Siūlo leisti kandidatuoti į Seimą jau nuo 18 metų

Grįžti į straipsnį

deinis

deinis portretas
Gal ir gerai ,kad nuo 18 ,nebereikės universitetų ,juk diplomas proto neduoda gal kai kam biški žinių ,valstybei mažiau išlaidų ,bet gal reikės keisti konstituciją ,dabar atrodo be aukštojo mokslo negali užimti aukšto posto ,bet juk pas mus demokratyja ,einame į GIEROY.

visai jau nesamonė

visai jau nesamonė portretas
kaip tada tą semą vertinti, kas čia klubas koks, visai nei žinių, nei patirties, ateis pažaisti. Bando balų pririnkti nesamoningais pasiūlymais, bet jau tiksliai žinosim, už ką nebalsuoti

Marija

Marija portretas
Juk labai patogu juos muštruot. Balsuos vieningai, jokių diskusijų, tylu, ramu seime, panašiai kaip viščiukų fermoje. Ir tikrasis broileriukas protingu atrodys

TAI

TAI portretas
Reikia darželinukus į seimą ,nes seime tai grynas vaikų darželis .Pripilti smėlio ,duoti auksinius šaukštus ir tegul žaidžia.

fdsfs

fdsfs portretas
18-os vaikai 11toje klasėje mokosi šiais laikais. Nei abitūros egzaminų nelaikę, nei šnapso gerti negali. Apie patirtį ir išilavinimą net nekalbu.

drauge

drauge portretas
ta nilson tai man atrodo kad isdidelio rasto isejo iskrasto isviso man ji kazkokia nesusitupejusi vista geda jos klausyti

durniu laivas

durniu laivas portretas
visai protas susimaise siulindami snarglius suleisti i seima kurie neturi jokios gyvenimo patirties ka jie ten gali veikti tiesiog pasityciojimas snargliai iseima dar permazai asilu yra seime

Nuomonė

Nuomonė portretas
O kodėl ne nuo 10? Jau raštus ir portfelius galėtų panešioti. Mano manymu žmogus turi įgyti šiek tiek išsilavinimo ir gyvenimiškos patirties, o ne nuo lopšio į Seimą...Jau turi vieną ,,potencialą'. Ar patenkinti?

na

na portretas
ne nuo 18 metu, o kad aukstojo universitetinio issilavinimo, bent bakalaura turetu. Gana kai tarybiniais laikais komunistai sake, kad ir melzejos sali valdyti gali. Kada pas mus baigsis si betvarke pagaliau, kaaa?

Baba

Baba portretas
Tai geriau nuo 2 metų, nereikėtų į darželį eiti,darželių taigi trūksta

Durnių laivo žiburiai,

Durnių laivo žiburiai, portretas
tai kad ir taip seimo protai suvaikėję,o dar atsišviežint nori...))) Į kokį lygmenį taikom,gerbiamieji..? Leiskim jaunuomenei subręst.. Nebent laivas turi plaukti..)))

na ir prietrankos

na ir prietrankos portretas
ir sugalvok tu man tokia nesamone,jau ir pienburniai prades valdyt valstybe.Ir koks durnelis tai pasiule,kuo TOLIAU tuo GRAZIAU...!

matomai Seimo pirdziai pridirbe benkartu

matomai  Seimo pirdziai pridirbe   benkartu  portretas
ir anukeliu nebeturi kur juos iskist , o cia bus ir prieziuroj ir algas geras gaus ..lai tauta islaiko nauja plejada elitiniu darmajiedu -islaikytiniu,

o ko ten nori tie 18 meciai tam Seime ???

o  ko ten nori tie  18  meciai  tam  Seime ??? portretas
pasitratyt per visas skyles , ar kad viesnamy atidarytu prie prezidnturos ir Seimo o gal narkomanu landyne kanapes rukyt majausko uzveztas ????ka dar 18 metis gali ten veikt ...praktikos nera , protelio kaip kaciuko prisikta...

Ai

Ai portretas
Daugumos seimažmogių supratimo lygis maždaug kaip darželinukų, tai galima jau nuo pradinės į valdžią leist, didelio skirtumo nebus.

AŠ Manau

AŠ Manau portretas
Mat ar valstiečiai supranta ką reiškia mokslas? Jie mano,kad ir melžėja gali valdyti valstybę.Tokiu supratimu jie pavers mus visus ubagais .Kita ,ką jie daugiau beprigalvos rinkėjams bambaliniams užliuliuoti.O kai viska sisigriebs tada paliks konservatoriams Lietuvą kelti iš ekonominės duobės.Juk šitiek priskolino milijarų ir jie išraškyti bus.

...

... portretas
O paskui ant Seimo ir raudonus žibintus sukabinsit?.. :s

Šitos, dar neapdžiuvusiom lūpom

Šitos, dar neapdžiuvusiom lūpom portretas
nieko daugiau, apart kojyčių praskėtimą už žolytę ar stipresnius narkotikus, neišmano, nes net mokslų jokių dar nebaigusios.

Ką jos ten veiks?

Ką jos ten veiks? portretas
Žolytę rukys ir reikalaus apmokėti komandiruotes pasiraliavimui po Afrikos dykumas ir benkartų nuo afroamerikiečių išlaikymą?

aistrų, aistrų

aistrų, aistrų  portretas
Seime trūksta, jauno kraujo, jaunučių partiečių...

ESAMŲ NEBRENDYLŲ NEGANA?

ESAMŲ NEBRENDYLŲ NEGANA? portretas
Ar mūsų mokyklos, mūsų ŠMSM ugdo PILIETIŠKAI BRANDŽIUS abiturientus? Kol kas ugdo nei drausmės, nei pareigų, nei išsilavinimo būtinybės nepripažįstančius triukšmadarius, viską, ką randa, naikinančius CHUNVEIBINUS.

Anonimas

Anonimas portretas
Seimo vaikams- šiltos seimo kėdės nuo darželio,.. gali būti su pampersu! Visvien jie tik šūda mala ir pila viens ant kito

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Šalies valdymas troliai

Kaip

Kaip portretas
Dar nesuprantama Laikas visai uždaryti tą hospisa su visom kanceliarijom ir prezidentūrom !nuimti visai visą valdžią Juk jau senai turim kas mus valdo Valdo Briuselis Būtų viskas paprasčiau ir nereiktų žiūrėti Kaip tie nuopezos vienas kitam gerkles dėl lovio eda

pilietis

pilietis portretas
mokytis nebereikės tiesiai į seimo kėdę seimunai sodins savo atžalas

Pipiec

Pipiec portretas
Tai ,kad proooto dar mazoka pas jaunus,ir senus.nuo 25- 65 metu turetu buti seimo nariai!

cha...

cha... portretas
O, nuo gimimo negalit leis?

tai gal

tai gal portretas
lai įteisina seimo nario vietos paveldėjimą bei perdavimą savo giminei ar numatytam statytiniui ?! Pilnametis tampa tik nuo 21m.,bei lai pirma padirba kokį darbą,kad nusimanytų apie dirbančių žmonių problemas,o ne įteisinti neteisėtumą,taip kaip su prisiknisusiom paauglėm,kuriom subinė niežti,prisidaro vaikų,o dirbti nenori,bet reikalauja soc.būsto.

Turetu buti

Turetu buti portretas
Turi buti nuo 25m. Iki 60 metu,nera ka ten veikti piemeniams ir pensininkams.

Nezurnalistas

Nezurnalistas portretas
O kaip su alkoholiu?

Galerijos

Daugiau straipsnių