A. Širinskienė: anksčiau ar vėliau byla dėl galimybių paso teismą pasieks iš naujo

Grįžti į straipsnį

KODĖL????

KODĖL???? portretas
KODĖL ytrinamio komentarai???? KOdėl ištrinė mano komentarą, jog deginti kūnų negerai?????

To Kasandra

To Kasandra portretas
Nežinai patartlių? Pvz. Viščiukuis skaięčiuoja rudenį. Nesakjyk GOP, kol neperšokai. Viskas ateityje dar... O aš ŽINAU DAUG mirčių. Ir net šį rudenį vienos labai gerai pažįstamos giminaitis , 48 metų VISIŠKAI sveikas vyras, niekuo nesirgęs, statėsi namą, norėjo užsidirbti pinigų užsienyje, PASISKIEPIJO.Po 1 skiepo jautiesi niekaip, bet vistiek skiepijosi 2 kartą. Po jo-dar blogiau, giminės sakė nebesiskiepyt, nepakluso, 3 skiepas. Po jo įkrito į komą , iš kurios nebeišėjo. Jo namas dabar-Lėbartuose :(

to-Ramune

to-Ramune portretas
NEĮVES Gestapo paso, nes jis- ANTIKONSTITUCINIS. Nerašyk nesąmonių, jei tame nenusimanai.

to-Anonimas

to-Anonimas portretas
iš garbingų, sąžiningų, kovojančių už save dar TYČIOJAMASI. Patyriau. Nutariau-NIEKADOS NEBEDARYSIU NIEKO dėl dvikojų, TIK dėl gyvūnų, nes gyvūnai 100000000kartų geresni, padoresni už daugelį dvikojų. O padariau DĖL VISŲ LABAI DAUG ir veltui, net ne už ačiū , iš įgimto durno noro padėti visiems. O visiems rūpi TIK jų subinės. Šnd paprašiau vienos KLaipėdois firmos , atliekančios medžių genėjimą,, nuo past ryto urzgiančios, pjaunant šakas, nupjauti vos ~5cm.skersmens ir ~35cm.ilgio šaką alyvis, jokio leidimo nereikia, tai atsakė-NE. Benziną sunaudosim (kiek - 1ml?) ir mums negalima paeiti į šoną net 10cm., Direktorius atvažiuos, pamatys ir t.t. -visdokie marazmai. Medis (alyva) -prie daugiuabučio . Va taip. DUGNAS.

Anonimas

Anonimas portretas
Dunduku debilų šalis. Nesugeba net už savo teises durneliai pakovot. Eina kur bandą gena valdžiagyviai , vagia, kombinuoja ir gerai gyvena. Protingu, sąžiningų, save gerbenčių, žmonių mažuma užtai ir mukdomės tame mėšle 30 metų. Dekingi būkit, kad yra tokių žmonių kaip Širinskiene avinų gauja.

Kiršintoja , intrigantė

Kiršintoja , intrigantė portretas
Ta moteriškė.Matyt , apsimoka.

Ramune

Ramune portretas
GP nutaruktas dėl konstitucinio teismo ir aklam ir durnam aišku, aiškiau būt nebegali. O tie, kas norit, kad GP įvestų iš naujo, nebijokite įves, kovo mėn. ,kai atveš naujus Omikronui pritaikytus nuodus. O kaipgi kitaip privers žmonės susileisti dar vieną porcija nuodų jeigu nebus GP. Nuo nuodų kurie vadinasi Fzizer nukentėjo labai daug žmonių, o jaunimas, dabartinė studentija pasekmes pajus ateityje, kai gimdys vaikus ir augins šeimas. Bus kiek apsigimusių, bus kiek persileidimų, o kiek porų iš viso liks nevaisingi. Čia to ir buvo siekkiam, kad šita karta daugiau negalėtų susilaukti vaikų, ir taip mažėtų populiacija, kuriai ŠVABAS lėmė gyventi tik auksiniam 1 milijardui pasaulyje. Ir nereikia lia, lia, lia Kas jus saugo, popieris?

virusą

virusą portretas
paduok į teismą

labai geras prezidento klausimas

labai geras prezidento klausimas portretas
ar vyriausybė dirba pagal LR Konstituciją ir įstatymus, ar pagal valdančiųjų ponų "poniatijas", į ką Konstitucinis teismas išsigando atsakyti. Pagarba prezidentui.

Kaunietis

Kaunietis portretas
KT legitimizavo socialistinę teisę, kurioje vyrauja ne teisė ir juo labiau ne teisingumas, o TSKP (Tėvynės Sąjungos konservatorių partija) ideologija: Mus Partija veda į laimę ir galią, tautų mūs draugystė kaip plienas tvirta. Tarybų Sąjungoj šlovingoj, tarp lygių lygi ir laisva, gyvuok per amžius, būk laiminga, Brangi Tarybų Lietuva! P.S. Kaip dar sunku viešajame sektoriuje atsikratyti socialistinės ekonomikos bei teisės.

Kasandra,

Kasandra, portretas
iš mano pažįstamų rato - nė vienos mirties. Nedaryk iš musės dramblio, tuo labiau tokių apibendrinimų. Patinka kalėjime - būk kalėjime. Kokio velnio kitus agituoji?

Kasandra

Kasandra portretas
Stulbina tie antivakseriai. Visam pasauly buvo griežčiausi ribojimai, kai kur net iš namų neleido išeiti (Kinija, Ispanija, Italija), nekalbant apie Australijos ribojimų griežtumą. Tai vis dar atsiranda neprotaujančių žmogelių, kurie pandemijoje ir bandyme ją suvaldyti mato kažkokią sąmokslo teoriją. Nuo pandemijos, kol dar jokių skiepų nebuvo, mirė net keturi man artimi žmonės - draugė (53m.) kursiokas, teta ir dėdė. Visi dėl amžiaus dar galėjo gyventi ir gyventi. Ir galimybių pasas man netrukdė, priešingai, viešose erdvėse jaučiausi daug saugesnė. Dabar, mat, juokina - bylinėsis, pažeidė teises ar nepažeidė... Labiausiai jas pažeidė pati pandemija. O ne bandymas ją bent kiek suvaldyti.

KKiK

KKiK portretas
Gal vertėtų, kad teismą pasiektų bylą dėl Valstiečių ir Socdemų padarytos didelės žalos Lietuvos Respublikos energetiniams projektams ?

Artistė

Artistė  portretas
iš sudegusio teatro

valdančiųjų labai "sveikintinas"

valdančiųjų labai "sveikintinas" portretas
teismo nesprendimas, bylų vilkinimas, kuo Lietuvos teismai ir pasižymi. :)

Anonimas

Anonimas portretas
Manau kurie gavo bausmes už to paso pažeidimus reikia susivienyti ir paduoti į teismą.Čia veikia tik vyriausybės klanas ir tai veikia ir KT.

Širinkskiene

Širinkskiene portretas
paduok Konstitucinį teismą į Administracinį teismą. Juk LR įstatymai to nedraudžia. :)

Ela

Ela portretas
to...> Rūpinkis savo sveikata... Širinskienė sveiku protu , o tu ką rašinėji ? Pagalvok ...kokie negražūs atsiliepimai apie ją iš tavo pusės, pažiūrėk į save ,ar bent kiek esi verta jos ? Manau, kad Už įžeidinėjančius žmogų komentarus , reikėtų bausti . ???

PANAŠU

PANAŠU portretas
KAD DAUG KONSTITUCIJOS ŽINOVŲ,KAIP IR KRPŠINIO TRENERIŲ.

...

... portretas
tik rupinuosi jos sveikata, daug valstybe praras, jai susirgus... be to "sveikame zmoguje - sveika ir siela". kas taip pasake?

Cha cha cha!

Cha cha cha! portretas
Aš vėl pas jus. Man ruckį nieži.

Cha cha cha!

Cha cha cha!  portretas
Cha cha cha!

bliat, vėl

bliat, vėl  portretas
supuvę koncervai net per kraštus lenda. Gydytojai!!!!! Išjunkit pagaliau ligoninėj internetą. Matot, kas darosi. Ar jau net vaistai nebepadeda debilams? Kalkit bent po septintą dozę, gal smegenys atsistatys jiems.

tam atrodo

tam atrodo portretas
koks tavo reikalas Širinskienės išvaizda?

stora karbauskio valstietė

stora karbauskio valstietė portretas
todėl ir š#do turi daug

atrodo

atrodo portretas
jau laikas Sirinskienei susirupint savimi, o ne teismais... svoris tikriausiai jau kaip gero jaucio, apie isvaizda nebekalbant

Anonimas

Anonimas portretas
Privalės nagrinėti ir pripažinti nusikaltėlius ir sumokėti už padarytą psichologinę,moralinę ,materailinę žalą.Nusikaltimas,organizuotas,suplanuotas,pkačiy mastu o tai reiške sunkinančiomis pasekmėmis.

Anonimas

Anonimas portretas
Jeigu toks teismas yra ir jeigu buvo jreipimasis į LR konstitucinį teismą,vadinasi privalejo nagrinėti.Sakyciau LR konstitucini teismaą reikia nsnaikinti ,jis yra nereikalingas ,nes uztenka LR Konstitucijos 7 straipsnio,kuriame sakoma kad bet koks įstatymas ,aktas,potvarkis priimtas kuris prieštarauja LR konstitucijai skaitomas neveikiančiu neturinčiu galios.Ar neaišku ,kam to teismo reikia.Reikia taikyti LR konstitucijos įstatymus kurie pažeidzė LR konstituciją del galimybių paso įvedimo ir duoti i teismą tuos, kurie tai sugalvojo ir reikalavo jį tureti,baude neturinčius jo,už tai kad buvo atimta teisė sveikiesiems laisvai judėti ,žemino ,moralizavo viešai.Visos galimybes paduoti i teismą yra ,nereikia net LR konstitucinio teismo išaiškinimo.LR konstitucijoje viskas yra ,yra išaiškinimai.O teismas turi spręsti nusikaltimo dydį ir pripažinti nusikaltėlius.

Konstitucinis Teismas nusišluostė

Konstitucinis Teismas nusišluostė portretas
Užpakalį su su Konstitucija

Pagarba

Pagarba portretas
šiai moteriai.

Galerijos

Daugiau straipsnių