultatai? [1] Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

to algis

to algis portretas
geriau laižyti subinę putinui,negu žarstyti žarijas

ALGIS

ALGIS portretas
Automatiškai bus išsiūsti iš Maskvos du Lietuvos diplomatai ,kiek mačiau žiniose , tai Čekijos premjeras , ir prezidentas kalba atsargiai ir nori žarstyti žarijas kitų rankomis ., o mūsiškiams svarbiausias argumentas , kad tai prieš Maskvą .

Anonimas

Anonimas portretas
o pasikart is solidarumo dar nezada

kaunietis

kaunietis portretas
jogailai-Lietuva-daugiausia teisuolių turintiValstybė

>Kęstai,

>Kęstai, portretas
O nemanai, kad JAV ir taip gerai laikosi toje srityje? Jie gi, net sugražinti dalį karių iš "komandiruočių" ruošiasi. Kas dėl mūsų, tai kai 'nesuprantančiam iš tolimos , tamsuolių šalies" pasakysiu, jog mes to "geradario" buvome okupuoti ne vieną dešimtmetį. Dar, kaip jauna valstybė, privertusi agresorių mus paleisti, turime susikurti ir savo kariuomenę, ją apginkluoti...Turime pasiruošti , kad istorija, iš kurios Rusija nepasimoko, mūsų neužkluptų netikėtai ir bent pradiniame etape, kol suskubs mūsų draugai į pagalbą, įkrėsti nevienkartiniam agresoriui [ panašiai , kaip Sirijoje, kur jų pasitikėjimas buvo beribis...]... O kad galima TUOS pinigus panaudoti geriau... ne nuo mūsų priklauso, jie dabar svarbiausi ten, kur ir skiriami.

pilietis

pilietis portretas
Pensininkei atleistina...už bukumą. Ilgai laižė su.... , tai ir toliau nori tai daryti. Jai tas pats , kad TAS agresorius su kitais elgiasi kaip jam atrodo "geriau,palaikant taiką" - žudo, remia ginklais, užgrobia svetimas žemes, destabilizuoja gerus santykius su kaimynais, grąso, vykdo terorizmą, nuodiją bei sprogdina kitose, suvereniose valstybėse.... TAI brudų brudas ir su juo reikia elgtis kuo griežčiau, nes kitaip tam balvonui nedašunta...

Anonimas

Anonimas portretas
Šaunuoliai. O kodėl tik tiek ? Kiek daugiau burliokų šnipinėja pas mus , nei mūsų yra pas juos? Reikalingas paritetas.

galėtų Pučiara pasiiimt pas save

galėtų Pučiara pasiiimt pas save portretas
KGB Dėdulę su savo dinastija ir visus įslaptintus 75 metams kgbistus.

juokas

juokas portretas
dedules nesimato jau menesi pasiilgom jo kikenimo ir pasapu sunaujai

klp

klp portretas
ruskio trolio norma 150 ,o šūdlietuvio 50 komentarų į dieną.Planai vykdomi.Tik ruskis tai daro už pinigus o lietuviškas vatnikas iš debilizmo

durneliui pričkui

durneliui pričkui portretas
praneli,o kiek KGB agentų išaiškinai durnyne.Tavo sanitaras Nr 1 tur būt.Reikalauk išsiuntimo į rusiją

kokia

kokia portretas
graži fizionomija po apsaugine kauke ...........tokios neišsius

Pranas Pričkus

Pranas Pričkus portretas
Išsiuntė du rusų diplomatus, neva šnipus, o tūkstančius TSRS KGB ne tik agentus, užslaptino dar 75 metams. Kada baigsit mus kvailinti? Pažinojau ne vieną KGB etatinį darbuotoją, deja kai kurių buvusių sąrašuose nėra? Kur jie? Nemaišykit etatinių su agentais.

Anonimas

Anonimas portretas
uo ir diena prorusika kad atsiliepima blokuoja apie okupantus is rytu

Sveiko proto trūksta ir matom ES bailius

Sveiko proto trūksta ir matom ES bailius portretas
Rusija elgiasi kaip chuliganas, jei nenori būti uždūchintas turi jam duoti grąžos per snukį, bet geriau per kiaušinius...

pensininkė

pensininkė portretas
man atrodo kad tas kaip sakote anūkėlis su seneliu privirs Lietuvai košės, su savo šokinėjimu prieš Rusiją ir taip sakau ne todėl kad palaikau Rusiją o todėl kad noriu taikos Lietuvai , nereikia erzinti didelio žvėries, rašinėjate juokingus komentarus kurie turbūt nieko nenutuokiate apie karą , pokarį , tremtis ar to norite nešokite aukščiau visos ES kaip darote dabar

Kęstas

Kęstas portretas
Laikas ir Lietuvai sumažinti bereikalinga didžiules išlaidas ginklams "Nedaugelis žiniasklaidos priemonių pastebėjo, tačiau JAV Baltieji rūmai siūlo fiskalinį 2022 m. Pentagono biudžetą, kurio vertė yra 715 mlrd. dolerių. Tai padidėjo 1,6 proc., Palyginti su 2021 m. 704 mlrd. Ne gynybos vidaus išlaidos padidės 16 proc., švietimo departamento - padidės 41 proc., sveikatos ir žmogiškųjų paslaugų - 23 proc., o plinkos apsaugos agentūroz- 21 proc. Ponui Bidenui pasiūlius atskirą 2,3 trln. dolerių „infrastruktūrai“, jūs manote, kad Pentagonas bus įtrauktas. Orlaiviai ir jūrų laivai yra labiau pateisinami, kaip viešieji darbai, o ne subsidijos „Teslų“ pirkimui. Ponas Bidenas sąmoningai pareiškia apie savo partijos politinius prioritetus: sviestas ir daugiau sviesto, bet ginklams mažiau “[1]. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

stt

stt portretas
Vaje kaip sujudo kremliniai! Tikrai galetu jie visi i savo tevyne keliauti ir nereiketu buti "sargyboje" prie kompjuteriu belaukiant straipsnio apie LIETUVOS vyriausybe.

Anonimui

Anonimui portretas
Ne prorusiški o antiKonservai ir antiAnukai. Jai žmonem nepatinka šitas veikejas tai nereiškia kad jie valstybes priešai:) Nesusireikšmink

Anonimas

Anonimas portretas
ale kiek daug cia prorusisku,gal jau varykit namo pas savo cara i komunistini dziaugsma,galesit ten dziaugtis kasdien su ruseliais

Anonimas

Anonimas portretas
uuo kita sekmadieni paradas bus prie kremliaus,jau dabar tankeciu kruvos varo maskvon

MUSKO MISIJA Į MARSA

MUSKO MISIJA Į MARSA portretas
ANŪKAS KOSMONAUTAS NUO LIETUVOS

kaimietis...

kaimietis... portretas
per TV maciau...oho...

kaimietis...

kaimietis... portretas
ale koki gps nosis uzkabino broileriui...

karpis

karpis portretas
su ziegzdriais tegul solidarizuojasi, visvien beprotis

Apstume

Apstume portretas
anūkas kaimynus ........ iškart du mažylius pagimdė be skausmų , dabar laukia kada kunigas pasventins

Kazimyras

Kazimyras portretas
Tie landsbergiai tikra nelaime Lietuvai

manau

manau portretas
Galėtų Broileris solidarizuodamasis su pasaulio demenciniais šokti į šulinį.

Graudu bet juokinga

Graudu bet juokinga portretas
ziureti i susireiksminusi svaigstanti brojleri.

SENELIS

SENELIS portretas
pliusine lele tu senelio,savo galva pradek galvot :)

Tata

Tata portretas
Senis tolerancijos daugiau turėjo...nekentė, bet nesiuntinėjo...

Tai, kad Lietuva Pirmoji parodė Špygą Rusijai

Tai, kad Lietuva Pirmoji parodė Špygą Rusijai portretas
TSRS, kaip draugavo, jos dalinosi prekėmis. Lietuva Rusijai pieno, mėsos, žuvies produktus siuntė, o Rusai benziną, nafta, dujas, žaliavas fabrikai, gamyklos, kaimai dirbo. Po skyrybų su Rusija ir bendradarbiavimą su Amerika Lietuva pradėjo gąsdinti ir taikyti Sankcijas, NOTAS Rusijai. Rusija tik po ilgo laiko paskelbė Lietuvai žinia, kad mes iš jūsų pirksime mažai prekių. Grybauskaite nuskrido į Kiniją tartis dėl pieno, veršių. KINIJA SUTIKO, BET PASIŪLĖ MAŽAS KAINAS. TAIP IR GYVENAM ESAJUNGOJE. KAIP ČIGONAI BISKI ŠEN IR BISKI TEN.

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
> Po velniu. Tai sakote kad lietuvių tauta šunauja, kirmėlynas, koloradai, kremlinai....ar tik nebūsite iš tos pačios tautos, kaip ir papunis bei jo anūkėlis ?

> as

>  as    portretas
Jei rusai užsuks savo kranelius, tai vaikščios su sausom kelnėm ir ne taip smirdės.

aš portretas
tada laukite kaiRusija užsuks kraneliusir visą kitą,ar dar nepasimokėt su Klaipėda??????

Po velnių

Po velnių  portretas
Liko dar du šimtai keturiolika. O, jei dar pridėti mūsiškę besikeikiančią ir besikoliojančią Kremliaus šunaują, tai kenkėjų Lietuvoje daugiau nei kolorado vabalų.

realiai

realiai portretas
Rusai irgi išsiųs du lietuviškai kalbančius jankių šnipukus - visi bus laimingi ir patenkinti? USA su RU susitars, o padlaižiai šunpalaikiai kaip jau įprasta liks ubago ir kvailio vietoje.

Anonimas

Anonimas portretas
Solidarizuokitės su Mozambiko čiabūviais... juos jankiai rūri....a

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
"Debilų vakarienė"

gal galėtų

gal galėtų portretas
kas solidarizuotis su Lancbergiu ir išsiveßti jį kartu su savim,otai vieni priešai jam sapnuojas.Apginkit žmogaus lanzbergio teises išveškit ir jį.

sutinku

sutinku portretas
Anukas savo seneli galetu issiusti i Rusija pas savo globejus.

VILNIETIS

VILNIETIS portretas
o kaip DRUSKININKAI KAIP SANATORIJA , BELARUS GYVAVO JI NUO 1992M. ZMONES GYDE O CIA PISDRYKKST IR ANUKELIS PASIRODE?:))) SAVO GRAZUMU ZMONES BE DARBO BE PINIGU:))

Cha

Cha portretas
GluSa_sibere vetoS_nerA tiK londonE proStitutE....

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Putinas KGB-istų prikišo visur ir daug Tos KGB kiaulės visur įžūliai knisa. Už tai jas ir muša visur. Lietuva ne išimtis.

Hihi

Hihi portretas
solidoruMas_isitraK_is burnOSss_malonu gluSa,lt

Gerai

Gerai portretas
Anukelis su visais solidarizuojasi. T.y pats nesiima jokiu veiksmu:) o tik padlaižiauja. Sankcijos kerta lietuvos imonem tai jam nieko tokio. Anukelis gavo ministro kede ir nepraejus metams del tiesioginiu jo veiksmu darbo neteko apie 1000žmoniu. Čia tik pastebejimas

Kodėl tik du???

Kodėl tik du??? portretas
Mums savos Kremliaus šunaujos užtenka. Pasiskaitykit komentarus ir pamatysit kiek amsinčių, kriuksinčių, žvygčiojančių padarėlių pas mus privisę.

30 rub

30 rub portretas
gav gav

Anonimas

Anonimas portretas
Dar kiniečius išvarykit. Visus alei vieno.

auksinis kardas

auksinis kardas portretas
ot beprociai !

oi, koks BRoileris --m u l k i s ,

oi, koks BRoileris --m u l k i s , portretas
net š i k d a m a s NEGEBA be JANKIŲ nurodymo -- nusimauti KELNES !

to ha

to ha portretas
isinstaliuot tave!

ane?

ane? portretas
Kažkaip nesolidu, - Lietuva tokia aktyvi kovoje su rusais, o čia tik du diplomatai, reikėjo vyti lauk visą rusų atstovybę, tai bent nuskambėtume per pasaulį.

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
Labai nepriklausoma ir savarankiška "valstybė" - nuo jos niekas nepriklauso, svarbiausia nuspėti šeimininko įgeidžius ir juos patenkinti . Nematau jokio skirtumo tarp 2021 ir 1981 metų, tas pats inkštimas prie šeimininko kojų ir batų laižymas.

Dieve

Dieve portretas
Už ką tu lietuvą baudi?

labai gerai

labai gerai portretas
Manyčiau, kad kol kas prasmingi tik patys minimaliausi ir neišvengiami techninio pobūdžio diplomatiniai santykiai su Kremliumi. Niekada Kremliaus diplomatų Lietuvoje nebus per mažai.

Nežiniukas

Nežiniukas portretas
Kas tie gandragalviai,?nes anūkėlis su seneliu panašūs,bet pagal komentarus lyg ir ne,gal seimo pirmininkė,irgi kažkuo į tai,bet iš tos pačios pakraipos,surašykit visus,ar kaklas per ilgas,ar galva gandro,ar karvės tešmuo,gal tešlagalviai kurie?Būtų gerai tokį žodyną sukūrus,šiur biznis būtų.Kantriai lauksime.

ČEKAI RUSIJAI PRIPAIŠĖ GINLŲ SANDĖLĮ SUSPROGDINUS...

ČEKAI RUSIJAI PRIPAIŠĖ GINLŲ SANDĖLĮ SUSPROGDINUS... portretas
Gabriukas galėtų pripaišyti Rusijai Bražuolės tilto susprogdinimą...kurį suorganizavo senelis. Vis būtų kokia priežastis...O dabar tik...solidarizuojasi...

manau

manau portretas
Kaip šeimininkas iš už Atlanto įsakys, taip cholopai ir los , tai vadinama "nepriklausomybė" .

to- jo- jo

to- jo- jo portretas
tokie ligoniai taip tik ir rašo. Ponas ar jus iš Peterburgo. Man rodos, kad jus nesavas.

to -tam taigi

to -tam taigi portretas
Labai teisingai pastebėjote, Kaunas buvo Lietuviškas, bet ne okupuotas Rusų. Tur but Jus jaunas, jei nežinote, kas budavo restoranuose sovietų laikais, jei pasirodydavo, kai kurios tautybės žmonės. Kaunas Lietuviškas gali būti tik bendraudamas su vakarais, jei jums tai nesuprantama, tai reikia slėptis po žmonos sijonu ir patylėti.

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys  portretas
Geras užsienio ministras teisinga kryptim eina

Jo jo

Jo jo portretas
Psichiniai ligonys taip daro

tam --taigi --Kaunas buvo visados LIETUVISKAS nacionalinis

tam --taigi --Kaunas buvo visados LIETUVISKAS nacionalinis  portretas
miestas... TIK STAI visos konservatKGBesnyku uteles zaliakalny sutupe dar nuo sovietiniu laiku sedejo ir drumste vandeny ,kury ir dabar dar drumscia... balsuodami uz Konservatlyberastinius KGBesnikus , ir gejus...

ha

ha portretas
matosi,kad dauguma komentarų iš google vertėjo.Laikas gandragalviams siųsti savo atstovą į trolių fabriką,kad taisytų ruskių klaidas komentaruose

taigi

taigi portretas
Kaunas visą gyvenimą buvo provakarietiškas miestas, bet pagal komentarus nevisai, gal kartais rašo ne Kauniečiai, o gal vyksta filtracija. Jau greit Kauno Dienos bus neimanoma skaityti. Neaišku nuo ko tai priklauso - nuo miesto valdžios ar redakcijos.

antraip sakant .. del kompanijos

antraip sakant .. del kompanijos  portretas
ir antras narkomanas nusoko ant galvos nuo stogo.......

4

4 portretas
Visi pasaulio politikai yra nesveiko proto žmonės ir tie kurie rimtai žiūri į juos, jų vietą zoologijos sode, šalia jų bendraminčių ir bendrapročiu

Jogaila

Jogaila portretas
Lietuva solidariizuodamasi su naciais nuzude 200.000 zydus per trys metus (1941-43)

senis

senis portretas
geras mokinys...

NIEKINGI AMERIKOS SUBINLAIŽIAI...

NIEKINGI AMERIKOS SUBINLAIŽIAI... portretas
Lietuvos politikai neturi jokios savigarbos. Jau nusileido iki Kauno zoologijos sodo beždžionių lygio. Tai vadina solidarizacija...skamba švelniau nei beždžionizacija. Save gerbiantys politikai, pirmoje eilėje, pagalvoja - ar nuo to bus geriau savo valstybei? Mūsų "ereliams" ne tai rūpi...

jo

jo portretas
oi kaip sujudo vatnikai su gandragalviais.Gal gaus po rublį už komentarą

diplomatijos

diplomatijos portretas
degradacija

dar galėtų išsiųsti į Rusiją

dar galėtų išsiųsti į Rusiją portretas
gegužės 9 dieną susirinkusius su kolorado juostelėmis.

taigi

taigi portretas
Maniau kvailumui yra ribos- klydau.

to 4

to 4 portretas
tu debilas.Kitų šalių diplomatai nešnipinėja ir terorizmu neužsiiminėja.Pagarba URM

4

4 portretas
Reikia visų šalių diplomatus ir ambasadorius išsiųsti iš Lietuvos ir iš visų šalių savo atšaukti, o tai niekas nekreipia dėmesio į tą Lietuva, gal dar ir pagirs kas nors, pvz. Butano valstybe

Galerijos

Daugiau straipsnių