Siūloma Lietuvoje uždrausti veisti kailinius žvėrelius

Grįžti į straipsnį

Tikra velneva

Tikra velneva portretas
Kaip taip galima kas kalbejo bent su augintojais bent išklauso ju bet ne taip nereikia geriau uždrausim juk jum taip lengva kalbeti o kiek žmones pastangų įdejo kad ūkiai klestetu tai uždrauskim ir kiauliu ir kitu gyvunų žudima del mėsos juk jie irgi kenčia o sąlygos ir kvapai irgi sklinda ir visi užuodžia .

Tikra velneva

Tikra velneva portretas
Iškarto viska tik uždrausti tai gal ir kiaules žąsis ir kitus gyvūnus negalima taip sakoma žudyti del ju mėsos tai gal vegetarais pasidarom visi tada juk jie irgi gyvunai irgi kenčia irgi pagalvokit dėl tokio įstatymo baisu greit viska uždraus ir nebus įmanoma nieko kurti ir pradeti.

Močiutė

Močiutė portretas
pamąstykit plačiau pritariantieji: išnaikino jau tiek daug veiklos sričių, kad sunku suskaičiuoti, o ateina visokie danai, vokiečiai su savo neva investicijom, ir čia taip bus. Mūsiškius uždraus, užsieniečius pasikvies, pamatysit. Kažkam jau pažadėta.

Rasa

Rasa portretas
Super! Labai palaikau, šaunuoliai iniciatoriai! Lauksim pataisų priėmimo.

Em

Em portretas
Nuostabu! Tikrai nereikia kankinti gyvūnų dėl drabužių, tik ne 21-ame amžiuje. Ačiū politikams ir „Tuštiems narvams“.

Patricija

Patricija portretas
Viena racionaliausių konferencijų, kur pristatyti logiški, svarūs argumentai uždrausti gyvūnų kankinimo vietas - kailių fermas. Kaip Lietuvos pilietė esu visiškai prieš tokį verslą, todėl džiugu, kad artėjame prie kailių fermo uždraudimo Lietuvoje.

kolegai

kolegai portretas
idomu uzsikodavo butu suzinotii

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Šančių viedrui.Atsilikėli,turime gumines bobas,turėsime ir dibtinas kraliko ausis,ar lapės uodegą.

Dėl draudimų

Dėl draudimų portretas
Siūlau uždrausti kopūstus, nes užvalgęs bezdi ir kenki gamtai.

sanciu,,kibiras,,

sanciu,,kibiras,, portretas
Kai buvau mazas,tetis is Leningrado parveze kinietiska stiuke,o kailis tai buvo kaciu.Tai,ka -dabar kaciu fermas kurs?

Vincas

Vincas portretas
Puikus pasiūlymas. Reikia uždrausti

Meda

Meda portretas
Pagaliau! Labai džiaugiuosi, jog taip pasistūmėjome gyvūnų gerovės klausimų nagrinėjime mūsų šalyje. Palaikau! Šaunuoliai inicijatoriai!

Ale kodėl

Ale kodėl  portretas
šitoje partijoje tiek daug pijokų?:/

...

... portretas
Reikia Lietuvoje blondines uždraust.

Algis

Algis portretas
Jai uzdrausti ir pardavineti tada suprasciau

Anonimas

Anonimas portretas
Nedažnai pritariu draudimams, bet vienareikšmiai esu UŽ kailinių žvėrelių fermų draudfimą. Kuo greičiau šis neetiškas, be galo žiaurus verslas bus nušluotas nuo Lietuvos paviršiaus, tuo geriau.

gikas

gikas portretas
Reiktu geriau uzdrausti seimunams vartoti alkoholi ir kitas psichotropines medziagas.

Dovilė

Dovilė portretas
Kaip smagu girdėti, kad tokios iniciatyvos vyksta Lietuvoje. Praeitą savaitę skaičiau, kad mados namai Coach įsipareigojo atsisakyti kailio, gal prieš mėnesį tą patį padarė Burberry. XXI amžiuje tokiai tuštybės prekei nebeliks vietos.

VYTAUTAS

VYTAUTAS portretas
kad kasčiūnas su protu susipykęs,tai aišku.Na bet su draudimais tampame ŠIAURĖS KORĖJA.NA ,KAD NEŽUDYTI,REIKIA BŪTINAI UŽDRAUSTI MEDŽIOKLĘ.JUK ŠAUDOMI NEKALTI GYVŪNAI.UŽDRAUSTI MĖSININKYSTĘ,KIAULĖS,VERŠIAI,VIŠTOS.PASTARIEJI PJAUNAMI,ŽUDOMI.VIENU ŽODŽIU REIKIA ATSIKRATYTI GYVŪNŲ BIZNIU,AR BUKAPROČIAIS SEMŪNAIS.GAL GERIAU TAIS SEIMO PRIDŪRKAIS

ir vel

ir vel portretas
tik DRAUDIMAI ir DRAUDIMAI,tuoj musu LIETUVELEJ nebus galima nei auginti nei gaminti,tuoj ives istatyma pirkti tik uzsienietiskas prekes,LIETUVISKOS prekes bus uzdraustos,STAI TAU IR LAISVE...

Erikas

Erikas portretas
Seniai metas uždrausti šią apgailėtiną industriją dėl kurios kenčia ne tik milijonai nekaltų gyvūnų, bet ir žmonės

Anonimas

Anonimas portretas
Lietuvoj specialiai uzdraudzia.Nieko kaip musu turtinga salis pirksim is vakaru.Danai ir kitos salys augins vaziuosim padirbet.Pirksim viska is uzsienio.Jug mes atsigave.

Petras

Petras portretas
Šaunuoliai! Ką mes čia leidžiam Lietuvoj teršti ir žudyti dėl poniučių užgaidos. Geriau tegu kopūstus augina, tai bent valgyt žmonėms bus ką pigiau.

Hahaha

Hahaha portretas
Didesnių debilai kaip Lietuvos vagys konservatpalaikiu isgamu siūlymu ir pasaulyje nesurado,matyt konserviniai versle nėra kas augina tai siūlo drausti,o jus pasirengę sumokėti už verslo sunaikinimą ir jo pelną 100 metu į priekį ,ar jūs žinot kiek tai kainuos mokėtojų kišenės išmokėti išmokoms ,ot idijotu ,kaip mums lietuvės reikia vienytis ir šluotą tuos konserliberastsocdemininkus vagis ir genocidininkas tautos

Anonimas

Anonimas portretas
ką dar Lietuvoje uždraus? Greitai būsim kaip Šiaurės Korėja.......

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Antanas,Linas ir Laurynas po vakaryiščio sėdo ant baltų arklių.

Galerijos

Daugiau straipsnių