Socialdarbiečiai patvirtino – prezidento rinkimuose rems S. Skvernelį

Grįžti į straipsnį

Aliui Petkui...

Aliui Petkui... portretas
o je daugumai jis yra negerbiamas?

staliukas

staliukas portretas
pelenai jau byra, o nori tupėt raudonieji valdžioj nors tu ką.

kedute

kedute portretas
pasiilgom jau ir anukelio , kur jis dingo, gal ant nusiraminimo kedutes pasodintas.. Tyla pries audra?

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Devyndarbiečiai nori 3-iojo pasaulinio karo,nes vizitas Izraelin parodė,kad geriausiai jį sukelti sugeba tik Skvernelis.

Blogis

Blogis portretas
Blogis remia blogi

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
O, ką jai daryti, šiai, nuo socdemų atskilusiai, neįgalių senelių govėdai?

Alis Petkus...

Alis Petkus... portretas
aš manau, kad visi dori Lietuvos piliečiai parems gerbiamą Skvernelį...

Anonimas

Anonimas portretas
as PRIES !!!!!!!!!!!!!

DĖL BANKO SNORAS UŽGROBIMO

DĖL BANKO SNORAS UŽGROBIMO portretas
GRYВĘ - КГБ MAGNOLIJA, Į KALĖJIMĄ!!

Tai kad

Tai kad  portretas
sosdemai susisiko su savo partijos skilimu.Pagal broilerio scenariju po tokio virsmo turėjo valstiečiai kristi.Bet nekrito.Nieks paskui nelakstė ir atgal gryšt nemaldavo.Broileris irgi - nieko doro, tep ir liko su kvailu veidu krūmuose..Tai ir gavosi raudonų rožiu klubui ,,mama kakų':D).Dabar kur dingsi žiemą basas?Valgai ką duoda.

Ot abliai

Ot abliai portretas
geriau Juozitį remtu

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Geriau jau už Nausėdą.Švedų nors pinigai kaip pinigai,o čia viskas už rusiškų trašų Agrokoncerno rublius.

DĖL BANKO SNORAS UŽGROBIMO

DĖL BANKO SNORAS UŽGROBIMO portretas
GRYВĘ - КГБ MAGNOLIJA, Į KALĖJIMĄ!

Nori

Nori portretas
Kirkilo chebra būti prie lovio, todėl be sąžines graužimo, šneka bet ką, kad joje pabūti kuo ilgiau, o pats suvokdamas jog buvimo valdžioje dienos suskaičiuotos, įsirašė Nr.1 rinkimuose i EP. Na, ir kodėl dabar būtinai turi būti taip, kaip patogu šnekėti Kirkilui, kad būsimo prezidento nuomone privalo sutapti su dabartiniu valdanciuju uz kuriuos rinkimuose balsavo vos 20 proc. rinkėjų nuomone. Kam toks popierinis prezidentas kaip Skvernelis, kuri proteguoja Kirkilas reikalingas. Pakanka vieno visoms pozicijoms Karbauskio.

tam gal

tam gal  portretas
man baudžiauninko nulenkusio galvą ir "pamiršusio" savo kalbą nereikia nei premjero nei prezidento . Garbė kalbėti viena iš seniausių kalbų , pagaliau esame ES , kurioje lietuvių kalba yra viena iš oficialių . O su kitakalbiais susikalbėti padeda profesionalūs vertėjai . Gerbkime save , tada ir kiti mus gerbs .

Gal

Gal portretas
pasižiūrėkite į savo prezidentą Skvernelį vizitą į Izraelį. Apakę liko žydų tauta,o taip pat ir protingi lietuviai. Jokios gėdos,slebizavoja bile ką išpūtęs akis ir šnerves. Nu negaliu! Tiesiog jaučiu už jį svetimą gėdą. Kokiu reikia būt nedašūtusiu,kad užtraukt sarmatą. Juk nėra senas,kad anglų kalbos nemokėtų. Suprantu tarybinio laikmečio žmones,kuriems nebuvo užsienio kalba prioritetas,tik tuometinė rusų. Visos kalbos geros,bet valdžios žmonėms anglų kalba privaloma. Daugiau,mažiau,bet būtina. Kaip gali vykt atstovaut valstybę mekendamas tik gimtąja kalba?

pensininkui , tai ir neverk

pensininkui , tai ir neverk  portretas
, kad negali išgyventi iš pensijos , todėl nori jos didesnės bei kompensacijos už šildymą bei vandenį ... Miestietis atsirado , matyt antra karta nuo žagrės ? :)

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Devyndarbiai milicijos rėmėjai,už Lenino anūką.

vladas

vladas portretas
Na ,tie kurie nenorit,nebalsuokit.Dėl kelių varliagyvių,pavasaris bus.Balsuokit už tvartelio gerbėjus.Matomai,jau pradedate myžti į kelnes.

Pensininkas

Pensininkas portretas
Jau uz Skverneli tai tikrai nebalsuosiu, tegul provincija sauir balsuoja, o miestieciai tai tikrai ne.

...

... portretas
Neskubėkit... nes Sauliukas pasielgs taip pat kaip ir Aušrelė.

aš taip pat remsiu

aš taip pat remsiu  portretas
Skvernelį , nes nusibodo , kada per tiek metų nesugeba "pasodinti" korupcionierių buvę valdžiose : masiulis net bandė kandidatuoti į Klaipėdos merus , ponas Uspaskichas kandidatas į Vilniaus merus ? ir t.t.. Vilkintos užvilkintos bylos , pareigūnai tyrę bylas , tampa advokatais ... Prezidento galioje teisėsauga , jis skiria prokurorą ir teisėjus . Skvernelis keliauja su "valstiečiai" ir kiek girdžiu jo labai griežta pozicija dėl biudžeto įsisavintojų , jis juos vadina "biudžeto siurbėlės , kurias reikia ištraukti " - LRT , RC , e-sveikata ir t.t. galvoju todėl ir yra tos komisijos , kurios atlieka didelį darbą , o paskui perduos teisėsaugai . Manau jei prezidentais būtų banko tarnautojas Nausėda ar konservatorių remiama Šimonytė - niekas nesikeistų ....manau būtų tokia pat "pagalba " seimo valdančiai daugumai "valstiečiams " ...aš to nebenoriu , noriu , kad Lietuva klestėtų , žmonių gyvenimai gerėtų , o biudžeto "siurbėlės " būtų nubausti .

Pranas

Pranas portretas
Puikus sprendimas! Mes, nepartiniai,irgi uz Skverneli.

Galerijos

Daugiau straipsnių