Smūgis prezidentei: populiarumo lenktynėse ją įveikė A. Butkevičius

Grįžti į straipsnį

Taigi

Taigi portretas
Straipsnelis visokiems nuopisoms.

PINOKIS

PINOKIS portretas
Straipsnelis runkeliams. Grybauskaitė ruošiasi į ES komisares, galėsite ir toliau minkytis su Balčyčiu.

kaunietis

kaunietis portretas
kada ta musmire bus israuta?

tiesiog

tiesiog portretas
akiplesiska vertinti A.Butkeviciu vientodel kad jis soka pagal Grauzinienes dudele.V,Usp.visi nurodymai vykdomi.visa laika muistsi "nuomonese",tarsi apsirenges per siaurais rubais jokios apkaltos sukciams nedaromos.didinamos algos seimui.o Lietuvos varguomene ir senoliai mulkinami.O musu gerb.Prezidente viena kovoja del zmoniu gerbuvio,uz tai dedamos visos pastangos ja istumti is politikos,nes vagys ir sukciai prie jos bijo vogti.o A.Butkevicius pagal juodojo jaunikio isakyma daro kaip D.P.nori.sekmes musu Prezidentei.padorus zmones ja palaikykit,nes net zurnalistai stengiasi kandziotis,

rinkejas

rinkejas portretas
kada polikarpovna bus apklausta prokuroru uz slaptos pazymos nutekinima,ka veikia A.Paulauskas pradejas si tyrima,ar nereiktu polikarpovnai pradeti apkaltos procesa?

dk

dk portretas
Kas uzsake sita rasineli?

hh

hh portretas
Stai puikus pavyzdis, kaip yra formuojama nuomone, skleidziant mela.

vycka

vycka portretas
Cia gal jumoras,savaigaliui.....

Katinas

Katinas portretas
nei čia verkti,nei čia juoktis.Pakalbėsime po rinkimų,ką reikėjo daryti?

klastotes

klastotes portretas
Gaidzio liaudies durninimo reitingai.

Moris

Moris portretas
Šiuo atveju socdemai su konservais pasireplikuoja dėl vaizdo, bet aria vieningai kaip broliai - dvyniai. Net gražu žiūrėti.

JO

JO portretas
Grybauskaitė Butkevičių laiko ant trumpo pavadėlio. Gali jis šypsotis į valias, bet jis neturi teisės net oro pagadinti savarankiškai. Visa kita viešųjų akcijų vaivorykštė tik runkeliams. Konservatoriai su socdemais vieningai parodė Paxsiui špygą, nes balčytis visiems priimtinesnis, ypač jeigu Grybauskaitė sugalvotų vadovauti ES ir nekandidatuotų.

Aksioma

Aksioma portretas
Kažkodėl nematuyti Graužinės reitingų visame politikų spektre. Prie ko čia lėktuvo ir traukinio reitingai. kiekvienas atlieka savo darbą. Į jokius postus jie nekunkuruoja. TAI AKIVAIZDUS ŽMONIŲ KVAILINIMAS.Tik neaišku kas didesnis žioplys : žurnalistai ar Gaidys.

G.H.

G.H. portretas
Socdemai niekaip nepripranta, kad prezidentes reitingai gerokai aukstesni, - na, - tiesiog jie negali su tuo susitaikyti...!!! galiu isreiksti tiktai gilia uzuojauta !!!

NA NA

NA  NA portretas
šaunuoliai žurnalistai su savo pokštais ,net saulutė juoktis pradėjo ir žmonės daugiau juoksis ir oras gaivesnis ,kam butkevičiui reitingai , jis ir taip vykdo visus nurodymus ,geriau pabandykit reitingus sulyginti graužinienės ir grybauskaitės, čia vis kokia nauda visiems ,nors , tas reitingavimas jau pas žmonęs seniai pasitikėjimo nekelia ,,,,,,,sėkmės rinkimo štabams , naujų įdėjų .

NA NA

NA  NA portretas
šaunuoliai žurnalistai su savo pokštais ,net saulutė juoktis pradėjo ir žmonės daugiau juoksis ir oras gaivesnis ,kam butkevičiui reitingai , jis ir taip vygdo visus nurodymus ,geriau pabandykit reitingus sulyginti graužinienės ir grybauskaitės, čia vis kokia nauda visiems ,nors tas reitingavimas jau pas žmonęs seniai pasitikėjimo nekelia ,,,,,,,sėkmės rinkimo štabams , naujų įdėjų .

Butkeviciui

Butkeviciui portretas
tik "Ledynmetis" filmuotis, o ne i prezidentus :)

Valius.V.

Valius.V. portretas
Tai kokios čia problemos ? Kur tas nepriklausomas šaltinis, kuris tai nustatytų ? Ir kokia nauda iš to kas populiaresnis ? Gal valgykloje gaus dviguba porciją guliašo, kaip sovietmetyje ?

Akivaizdu...

Akivaizdu... portretas
prasidėjo socdemų ataka prieš Lietuvos Prezidentę...

Na

Na portretas
Na jau tikra nesamone-visi metai nieko naujo ,gero Lietuvai nepadare ir ziurek -pirmauja nu nesamone ir tiek , visai mus uz durnius skaito

Nesąmonė

Nesąmonė portretas
Vėl fabrikuoja:)

H.H.

H.H. portretas
Rado mat kuo remtis....-LIETUVOS RYTU- .. Tai gal dar pasiremia ir maskovskije novosti laikrasciu....briedas kazkokstai...

H.J.

H.J. portretas
Informacija mat remiasi lietuvos rytu....Tai gal dar tegul remiasi ir Maskvos laikrasciais...kazkokia tai nesamone...,o lietuvos zmones jau zino uz ka balsuos....Genda kauno diena.....

tikras prezidentas

tikras prezidentas portretas
Vitalijus Gailius..kuris neatstovauja klanams

kažin

kažin portretas
kas taip labai rūpinasi tais reitingais? buvusieji sovietiniai politologai? buvusieji sovietiniai laikraščių redaktoriai? Žmonės turi savo nuomonę ir jos nekeis, galima stengtis tais reitingais žmonių sąmonę užliūliuoti, bet neišdegs. Na, dar galima balsus pirkti bei pardavinėti, juk yra valdančiosios daugumos patirtis, todėl turime, ką turime. Išsirinkome vagies vado partiją ir jis ja bei kitomis partijomis manipuliuoja kremliaus pagalba. Jei norime būti atsparūs tokiems veikėjams, balsuokime už ryžtingą prezidentą.

..tokiu premijieru..grybu

..tokiu premijieru..grybu portretas
..dar nebuvo...zmogus be nuomones,stengiasi buti visiems malonus..jeigu kas..komisija..fuuuuuuuu..tikras grybas

matai

matai portretas
butkevicius imtininikas o ji ti su juodu dirzu ir tas baigia suplysti....

anekdotas

anekdotas portretas
grybas gryba aplenke...

Kada

Kada portretas
Kada bus sukurta 10.000darbo vietų,kurias Butkevičius žadėjo prieš rinkimus?

jokio

jokio portretas
skirtumo- abu euro ivedima stumia,ju reitingai 000

aja

aja portretas
Blogai,jei didziausias Lietuvos debilas turi geriausius reitingus..Tik gerai,kad niekas netiki tais reitingais.

tik

tik portretas
lietryčiui taip atrodo, kurgi ne, jei komuniagos įvairiais būdais stengiasi, kad kuo daugiau neišprusėlių dalyvautų rinkimuose (kas tas bemokslis)?, bet ir toks gerai, kad tik nelaimėtų D.Grybauskaitė. Matyt, tie kairieji užmiršo, kad tęsia visus Kubiliaus vyriausybės pradėtus darbus, kad dešiniųjų vyriausybė ištraukė iš krizės dugno Lietuvą ir dabar yra visos galimybės atiduoti tai, ką pasiskolino (ne pavogė, ne pasisavino, kaip patys komuniagos bando klaidinti žmones). Bet ką padarė tas butkevičius ir visi jo vasalai - patys pasiėmė. Todėl jo populiarumo siekia tik tokie patys, kaip jis. Kadangi jis, atseit, nekandidatuos, tai, vadinasi, kitas po jo einantis, t.y. balčytis irgi lenkia prezidentę. Kaip pastebėjote, ji nė vienu žodžiu nepareiškė, priešingai nei kiti kandidatai, kuo ji geresnė, kuo daugiau išmano apie valdymą, ekonomiką ir pan. Tačiau kiti - tiesiog "nuostabūs" vadovai, jų pačių žodžiais. Tad neapsirikim, nes šitą nesąmonę įsiūlė mums lenkai, nutuokiate?

RM

RM portretas
Nuo smūgio autorius į kelnes nepridėjo?

Galerijos

Daugiau straipsnių