A. Širinskienė siūlo šalinti A. Kubilių iš A. Skardžiaus apkaltos komisijos

Grįžti į straipsnį

man

man portretas
rodos, pačią Širinskienę reikėtų iš komiteto pirmininkų pašalinti, nes pastoviai tik nervus gadina visai Lietuvai.

As

As portretas
Kaip Kubilius paliks sunaus biznio konkurenta Sutryps bet kokia kaina

nuomonė

nuomonė portretas
Na taip,pirma uošvienė neleistinai privatizavo Vilniaus senamiestyje pastatus,dabar sūnelis turi sąsajas su verslu Baltarusijoje ir nėra jokio interesų konflikto,tačiau jeigu kiti taip ,tai jau turi.Apskritai visi konservatorių partijos vilkai susikūrė sau verslo ir gyvenimo sąlygas,kokios jiems patinka,bet šiukštu,kitiems nevalia. Ant kitų šiaudą pamato,o ant savęs ir viso dramblio neįžiūri.

Bravo

Bravo portretas
Šaunuolė Širinskienė. Bet nieko keisto, kai ją puola komentatoriai konservatnikai. Ji gi jau gerokai apgriovė jų partiją. Ačiū Agnei.

Rašiusiajam "pagal širinskiene"

Rašiusiajam "pagal širinskiene" portretas
Ar sunkiai skaitosi? Aiškiai parašyta, kad Kubiliaus sūnus yra Skardžiaus konkurentas Baltarusijoje!

Muravjov

Muravjov portretas
Vyt lauk iš bet kur šį tautos skriaudiką

pagal širinskiene

pagal širinskiene portretas
tai skardžiaus apkaltos komisijoj turi likti tik skardžiaus pakalikai :)

Vanada

Vanada portretas
ir Kubilių ir Skardžių abudu mesti lauk iš seimo sėdi jau seniausiai ir galvoja kad jiems viskas galima jus vargstate nagrinėjate balsuojate leiskite rinkėjams spręsti jie visus prasikaltusius išvaikys be jokio pasiaiškinimo nes jie taip moka išsisukinėti kad baisu

siaip

siaip portretas
Gydykis NA NA. Birbinskiene bet kokiu kabliuku iesko kad issuktu skardziu ir savo patrona is ivairiu turimu. Kiek matau info, tai Kubiliaus sunaus interesai , o juo labiau pacio Kubiliaus ten nuliniai.

NA NA

NA NA  portretas
landsberginių kgbistų gaujos nariai , daugiausia apsivogę ir daugiausia yra uzurpavę Lietuvos teisėsaugą ,todėl jie yra nepakaltinami ,nes dar ir turi savo nuosavą prezidentę ,kuri užmiršusi ,kad Lietuva yra parlamentinė valstybė ,o ne jos nuosavas UAB as ir kad laikas baigti vadovauti Lietuvos mafijai ,,,sėkmės valyti Lietuvą ,nuo kgbistų landsberginių

Galerijos

Daugiau straipsnių