Siekiantys uždrausti vaikišką šampaną: ši galinga industrija auginasi sau pirkėją

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Aš nesuprantu nori kad žmonės nebegertu tai n* jus gaminat ta alhoholi? Patis gaminat parduodat ir poto nervinatės kodėl žmones geria ir poto uždraust norit.... Apsispreskit viena karta geriau maisto produktams kainas mažinkit o ne vien alhoholio ir cigarečiu kainas kelkit...Su tokiais istatimais nera ko stebėtis kad lietuva nyksta...

Anonimas

Anonimas portretas
durniu -laivas

Akivaizdu

Akivaizdu portretas
jog kai galvoje nera smegenų, karjerą kai kurie žmones daro iš kvailysčių, o visiems kitiems belieka visa tai stebėti.

Teisingai daro

Teisingai daro portretas
Jeigu kas neskaite specialia literatura ir nesuvokia, nenori suvokti, nesugeba buti vaikui pavyzdziu, yra silpnavalis ir nesugeba net menesio ar poros išbuti be alkoholio tai manau jis yra alkocholikas, jeigu ne tai irodykit sau ir pabukit bent pora menesiu abstinentu, o jeigu jau laikote save tikru vyru lietuvaiciu, stiprios valios ir ambicingu ir sekmingu asmeniu atsisakykit alkocholio pusei metu, metams visiskai jokio alkocholio. Pikti silpnavaliai parasys noriu ir geriu ir panasiai, bet tai tik patvirtins kad zmogus,nesugeba atsisakyt alkocholio. Tai kas priims išsuki ir prades nuo saves?

idiotams draudejams

idiotams draudejams portretas
drauskit jus ka norit debilai, parsivesiu sito gerimo is lenkijos, ten ir pigiau dvigubai. buvau Madame Tussauds muziejuj Londone, ten yra princo Harry ir Meghan vaškines figuros, vestuvės tipo, gali su jais nusifotkint, prideta dideliu pripučiamų šampano butelių. gali su tokiu rankose. va noriu paklaust - ar pripučiamų butelio formos žaislų neuždrausit?

...

... portretas
Romualdai, o juk kažkada taip pat buvo ir kanibalizmas uždraustas; norėtumei būti suvalgytas ar - vis tik be draudimų sunku būtų gyvent?

Romualdas

Romualdas portretas
UZDRAUST, NELEISTI, BAUSTI toks valstieciu valdziazmogiu darbo stilius. Jie eina lengviausiu keliu kuris man primena sovietmeti. Laukiu nesulaukiu visu rinkimu daugiau uz valstieciu partija ir jos narius nebalsuosiu

Galerijos

Daugiau straipsnių