Siūlo naktinę medžioklę su šunimis laikyti žiauriu elgesiu su gyvūnais

Grįžti į straipsnį

Jonas Lietuvis

Jonas Lietuvis  portretas
Vienam galima išgerti ir butelį, dėl ko pasilinksminęs gerai miega.Kitas išgėręs sėda už vairo , muša aplinkinius, tame tarpe ir visus naminius gyvūnus , jei pats laiku negauna į dūdą, ir nenurimsta kol ko nors neiškrečia. Gal ponas Jonauskas uždraustų degtinės ir kitų svaigalų naudojimą. O meškėnai tiktai klausosi ir gėrisi paukščiukais, ateityje pakeis ir liberalizuos Lietuvos miškus ir krūmus.

Tindi rindi

Tindi rindi portretas
Pritariu, nes jau taip nupušęs ar kvailiais apsimetę mūsų medžiotojai, kad net dieną neižlibina, tai ką kalbėti apie naktį. Jie gi ir žmogaus nuo šerno neatskiria, tokie tad medžiotojai. Nemanau, kad LT dar yra garbingų medžiotojų, o brakonieriai brakonieriais ir lieka, jie nėra medžiotojai. Taigi ponai brakonieriai neužsigaukit.

Beprotystėms galo dar nesimato...

Beprotystėms galo dar nesimato... portretas
Lietuvoje šiandien šuva laikomas aukščiau už žmogų... Ar ne paradoksas - žmogus naktį gali medžioti, o šuniui tai "kenkia sveikatai" ir pažeidžiamos jo, kaip šuns teisės...Šiandien ne šuva tarnauja žmogui, dėl ko jis kažkada ir prisijaukino jį, o žmogus turi tarnauti jam...

Palaikau

Palaikau portretas
geras pasiūlymas.

Galerijos

Daugiau straipsnių