Socialdemokratų krizė: partinių skyrybų pasekmės

Grįžti į straipsnį

žvelkite plačiau

žvelkite plačiau portretas
Užvaldyti ir Vandens tiekėjai, ir Veolia, prancūzai iš Vilniaus , šildantys visą lietuvą ir bankų skyriai rajonuose. Kaip tik neišrenka į seimą, tuoj įkišami į šiltas vietas. Todėl ir brangsta vanduo, šiluma, elektra, bankų paslaugos. O dirbant banke, galima sužinoti konkuruojančių partijų pajamas-tai naudinga.

Kaliausė

Kaliausė portretas
Rado dėl ko rietis...Dėl dviejų partijos bobų..

>Klp

>Klp portretas
durneli..ji kaip tik pastarouju metu isgrazejo.Bene esi kokia srosna boba ir anai pavydi?

Klp

Klp portretas
Kokia baisi roza,ve.

Joo

Joo portretas
Aš irgi sakau: partiniai kompetetingi vogimui. Naujokai nesugeba.

na na...

na na... portretas
negalima sakyti kad Petraitienė "nieko nepadarė".Buvo bandymai.Iki šiol atsimenu kaip ji bandė įgyvendinti nemokamą pradinukų vežimą viešuoju miesto transportu.Deja, kad ir buvo vienoje koalicijoje su valdančia dauguma, vistik ponai vieningai prabalsavo "prieš" gražiai nusispjovę į gana nemažą darbą, kurį Lilija padarė(reikėjo rimtai su juristais paruošti visą siūlymo paketą ir t.t.).Pagailo jiems tų grašių vaikams..(Geriau jau į savo kišenę:DD) Ponia supyko ir išėjo į opoziciją.Paskui apsigalvojo ir po kurio laiko gryžo...Nu žodžiu..Jei būtų stipresnio stuburo, nevengtų nepatogumų sau ir turėtų kaip sakoma ''hwatkę"tai būtų pats tas.Dabar tik reiškinys..

Oi, Zuzana, širdie mano :)

Oi, Zuzana, širdie mano :) portretas
O tai, kas anksčiau buvo Lijana Petratienė (?), jei "iš jos padarė žmogų"? Kokios gyvasties atstovas? Smagu stebėti kaip telkiasi šaulyčių flangas literatūrinėje plotmėje "ir aš parašiau komentarą". Jaukių švenčių prie raudonų gvazdikų stalo.

Zuzana

Zuzana portretas
Petraitienė ačiū turi sakyti Šiaulienei, kad iš jos padarė žmogų. Pati varė su savo laikraštukais pigiomis rašliavomis ant liberalų, o dabar sėdi su jais vienoje barikadų pusėje. Papraščiausia skandalistė žemo lygio. Šiaulienė pagal sąrašą išeidavo, kad sąraše vietą turėdavo, visgi žmonės gerai prareitinguodavo. Šiaulienės klaida, kad tokią "padėjėją' kaip gyvatę šildė užantyje. |Lilė turėtų jai ačiū sakyti, pati antrus metus taryboje tik pigiais triukais ir skandalėliais bando išgarsėti.

tiems kas nežino

tiems kas nežino portretas
Hyyytra ta Petraitienė.Tik dėl savęęęęs...Jai kaip ir kitiems dabartiniams jos partieciams toli iki tikrosios socdemų idealogijos bei darbo kurį anie turėtų daryti LR piliečių labui.Argi eitu tikras socdemas į koalicija su sudinais liberalais ir ištikimai žiūrėtų jiems į akis?Argi taikstytūsi su anti visuomeniškais sprendimais katruos priiminėja visokio plauko verslo užpirkti miesto ar šalies politikai bei valdžia?Susmulkiėjus, morališkai nusigyvenus nebturinti tikrų teisingu vadovų-lyderių partija.Prisitaikėliai skystalai-sysai ir užkerpeje šiaulienės.Ne tokiems dirbti aukščiausiose valdymo vietose ir reguliuoti šalies gyvenimą.Pats laikas(kaip ir dėžutiniam su konsėrvais)eiti von į istorijos šiukšlyna negryžtamai...Bet kap sakoma 'iš bado ir varšė gardi'-kai visoje valdziuoje vieni niekšai tai kol kasi ir tokia smulkme teks pakesti

Petriukas

Petriukas portretas
Perskaičiau straipsnį ir pasidarė gėda, tai pavyzdys- ką gali žmogus padaryti dėl populiarumo.Šiaulienė išmokė Petraitienę politikos abėcėlės pradmenų. nematau problemos, kad keliai išsiskyrė, bet Petraitienės elgesys -turgaus lygio. Ji ir socdemus Klaipėdoje nugyveno,Greičiūno laikais LSDP buvo stipri politinė jėga mieste. Ko pavydima Šiaulienei? Ar to, kad ji neapsivogė, neįsivėlė į skandalus, o rimtai dirba parlamente. O Lilija tegul ir toliau laksto su šluota apie bažnyčią, vis šiokia tokia nauda, o partija nugyventa.

Noja

Noja portretas
Petraitiene turi dziaugtis, atsikraciusi Siaulienes. Ka Siauliene gero padare Klaipedai? Kada buvo isrinkta vienmandateje? Vis pagal sarasa patekdavo i Seima -ir taip apie 20 metu.....

Vanda

Vanda portretas
Neteko darbo. Geras specialistas be darbo nebus. Gali kurt kažką savo. Ir taip toliau, ar tik sugeba išgyvent iš biudžeto kišenės..

Sėkmės p.Lilija

Sėkmės p.Lilija portretas
P. Lilija Petraitienė – puikus, protingas žmogus. Ji turi teisingumo jausmą. Be to, jos pirštai, ne taip kaip daugelio tarybos narių, nelenkti į save. Labai džiaugiuosi, kad ji atsikratė tos brrrrrr... Šiaulienės. Džiaugiuosi ir dėl žurnalistės. Ji netarnauja, nepataikauja Klaipėdos valdžiai. Ne taip kaip ta Skyriūtė.

Pagarbiai

Pagarbiai portretas
Sunku būti populiariu su nepopuliariais, necharizmatiškais, kaip Šiaulienė , patronais.Bet Lilija be galo darbštus, kuklus žmogus, dirbo toje komandoje daug ir nuoširdžiai. Kukli ekonomistė, ne karjeristė, ne gobšuolė. Nesusikrovė jokių turtų iš partijos, nelipo per kitų galvas ir NIEKADA nelakstė į kitas partijas, kaip įprasta POLITINIAMS kailiukų keitėjams iš tų pačių socdemėlių miesto taryboje. Čepui, Anužiui, Sąlygai... Ir dirba kaip tarybos narė Lilija tikrai gerai. Linkiu jai, visam skyriui, kuris tikrai yra susiklausęs, energingas, tik sėkmės. Ir ne tik Lilijai, bet nuostabiam stipriam žmogui- žurnalistei Žanetai Skersytei kuo geriausios kloties.

Ubaginskis

Ubaginskis portretas
Niekur nesidėsit, vargšeliai, rinksit ir toliau "lovio riterius beigi damas", kol egzistuos rinkimų partiniai sąrašai ir jų kvotos. O partijų Lietuvoje visiškai užtektų dviejų. Na, galėtų būti dar kokia nors trečioji, "per vidurį", ir tai klausimas, ar reikalinga būtų tokia? Anglai, amerikonai ir mažesni kiti puikiausiai išsisuka su dviem partijom, o tai kuo mes pranašesni už juos, kad reikia turėti visą partijų zoologijos sodą, jį išlaikyti ir dar kentėti karčius politinių rietenų vaisius.

Miestietė

Miestietė portretas
Toks įspūdis, kad anksčiau L. Petraitienė buvo "po Šaulienės padu". Nes dabar klausant L. Petraitienės pasisakymus per "Balticum" ar kitą eterį, stebiu neabejingą, iškalbingą ir konkrečiai kalbantį žmogų. Net labai argumentuotai, suprantamai. Manau, kad anksčiau jai reikėjo atsikratyti Šaulienės "šešėlio". O ką I. Šaulienė? Kalba dviprasmiškai (gal taip ar anaip), demagogiškai ir valdiškai. Manau, kad I. Šaulienei buvo patogi L. Petraitienė Klaipėdoje puoselėjant "amžinos" seimo narės įvaizdį pagal lozungą "Nuo vienų rinkimų iki kitų". Manyčiau, kad ateityje Lijana Petraitienė būtų tinkamiausia socdemų atstovė seime.

Natalja

Natalja portretas
Ką gero ta Petraitienė yra padariusi??? Gerą daro tie, kurie kuria darbo vietas ir taip toliau, o ne š... mala. Ar tiktų dabar jinai kokiam darbui, ką aplamai ji moka? Ką galėtų dirbti toks žmogus, kuris buvo 20 metų su virsum seimo nario padėjėjas ar kiek ten? Kokią pridėtinę vertę kaip politikas sukūrė Lietuvai? Pačios vaikai yra emigravę iš Lietuvos. Sėdėjo bobelė ėmė valdiškus pinigus, bet naudos jokios nedavė Lietuvai, o kiek tokių politikų, kurie lesa iš tų valdiškų lesyklų...

nieko panašaus ,

nieko panašaus ,  portretas
man labai patinka ką KALBA ir DARO miesto taryboje L.Petraitienė . Jei tokie būtų visi socialdemokratai , aš juos palaikyčiau .

nieko naujo

nieko naujo portretas
O taip tikėjomės, kad Petraitienės pagaliau pavyks atsikratyti... Visi gi suprantam, kad per Petraitienę skyrių ir toliau kontroliuos buvusi komunistė I. Šiaulienė, todėl Klaipėdoje socialdemokratijos nė su žiburiu nerasite.

Pilietis

Pilietis portretas
Neteko darbo ,tokius gatvių šluoti nuvaryčiau.Kuo jie skiriasi šitie veltėdžiai nuo kitų Lietuvos žmonių,niekuo.Norėjai laisvės,būk laisvas ,kuopk Lietuvą,patriotas juk esi,jokie darbai neturi būti baisūs.

Galerijos

Daugiau straipsnių