Šeši europarlamentarai sieks dar vienos kadencijos: A. Maldeikienė traukiasi, kiti galvoja

Grįžti į straipsnį

to kodėl

to kodėl portretas
ar nematai kad tikrų lyderių jau seniai nėra? Popierinės išnaros ir meluojantys į akis susivienijimai. Kaip nėra ir inteligentiškų, tikrai mylinčių savo šalį valdžios žmonių. Kodėl Šimonytė patvirtino kad žodis ,,patriotas" yra draudžiamas? /Pats per radiją girdėjau/ Ar iš tikrųjų nematai kaip yra suvaržyta ir sudarkyta LR rinkimų sistema, užtikrinanti kad į valdžią pateks tik turintys didelius pinigus ar gaunantys didelius pinigus iš ,,rėmėjų"? Lengviausia yra sakyt kad lietuviai negalvoja, kad tai jų neveiklumo, abejingumo rezultatas yra tokia tragiška padėtis valdyme..Lietuviai galvoja ir mato. Todėl didžiausia dauguma Tautos neina balsuot nes jiems nėra prasmės. Ir vartykit kaip norit, bet priežastis būtent tame kad šalis yra užvaldyta. Ir kuo toliau, tuo prasčiau atrodo ne tik ta mūsų Nepriklausomybė, bet ir Valstybės valdymas su ,,Daukantyne" ir visom vyriausybėm..

Liūnas

Liūnas portretas
Vasaros laiko sustingusi ES nebesugeba atsukti atgal, nors TAI turėjo būti padaryta dar prieš dvejus metus! Lodoriai, gal tik keli Mažylis, Ropė dirba- o kiti- lodorių lodoriai

kodėl renka tokius

kodėl renka tokius portretas
Jei bent kiek galvotų lietuviai apie save, savo šalį, tautos gerovę, jos vietą Europoje, tai visų tų komunos maldeikienių, aušrevičių, raselių beigi kubilių į EP nerinktų, nes jie šliužai dėl savęs pataikaujantys, o ne Lietuvos interesus atstovaujantys

ju nieks nerenka

ju nieks nerenka portretas
patys issirenka .

trockis

trockis portretas
Komunistai niekur nedingo. Jie tęsia permanentinę komunistinę pasaulinę revoliuciją.

Europarlamentarei Socdemų partijos pirmininkei

Europarlamentarei  Socdemų partijos pirmininkei  portretas
vertėtų ne kandidatuoti į Europos parlamentą ,bet įgytą patirtį pritaikyti Lietuvoje . Atvažiuoti ir kritikuoti valdančiuosius ( bet kurią daugumą) , pasidžiaugti nežinia dėl kokių nuopelnų aukštais partijos ir savo reitingais ir vėl į laimingą ir sotų gyvenimą vargelio vargti. Nesitiki,kad ir trijulė AK+RJ+AM išsiskirtų .

Su kuo

Su kuo  portretas
o su kuo Maldeikienė gali kelti savo kandidatūrą. ji supranta, kad nieko nenuveikė tam europarlamente, išskyrus kad draugams turistines keliones apmokėjo į briuselį.

parmazonas

parmazonas portretas
Auštrevičių ne tik nerinkti,bet susigražinus dar ir teisti už Lietuvos apiplėšimą derybų metu dėl įstojimo į jaurokolchozą paaukojant atominę elektrinę,kuri mums ir šiandie būtų ne tik švietusi,bet dar ir uždirbusi kapitalą.

Romas

Romas portretas
Tomasevskis vienintelis, kuris nenuskriaude nei vieno lietuvio. Todel ji reikia sudegint, matomai isprotejas raganius bus.

Čiuku čiuku traukinuku

Čiuku čiuku traukinuku portretas
Šita Maldeikienė atvažiavo su rusišku traukinuku o dabar europne vėže nėra kaip toliau važiuoti.

m

m portretas
Tikras absurdas ,kad nepriklausoma Lietuva sugeba išrinkti tokius parlamentarus kaip Uspaskichas,kuris tyčiojasi iš Lietuvos ,prisigrobo iš jos pinigų ,ir Tomaševskis kurie niekada nedirbo Lietuvai.Štai ką reiškia piliečių abejingumas rinkimų metu.

Ji ejo i seima ir euro parlamenta tik del ALGOS.

Ji ejo i seima ir euro parlamenta  tik del ALGOS. portretas
Reksne ,nekontroliuojanti emociju. sunelis ir mamele vieno lygio nusisneka i lankas.

tik

tik portretas
sie darmaedai subines trins tol kol juos uz karsienes neismes z???o

Strošnia eis poilsio

Strošnia eis poilsio portretas
Dėkui, šitai baisuolei Aušrutei Maldeikienei, kuri turėjo įžūlumo kritikuoti Prezidento žmonos stilių, aprangą susiprato, kad atėjo laikas tupėti namie... Ši isterikė Mantuko mamutė visada, kol dar nebuvo ES, į TV laidas ateidavo taukuotais plaukais, maišo formos drapanomis ir cypiančiu isterišku balsu. Protu nesuvokiu, kaip tas Vyriškumo , Proto ETALONAS Maldeikis galėjo gyventi su tokia asaba???

.......

....... portretas
Kokie visi gudrūs Buvo laikai,kai jeigu neisi dirbti juodai,tai iš viso neturėsi už ką gyventi Čia valstybės kaltė,kad nesusitvarkė su tokia betvarke Būtų mano valia,tai nei vienas ten esantis europarlamentaras ten nesėdėtų Pvz P Auštrevičius kažkada kėlė savo kandidatūrą su šukiu ,,už Petrą,,,pasidomėkite,kam jis atstovavo Visos Raselės,visi Andriukaičiai ir tt....Kažkaip nesijaučia,kad dirbtų,bet kad tie pensininkai įsivaizduoja galimai,kad tai jiems pensijas moka ir dirbti nebūtina

užslaptinti

užslaptinti  portretas
kgb tarybine rasa ir kubiloidas

pavidolis iš l.ryto

pavidolis iš l.ryto portretas
straipsni permeskit ir foto,tai greiciau in memmorium,butu ko pavidet

lietuvoje pensijos solidarumo

lietuvoje pensijos solidarumo portretas
sakė Kubylius. Vaikai išlaiko tėvus. Nes tie pinigai ką mokėjai sodrai arba buvo pensija tėvams arba seniai tapo verti kiek naudotas šikpopierius. Todėl pensija turi priklausytinuo vaikų mokamų mokesčių, kaip alimentai.Kas vaikų neturi - socialinė pašalpa. Nors ir tos nenusipelnė. Kieno vaikai išlaiko pensinykus užsienyje - tai jau patys kalti. Nepriklauso nieko.

to rašo

to rašo portretas
Poilsiauja žmogus.Tas ir reiškia.Pavydi vėl?

l.rytas rašo

l.rytas rašo portretas
apie dar viena kvaiša Vesaite,kaip jai gerai Madeiroj,ka tai galetu reikšti,,,?

???

??? portretas
ar ja dar karta kas isrinktu?

Anonimas

Anonimas portretas
Pensijos normalios.Per 2 metus pakilo 30 proc. kur jau dar?

va tep

va tep portretas
Pensijos turi būti pagal išdirbtus metus,gautas algas,o ne lygios ir tiems kas bim bam per gyvenimą,ir nori lygių pensijų,dar ko...kas jaunystėj bimbinėjo,senatvėj dantis rakinės

Kukui

Kukui portretas
galiu sporyt kad jei dabar kas paklaustų šitos bobos ar reikia senukams pensijas padaryt normalias tai ji ir dabar sakytų kad turi užsidirbt jei nori gerų pensijų. Ji va tai jau net būdama pensijoj per 4 metus kiek užsidirbo:D:D Tai tep kiekviens gali :D

ES vyksta neleistini dalykai

ES vyksta neleistini dalykai  portretas
dalyvavimas tame korupciniame ES parlamente - tai atviras valstybių narių papirkinėjimas per suteikiamas soc. garantijas, neproporcingai išpūstus atlygius už ...( už ką ,taip ir neaišku?).Skaityčiau,kad jų atlygiai turėtų būti išmokami kiekvienoje ,juos ten pasiuntusioje valstybėje .Ir jokiu būdu neleisti tą privilegiją skirti taip vadinamoms "ES institucijoms" . (idomu ,kur didesni korupcijos mastai : Lietuvoj , Ukrainoj ,etc. ar toj pačioj ES . Kaip parodė šių metų įvykiai ).

maldeikienė

maldeikienė portretas
ciniškai apgavo andronowos klaipėdiečius ant kurių sprando išvažiavo į gerai apmokama es parlamentaro vietą. Kai tik laimėjo rinkimus, tą pačią akimirką užmiršo visus iki vieno. Kaip ten vadinosi tas komitetas? ,,Maldeikienės traukinys"?:D) Tai andronovai taip ir reikia pradažnai skūrai bet kad tokia begėdė pasirodys jau metuose esanti moteriškė, aukštojo mokslo dėstytoja, knygų rašytoja, tai neįtikėtina.,,Inteligentė " bl...:D)Tikrai kad taip ciniškai elgtis gali tik kgb agentai..Ne be reikalo savo mokslinį laipsnį apgynė ir disertaciją parašė Maskvos M. Lomonosovo universitete o ten kaip žinome nepasirašęs kad būsi tuometinio sssr saugumo karininkas (taip taip, net ne agentas o karininkas) , tikrai nieko nebūtum gavęs. Net nepriimtų..

Woldemortas puola

Woldemortas puola portretas
Woldemortui nepavyko uzgrobti vilniu, tai nutare europoje bezpredela padaryti, atimineti vaikus is pedovilu? Uzdraudineti kanapes? Siaubas siaubingiausias. Lgbt privalo perimti europos valdzia ir istremti woldemorta, kad netrugdytu glamzyti vaiku.

Kukas

Kukas portretas
Dabar supratau, ko agurku kaisiotoja maldeikene, rekavo, kad pensijos nereikalingos, logiska, kam jai 100euru pensija, jei ji po30000euru gauna europoje.

na

na portretas
neteko girdėti nei vieno Seimo nario, kad taip baisiai kalbėtų kaip Maldeikienė apie senus žmones pensininkus..jei ji turėtų galią tai visiems mums vyresnio amžiaus žmonierms paskelbtų sušaudymą. Baisi booooo...bet lazda turi du galus, kad ir tūkstančius uždirbo europarlamente, kad ir kaip keikė pensininkus pati būdama susivėlus ...dievas nubaudė tuo viskas ir pasakyta. ...tik tiek kad žioplą savo sūnelį patalpino į Seimą...kuris toks pats isižiojęs...

taigi

taigi portretas
nerinkit,ko renkate...paskui koliojatės.kas per mada?

Užsitarnavo geras pensijas, gerą būsimą gyvenimą

Užsitarnavo geras pensijas, gerą būsimą gyvenimą portretas
Ta prtinga tokį patį protingą Matuką į europarlamentą pasiims . Nejuokinkit su tais protingiausiais.Visiems laikas trauktis į šiukšlių surinkėjus.

VILNIETIS

VILNIETIS portretas
TAI MALDEIKUKUI JAU IRGI ISDIRBAI KAD IS ER PARLAMEN TO TRAUKIESITAIGI TAI PRISIPAZINK JJUKPENCIJA MOKES ERO PARLAMENTAS KIE JUK LIETUVOS ZMONES TAVE ISRINKO?:)))

didžiausia pagarba Maldeikienei

didžiausia pagarba Maldeikienei portretas
Neadekvatų neadekvatūs pezalai,pilanmys purvą ant išsilavi usios, kygas parašiusios,puikios ekonomistės moters.Jūs čia besikoliojantys,rašantys apie ligas,susimąstykit balvonai,juk jūs irgi neapsaugoti nuo ligų,kas jus išperėjo,gegutės turbūt kokios,nesitiki,kad normalios motinos galėjo išleisti tokius avingalvius šūdžius į pasaulį.

Audrius Daunoravičius

Audrius Daunoravičius portretas
Ką Europarlamentarai veikė, kai prieš metus vyko elektros rinkos "liberalizavimas" Lietuvoje??? Aš bent jau agitavau nesirinkti elektros tarpininkų ir dabar garantiniame elektros tiekime yra mažiausia kaina. Ką

tiek

tiek portretas
neapykantos pilta nepagristai,ger.poniai A,Maldeikienei,tai protinga moteris ,tokiu tikrai seime reikia,sveiktatos,stiprybes jums

panašu kad

panašu kad  portretas
Transvestitas maldeikiene paliks vieta savo isperai

Makas

Makas portretas
Lietuva turi atstovauti tik Lietuviai.

Bevardis

Bevardis portretas
Ta kontora lūzerių prieglobstis

Kukū

Kukū portretas
Kvankš negi grįš .

Geriau jau ta pusprotė ten ir pasiliktų

Geriau jau ta pusprotė ten ir pasiliktų portretas
Lietuvoje savo tvaiko neskleistų

Pilieciui

Pilieciui portretas
Ambalo litas buvo silpnas prie euro pakilo atlyginimai ir dar kils

senis

senis portretas
kažkaip nieko aš nepajutau kad nuo lietuvos išrinkti tinginiai ka nors gero padarė dėl rinkėjo.

to Pilietis

to Pilietis portretas
Atsibudome 1990,ir jokių kremlinių daugiau nerinksime.Kelis kartus tą patį nukopijavai...

pilietiškam

pilietiškam portretas
tai gerai,gal manai,kad rinksim padleckio chebrą,nė nesvajok

vanga Oniui

vanga Oniui portretas
Tavęs laukia vėžokas.Sutiksi.

Pilietiškas

Pilietiškas portretas
100%-apsisprendusiuosuus pakeis maldeikiukai ir t.t. Kitų veidų nesitikėkite

to lauris

to lauris portretas
Tavęs,kremlinio,laukia ūsuotasis.lauk.

to tai...

to tai... portretas
Nepavydėk.Rinksim ri dar kaip.nerinksim kremlinių-voldemorto,uspispsikichą ir tą peckeliūną,tų tai nerinksim

Pgilėtina,kai Lietuvą EU parlamente

Pgilėtina,kai Lietuvą EU parlamente portretas
"atstovauja" koloradinis šūdvabalis su mordororiniu jemelia.

tai konservatliberalsocdemų KGB-tų CHUNTOS atgyvenos,

tai konservatliberalsocdemų KGB-tų CHUNTOS  atgyvenos, portretas
kurie senai yra SUTRĘŠĘ , net p a s m i r d ę nuo veltėdžiavimo.-- Lietuvos gyventojai n e r i n k s nei vieno iš esamų n e v y k ė l i ų- ne tik į europarlamentą , bet ir į SEIMĄ - per daugelį metų , jie alindami Lietuvos žmonių gyvenimą, net tapo --politiniai INVALIDAI, net jie PATYS n u s t ę b ę , kodėl gyventojai akli.

Lauris .R

Lauris .R  portretas
Koke maldeikienė ten vezinė žartva

Kaip grys

Kaip grys portretas
Kai grys ta susireiksminusi maldeikiene i LT,turetų ją su šūdais tauta sumaišyti.reto šlykštumo boba!

Jokių uspaskiu ir tomasevskiu EP

Jokių uspaskiu ir tomasevskiu EP portretas
Velniop proruZiskus politikus. EP Lietuva turi atstovauti adekvatus, patriotiški politikai, o ne vata

Bus \\\\\.../////

Bus  \\\\\...///// portretas
sunku be glušo rūmų pajaco ir kas privers nuo'Sėdai užsisegti p'Ydarų spslvingą ženkloiką,juk žadėjo.___Gitana žadėjo ir Jurbarko bandito bylą kontroliuoti.___Pažadukas,kur aš jį mačiau?.

onute

onute portretas
Maldeikienė Šakalienė ir Skvernelis visi trys vėžyninkai Storošo išgyditi todėl taip uoliai jam dirbo Matėt ju darbus kuo labiau skleidė lietuvoje pedarastija tuo greičiau pasveiko Matėt kaip maldeikienė vygdė storošo užsakyma net nausėda ragino isisekti pederastu vaivorikšte bet užduoties neivygdė tai ir turės eiti lauk beto turbūt ir ten jau su visais susidraskė ikirėjo beprotė ligota

To Pilietis

To Pilietis portretas
Jei užmiršai dėl demencijos, priminsiu, kad didieji valstybės turto vagys siautėjo prie lddpistu 1992-1996, ir po 2000 iki 2008, kai koncervų nebuvo prie lovio

Nieko

Nieko portretas
Dirbt nemoka tai valkiojasi po parlamentus nuopisos

sedi net

sedi net portretas
Laikrodzio sukiojimo bijo pasakyt pasauliui i akis.

nuomonė

nuomonė portretas
kam jie ten reikalingi? Tik politikos nukaršėliams arba nevykėliams šilta vieta kad galėtų pasiganyti europiniu atlygiu. Nieko jie dėl Lietuvos nedirba, parėkauja kartais ant "vatnikų" iš Briuselio (pseudo konservatoriai). Niektauzos, kaip ir Maldeikienė.

Pilietis

Pilietis portretas
Labai gaila ką išdarinėja konservatoriai 33 metus su Lietuvos žmonėmis. Perėmę iš rusų galingą ekonominį potencialą, konservai viską ištaškė .Ar mes blogiau dirbame už vokietį ,prancūzą, ispaną ..? Kodėl 33 metai darbo užmokestis ir pensijos 2- 3 kartus mažesnės už Europą? Tik dėl konservatorių nusikalstamo vadovavimo. Mažeikių nafta ,Ignalinos elektrinė ,sugriauta ekonomika 2008 m, Snoro bankas, sugriauta prekyba su Kinija – tai nusikalstamo konservatorių susitarus su grybauskaite vadovavimo pasekmės. Dabar dar bruka narkotikus ir gėjus. Konservatoriai naikina Lietuvos ateitį. Tik išvijus konservatorius. Tauta atsibuskite

Edmundas Tulcevičius

Edmundas Tulcevičius portretas
Tiek tos naudos iš europarlamentarų kaip iš pernykščio sniego , jie ten sulenda vien dėl didelių atlyginimų ir jokios naudos Lietuvai iš jų nėra .

Senukas

Senukas portretas
Akys užgesusios , reik realiai noret gyvent vezys praeina , ir dar atgailaut

Rotacija

Rotacija portretas
Nupušusių piniguočių irštva, išskyrus Auštrevičių visi dohodiagos...

Žaliakalnietis

Žaliakalnietis portretas
Koncervaipedai nemalonus už pinigus bet ką padarys sovietinis raudonas palikimas.

Pensinink

Pensinink portretas
Teisingos vieno komentaro mintys,kad jokios naudos Lietuvai nėra is tų sėdėtojų tenai.Jie patys ir jų artimieji tik turi naudą.Maldeikiene sėdėjo nes gydėsi už mūsų visų pinigus .., už tų senelių kurie moka už viską vienodai kaip ji , keikė vadino visaip ir kad per daug nori ,blogai norėti pensninkui gyventi oriai.Zaraza šitą Lietuvos,keikė senus žmones , įdomu, kaip jos tėvai reagavo girdėdami taip kalbant savo vaiką.Buk prakeikta ,nes tu tikrai neturi teises taip kalbėti apie senus žmones ,apie tuos kuriem sekasi sunkiau ir gimė anksčiau kaip tu.

to na gal...

to na gal... portretas
Nu nesulauksi tikrai,nė nesvajok...Pagarba ES.Džiaugiamės,kad ten esame.O tu gaileisi ir svajoji apie SSRS.Nepavyks.

slykstu

slykstu portretas
Man slykstu nes jokios naudos musu skurdziai Lietuveliai is siu dykadoniu gaunanciu MILZINISKUS atlyginimus nes ju atlyginimai mokami musu visu pinigeliais sumoketu is Lietuveles i sia bedugne is kurios maitinami Europarlamentarai ,,SIAUBINGAIS'' sveiku protu nesuprantamais ir suvokti neimanomais atlyginimais Slykstu kada Lietuvoje dauguma gyvena skurde Lietuva moka i sia ,,PRARAJA'' kad kazkas gautu sveiku mastymu nesuvokiamus atlyginimus

Lazda

Lazda portretas
Vyti lauk is ten visus "suvirintojus" ir kitus kremliaus agentus!

na gal pagaliau

na  gal pagaliau   portretas
uzsidarys ta dvokianti fekalijom satanistine Sorosine skyle.....

cha

cha portretas
kubilius su juknevičiene geriau eitu karšinti atbulinį vadovą

Galerijos

Daugiau straipsnių