Socialdemokratai: Vyriausybė patiria tendencingą prezidentės spaudimą

Grįžti į straipsnį

cha cha cha

cha cha cha  portretas
Iš komentarų aišku: beatodairiškai palaiko socdemus ir keikia Prezidentę gana savotiškas elektoratas - Putino subinlaižiai ir lietuviški šakniavaisiai.

PREZIDENTĖ- SUPER. DIDŽIUOJAMĖS.

PREZIDENTĖ- SUPER. DIDŽIUOJAMĖS. portretas
o socdemai krito snukiu į purvą ir dar bando teplioti kitus. Gėda.

Nuomone

Nuomone portretas
Mano manymu Prezidente visiskai atitrukusi nuo tautos ir jos problemu taciau labai energingai savo pasisakymais kirsina Rusijau Lietuva mano nuomone ne visiskai logiskais pasisakymais del ko labai kencia musu verslininkai ir Lietuviskas eksportas i Rusija.Kodel Prezidente nesidomi ir viesai nekritikuoja kad mes Lietuviai brangiausiai mokame uz vaistus, astonomines kainas us sildyma, pas mus bangiausi maisto produktai Europoje, kodel Prezidente nereikalavo kad dar Kubiliaus vyriausybe privalejo sugraziti atimtus pinigus apiplesus pensininkus ir visus biudzetininkus , kodel Latvija ir Estija krizes metu skolinosi su labai mazomis palukanomis kai lietuva skolinosi uz astronomines palukanas bet ir tada Prezidente tylejo.Mano nuomone Prezidentei reikia maziau pergyventi del Rusijos ,Ukrainos bet atsisukti i savo tauta ir padeti siai vyriausybei spresti Konservatoriu paliktas problemas bet nekaisioti pagaliu i ratus.

Rasita

Rasita portretas
Nu protu nesuvokiama, kodėl Prezitentė taškosi purvais viešai, tai gali reikšti tik viena ji nepajiegi ir negeba prezidentaut. Geras teisingas vadovas neplepa tokių niekų, net gėda klausyt viešai. Man ji ne autoritetas, vis grąsina ir grąsina gal ji savęs bijo??

geras

geras portretas
to nepatyre ir nepatirs tatos partija o kitos partijos jai vienodai ir ji tai reiskia nieko nebodama

to mizantropas

to mizantropas portretas
Mizantropija tai neapykanta arba nepasitikėjimas žmonėmis, jų vengimas, šalinimasis. Žmogus, nepasitikintis arba nekenčiantis žmonijos, vadinamas mizantropu. Mizantropijos kilmę, fizinę, socialinę bei kultūrinę raidą nagrinėja mizantropologija. // Labai teisingai save apibūdinai konservatoriau. TS-LKDP tai mizantropų sambūris. Juos vienija neapykanta ir panieka viskam- bet kuriam Lietuvos žmogui jei jis ne jų klano atstovas, bet kuriai partijai, visiems valdantiesiems, rinkėjams (jei balsuoja ne už juos), visiems be išimties rusams, gyvuliams - Starkevičius tiek savo karvių nekenčia, kad net ruošiasi jas prie Seimo atvežti ir ten šaldyti ir badu marinti. Dar jie ir artistai- vis patriotus vaidinantys, o po ta vaidyba slepiasi primityvumas, bukumas, demokratijos baimė, prisitaikėliškumas ir menkystų sindromas. // Tai va tep va mizantrope, ačiū, kad taip trumpai ir taip išraiškingai apibūdinai visą partiją.

faktas

faktas   portretas
Socialdemokratai labai pasipiktinę Prezidente: neleidžia ramiai sukti biznį brangiems mūsų partijos bičiuliams – korumpuotiems valdžiažmogiams, neduoda ramybės apsivogusiems koalicijos partneriams. Jaučiama didelė nostalgija Brazausko laikams: amžiną jam atilsį, savas žmogus buvo – negailėjo Valstybės turto nei sau, nei partijos bičiuliams. To niekada nesupras visokie Lietuvos šakniavaisiai.

Aris

Aris portretas
Čia kalbama apie dabartinę vyriausybę. Bet kai kurie komentatoriai nori nusukti kalbą į šoną. Kubilius... Kubilius... Prie ko čia Kubilius? - Jis atbuvo atpirkimo kailyje per ekonominę krizę. Kažin kaip būtume išsisukę, per krizes socdemai į valdžią neina. Bet man tas nukreipimas kalbos kita tema primena daug kam girdėtą anekdotą, kodėl žmogelis kiša galvą tarp tvoros mietų todėl, kad kaimynas taip daro....

Tautvilis

Tautvilis portretas
Koks gali būti tendencingumas, kai primenama, jog yra „susitepusių" ministrų ? šalaševčiūtė prisipažino, Bernotukas jam namą stačiusiam verslininkui leido kariuomenei maistą teikti, kitas ministras stengėsi pramušti įstatymą dvareliui pastatyti, o dar visokie ženteliai prikliuvę...TAI KOKS ČIA SPAUDIMAS !!!? Vėl rinkimai kalti? Juk jie visokie - seimo, prezidento, savivaldybių. Europos Parlamento - vyksta visą laiką.

Pupa

Pupa portretas
Geriausiu prezidentu būtų Karbauskis.Europarlamentaro lovio atsisakė,dirba Lietuvai ir žmonėms.Jaunas,santūrus.Ne pliurpia,kaip Kubilius, dabartinė ar Gabrieliukas,o dirba.Komunistu ir dar Burokevičiaus partijos nebuvo,Maskvoje irgi nesimokė.

kaziukas

kaziukas portretas
Taigi Socdemai - Sysas (sysalas), Irina Nikolajevna Anajeva(Šiaulienė) abu aršūs komunistėliai pasišiaušė prieš Prezidentę.

Remis

Remis portretas
Neįsivaizduoju,kokias dar aukštumas pasiektų korumpuota dabartinė vyriausybė,jei neprilaikytų jų Prezidentė.Taigi pokalbių išklotinė aiškiausiai parodo sukčių klano veiklą.Butkevičius arba apsimeta to neįžiūrįs ,arba tiek kvailas,kad nesuvokia,kas parašyta.Arba mus visiškais kvailiais laiko..Arba tiek pats įklimpę,kad jam tiesiog saviškiai nebeleidžia išsikapanoti iš tos klampynės.

kas bus prezidentu ?

kas bus prezidentu ? portretas
geresnio, protingesnio, drąsesnio ir kietesnio prezidento už D.Grybauskaitę vargu bau, ar Lietuva turės, nebent straipsnyje minimi "kai kurie politologai" turi kitokių įžvalgų, juk atsidavusiai dirba socialistinei daugumai.

mizantropas

mizantropas portretas
skiriu pitekantropams, palaikantiems socdemus - "Toks tokį pažino į svečius pavadino". baisūs tie socdemai ir daugumos vyriausybė, pilna korupcijos, melavimo ir antilietuviškumo. Pakanka tik vienos iškalbingos detalės - kas iš eilinių merų gali patekti pas gen.prokurorą, trigubai didesne kaina supirkti produktus vargstantiesiems? Ir nieko. visi patenkinti. Tegul tie socdeminiai ruporai patyli, tai neabejotini vatnikai, kurie laukia savo kąsnio.

LIETUVA PASIPIKTINUSI

LIETUVA PASIPIKTINUSI portretas
Butkeviciaus ministrais.Varguoliam maistas dvigubai brangiau....Kuris ministras neaferistas?

jonas

jonas portretas
gabrelius stumiamas

> gediminas

> gediminas portretas
Koks jau tas Butkevičius toks, bet pagal apklausas tai geriausiai vertinamas politikas. O štai Kubilius, jau gal dešimt metų kaip iš paskutinės tarp neigiamai vertinančių vietos neišsikrapšto ir jau niekuomet neišsikrapštys.

> cha cha cha

> cha cha cha portretas
Tikrai, kad ją velnias. Prie LSDP dėl šapo kabinėjasi, o ir tas šapas neįrodytas, tai tik jai patarnaujančios STT sapalionės, o ant konservatorių kupros nei korupcijos rąsto nemato. Ar mato, bet konservatoriai savi - jie ją į prezidentus jau net du kartus prakišo ir pasibaigus kadencijai žada premjere padaryti (apsaugok Viešpatie, Lietuvą nuo tokios nelaimės), tai tiems vogti galima milijonais ir net milijardais. A niaaa?

gediminas

gediminas portretas
Prasikrapštykit akis:negi nematot koks pajacas Butkevičius ?

ELENA

ELENA  portretas
MUSU PRECIDENTE PILNA PASIPUTIMO NIEKO NEMOKA TIK PRIEKAISTAUTI IR KIRSINTI KITAS SALIS SU LIETUVA JAI NUSISPIAUTI I ZMONIU NUSKURDINIMA IR VIS DIDEJA VARGUOLIU KURIE NEMATO ATEITIES IR PRASIGERIA IVEDUS EURA VISKAS KATASTROFISKAI PABRANGO VAISTU KAINOS PRALENKIA NET EUROPINES KAIP KURIE MAISTO PRODUKTAI TAIP PAT STATYBINES MEDZIAGOS SIAUBINGAI PABRANGO BET DEJA ATLYGINIMAI PASILIKO LIETUVISKI MAZDAUG 450 EURU

ELENA

ELENA  portretas
MUSU PRECIDENTE PILNA PASIPUTIMO NIEKO NEMOKA TIK PRIEKAISTAUTI IR KIRSINTI KITAS SALIS SU LIETUVA JAI NUSISPIAUTI I ZMONIU NUSKURDINIMA IR VIS DIDEJA VARGUOLIU KURIE NEMATO ATEITIES IR PRASIGERIA IVEDUS EURA VISKAS KATASTROFISKAI PABRANGO VAISTU KAINOS PRALENKIA NET EUROPINES KAIP KURIE MAISTO PRODUKTAI TAIP PAT STATYBINES MEDZIAGOS SIAUBINGAI PABRANGO BET DEJA ATLYGINIMAI PASILIKO LIETUVISKI MAZDAUG 450 EURU

ELENA

ELENA  portretas
MUSU PRECIDENTE PILNA PASIPUTIMO NIEKO NEMOKA TIK PRIEKAISTAUTI IR KIRSINTI KITAS SALIS SU LIETUVA JAI NUSISPIAUTI I ZMONIU NUSKURDINIMA IR VIS DIDEJA VARGUOLIU KURIE NEMATO ATEITIES IR PRASIGERIA IVEDUS EURA VISKAS KATASTROFISKAI PABRANGO VAISTU KAINOS PRALENKIA NET EUROPINES KAIP KURIE MAISTO PRODUKTAI TAIP PAT STATYBINES MEDZIAGOS SIAUBINGAI PABRANGO BET DEJA ATLYGINIMAI PASILIKO LIETUVISKI MAZDAUG 450 EURU

cha cha cha

 cha cha cha  portretas
Socialdemokratai: tegul ją velnias tokią Prezidentę. Neduoda ramiai sukti biznį ne tik mūsų brangiems bičiuliams – korumpuotiems valdžiažmogiams, bet ir nepalieka ramybėje apsivogusių koalicijos partnerių. Prie a.a.Brazausko tai buvo puikūs laikai. Savas žmogus, amžiną jam atilsį, buvo – negailėjo nei sau, nei bičiuliams.

Senukas

Senukas portretas
matomai prezidentė pasitiki tik konservatoriais, su kuriais kartu NEPAGRĮSTAI SUMAŽINO ir taip mažas pensijas ir per jų valdymo laikotarpį NESISTENGĖ GRĄŽINTI,todėl dabar mūsų vid. pensija yra TIK 240 eurų-pati mažiausia Europos Sąjungoje.Kai tuo tarpu nualintoje GRAIKIJOJE vid. pensija yra apie 650 eurų[2248 litai].Per D. Grybauskaitės 7 metų prezidentavimo laikotarpį vidutinė pensija yra padidinta tik apie 11 eurų,to išdavoje šalyje gyvena žemiau SKURDO RIBOS apie 560 tūkst. gyventojų.

Adas

Adas portretas
Daugelis prezidentės impulsyvių, napgalvotų pasisakymų, nepagrįstų kaltinimų ir atviro nepasitikėjimo vyriausybe ir ne tik ja, kenkia lietuvos įvaizdžiui pasaulyje, kiršina žmones valstybės viduje suskirstydama juos į savus ir priešus. Nuolatiniai priekaištai rytų kaimynų vadovams niekaip netramdo jų, tik provokuoja jų neapykantą Lietuvai, daro mus didžiųjų valstybių vaidų įkaitais, didina karinio komflikto mūsų šalyje tikimybę. Negi iš tikrųjų visų tų tikslų siekia mūsų rinkta prezidentė?

Nusivylęs

Nusivylęs portretas
Man jau gėda būti socialdemokratu. Tikėjau Algirdu Brazausku ,tikėjau partija ,bet po visų šitų įvykių ir viešo melo man pasidarė gėda ir šlykštu būti šios partijos nariu.

Justas

Justas portretas
Visa laimė, kad turime tokią Prezidentę, kuri stengiasi, kad Lietuva būtų laisva, valdžia sąžininga ir skaidri. Gėda skaityti socialdemokratų pareiškimą, kurių poelgiai akivaizdūs visiems.

Gaga

Gaga portretas
Viskas gerai su Prezidente. Ir niekas jos netampo. O konsevatorių ir liberalų tokia paskirtis, nes jie opozicijoje.

Balti-dantys

Balti-dantys portretas
Jei prezidentė "panaš"i į rytų šalių vadovus,tai partinės grupelės yra banditų-reketininkų-grobikų gaujos.

bernazas

bernazas portretas
sunku prezidentei saziningai dirbti Lietuvai,kai ja tampo uz virvuciu konservatoriai su liberalais del jos parsidaveliskos praeities

TAIP

TAIP portretas
Jeigu ne Prezidentė tai ši Vyriausybė visai užmigtų. O Butkevičiaus nuolatiniai nusikalbėjimai ir beverčių komisijų kūrimai....Socdemai Seime turi kam sėdėti, bet dirbti Vyriausybėje nėra

Pinokis

Pinokis portretas
Labai gerai daro Prezidentė, nes ši Vyriausybė pati blogiausia. Nemokšų, sukčių ir tinginių rinkinys, ko vien buvo verta Vėsaitė. Negi tokiam klederui kai nežino kokiai ministerijai vadovauja, dirbti ministru. O dabar kuriozas su Trečioku, kuriam pats laikas atsistatydinti.

Gintas

Gintas portretas
Sita virausybe dirba labai gerai ir atsakingai tik jai trukdo opozicija koncervai ir liberalai.jie pavydi todel ir daro nesamones.

Kaunietis

Kaunietis portretas
Saunuole musu Prezidente, laikas jau su saknimis rauti akivazdzias negeroves - pikzoles is musu gyvenimo.

Prosenelis. NEREIKIA. STEBIETIS. VISI. ZINOME

Prosenelis. NEREIKIA. STEBIETIS. VISI. ZINOME portretas
KAD. SAUSAS. MEDIS. MISKE. TIK. VIETA. UZIMA. IR. DAR. PRIKLAUSO. NUO. RUSIES. NAUDAI. TIK. TADA. KAI. KURENI. VALGIUI. ROSTI. AR. PASISYLDITI IS. SAUSO. DVKOJO.??

R...

R... portretas
Laimė,kad dar Prezidentė ne akla ir kurčia dabartinės valdžios machinacijoms.O prezidentė elgiasi sąžiningai.Juk ir praeitoj vyriausybėj,kurią socdemai vadina jos numylėtiniais,išsakydavo savo labai kritišką požiūrį,ne vieną privertė ir atsistatydinti.Bet anoji vyriausybė elgėsi kaip pridera,be jokių išsisukinėjimų ir draskymosi.Ne taip kaip šioji-visais būdais dangsto korumpuotus savo narius.

aha

aha portretas
be neadekvatumo socdemus dar užklupo ir paranoja

NESINORI

NESINORI portretas
SOCDEMAMS,KAD JU MACHINACIJOS SAVUJU RATE ISAISKETU,TAI DABAR PRIE KRYZIAUS KALA PREZIDENTE. Sugrirzo ,,vsio zakonno,, laikotarpis saviesiems.O istikruju nera ko ir noreti juk susirinko visa sava tskpiniu kompanija su savo atzalomis,kaip kitaip jie gali valdyti jei ne telefono pagalba savam ratui.O juos renka tauta,matyt mazai galvojanti ka renka,o paskui piktinasi - kas cia darosi.

VAKARŲ FRONTE - NIEKO NAUJO...

VAKARŲ FRONTE - NIEKO NAUJO... portretas
Mūsų "visiems teisinga" Prezidentė ne kitaip elgėsi ir pereituose rinkimuose. Dar gerai, kad dar nejungė penktos pavaros - įvairių pažymų kūrimo, atviros agitacijos už konservatorių partiją. Ji puikiausiai žino, kad socialdemokratai, laimėję rinkimus daugiau nekęs jos patyčių ir, už pridarytas milijardines žalas Lietuvai gali atlikti ne kai kuriuos tyrimus. Čia jau jėgos struktūros Grybauskaitei nepadės....

Vytautas

Vytautas portretas
Manau socdemai spaudžia prezidentę, o ne atvirkščiai.

Kaunietė

Kaunietė portretas
Kodėl manęs p. Malinauskas nepasikviečia su šeima nemokamai parleisti savaitgalį Druskininkuise, nesuprantu :))

nejaugi

nejaugi portretas
kai kam atrodo, kad pasiekus aukštumas viskas galima. Nejaugi tikitės, kad žmonės nesupranta, kokias makles sukate, ir prie prezidentė, kuri siekia, kad teisybės būtų daugiau? Kalate, kad pokalbius paviešino, bet aš, kaip mokesčių mokėtojas, reikalauju viešinti tai, ką mano apmokami valdininkai mano pinigais nupirktais telefonais tarpusavyje šneka. Juk jie - vieši asmenys, todėl turi tokias taisykles priimti, jei nori gero gyvenimo svetima sąskaita.

Galerijos

Daugiau straipsnių