Socialdemokratai ketino šokti atmintiną dieną

Grįžti į straipsnį

šarikovų balius

šarikovų balius portretas
Tuo metu buvom Šventojoje. Kitaip nepavadinsi kaip - bolševikinė gauja. Užsitvėrė (prichvatizavo) pušyną, paupį, tiltą, privažiavimą ir praėjimą į pajūrį ir į kitas teritorijas bei žmonėms nuosavybės teise priklausančius poilsio pastatus. Sako, čia mes išsinuomavom ir nieko neleisim. Ką, tiltą ir pravažiavimo kelius išsinuomavo? Apsistatė bananais ginkluotais apsauginiais. nepraleido nei su auto, kad privažiuot iki savo namelio, nei dviratininkų.Pėstiesiems, norintiems nueiti iki jūros tikrino, ar turi kažkokią raudoną apyrankę. Neturi - eik atgal. Gerai, kad komjaunuolio ženkliuko nereikalavo. Žmonės kraipo galvas, piktinasi, o gaujos atstovai pilni arogancijos ir pasipūtimo vaidina ponus su tarbele. Tipo - "Tagil rulit". Čia mes karaliai. Kaip sako rusų patarlė, "iz griazi v kniazi". Konkretūs šarikovai. Ko vertas vien užrašas ties vienu skyriumi - "arčiau žmonių". Šlykštu ir tiek. Išvažiavo sulaužę tilto šaligatvį, "išbliovę" privažiavimo kelią pro žemaičių alką. Taip sakant - priši

Nuj

Nuj portretas
Progresyvu, nu.

pastebejimas

pastebejimas portretas
prie ko Klaipedos krastas ir birzelio 14?!

Klaipėdietei , ponia gal amoniako

Klaipėdietei , ponia gal amoniako  portretas
po nosim ? Atsipeikėjimui ir gal pavyks suvokti , kad ,,šokti ,, buvo pasiruošę palucko socdemai ) Seimo opoziciniai , konservatorių ir liberalių būrelio nariai ) Švieskitės , nes man jau baisoka nuo ,,patryjotų,, protinių gebėjimų ))

klaipediete

klaipediete portretas
O kas jiems atmintina diena, galejo bent datas sureguliuoti, nors jeigu isdriso ruosti istatyma del rentu sau, tai kas ta birzelio 14 -ji.

komuniagoms

komuniagoms portretas
šokti, koncertuoti Didįjį penktadienį, per Kūčias, birželio 14,lapkričio 1,2 tai kaip ir privalu. Kaip gi kitaip kovosi su buržuazinėm, klerikalinėm , nacionalistinėm Nepriklausomos Lietuvos datom ???:)

Galerijos

Daugiau straipsnių